Forfatter Emne: Når samtale viser sig vigtigere . . . (Tiara del 5)  (Læst 709 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

InQnito

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 269
 • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
 • View Gallery
Når samtale viser sig vigtigere . . . (Tiara del 5)
« Dato: Mandag 11 Marts 2024 21:18 »
Den her tekst er en direkte efterfølger af mit sidste indlæg, som kan findes her :
https://www.smporten.com/anmeldelser/bare-en-klemme-mere/

---------------------------------------

Lyden af hæle nærmer sig igen og et tungt par klemmer bliver lagt på mit bryst, alene vægten får mig til at ånde tungere, og kort efter bliver de sat på mine forpinte brystvorter. Jeg gisper kort, men de er ikke helt så slemme som frygtet, faktisk lidt mindre hårde end de tidligere. Tænkte, hmm .. den klarer jeg sku .. men da Lady Tiara begydte at hive og rykke i dem forstod jeg bedre hvad der skulle ske. De næste minutter var hårde . . til tider stod jeg spændt som en flitsbue for at prøve at følge med de djævelske Nipple Clamps som åbenbart skulle højere op end mine stakkels vorter kunne følge. Jeg lukkede øjnene for  at tage smerten til mig, hvilket medførte op til flere hårde lussinger, hvorefter klemmerne tages op igen.
De gange de droppes, følges det enten af flere lussinger, eller slag med den tunge pisk nær mine nedre regioner eller på lårene. Jeg rykker kraftigt i lænkerne hver gang pisken er for nær mine ædlere dele – for jeg er faktisk ret glad for dem.
En kort pause. Lady Tiara hvisker noget til mig, og jeg mærker hendes blide berøring .. jeg slapper af da jeg mærker hende nær mig. Og med et ryger klemmerne af . . .  jeg ved godt det gør ondt når de kommer af .. men jeg blev overrasket, og bander højlydt mens jeg vrider mig på sengen. NØJ hvor mine lænkede hænder gerne vil hen og trøste mine brystvorter. :)

Mens jeg lige får vejret igen får Lady Tiara løsnet mine lænker og beder mig komme hen til en stol hvor hun har sat sig .. udmattet kysser jeg hendes støvler mens hun sikrer sig det sker ordentligt. Jeg har en svaghed for høje hæle og støvler, så jeg tager mig lige 30 sekunder hvor jeg helt privat nyder at ligge for Lady Tiaras fødder og mærke lakstøvlens kolde overflade på min kind.
Over det næste stykke tid bliver jeg brugt mens jeg sidder foran Lady Tiara, igen går det ud over mine brystvorter (Har Mistress en fetich med dem? – det var da UTROLIGT som de skal tortureres ;) ). Hun hiver mig tættere på i mit halsbånd, helt tæt .. . hun snakker med mig om hvad hun har lyst til i fremtiden, hun er intens så tæt på . . jeg kan ikke sige nej selv om al sund fornuft i mig helst ville, så jeg får vist Øhh, Bøø, Fniset et MnnNeæææj.  Det hele er spændende, intimt og på en sær måde –fantastisk dejligt.

Hun prøver flere ting på mig, og til sidst får jeg også lov til at spille pik. Igen kæmper jeg lidt med det, og mine tanker begynder at drive og mine knæ driller mig igen. Jeg mærker forskellen i smerte som gives mens man er hjælpeløs, og mens jeg er uden bånd. Det er som om at jeg tænker mere over hvordan jeg skal reagere og agere når jeg har muligheder, frem for når fikseret hvor alle muligheder er taget fra mig. For den ubehag jeg har ved at ligge på knæ på det hårde gulv, er intet imod den smerte som Lady påførte mig for bare 20 minutter siden.

Det næste Lady Tiara beder mig om overrasker mig . . hun beder mig tage alt mit læder af og ligge mig op på sengen. Med rolig stemme beder hun mig ånde dybt, mærke mig selv, falde til ro . . finde ro. Hun står lige ved siden af mig og hjælper .. jeg kan mærke at jeg finder roen og på en måde finder mig selv igen. Har det virkeligt dejligt og mærker en dejlig ro  i sindet.
Lidt senere, godt tilpas står jeg og pakker jeg mine ting og tager, mens vi snakker om sessionen. Under samtalen nævner jeg at jeg godt tror jeg kan klare mere, hårdere . . og det er her jeg finder ud af hvorfor Tiara bare er den rigtige for mig.

I mine ord ---  ”Jeg fornemmer at du meget har dine følelser med i dominansen, og at hvis noget går over din grænse, så kan du lukke helt af fremover”. Jeg nikker bekræftende, det lyder bestemt som et karraktertræk jeg kan genkende. ”Så jeg tar mig min tid, vi tar det roligt og jeg skal nok passe på dig” . . . .

Så der vidste jeg det .. jeg er Lige der hvor jeg skal være.

I ugerne efter besøget og samtalen har jeg stort set ingen tvivl længere og de der kommer har jeg ikke længere et behov for at nævne fordi jeg tvivler og er usikker. Nu nævner jeg dem fordi de måske kan hjælpe Lady Tiara med at kende mig. For nu VED jeg at, følger jeg Lady Tiara, så skal jeg nok opleve de helt rigtige ting – hvad det end bliver. Fremtiden føles ikke helt længere som min egen, den føles Ukendt, spændende og helt igennem fantastisk.


Tak fordi i læste med her. Jeg ved ikke om der kommer noget omkring fremtidige besøg, for jeg føler lidt at min rejse er slut – jeg er hjemme.
« Senest Redigeret: Mandag 11 Marts 2024 21:22 af InQnito »

EM`s træl

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 480
 • View Gallery
Sv: Når samtale viser sig vigtigere . . . (Tiara del 5)
« Svar #1 Dato: Tirsdag 12 Marts 2024 04:53 »
Hej InQnito

Tak fordi du deler din store oplevelse med os andre!

Det er en dejlig følelse at være kommet hjem, men jeg håber da at du vil dele flere oplevelser fra din nye rejse sammen Lady Tiara.

Ydmygst

EM’ træl
Hellere på knæ for Empress Malice, end på knæ for andres fordomme!

InQnito

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 269
 • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
 • View Gallery
Sv: Når samtale viser sig vigtigere . . . (Tiara del 5)
« Svar #2 Dato: Tirsdag 12 Marts 2024 05:16 »
Tak skal du have EM´s Træl . . . .

Joo .. der kommer måske mere. Jeg syns at Lady Tiara har det med at vælte den båd jeg prøver at sidde roligt i . . . og det føder min kreative side noget så dejligt :)