Forfatter Emne: Tanker på en regnvejrsdag.  (Læst 660 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

handymann slaven

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 417
  • View Gallery
Tanker på en regnvejrsdag.
« Dato: Søndag 14 August 2016 14:19 »
Sidder under køkkenøens granitplade, med ryggen mod metalrøret der bære plade, lædermanchetterne om mine håndled, er hægtet sammen bag røret, og hætten jeg har fået over hovedet er ligeså fastgjort til røret, eneste luksus er gummipuden under mine baller, min bevægelse frihed er meget begrænset.
Mine øjne er blindet, mine næsebor er fyldt med duften af læder fra masken, det er kun hørelsen, læber og tungen der ikke er dækket af masken.
Kan høre husets to Dominaer gøre sig klar til, at gå i kælderen for, at modtage en slave, kan fornemme at de sætter sig på de to barstole der står ved bordet, de er lidt spændte på slaven der kommer, ingen af dem mener, at de kender ham, så bliver enig om, at gå lidt forsigtig til værks.
Lige inden de rejser sig, bliver der presset en støvlesnude ind mellem mine lår, ind under pikken, som bliver løftet lidt op og det lyder ”se slavepikken savler på mine støvler” straks bliver støvlesnuden presset mod mine læber ”slik den ren, kan da ikke modtage en ny slave med dit savl på mine støvler” slikker det bedste jeg kan komme til, og da det er godt mærker jeg støvlesnuden køre ned over min krop for, at slutte med at presse min pik mod gulvet med støvlens sål.
Høre svagt, at de tager imod slaven, som udsættes for et længer forhør, inden han sendes ind for, at klæde sig af. Herefter forsvinder de ind i SM rummet og døren lukkes, høre svagt pisken og ind imellem nogle høje skrig. Spekulere på om slaven hænger på korset, eller ligger på spankingbukken, mens de to Dominaer skiftes til, at bruge pisken. Høre den ene domina på trappen og fornemmer hun går rundt for, at finde et eller andet og så høre jeg hende på trappen igen og er igen alene med de lyde der trænger igennem til mine øre og mine tanker.
Så er der en på trappen igen og kort efter mærker jeg et par hænder der tager om mit ansigt ”nu skal slaven gøre gavn” lyder det mens jeg bliver løsnet, da jeg er kommet på højkant, bliver der trukket i mit halsbånd med et ”kom” følger efter Dominaen ned af trappen, så snart vi er inde i SM rummet, bliver jeg skubbet over, så jeg stå med ryggen mod korset mine arme bliver løftet op og gjort fast til korset. Kan høre, at de arbejder med den anden slave, han skal ligge på en bestemt måde på briksen.
Så kan jeg høre slaven der giver sig lidt, og så kneppelyde, slaven bliver kneppet af Dominaens strap-on er jeg slet ikke i triviel om, inden jeg når, at tænke mere bliver jeg presset ind mod korset af en læderklædt Domina, som presser sit knæ op mellem mine lår, mens hun kælen hvisker i mit øre, at nu er det min tur til, at vise mit vær.
Bliver ført over til briksen og ført på plads at et bestemt tag i nakken, får slavens pik i munden og besked på, at slikke ham til, han kommer. Tager godt fast i briksen og kan mærke, at slavens pik vokser mellem mine læber, alt imens jeg kan mærke stødene fra strap – onen i slavens røv. Da det går allerbedst, mærker jeg et par fingere der smøre min anus og prøvende glider op, hele min krop sitre af spænding, min koncentration skifer mellem mit blowjob og det der sker bag mig, mærker en strap-on mod anus, et par hænder der tager om mine hofter, min anus der giver efter, forsøger at fokusere på slavens pik, mens der breder sig en skøn fornemmelse i min krop. Kan høre på slaven, at der ikke er langt igen, lader mine læber glide op og ned, af slavens pik og med et kommer han, med en stor ladning, mens min egen krop ryster efter et par analorgasmer.
Får ordre til, at tage slavens gummi af, og sætte det omvendt på den ene Dominas strap-on, hvorefter slaven får ordre til, at slikke den ren.
Bliver igen ført op på min plads under granitbordpladen, bliver på vejen tilbudt et glas vand.
Og her venter jeg så på hvad der vider skal ske ……………………..
De bedste hilsner

handymann slaven