Forfatter Emne: Fange..  (Læst 32113 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Mark

 • Gæst
Fange..
« Dato: Torsdag 29 April 2010 22:27 »
        
En fantasi om mit livs kærlighed som aldrig vil gå i opfyldelse. Den værste straf af dem alle!

Jeg har kendt Mette siden gymnasiet. Været dybt forelsket i hende. Fantaseret om hende. Onaneret til hende. Jeg har dog aldrig ønsket at være hendes kæreste. Det er hun for god til. Nej ..jeg vil være hendes slave. Jeg er nemlig masochist og slave. Jeg har tit tænkt på at fortælle om de fantasier jeg har haft om hende, men har ikke turdet…

  Dog tror jeg hun har haft en mistanke om mine masochistiske tilbøjeligheder. En dag da vi gik en tur i skoven, kom der en dame med en hund i snor. Det røg ud af mig:” man skulle være hund!”. Mette kiggede på mig med bestemt øjne og spurgte:” Skal du have halsbånd på”. Jeg jokede og sagde at kun hvis det var hende der gjorde det. Så snakkede vi ikke mere om det..

  Et par måneder senere skulle jeg over i hendes hus og have en kop kaffe med hende. Hun så som altid stålende ud. Men under kaffen forsvandt hun. Pludselig inde fra soveværelset lød kommandoen:” Tag dit tøj af!”: Tonen var hård. Jeg havde lidt på fornemmelsen hvad der ventede og gjorde som befalet.

  Mens jeg tog tøjet af, kunne jeg høre, at hun skiftede tøj. Lyden af knirkende læder og lynlåse der blev lynet op samt kæderaslen. ”Læg dig på alle fire med hovedet i gulvet”, bragede kommandoen. Jeg gjorde som befalet. Jeg kunne høre lyden af høje hæle komme klik klakkende hen over stukgulvende. Hun tog hårdt fat om mit hår, og trak hårdt mit hoved tilbage. Hendes øjne lynede , da h hun stirrede mig hårdt in di øjnene.” Latterlige usle slavekryb….når du går herfra om et par dage, vil du vide hvad smerte, skam og ydmygelse er….forstået..?” Jeg kiggede op, og betragtede synet af Mette. Hun var iført en ålestram sort læderheldragt med et bredt læderbælte (3 huller lodret!), lårlange sorte skinnende læderstøvler med sporer og et par flotte operalange læderhandsker. Handskerne var med nitter ude på knoerne og desuden at langt læderarmbånd der smøg sig op ad armene ligeledes med nitter. I bæltet havde hun en 5 meter lang tyrepisk siddende. I hendes hånd havde hun et lænkesæt til fanger bestående af hals, fod og håndlænke forbundet til hinanden. ”Armene om på ryggen…….slave!!”. Jeg kiggede flovt ned i gulvet. Hun fortsatte. ” Se ikke så forundret og uskyldig ud….du ER Jo slave!” Hun begyndte at lægge mig i lænker. ” Er det her ikke det du plejer at spille pik til hvad?”. Jeg svarede ikke og håbede hun ville lade det ligge. Men da den stramme halslænke blev låst fast, hev hun hårdt i kæden så mit hoved røg bagover: ”ER DET IKKE!” En syngende lussing ramte min højre kind. ”Svar når din herskerinde tiltaler dig”. ”Jo” klynkede jeg, mens jeg mærkede hvordan det kolde stramme stål blev låst fast på mine hænder og fødder. Mette sikrede sig at alle lænker var låst solidt. Jeg hev lidt i kæderne for at mærke hvor meget bevægelsesfrihed jeg havde. Det var ikke meget.

Mette stod med hendes læderarme over kryds. Hun grinte hånligt og kiggede ned på mig, og min pik som var blevet hård som cement. ”Du kan jo kun få stiv pik, når du bliver ydmyget…ikke sandt?” Synet af hende i hendes stramme læderoutfit gjorde mig vandvittig. Hun stod og nedstirrede mig i et stykke tid, og kommanderede så: ”Efter mig slave”. Hun gik hen til trappen til hendes kælder. Jeg kunne dårligt følge med pga af lænkerne. Hun trak i halslænken så jeg næsten faldt ned ad trappen. Jeg begyndte at blive flov over at jeg nød det her. Mette så det i mine øjne. Standsede op satte sig på hug, agede mig på kinden og kyssede mig blidt. ”Vær ikke genert eller flov. Det er bare en anderledes form for kærlighed”. Jeg nikkede. Hun smilede og hev så igen i kæden, så jeg måtte nærmest krybe efter hende ned ad trappen til hendes kælder. Jeg gøs da mine øjne justerede sig til den svage belysning. Det mindede mest af alt om noget fra middelalderen.

Mette lo da hun så min reaktion. ”Ja..jeg dyrker jo selv disse lege privat, så det er jo en sand fornøjelse at det netop er dig, jeg skal have under behandling. Velkommen til dit hjem de næste dage, for du trænger ærlig talt til lidt opdragelse!”. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle sige. Mette fortsatte. ”Og du skal naturligvis have de slavepisk du har gjort dig fortjent til, efter alle disse år hvor du har spillet pik til mig”. Jeg var fuldstændig lamslået og manglede ord. ”Se dog ikke så forvirret ud. Jeg har hele tiden vist at du var masochist, og nu skal du have din belønning”. Hun hentede en sort læderhætte og spændte den stramt ned over mit hoved. Udover hætten blev der spændt et slags hovedseletøj, der yderligere strammede omkring mit hoved, samtidigt med at der var et indbygget læderbidsel, som hun spændte fast i min mund. Hun satte derefter et par meget hårde metalklemmer fast på mine slavepatter og hængte to 100 grams lodder i. Jeg bed i bidslet af smerte, men samtidigt også af nydelse ved synet af den læderkvinde som jeg i så mange år har fantaseret om. Nu var det virkelighed!

Hun fandt nu en læderpose frem med bittesmå pigge inden i. Hun spændte den rundt om både pik og nosser med snore og læderremme. Da hun strammede til, så piggene borede sig ind i mine kønsdele, sortnede det næsten for øjnene af mig. Smerten var næsten ulidelig. Hun gik om bag mig, sparkede til mig og fik mig gennet ind i et meget lille bur. Det har vel ikke været mere en 1½ kubikmeter. Jeg kunne lige akkurat krybe derind, og det var ekstra hårdt og besværligt da jeg jo var iført lænker.

Min herskerinde låste buret med en kraftig hængelås.” Når du kommer ud, vil du blev straffeet ed denne her”. Mette løsnede sin lange tyrepisk og smældede den gennem luften så lydmuren sprang. ”Glæder du dig ikke?”. Hun grinte ondt, slukkede lyset og forsvandt.

Jeg var nu fuldstændigt i hendes magt. Og jeg gøs ved tanken om, at jeg for første gang i mit liv skulle piskes. Og det af en læderkvinde jeg er forelsket i, og som har vist sig at være lige så ond som jeg havde ønsket (frygtet?).

  Jeg havde vel siddet i buret i 3 timer, da hun endelig kom tilbage. Stadig i skinnende stramt læder fra top til tå. Jeg blev lukket ud, og mine lænker taget af. Der var røde mærker hvor de havde strammet til. Men der var ikke tid til at slikke sårene, og jeg skulle snart blive så hjælpeløs som jeg aldrig har været før. ”Armene om på ryggen!” blev der befalet. Mette havde fundet 15-20 meter hvidt reb frem. ”Har du hørt om japansk bondage?”. Det havde jeg ikke men det skullej eg snart lære hvad gik ud på! Hele min krop blev surret ind. Arme, håndled, skridt, knæ, ankler, fødder..ja selv mine fingre blev blev bundet stramt sammen. Alt, simpelthen alt, på min krop var bundet og snøret til. Jeg lå på gulvet og vred mig. Hun satte sin ene støvlestilethæl oven på min brystkasse og pressede hælen ned i min krop. Hun smilte og tog så bidslet og kneblen af. ”Kom så slave…..slik mors støvler. Og de skal være HELT rene!”. Jeg begyndte pinefuldt at slikke hendes støvler selvom det var meget svært, sådan som hun havde bundet mig. Men det var svært at gøre min herskerinde tilfreds.  Hun hev fat i en lænke der hang ned fra loftet og fastgjorde den til mine fødder. Derefter drejede hun så på et hjul, så jeg blev hejst op med hovedet nedad. ”Se det er jo meget nemmere nu..ikke sandt?”. Hun stak sin støvlesnude hen til mit hoved, så jeg kunne fortsætte støvleslikningen. Jeg slikkede og suttede hendes sorte støvler. Først snuden, så hælen og derefter arbejdede min tunge sig op ad det bløde sorte læder på skaftet. Duften, synet og smagen af det sorte læder gjorde mig fuldstændig vanvittig. Slikningen af støvleskaftet var ekstra besværligt, da det indebar at jeg måtte bøje min mave, så jeg kunne komme helt op. Rebene var så stramme, så jeg tillod mig at bede hende om at løsne dem lidt. Mette rystede blot på hovedet, og kneblede mig igen. ”jeg er træt af at høre dig klynke…nu skal du få noget du virkelig kan klynke over…husk at bide i kneblen!!”

  Hun hejste mig yderligere op, og fikserede mig yderligere ved at binde mit læderbetrukne hoved fast til nogle ringe, som sad fast i gulvet. Hun gik rundt om mig. Tændte en smøg og pustede røgen ned i hovedet på mig. ”Har vi det ikke morsomt slave?”. Hun strøg den lange tyrepisk blidt hen over min svinebundne krop og lod håndtaget glide ned over min røv. Jeg var bange og liderlig som aldrig før. Hun havde kun røget i et par minutter, da hun skoddede smøgen på min ene balle. Jeg prøvede at skrige, men kunne ikke for kneblen. Mette lo, og gik lidt væk fra mig. Prøvede at følge hende, men kunne ikke, da mit hoved jo også var fikseret. Hun rullede pisken ud og smældede med den lige ved siden af min krop.

  ”Er du klar til at blive straffet som den usle hund du i virkeligheden er?”. Jeg MMMFFFEde! Så sagde hun med blid stemme: ”Jeg vil piske dig lige så hårdt som hvor højt jeg elsker dig. Husk det!”. Jeg lukkede øjnene og afventede min straf. SÅ faldt det første slag. CRACK! Lige på min ene balle. Hun lagde hårdt ud synes jeg, men det var intet mod hvordan de sidste slag ville blive. ”Husk at straf er belønning” vrissede hun mens slagene begyndte at hagle ned over hele min krop. Jeg forsøgte at vride og undvige slagene, men forgæves. ”Du er et nul og jeg skal nok lære dig hvad disciplin og smerte er” skældte hun ud. Hun holdt en kort pause. Gik rundt om mig og sparkede til min forpinte krop. ”jeg håber du nyder det, for jeg er først lige begyndt”. Derefter fortsatte hun med piskningen. Slagene kom nu hurtigere og hurtigere efter hinanden samtidig med at hun lagde mere kraft i.” Slave…det er hvad du er …du kan ikke bruges til andet end mit usle redskab, jeg kan mishandle og lege med..”. Tårene begyndte at trille ned ad lædermasken, og mine øjne tryglede om nåde. ”Fem slag til lille slavedreng så holder vi….for nu!”. Hendes øjne lynede da hun for fuld kraft piskede min ryg til stribet flæsk. Sveden drev ned ad hendes læderklædte krop. Da hun var færdig , blev jeg hejst ned. Hun tvang mig til at slikke sveden af fra hendes støvler og handsker. Jeg blev frigjort fra mine hårde rebbondage og fik besked på at gå i bad. Men jeg måtte under ingen omstændigheder spille min slavepik. Jeg fik 2 minutter til badet, hvorefter jeg skulle ligge klar igen. Hun kom tilbage med en skål med brød og en anden med vand. Jeg blev lænket på ryggen med håndjern, og foran hende, kunne jeg nu få lov til at spise min aftensmad som en anden hund.

  Efter dette måltid, blev jeg ført ind i et andet rum nede i kælderen. Det var en tro kopi af en fængselscelle!  Med briks og det hele med wc i hjørnet. Jeg fik besked på at tage en hvid lærredspyjamas på. Tonen hun talte til mig i, var nu næsten venlig men stadig bestemt. ”Har du det godt?” spurgte hun moderligt. Jeg nikkede. Vi stirrede hinanden i øjnene nogle sekunder. Hun smilte så til mig. ”Så skal du i lænkerne igen…frem med poterne!” Fod, arm og halslænke blev igen påsat og solidt låst. Hun lænkede mig til en jernring i væggen så jeg kun havde 2-3 meters bevægelses frihed. Min hænder lænkede hun om bag ryggen. Min pik forsøgte at blive stiv igen, når hun fikserede mig, og jeg kunne nyde hendes læderkrop helt ind på livet af mig. Men min læderspændetrøje med indvendige pigge til pik og nosser var stadig på! Hun smækkede døren i og låste den forsvarligt. ”Sov godt!”. Hun forsvandt med en ond latter…

Jeg indser nu for alvor, at jeg er slave og at mit liv fremover vil præges af denne aften sammen med verdens skønneste kvinde.

  Klokken 0230 om natten, går celledøren op med et brag. Lyset bliver tændt. Derefter får jeg en spand vand smidt i hovedet. ”VÅGN OP SLAVE!” hører jeg Mette stemme smælde.  Hun er nu iført flg: Ridestøvler med sporer, læderbukser med det brede bælte hun også havde på til catsuiten. Både støvler og bukser skinner som var de lak, men det ER læder. Endvidere har hun en hvid skjorte på og sorte læderhandsker. Hun har også en læder kasket på. Jeg stirrer som forstenet på hendes læderbukser. ”Ja..jeg ved det her giver dig ståpik, men jeg skal nok bestemme hvornår du må lege!”. Hun løsner mig fra ringen i væggen, men resten af lænkerne bliver på. Hun trækker mig ud af cellen og over til et hjørne, hvor der står en særlig stol. Den er beklædt med blødt sort kalvelæder, og desuden 14 brede læderremme. Jeg blive løsnet fra lænkerne, men kun for at blive spændt ultra stramt fast i stolen. To remme holder mit hoved fast. En rem om halsen. 3 remme til bryst og mave og 4 remme til mine arme og 4 remme til mine ben og fødder. Jeg sidder total urokkelig. Hun tænder en lampe der lyser mig lige ind i hovedet.

  Mette griner igen ondskabsfuldt:” DU er ikke bare slave er du vel? Du er en forpulet lille masochist hund der bare tigger og tigger om at blive pint og ydmyget….en ynkelig slavepik uden rettigheder når du er hos mig. For du er da en ynkelig slavepik er du ikke?”. Jeg kan lige akkurat få fremstammet et nej. ”Forkert svar!. VI må hellere tage andre metode i brug”. Hun henter nogle ledninger og en strømkasse. Jeg stivner af skræk og indrømmer forgæves at jeg er en ynkelig lille slavepik uden rettigheder. Men for sent! Mette knebler mig igen, så jeg ikke kan skrige. Hun sætter metalklemmer på mine bryster og nosser. Sammen er de forbundet med de ledninger hun havde med. ”Nu skal du mærke hvordan det går folk, som ikke vil makke ret!” Hun skruer langsomt op for strømmen. Det summer. Føles rart, men efterhånden som smerten stiger, bliver det et helvede. Jeg bider i kneblen, hiver og vrider mig i bælterne som holder mig fast i stolen. Præcis som når man ser en person blive aflivet i den elektriske stol!

  Efter minutter som føles som timer i stolen, holder hun omsider inde. ”Vil du gerne fri og ind i den celle og få lov til at sove på briksen?”. Jeg blinker med øjene og signalere et ”ja”. Hun lader sit hoved komme helt hen til min fastspændte lædermaske. Hun kysser mig blidt på kinden og hvisker: ”Du kan få lov til sidde fastspændt her resten af natten..” Hun stiller sig foran mig med spredte ben. Kigger nedladende på mig i et par minutter.  Går så, og overlader mig til et sandt bondagehelvede i stolen.  Total fikseret uden nogen form for bevægelsesfrihed. 6 timer senere bliver jeg befriet fra mine bælter. Hun er igen i lædercatsuit med støvler og handsker. Efter på knæ med hænder lænket på ryggen, at have spist min morgenmad fra en hundeskål og få taget et hurtigt bad, blev jeg befalet ned i en sort stramtsiddende slavegummidragt. Bredt stramt slaveseletøj blev påspændt, og jeg blev igen iført lænker på hænder, fødder og hals,.

  En ny dag som Mettes slave var begyndt…..

Tilbage
« Senest Redigeret: Søndag 2 Maj 2010 01:28 af Mark »

guest2

 • Gæst
Sv: Fange..
« Svar #1 Dato: Fredag 30 April 2010 16:00 »
Hej Mark
Tusind tak for den fine novelle, jeg tror at jeg har læst den en gang for meget længe siden et eller andet sted på nettet, for syntes at jeg husker, at jeg har spillet pik til den et par gange i tidernes morgen.
Tak for at du også vil dele den med os herinde.
Mange hilsner fra
Kikkicats Jyde

Mark

 • Gæst
Sv: Fange..
« Svar #2 Dato: Fredag 30 April 2010 16:15 »
Hej Jyde. Jyden er ikke bare sej og stærk. Han husker også som en elefant, for du har helt ret. Jeg har skrevet den for en del år siden og havde sendt den til girlpower teamet ude på studio136, som så satte den på linket "historier" på deres hjemmeside.
 Jeg smed den også på hedengangne smoardet og synes den er oplagt at få smidt igen her. Den er sgu lidt slidt og brugt i det efterhånden!
Ja..man risikerer jo også selv at komme helt op(!) og kører, når man sidder og skriver sine fantasier ned ;)
venligst Mark

guest2

 • Gæst
Sv: Fange..
« Svar #3 Dato: Fredag 30 April 2010 16:28 »
 :) Ja så er der bare det, om elefant størrelsen også passer på Jyden.  ;D
Ja det var netop der jeg læste den i sin tid, det var jo noget af det første rigtige SM litteratur, jeg læste på danske sider. Den er ved at have en del år på bagen. ;-D
Ja man bliver helt vild af at skrive SM noveller eller anmeldelser, jeg kender det godt selv, jeg må som regel også lige lette trykket en enkelt gang eller 2, når jeg skriver en anmeldelse eller novelle. ;-D
Mange hilsner fra
Kikkicats Jyde

roughneck

 • Gæst
Sv: Fange..
« Svar #4 Dato: Søndag 10 April 2011 16:55 »
Fed fed novelle.... man fornemmer lyden af tyrepisken og det knirkende læder når man læser den...

Mark

 • Gæst
Sv: Fange..
« Svar #5 Dato: Mandag 11 April 2011 08:10 »
Hej Roughneck. Tak for rosen. Ja der er ikke noget som lyden af en bullwhip der smælder og lyden af dominaen der stønner fordi hun svinger pisken så hårdt hun kan.
Må dog lige sige, at jeg aldrig selv er blevet bullwhipped og at jeg nok vil være en total crybaby! Men fantasien om en gang tyrepisk er skøn :)

roughneck

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 145
 • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
 • View Gallery
Sv: Fange..
« Svar #6 Dato: Fredag 11 August 2023 13:26 »
Stadig skøn historie

InQnito

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 262
 • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
 • View Gallery
Sv: Fange..
« Svar #7 Dato: Søndag 13 August 2023 00:19 »
Hold da op .. må jeg være med næste gang du fantaserer .. LOL :)

fangeleg

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 104
 • Glad for bondage, fangenskab og disciplinering
 • View Gallery
Sv: Fange..
« Svar #8 Dato: Søndag 13 August 2023 15:54 »
Den historie lyder som en drøm der går i opfyldelse. Sikke en heldig slave
playtoy

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 15
 • View Gallery
Sv: Fange..
« Svar #9 Dato: Tirsdag 29 August 2023 16:20 »
fed novelle - mega fræk fantasi  - flot skrevet...

... så flot at også jeg kan huske den fra hjemmesiden hos studio136...

...fedt oplevelse at genlæse