Forfatter Emne: Nye og yngre dominaer  (Læst 3298 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

For.you.to.use

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 116
  • Never spanked as a child. Lady Iris is making up
  • View Gallery
Nye og yngre dominaer
« Dato: Torsdag 4 Januar 2024 09:53 »
Dejligt at se at der er kommet nye og yngre dominaer til, for at nævne nogle så er der Mistress Spankerella, Kitty, Laura, Silvia og sikkert flere som jeg har overset, så tilføj gerne flere.

Men får de den opmærksomhed og anerkendelse som de fortjente?

Den gang, for ca 10 år siden, da de mere etablerede var nye var vi meget mere aktive her på SMporten og andre steder med at skrive anmeldelser.

Så jeg opfordre til at vi skriver anmeldelser igen, så ledes at de unge dominaer og føler jeg værdsat og anerkendt og der ved ønsker at fortsætte

Slave med et par års erfaring, som har lyst på det meste indenfor BDSM, men intet kan måle sig med en omgang spanking

xpeter

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 184
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: Nye og yngre dominaer
« Svar #1 Dato: Torsdag 4 Januar 2024 12:11 »
god ide, har du nogle link til de forskellige dominaer ?

For.you.to.use

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 116
  • Never spanked as a child. Lady Iris is making up
  • View Gallery
Sv: Nye og yngre dominaer
« Svar #2 Dato: Torsdag 4 Januar 2024 13:19 »
Om ikke hjemmesider så annoncer fra Annoncelight

https://annoncelight.dk/showad/349732

https://annoncelight.dk/showad/392077

https://www.ladylaura.nu/

Men som jeg skriver der er helt sikkert flere
Slave med et par års erfaring, som har lyst på det meste indenfor BDSM, men intet kan måle sig med en omgang spanking

fangeleg

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 104
  • Glad for bondage, fangenskab og disciplinering
  • View Gallery
Sv: Nye og yngre dominaer
« Svar #3 Dato: Torsdag 4 Januar 2024 22:45 »
godt initiativ.

Mon de skønne kvinder kan overtales til at bidrage herinde?

guest9034

  • Gæst
Sv: Nye og yngre dominaer
« Svar #4 Dato: Fredag 5 Januar 2024 17:15 »
At kalde Lady Laura for ny og yngre, er nok en sandhed med modifikation, og Silvia tilbyder ikke solo-seancer.

nylonslaven

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 46
  • View Gallery
Sv: Nye og yngre dominaer
« Svar #5 Dato: Lørdag 6 Januar 2024 06:32 »
At kalde Lady Laura for ny og yngre, er nok en sandhed med modifikation, og Silvia tilbyder ikke solo-seancer.

kan du uddybe det?

guest9034

  • Gæst
Sv: Nye og yngre dominaer
« Svar #6 Dato: Lørdag 6 Januar 2024 11:13 »
Hvis ikke man er ny, hvad er man så? - hvis ikke man er yngre, hvad er man så?

Det er ikke raketvidenskab.

“boy”

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 448
  • View Gallery
Sv: Nye og yngre dominaer
« Svar #7 Dato: Onsdag 10 Januar 2024 10:39 »
Tilbage til start - opfordringen til at skrive flere anmeldelser. Det kan jeg kun være enig i, men jeg synes, at det er næsten lige så vigtigt, når der så kommer en anmeldelse, at vi der læser også lige kommenterer den. Det kan være et “tak for deleren”, “lyder til at være en fed oplevelse du der har haft” eller lignende, det behøver ikke at være langt. Det vigtigste er at der kommer en reaktion, der er ikke noget så trist som, når man skriver noget - og det gælder også fantasier - hvor der er lagt både arbejde og personlighed i, at der ikke kommer noget tilbage i form af kommentarer.

Har man oplevet det, føler man sig helt sikkert ikke opmuntret og motiveret til at skrive flere anmeldelser(fantasier.

Hilsen “boy”

For.you.to.use

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 116
  • Never spanked as a child. Lady Iris is making up
  • View Gallery
Sv: Nye og yngre dominaer
« Svar #8 Dato: Onsdag 10 Januar 2024 12:23 »
At kalde Lady Laura for ny og yngre, er nok en sandhed med modifikation, og Silvia tilbyder ikke solo-seancer.

Synes faktisk at ovenstående bekræfter at vi ikke er flinke til at skrive anmeldelser.
Tror jeg er en blandt flere som følgere regelmæssigt med her på SMporten men at Lady Laura ikke er ny og at Silvia ikke tilbyder solo seancer viste jeg ikke, det må være et udtryk flere anmeldelser er en god ide

@Boy
Du har fuldstændig ret en lille anerkendelse når man har skrevet en anmeldelse styrker lysten til at skrive den næste.
Husker så udemærket dine vel skrevet anmeldelser

Og når der kommenteres så husk den positive tone
Slave med et par års erfaring, som har lyst på det meste indenfor BDSM, men intet kan måle sig med en omgang spanking

leatherpet

  • Opdragelse opdragelse og opdragelse
  • *
  • Indlæg: 7
  • Din slave....brug mig, ydmyg mig, træn mig ,opdrag
  • View Gallery
Sv: Nye og yngre dominaer
« Svar #9 Dato: Torsdag 11 Januar 2024 19:24 »
Lidt svar til tråden og alligevel ikke.

Fair nok man kalder sig domina- men i min verden indtil man har en relation er man vel nødt til og give en eller anden form for kundeservice.


Jeg har ikke været på scenen i det her univers i meget lang tid.

Men nu var det af forskellige årsager tiden.

Jeg undersøgte markedet- og på Fyn er det ret begrænset.

Jeg ville gerne prøve en yngre- så mulighederne er begrænset. Valget faldt på misstress spankarella- prøvede og få en samtale i stand med hende for at afklare diverse kinks og lyster- men man kunne ikke tale med damen- jeg kunne betale for og få et kort kemimøde- hvilket økonomien ikke lige var til- når der også skulle bruges penge til en seance.

Aftenen oprandt- alle mine alarmklokker ringede, men besøgte hende alligevel- ikke så meget som 2 min samtale blev det til inden opstart- til gengæld 58 min halvringe oplevelse og så farvel.

Jeg siger ikke at hun er dårlig- men en kort telefonsamtale havde måske endnu mere givet mig et praj om at det ikke var hende jeg skulle vælge.
Rimelig bredt favnende slave, tænder på og blive brugt, ydmyget, straffet, indespærret, ejet. Nåle,piske,urin,askebæger, støvleslikker, især læder er min store favorit. Kan bruges til det du opdrager mig til😉

Madame Elisabeht(TV)

  • Domina
  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 496
  • Sådan & Sådan
  • View Gallery
Sv: Nye og yngre dominaer
« Svar #10 Dato: Fredag 12 Januar 2024 07:24 »
Lidt svar til tråden og alligevel ikke.

Fair nok man kalder sig domina- men i min verden indtil man har en relation er man vel nødt til og give en eller anden form for kundeservice.


Jeg har ikke været på scenen i det her univers i meget lang tid.

Men nu var det af forskellige årsager tiden.

Jeg undersøgte markedet- og på Fyn er det ret begrænset.

Jeg ville gerne prøve en yngre- så mulighederne er begrænset. Valget faldt på misstress spankarella- prøvede og få en samtale i stand med hende for at afklare diverse kinks og lyster- men man kunne ikke tale med damen- jeg kunne betale for og få et kort kemimøde- hvilket økonomien ikke lige var til- når der også skulle bruges penge til en seance.

Aftenen oprandt- alle mine alarmklokker ringede, men besøgte hende alligevel- ikke så meget som 2 min samtale blev det til inden opstart- til gengæld 58 min halvringe oplevelse og så farvel.

Jeg siger ikke at hun er dårlig- men en kort telefonsamtale havde måske endnu mere givet mig et praj om at det ikke var hende jeg skulle vælge.

Hej Leatherpet.

Efter at have læst dit indlæg fra
Dominaernes oplevelser / Sv: De "dårlige oplevelser" betyder ingenting...
« Dato: Fredag 18 August 2017 20:11 »
Så undre det mig meget at en erfaren slave, som dig overhovedet tager afsted, når dine ALARM KLOKKER RINGER.

 Bedre held næste gang
 KH.

Madame Elisabeht
Madame E. Tlf. 28874984 el.  Madame-elisabeht@godmail.dk

Lady Cherie

  • Lady Cherie...Hex af Guds Nåde!!!
  • Domina
  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 179
  • Jeg er Lady Cherie...Hex af Guds Nåde!!!...
  • View Gallery
    • Cherie
Sv: Nye og yngre dominaer
« Svar #11 Dato: Fredag 12 Januar 2024 08:39 »
Lidt svar til tråden og alligevel ikke.

Fair nok man kalder sig domina- men i min verden indtil man har en relation er man vel nødt til og give en eller anden form for kundeservice.


Jeg har ikke været på scenen i det her univers i meget lang tid.

Men nu var det af forskellige årsager tiden.

Jeg undersøgte markedet- og på Fyn er det ret begrænset.

Jeg ville gerne prøve en yngre- så mulighederne er begrænset. Valget faldt på misstress spankarella- prøvede og få en samtale i stand med hende for at afklare diverse kinks og lyster- men man kunne ikke tale med damen- jeg kunne betale for og få et kort kemimøde- hvilket økonomien ikke lige var til- når der også skulle bruges penge til en seance.

Aftenen oprandt- alle mine alarmklokker ringede, men besøgte hende alligevel- ikke så meget som 2 min samtale blev det til inden opstart- til gengæld 58 min halvringe oplevelse og så farvel.

Jeg siger ikke at hun er dårlig- men en kort telefonsamtale havde måske endnu mere givet mig et praj om at det ikke var hende jeg skulle vælge.

Hej LetherPet

mmmmm Jeg sidder og tænker lidt over dit indlæg, for Spankerella, er ikke i den dyre klasse, af Dominaer, du vælger, at "spare"kemimødet, væk...og har helt tjek på tiden....58 min...var det præcis?

Jamen dog, var dit valg, fordi, du faktisk er lidt af en......øhhhh... der ikke vil betale den rigtig pris..

Du ved jo godt, spare du på pengene, så spare vi på tiden/ydelsen..

Det er sjældent du oplever, at der er så stor kemi, at vi dominaer, har "gi-bort-forretninger"

Eller din charme er så stor, så vi siger: bliv bare gratis i et par timer, så vi kan lære hinanden at kende?... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
« Senest Redigeret: Fredag 12 Januar 2024 08:41 af Lady Cherie »
Lady Cherie...Hex af Guds Nåde!!!
Koste og slavebetvinger.
http://www.Cherie.dk

handymann slaven

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 435
  • View Gallery
Sv: Nye og yngre dominaer
« Svar #12 Dato: Fredag 12 Januar 2024 09:35 »
Hej Alle

I glemmer da helt https://annoncelight.dk/showad/393324

God fornøjelse :)

handy
De bedste hilsner

handymann slaven

For.you.to.use

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 116
  • Never spanked as a child. Lady Iris is making up
  • View Gallery
Sv: Nye og yngre dominaer
« Svar #13 Dato: Fredag 12 Januar 2024 10:05 »
Hej Alle

I glemmer da helt https://annoncelight.dk/showad/393324

God fornøjelse :)

handy

Ja vi gør, men glemmer du at skrive en anmeldelse?
Slave med et par års erfaring, som har lyst på det meste indenfor BDSM, men intet kan måle sig med en omgang spanking

handymann slaven

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 435
  • View Gallery
Sv: Nye og yngre dominaer
« Svar #14 Dato: Fredag 12 Januar 2024 12:11 »
Nu er der jo ikke lagt op til, at der skrives anmeldelser.

Der efterlyse "Nye og yngre dominaer"
De bedste hilsner

handymann slaven