Forfatter Emne: Take A Chance  (Læst 716 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

{switch}

  • Gæst
Take A Chance
« Dato: Onsdag 9 April 2014 20:38 »
Hvorfor er månen så ensom?
Hver aften så jeg op på månen, som var ensom som mig.


Jeg Simon, manglede spænding i mit liv, følte mig totalt alene i verden, som månen. Havde chattet i nogle måneder, med en spansk kvinde fra Madrid.

Vi havde mest skrevet, om livet og om os selv, for at lære hinanden at kende. En lille smule, om hvad vi kunne lide i sengen, ud på de sene nattetimer. Fordi jeg var arbejdsløs, havde jeg masser af tid, til at chatte og søge oplevelser.

Så vi var begge indstillet på, at mødes først i Juni månede, Vi blev enige om at jeg skulle tage hele turen til Madrid, hvor hun betalte halvdelen af min rejse. Nyde lidt "frihed" hos Concita Maria, som hun sagde.

Hun var en utrolig smuk og en babe, at se på, vi havde web chattet hundredevis af gange. Concita Maria havde flere jobs, hun arbejde som tjener og et hemmeligt job, som jeg først ville finde ud af, når jeg var hos hende. Ja okaye, Concita Maria havde vækket min nysgerrighed. Dagene gik og med raske skridt imod d 3 Juni, hvor jeg tog ud i Kastrup lufthavn og tog direkte til Madrid.

Hvor jeg blev mødt af Concita Maria i lufthavnen, fik en varm modtagelse, knus, kys på halsen. Dejligt at du ville se mig, sagde hun. Jamen tak i lige måde, sagde jeg til Concita Maria. Som var klædt i stilfuldt, sort læderfrakke og korte støvler.

Hvad jeg ikke vidste var, at hun var helt nøgen, inden under frakken. Men det fandt jeg ud af senere, da vi kom hjem til Concita Maria, i hendes designer lejlighed. 95 kvm erotik, varme farver og stilfuldt kunst på væggene. Jeg var nysgerrig, på hvordan Concita Maria kunne have råd til at bo så fedt, spurgte hende, men fik kun afvide at jeg måtte have lidt tålmodighed. Hun skulle nok bekende kulør imorgen kl 21 fordi nu skulle vi nyde hinanden og noget god mad i hendes land.

vi skulle ned og spise der hun arbejde, jeg tog et bad og fik nyt tøj på, efter en lang rejse. Concita Maria råbte inde fra soveværelset, at jeg kunne tage og lave en drink til os begge. Det gjorde jeg, to drinks comming up. Holdt to kølige drinks i den ene hånd, sådan smukke er du ved at være klar til at gå ud ? ja jeg skal lige have et bælte på så kommer jeg ud sagde Concita Maria.

Concita Maria kom ud og lignede en milliard, en let sommerkjole i hvid, røde højhælede sko, med en elegant rem, over hendes slanke ankler. Hendes lange blondte hår, helt nedad ryggen, glimtede som diamanter. Lange røde velplejede negle. Hun satte sig i den røde lædersofa og sagde til mig kom her, sæt dig hos mig.

satte mig ned ved siden af hende, jeg nød hendes skønhed. Vi nød drinken og nød bare at være sammen, endelig sammen. Klokken blev 20 så vi gik ned til den lille romantiske Cafe' hvor hun arbejder om dagen. Tiden gik hurtigt, i selskab med Concita Maria. vi nød god vin og lækkert mad. Snakken blev mere og mere lidenskabelig, jo mere vin vi drak, vi havde vel siddet der i 3 timer, vi vaklede ud af Cafeen.

Jeg vil vise dig mit andet arbejde sagde Concita Maria, okaye jeg var jo vildt nysgerrig. Vi hoppede ind i en taxi og kørte omkring 5 km ind til centrum, stod derefter ud i en smal gade, jeg betalte taxichaufføren. og den forsvandt i mørket. Concita Maria og jeg gik indad en dør og gik op på 2 sal, hvor hun slukkede for alarmen og åbnede døren.

stod nu inden for i et stort rum, med røde vægge, ja her arbejder jeg så om natten når jeg har lyst. Imorgen får du set hele 2 sal. men nu skal vi sove, du får brug for det. vi smed begge tøjet og lagde os ind i det andet rum, ville have været frækt med noget sex med Concita Maria, men jetlag og vinen, gjorde at jeg faldt hurtigt isøvn.

Næste dag fik jeg et chock af de store, i det rum vi sov i, var der kors,piske og masser af andre ting, som jeg slet ikke kendte til! Concita Maria prøvede på at få mig til at trække vejret igen. rolig skat, du var jo så nysgerrig på mit andet job. så nu viser jeg dig det, og har jo fortalt at jeg vil have det hårdt i sengen. Jo det er rigtigt nok, måtte jeg erkende for Concita Maria.

Men begyndte med, jamen sælger du så din krop, til liderlige mænd? Nej jeg er proff Dominatrix og Sadist, jeg nyder at pine og bruge mænd, og de betaler 150 Euro i timen. Hey jeg vil altså ikke betale for, at blive pint af dig !

Nej selvfølgelig ikke, jeg har jo betalt for halvdelen, af din rejse til Madrid, jeg vil ikke modtage penge fra dig. Jeg vil derimod eje dig, sagde Concita Maria. Eje siger jeg, man kan ikke eje et menneske, siger jeg hårdt. Nej det er også kun, noget vi leger skat. jeg vil eje dig i legen...Lege & eje hmmm, rystede lidt på hovedet, ved ikke rigtigt sagde jeg til Concita Maria. Hun sagde jeg vil give dig en prøvetur på BDSM og hvis det ikke er noget, så holder vi bare ferie sammen, indtil du skal hjem til Danmark igen?

 Ja jeg er jo ikke nogen kylling, har da haft kinky kærester før, men der var det sådan set mig der bestemte. OK jeg er din i et døgn, man er jo nysgerrig og nød Concita Maria's Selskab. Dejligt at du vil skat, jeg har haft lyst til det i rigtigt lang tid, sagde hun efterfølgende. ja okay men lover ikke, at jeg vil kunne lide det skat. Nu går du ned og lægger dit tøj og bader, jeg vil så lægge dit tøj i en box, som du først kan åbne om et døgn, der kan du få dit tøj igen.

Ja Concita Maria Hun rettede mig, det hedder ikke ja, men derimod Javel og Jeg hedder Mistress Maria. Javel Mistress Maria, puha det var godt nok svært at sige det.

Nåh slave Simon. Jeg lagde mit tøj og gik i et varmt bad og fik chocket lidt på plads i hjernen. Ganske rigtigt var mit tøj væk da jeg stod ud af badet. Mistress Maria, kom mig i møde. Hun var iklædt sorte lårlange støvler, rød læderkjole. Hun havde i sin hånd en dragt i latex, tag det på slave sagde hun, jamen og mere sagde jeg ikke for så ind i hendes dyb mørke øjne.

Gjorde som hun befalede. og stod nu iført sort latex. Godt slave, hun rakte mig et par lårlange støvler i sort læder, Tag dem på. Adlød uden at sige noget. Mistress var i min hjerne. Knæl Simon og jeg gjorde som hun sagde, hun lagde et halsbånd om min hals. hold dine hænder ud foran mig, du skal nu have nogle manchetter på, jeg kan jo ikke have at du stikker af slave.

Jeg stikker ikke af sagde jeg, du har pirret min nysgerrighed. kun din nysgerrighed spurgte hun drillende. For pikken voksede i latexdragten. nej Mistess du har også vækket min liderlighed. Det var godt, sagde hun stolt. tænkte jeg jo nok slave.

Mistress Maria førte mig ind, i det andet rum Spanking rummet, hvor jeg skulle ha min Mødom taget, som hun sagde. Vi havde jo chattet i lang tid, så hun vidste det meste om mig. Mistress gav mig en lædermaske på og lyset gik ud. Hun satte mig fast i gabestokken, der stod jeg så. 1000 tanker fo'r rundt i mit hovede igen og igen !!

Hvad ville hun gøre ved mig, hvad kunne der ske? Jeg hørte døren smække ???? Hørte Mistress sige rolig slave, jeg er hos dig, jeg vil aldrig gå fra dig, nogensinde når du er min slave. men hvorfor smækkede døren så ? slave du skal ikke vide alt vel? Javel Mistress. Og pludselig mærkede jeg, et par læber lukke sig om min stolthed. Jeg så måner og stjerner og i dette sekund var månen ikke ensom.

jeg lagde mærke til at der blev smurt masser af glidecreme på min stjerne. Mærkede en latexbeklædt hånd presse sig på. Først blidt, så krævende og gjorde mit lille røvhul større end nogensinde. Jeg mærkede at hånden gled ud igen, og lyden af latexhanske som blev taget af. Nu sagde Mistress Maria at jeg skulle slappe af og nyde hende. Nyde hende ?

Mærkede en dildo presse sig på mit bagerste hul, slappede IKKE af !!Mistress stoppede, slap af slave, jeg passer på dig. Slappede mere af og blowjobbet fra ? gjorde også sit. for munden kunne sit kram, mærkede hvordan jeg blev kneppet af Mistress og mærkede hende, hørte hende stønne. Hun stoppede og gav mig en rose i munden. Romantik kan være mange ting min skat.

Og nu slappede jeg helt af og der gik ikke længe før jeg sprøjtede i munden. Døren smækkede, Mistress og jeg var alene igen. Mistress fortsatte med at kneppe mig, indtil hun kom i en kæmpe orgasme. Hun løste mig fra gabestokken. Resten af døgnet, lærte jeg om Sadomasochisme, sammen med min Mistress, ejer og kommende kone Concita Maria. For resten af ferien, havde vi også hvid sex, som hun kalder det, og derefter blev Concita Maria gravid.

så månen Simon er ikke ensom mere.Fortryder ikke at jeg tog en chance og et valg, livet er fuld af valg. Om man træffet de rigtige eller forkerte valg er ikke altid til at vide. Men nu lever jeg sammen med Concita Maria.

 

The End
 
COPYRIGHT {switch}