Forfatter Emne: Undersøgelsen (LANG)  (Læst 4583 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Alternator

  • Gæst
Undersøgelsen (LANG)
« Dato: Mandag 5 April 2010 23:23 »
Jeg sidder her i venteværelset på sygehuset, og tænker over, hvorfor venteværelser altid er så kolde ? Møblerne er sikkert lavet af en desiner - en gang i 50´erne , men de er altså ikke min stil, og de orange lamper, ser ud som om de har hængt der siden 1972. Bladene er også fra midt i 70´erne - her står at Gitte Henning er blevet skilt på et SE&HØR, hvor forsiden er i sort/hvid .

Jeg kan mærke mit hjerte banker mere og mere, efterhånden som tiden går . Det er begrænset hvad jeg har fået at vide om den undersøgelse jeg skal igennem, det eneste jeg ve er at den kan tage hele dagen - forløbig har den så taget den halve dag, men det eneste jeg har foretaget mig er at vente .

Jeg får indimellem et glimt af en læge eller en sygeplejerske der farer igennem venteværelset, men det er som om alle de ventende patienter slet ikke er her - der er ihvertfald ingen øjenkontakt overhovedet .
Jeg får lige tid til at undre mig over, hvorfor lægerne tilsyneladende har deres eget tøj inden under kitlen, mens sygeplejerskerne bærer en anden type kittel, eller buksedragt, da mit nummer kommer frem på tavlen, og en pil viser hen til dør 4.

Jeg rejser mig - nu med endnu mere bankende hjerte - og banker på dør 4, går ind, og befinder mig nu et lille kontor, undersøgelsesværelse, hvor der på ganske få kvm er presset et skivebord, 2 stole, et skab med div undersøgelsesinstrumenter, og en sort undersøgelsesbriks .

Ved skrivebordet sidder en kvinde slank kvinde, som jeg skyder til at være lige på den forkerte side af 40 år . Hun har en sort lettere nedringet bluse et par cowboybukser, og hvide træsko på, samt en lang gullig kittel hængende løst udover . Hun kommer imod mig, hilser på mig, og beder mig sætte mig ned .

Hun kikker på sin PC der står på skrivebordet . Skrivebordet er mindst lige så gammel som lægen, og computeren fra sidste årtusinde - hun spørger mig om navn, adresse, cpr-nr osv - altsammen kan hun læse på skærmen, og det kan jeg også, alligevel svarer jeg på spørgsmålene .

Jeg får nu besked på at tage mit tøj af, undtagen underbukserne, og sætte mig over på den srte briks. Lægen lytter til mit hjerte, lunger, nýrer og lever , Jeg kan svagt dufte hendes parfume, og jeg er bange for at det fik min hjerterytme og puls op .

Lægen undersøger min hals, og jeg er lige ved at kaste op, da hun stikker pinden i munden på mig , og jeg bryder mig ikke om de nye blodtryksmålere, der er elektriske, men det er en anden sag .

Jeg ser hun tager latexhansker på, alt imens jeg får besked om at lægge mig på ryggen på briksen, og lægen trækker mine underbukser ned om benene på mig, og rører ved mine nosser, og trækker forhuden tilbage på min pik - det har mærkelig nok ikke den store effekt, nok fordi jeg trods alt stadig er i gang med at studere arkitekturen, og får øje på en gul fugtplet i loftet . Lægen beder mig løfte mine ben, og kort tid efter mærker jeg hendes finger oppe i mit bageste hul - det var så lige der jeg glemte alt om arkitekturen .

Jeg får besked på at klæde mig på igen, og imens lægen skriver på sin PC, får jeg at vide at jeg skal gennemgå en række videregående undersøgelser, og at lægen vil tage kontakt med den afdeling som jeg skal undersøges på, og beder mig igen sætte mig ud i venteværelset, så vil hun komme ud og sige til når de er klar til at modtage mig .

Endnu en halv time går, og lægen fra før kommer ud til mig, med et stykke papir, der mest af alt er en vejviser til den afdeling hvor jeg skal henvende mig .

Jeg begynder at gå - og beslutter mig for at finde trappen, frem for elevatoren, og tre etager oppe, lidt henne af en gang står så nummeret på den afdeling hvor jeg skal henvende mig . Lige inden for glasdøren er der en skranke, den ser tilgændgæld ret ny ud - og bag ved sidder et par unge damer med dikafon og skriver på hver deres PC. Der går lige et stykke tid, før den ene får øje på mig, og kommer hen til mig Igen skal jeg sige navn, og personnummer, og det bliver slået op på computeren, og hun beder mig vente. Denne gang går der ikke lang tid før der kommer en nydelig ung sygeplejerske imod mig . Hun har et langt lyst hår, hængt flot op i en hestehale, hun er meget slank, og ret høj. Hun siger sit navn, men jeg har allerede fået øje på hendes navneskilt - for det sidder lige i brysthøjde - og jeg kan ikke lade være med at kikke på dem -hun er virkelig smuk .

Hun beder mig følge med, og jeg går bagefter hende, og nyder synet af hendes numse, der bevæger sig smukt bag den hvide kittel .

Vi kommer ind i et flisebeklædt værelse, hvor der er en håndvask, et skab, en stor hospitalsseng og et sengebord. Sygeplejersken beder mig tage mittøj af, og lægge det ind i det store skab. Hun går imellemtiden hen i et andet skab, hvor hun tager en hospitalsskjorte, og et par alt for store hospitalsunderbukser på,

Hun trækker dynen til side, og igen ser jeg hendes dejlige krop smyge sig i den meget flotte kittel - hun beder mig lægge mig op i sengen, og hun retter på min pude, og spørger om jeg ligger godt - inden hun trækker dynen op omkring kroppen på mig . Det her er luksus, især da jeg lige får et lille smil fra hendes smukke ansigt - hun er ikke en dag over 25. Hun beder mig blive liggendei sengen , og jeg er lidt skuffet da hun forlader mig.

Ventetid er spildtid, mennu kommer der en asiatisk udseende kvinde ind til mig - hun har også en hvid kittel på, som står i kontrast til hendes sorte hårpragt . Hun tager en vaskebalje i skabet, og sætter den hen under vandhanen . Hun kommer hen til mig og spørger om mit navn, og jeg svarer at det er mig, hun fortæller hendes navn, og det er slet ikke koreansk klingende, hvilket jeg også kan se på hendes navneskilt, og jeg når lige at undre mig over om hun mon er adopteret, inden hun trækker dynen til side .

Hun bliver lidt overrasket da hun ser jeg har hospitalstøj på, og hun knapper min skjorte op, og begynder blidt at vaske min hage, brystkasse og mave . Det føles dejligt . Jeg kan nu se på hendes navneskilt at hun er "SoSu Assistent" . Hun trækker mine underbukser ned om benene - og igen er hun lidt overrasket, da hun konstaterer at jeg stadig har min kønsbehåring . Jeg får at vide at jeg jo også skal undersøges "dernede", så hun hellere må sørge for at få det fjernet .

Hun tager en saks i sin brystlomme, og hun stiller sig op ved sengebordet lige ved siden af mig og tørrer den af i noget der vel sagtens er sprit ? Hun tager nu fat i min hårpragt og klipper den ene tot af efter den anden . Hun tager nu lateshandsker på, ryster en dåse barbersprit, og jeg mærker en isnende kulde på min hud, da hun blidt smører det ud over min kønsbehåring . Jeg mærker en blid skraben hen over min hud, og jeg må lukke øjene, og bare nyde behandlingen. Jeg ville gerne kikke på den søde SoSu Assistent, men jeg kan ikke ...

Der går alligevel temmelig lang tid med barberingen, enten nyder hun sit job, eller også er hu usædvanlig grundig i sit job . Til sidst mærker jeg at hun vasker og tørrer mig af, og jeg tror lige jeg bliver desinficeret, for jeg mærker en sviende kløe da hun tører mig af .

Hun knapper min skjorte og trækker mine underbukser op, giver mig dyne på - og jeg ligger nu igen i sengen, og i rummet ... Alene .

Igen går der et stykke tid, hvor jeg ikke kan lave andet end at kikke op loftet, jeg sniger dog lige en hånd ned omkring mine kønsdle, for at mærke efter om alt er fjernet, og jeg må konstatere at jeg nok ikke har været så glat siden jeg var 10 år .

Jeg når lige at få hånden op, da sygeplejersken fra før, og Sosu assistenten kommer ind i rummet . Sygeplejersken hilser igen på mig, og trækker dynen væk, hun trækker mine underbukser lidt ned, og kontrollerer om SoSu assistentenhar gjort sit job godt nok .

Sygeplejersken fortæller at mine urinveje skal undersøges, og at det godt kan komme til at gøre lidt ondt, men at det er meget vigtigt at jeg ligger så stille som muligt,, mens undersøgelserne foregår . Sygeplejersken vil fortælle hvad hun foretager sig, og hvordan det føles, mens hun er i gang med undersøgelserne .

Sygeplejersken trækker igen mine underbukser ned, og assistenten sprøjter desinficerende væske ud over min blottede pik . Sygeplejersken viser det kateder som hun nu sætter op i mit urinrør . Det er bestemt ikke nogen rar fornemmelse, men det hjælper lidt at jeg får lov at klemme lidt i assistentens kolde hånd . Jeg kanb ikke længere styre min vandladning, men for enden af katederet sidder der en "prop" så mit urin ikke løber ud over det hele . Det presser dog godt på i mine nyrer, og det gør faktisk temmelig ondt .

Katederet er "todelt" - og nu sætter sygeplejersken en sprøjte på det andet hul, og presser kontraststof ind i mine urinveje . Assistenten forlader rummet, imens der stadig presses kontrastof op i mine urinveje ... Det gør bare rigtigt ondt ! Det hjælper dog lidt at sygeplejersken spørger om jeg kan klare det, imens hun sender mig et lille smil . Hendes smukke ansigt og smil, får mig til at glemme mine smerter i et par sekunder, men så vender de igen tilbage.

Nu kommer assistenten ind med et apparat på et rullebord . Hun sørger for at det bliver sat til et strømstik, og jeg ser nogle streger bevæge sig hen over skærmen . Jeg får noget creame eller fedt smurt på maven, og sygeplejersken kører nogle elektroder hen over min mave, imens hun kikker på skærmen . Assistenten står på den anden side af sengen og holder mig indimellem i hånden, og indimellem kan jeg mærke at hun kontrollerer at mit kateder sidder ordentligt .

Sygeplejersken er nu færdig med sine undersøgelser, og hun fortæller mig at den næste undersøgelse går ud på at få fyldt min blære så meget som muligt, så derfor får jeg nu 1 liter isvand, som jeg skal drikke. Assitenten holder mit hovede, og sygeplejersken glasset, mens jeg drikker så meget som jeg kan - jeg føler mig lidt fjollet, for egentlig kan jeg jo sagtens selv drikke vandet, men måske skal de overvåge at jeg ikke hælder det ud et eller andet sted ?

Knap er assistenten gået ud med det ene instrument, før jeg ser hende igen - denne gang med et stativ på hjul . Sygeplejersken beder mig lægge min venstre arm ned langs siden, hun spritter lidt af på min håndglade, og sætter et drop . Sygeplehersken fortæller at det er meget vigtigt at jeg nu ligger helt stille, mens jeg har droppet i min hånd . Hun trækker dynen til side, og hun spænder min krop fast til sengen med et bredt læderbælte, jeg når kanp at opfatte dette, før jeg lige ser at mine ankler bliver spændt fast til fodenden af sengen . Min anden hånd bliver ligeledes fikseret til sengen. Nu kan jeg overhovedet ikke røre mig .

Sygeplejersken dasker et par gange på dropposen, og checker at alt er som det skal være, hun sørger for at lyset dæmpes i rummet, og beder mig slappe så meget af som jeg kan, og bare "nyde" det så meget jeg nu kan, for der sker ikke meget mere den næste times tid .

Jeg ligger og blunder, da jeg kortvarigt bliver blændet og ved siden af mig står sygeplejersken, der visker til mig at vi er halvvejs, og at hun lige skal kontrollere hvordan det går . Aldrig har jeg haft sådan en trang til at tisse, det gør rigtigt ondt, og sygeplejersken tører mig blidt over panden med en fugtig klud, inden hun igen dæmper lyset, og forlader mig .

Der er præcis så meget lys i rummet at jeg kan se dropposen langsomt blive tømt, og jeg gentager for mig selv, at nu kan det ikke gøre meget mere ondt . Jeg har lyst til at skrige, men man er vel en mand? ...

Nu kommer de to kvinderi ind i rummet med instrumetet fra før - og jeg får igen scannet mine urinveje .

Assistenten fjerner droppet i min arm, og sætter et lille plaster på min hånd, sygeplejersken sætter en pose for enden af katederet og lægger den på min mave . Jeg kan se hun drejer på en lille ventil, og i det samme kan jeg mærke hvordan min urin løber ud af min krop, som den aldrig har løbet før, og jeg mærker en dejlig varme på min mave, mens jeg kan se posen fyldes. Sygeplejersken smiler til mig, og spørger om det føles godt ? Jeg har simpelthen aldrig haft det bedre .....

Sygeplejersken og assisteneten løsner mine bælter. Jeg får nu at vide at undersøgelsen er ved at være forbi, men at der også skal tages en spermprøve. Sygeplejersken spørger om jeg vil tage den selv, eller om hun skal give en hånd med ? . Det var godt nok det dårligste spørgsmål jeg har fået i dag, for sygeplejersken er godt nok noget af det mest sexede jeg har set længe, og i min lille hjerne, er jeg allerede begyndt at fantasere om, hvordan hun ser ud inden under hendes lange hvide kittel .

Assistenten har allerede taget latexhansker på, og smører min pik ind i olie, og er begyndt at spille den af . Sygeplejersken står på den anden side med en kolbe,. Min pik er bare så stiv, men den er også noget øm, efter de sidste timers behandling . Det er en underlig fornemmelse. jeg tror sygeplejersken nu er ved at miste tålmodigheden, og hun beder mig tage mine føder ud over kanten, og hun står foran mig og spiller den af på mig . Jeg kan ikke lade være med at lægge mit hovede mod hendes skulder, og jeg mærker lige følelsen af at glasset bliver presset op omkring pikken, da jeg fyrer min ladning af .

Sygeplejersken kikker på reultatet og viser det til assistenten, hvilket jeg føler er lidt pinligt . Sygeplejersken sætter en label med mit navn og cpr-nr på glasset, og det er det sidste jeg ser til hende .

Assistenten finder mit tøj frem, og hun vasker mig blidt af, inden hun beder mig om at klæde mig på . Hun siger pænt tak for i dag, og jeg får besked på resultaterne hos min egen læge iløbet af en uge , og det går jeg så nu og venter på .

UNDSKYLD FOR EVT STAVEFEJL :

guest2

  • Gæst
Sv: Undersøgelsen (LANG)
« Svar #1 Dato: Mandag 5 April 2010 23:56 »
Hej Alternator
Takker for dejligt læsestof.
Det er en god novelle, og jeg glæder mig over at se, at du nu også er kommet i gang med at skrive noveller.
Jeg glæder mig til at læse flere noveller fra dig af.
Nu vil jeg snart gå i seng og drømme om spændende SM lege.
Mange hilsner fra
Kikkicats Jyde