Forfatter Emne: Syntes, at der trængte til en ny fantasi ;-)  (Læst 2234 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

handymann slaven

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 417
 • View Gallery
Syntes, at der trængte til en ny fantasi ;-)
« Dato: Mandag 15 November 2010 18:48 »
Ligger på knæ på gulvet foran Deres stol, venter på at De skal komme, jeg høre Deres skridt nærme sig, kigger op lader blikket glide op af Deres elegante støvler, når lige at se at De er klædt i et sort læder korset som fremhæver Deres flotte krop, inden Deres pisk rammer mine baller, De råber ”se ned, slave” jeg kigger ned i gulvet igen.
De sætter Dem i stolen, jeg kravler på plads så De kan bruge min ryg som fodskammel, De lægger Deres støvler over min ryg, De ringer til en veninde, fortæller om Deres slave der ligger under Deres støvler, Deres hæl leger lidt på min ene balle, efterlader små røde striber.
De inviter Deres veninde til at besøge Dem inden De lægger telefonen igen.
De rejser Dem, smider fire lædermanchetter ned til mig, De giver mig ordre på at tage dem på og lægge mig på ryggen mellem ringene i gulvet, da jeg ligger mellem ringene kommer De over til mig, skubber mine arme og ben på plads med Deres støvler, De hægter manchetterne fast i hver sin ring, så jeg ligger som et stort X, De bukker Dem over mig, giver mig en blindfold på så alt bliver mørk.
Fornemmer, at De stiller Dem mellem mine ben, mærker en støvlesnude, der langsomt køre op af, mit lår. De smørere glidemiddel mellem mine baller. Inden De knepper min røv, med Deres støvlesnude, jeg opnår en anal orgasme ved det, hele min krop spændes.
De forlader rummet, efter et stykke tid høre jeg dørklokken, høre Deres skridt da De går ud for at åbne, høre kvindelatter inden der igen bliver stille, høre dog svagt latter engang imellem!
Pluslig høre jeg skridt uden for rummet, jeg fornemmer at De sammen med en mere kommer ind i rummet, mærker duften af kvinde i mine næsebor, lige inde jeg får en fisse presset ned over min mund, samtidige med at De sparker til mig råber De ”vis hvad din tunge kan slave, slik hende”, jeg slikker alt hvad jeg har lært, lader min tungespis cirkle om Deres venindes klit bruger tungen som en lille pik, pumper den frem og til bage i Deres venindes fisse, mærker safterne der løber ned af min hage, Deres veninde begynder at side meget urolig, grubber sig mod min næse, inden hun falder sammen over mig.
”slave du er jo liderlig, din pik er stiv, hvem har givet dig lov til det” råber De, inden de løsner mine arme og ben, giver ordre til at rejse mig og stille mig mellem de jernkæder der hænger fra loft til gulv, De binder mine arme og ben fast.
De går om foran mig, binder min pik og nosser op med en lædersnor, inden De lader Deres veninde slikke min pik, så den rigtig bliver stor og stiv, mærker lædersnoren der skær sig ind i huden efterhånden som pikken vokser. Lige før jeg kommer trækker Deres veninde sig væk, De begynder at lege med en ridepisk på mine nosser !!!
De presser en analplug op i røven på mig inden De og veninden forlader rummet igen, jeg høre efter noget tid, af de lukker veninden ud.
Da De kommer tilbage, har de split vin ned af Deres støvler, De løsner mig og beordre mig ned på knæ, for at slikke Deres støvler rene, da Deres støvler er rene, skubber de Deres røv lidt bagud og siger ”slik min røv slave, brug din tunge” jeg lader min tunge skille Deres baller, holder dem fra hinanden med hænderne, min tunge spis kører rundt om Deres stjerne, hen over den, giver den små slik og hårde stød når jeg forsøger at presse tungen op i Deres anus.
Efter en tid vender De Dem, presser Deres underliv frem, jeg lader min tunge glide op mellem Deres skamlæber, gør tungen stiv, pumper med den som en lille pik, ind i mellem finder tungespisen vej til Deres klit, giver den små slik, forsætter med at skifte mellem at tungekneppe Dem og slikke Deres klit, mærker at De bliver slap, de trækker Dem lidt væk, beordre mig op mellem kæderne igen, hægter mig fast så jeg står som et X.
De forlader rummet ! så jeg står og venter på hvad der nu skal ske………………………
De bedste hilsner

handymann slaven

nylonslaven

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 43
 • View Gallery
Sv: Syntes, at der trængte til en ny fantasi ;-)
« Svar #1 Dato: Mandag 15 November 2010 20:02 »
... og så kan vores fantasi tage over..

Tak for en velskrevet fantasi

handymann slaven

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 417
 • View Gallery
Sv: Syntes, at der trængte til en ny fantasi ;-)
« Svar #2 Dato: Mandag 15 November 2010 21:23 »
Tak for ros

Og god fornøjelse med fantasien, det er jo en del af vores verden
De bedste hilsner

handymann slaven

FortunaLatex

 • Gæst
Sv: Syntes, at der trængte til en ny fantasi ;-)
« Svar #3 Dato: Tirsdag 16 November 2010 07:51 »
Hold da op Handymann Slaven!!

Det var da super dejlig fantasi ;). Og jeg formoder, at udstyret er iorden, eftersom du sætter høje standarder. Ligesom venindens mis er velduftende ny og glatbarberet, og hun er opstemt ved tanken om, at hun snart skal sætte sit skød over en slave, som kan kneppe hende med et par tusind tungeslag i minuttet. ;D ;D ;D

Kom glad!!!

FortunaLatex

Kikkicats Sandra

 • Gæst
Sv: Syntes, at der trængte til en ny fantasi ;-)
« Svar #4 Dato: Onsdag 17 November 2010 17:27 »
uha da Handymann, jeg tør næsten ikke komme med kommentarer om al det slikkeri på en Domina.. 

Det er forbudt for sandratøsen. Men for pokker da..!!  :P  :P  :P

 :-* Mistress Kikkicats tøz