Forfatter Emne: Dobbelt afstraffelse  (Læst 10581 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

roughneck

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 148
 • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
 • View Gallery
Dobbelt afstraffelse
« Dato: Mandag 14 August 2023 10:42 »
Jeg havde skrevet til en ung domina med mine fantasier om
Læderklædte kvinder, pisk og ballbusting og at jeg var novice inden for det sidste samt uerfaren med
Anal
Afstraffelse.

Jeg ankom derfor til hendes lokaler med let nervøs hjertebanken da jeg ringede på døren.. jeg syntes jeg kunne høre flere par støvler gå rundt inden for døren inden døren blev åbnet af den unge mørkhårede gudinde med
Solbrun hud. Hun var klædt i sorte stramme læderbukser, sorte højhælede læderstøvler der gik til lige under
Knæet, sort læderjakke og sorte læderhandsker.

Jeg blev mødt af en syngende lussing. Ned på knæ, slave…
Domina skal altid kunne kigge ned på en slave. Jeg gik på knæ og blev trukket ind i håret.

Jeg blev trukket ud på badeværelset, beordret al tøj af og i bad… vask dig godt og grundigt, især bagi..
Efter badet fik jeg halsbånd på og en kæde som den smukke domina trak mig i. Min pik var allerede nu godt stiv og det
Hjalp endnu mere
At se dominas smukke læderklædte røv gå foran mig ind i et rum hvor jeg blev spændt fast mit i rummet med armene i vejret til en kæde ned fra loftet. Mellem benene fik jeg en jernpinde så jeg ikke kunne samle benene. Jeg kunne således ikke bevæge hverken arme eller ben. Domina fik øje på min stive pik og kiggede lystigt på den.. kan se der er en der er glad for at se mig, sagde hun. Så må vi se om han stadig er det når jeg går igang. Jeg bliver jo helt liderlig når jeg ser sådan en stiv pik, sagde hun. Domina tog fat om nosserne med en hånd og begyndte at spille min pik med den anden og satte sit læderklædte lår op på nosserne. Herefter pirrede hun hovedet med sine fingre og med den anden hånd blev mit bagerste hul pirret.. jeg var spændt til det yderste og flere gange begyndte hun at spille min pik blot for at stoppe når jeg var ved at
Komme for i stedet at give mig en hård lussing.

Nå, nu er det slut med det blide.. jeg vil høre dig skrige… pludselig gik døren op.. jeg kunne høre støvletrin komme nærmere.

Jeg har en god veninde på besøg i dag, sagde Domina. Hun skal hjælpe mig med at få dig til at skrige..

Veninden trådte ind foran mig og hun var klædt i sort lædercatsuit og støvler og handsker som min domina, også sort hår. What a nice looking cock, sagde hun, og tog fat i pikken på mig.. og så fik jeg en lussing, der var hårdere end noget andet.

Vi skal begge lege med dig i dag og give dig dit livs afstraffelse.
Vi trækker lod om hvem der starter. De to smukke dominaer slog sten saks, papir. Min domina tog sten mens veninden tog papir.. I win sagde hun…

Så smutter jeg ud nu slave, men håber jeg kan høre dine skrig igennem væggen ellers må jeg jo komme ind og gøre det hårdere. Domina gik ud og lod mig være med veninden der havde amerikansk accent.

Now it is time to play. Hun startede med at give mig en gag i munden. Nobody will hearr yor screams now, slave.

Veninden satte sig på en stol foran mig og satte støvlespidsen op mod mine nosser og begyndte at tjatte til dem.. for at sparke hårdere og hårdere indtil hun gav et rigtigt hårdt spark der fik mig til at vende det hvide ud af øjnene… hun rejste sig og sagde now we are warming up. Hun fandt fem piske frem og satte dem i rækkefølge med bullwhip til sidst.

Hun tog nu et roulettehjul frem og tog fat i den første pisk som var en pisk i den blide ende.

Der blev drejet på rouletten og tallet sluttede på 27. Now you will count to 27, slave.

Pisken gav en høj lyd men var ikke så hård og jeg kunne let klare det og mærke ballerne og ryg blive varmere og varmere.

Så var det den næste pisks tur. Det var en lidt hårdere pisk. Der blev drejet på rouletten. Tallet blev 9. Domina blev tydeligt frustreret. That is not enough… hun slog så hårdt hun kunne 9 gange og pisken sang på ryggen af mig. Selv om det var en blød pisk gjorde det ondt. When you get such a low number i will hit harder!!! Sagde hun efterfulgt af fem hårde lussinger.

Så gik hun over til en ridepisk. Nu ender rouletten på 27…. Avs.. der kommer 27 velplacerede hårde slag på baller og ryg og lår godt fordelt så jeg nu er rigtigt varm bagi. Slagene blivee hårdere og hårdere mens veninden stønner lystigt og lyder til at nyde det. Jeg prøver at skrige men gaggen i min mund gør det svært. Efter slagene træder hun ind foran mig og lader ridepisken køre ned fra hovedet over brystkassen og ned og pirrer min stive pik og nosser. Pikken får et par dask inden hun træder tilbage og sparker mig i nosserne.

Nu er turen kommet til en singletail whip. Hun stiller sig foran mig og pirrer min pik med pisken, kører pisken op over brystkassen og drejer på rouletten… den lander på 0. What, skriger hun.. og giver mig en lussing og et spark i nosserne igen. That is a retry and i will double the number. Rouletten lander nu på 23… wauw.. dvs 46 hårde slag med en single tail og min ryg og baller er glohede i forvejen..

(Fortsættelse følger)
« Senest Redigeret: Mandag 14 August 2023 17:42 af roughneck »

Masserkist

 • *
 • Indlæg: 8
 • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
 • View Gallery
Sv: Dobbelt afstraffelse
« Svar #1 Dato: Onsdag 23 August 2023 17:28 »
Love it.
Gælder mig til at høre fortsættelsen.

roughneck

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 148
 • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
 • View Gallery
Sv: Dobbelt afstraffelse
« Svar #2 Dato: Fredag 25 August 2023 12:44 »
Tak, den kommer. Vidste ikke om nogen læste med..


servus

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 61
 • moden slave med sorte drifter
 • View Gallery
Sv: Dobbelt afstraffelse
« Svar #3 Dato: Lørdag 26 August 2023 07:59 »
Jo vi gør da ;D
servus den modne sub

Slave147

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 20
 • Jeg er i bund og grund slave
 • View Gallery
Sv: Dobbelt afstraffelse
« Svar #4 Dato: Søndag 27 August 2023 07:32 »
Glæder mig til fortsættelsen.

roughneck

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 148
 • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
 • View Gallery
Sv: Dobbelt afstraffelse
« Svar #5 Dato: Onsdag 6 September 2023 08:36 »
Fortsættelse:

Mit åndedræt er hurtigt og jeg er forpustet af at stå imod de hårde slag, og smerten fortager sig langsomt, mens jeg mærker en tilstand at tilfredsstillelse komme snigende.
Og jeg kan se at tiden nu er kommet til bullwhippen.

Hun går langsomt rundt om mig og går over og tager bullwhippen frem. I the sound of this one, siger hun. And especially the pain and marks it leaves on worthless slaves like you.. hun vikler pisken rundt om sine hofter og overkrop og jeg kan høre den knirke mod hendes læderdækkede krop mens hun går langsomt over mod mig.. hun tager pisken og kører den hen over min overkrop, ned over lårerne, og nærmest binder den rundt om min pik og strammer til, og giver mig et knæ i nosserne.

Hun går over og drejer på rouletten. 33 lander den på.. hun går nu over og fjerner gaggen.. the louder you scream the harder I hit, siger hun.

Første slag rammer og jeg mærker den lange pisk ramme skråt op af ryggen og slaget afsluttes mellem skulderbladene. Jeg stønner højt når smerten rammer og bukker skuldrene bagover. Næste slag kommer prompte som rammer længere nede på ryggen. Jeg kan mærke det bliver hårdere og hårdere, og jeg sveder så meget at ryg og nakke er våd og mit hår begynder at være vådt. Slagene er så hårde at jeg ikke kan tælle og følge med. Jeg skriger smerten ud og står og tripper når slagene rammer… jeg skriger please stop please stop.. men det får hende blot til at sige, oh yeah, i love when they beg for mercy.. but i dont play with safewords or mercy. You are here for my pleasure.. hun stopper og jeg har ingen fornemmelse om hun er færdig.. hun går rundt om mig, pirrer mig på pik og nosser med pisken. Stiller sig helt tæt op af mig og griber fat i min pik, og begynder at spille den. Your screams and marks make me so wet siger hun.

Jeg mærker jeg er ved at komme og hun stopper, giver mig en serie af hårde lussinger og et knæ i skridtet. But we are not done yet.

Hun går over til døren og åbner, og ind kommer min domina. Nå slave, lad os se hvordan du ser ud. Det var jo ikke meget jeg kunne høre så du har nok bare stået og hygget dig. Hun går direkte over og giver mig en lussing.. de står nu begge om mig og kigger på mig.

De stiller sig på hver sin side af mig og giver mig skiftevis spark i nosserne fra hver sin side. Fem hver i alt, og veninden går ud. Nå slave, du har fået lidt fine mærker, men jeg har jo slet ikke fået lov at nyde din smerte.

Domina tager nu de samme fem piske frem. Nu får du samme tur af mig, jeg kunne jo ikke høre dig så meget så min veninde har nok været for flink.

Hun går i gang og allerede med den blide pisk kan jeg mærke smerten. Vi når frem til ridepisken og allerede her begynder jeg at skrige.. til sidst når vi bullwhippen og jeg er lader min krop hænge og er ved at give helt efter af udmattelse. Vi når bullwhippen og den lander på 32 slag. Av tænker jeg.. jeg kommer igennem slagene og domina udtrykker liderlige støn…

Ind træder veninden igen. Hun går ind foran mig og jeg kan se hun har taget en strap on på og har en med til min domina, som også tager den på. We are not done yet siger hun og går over og tager en anden bullwhip i hånden. Jeg får bind for øjnene. Nu skal du gætte hvem der slår. De begynder at piske på skift. Første slag rammer. Jeg gætter på domina for slaget rammer oppe i skulderhøjde. Næste slag rammer samme sted og smælder højt. Jeg gætter igen på min domina. Men får ingen respons. Tredje slag rammer længere nede på ryggen så jeg gætter på veninden, 4.slag oppe igen og jeg skriger smerten og siger domina. Et slag mere rammer der snor sig rundt om maven på mig og strejfer pikken. Jeg gætter på veninden.

Oh my fucking god. Only one right answer. And 4 wrong.. that means 40 double lashings.

Jeg får binder af og de stiller sig en foran og en bagved. Slagene hamrer nu ind fra begge sider. De slår 10 gange hver og smerten er så stor at jeg knap kan skrige men blot stønner, og jeg kan mærke jeg bliver våd på ryggen. Men ved ikke om det er sved eller blod. Nu går de begge om bagved og slår med få sekunders mellemrum 30 hårde slag hver. Jeg bliver løsnet og synker sammen på gulvet. Mærker en støvler i baghovedet og en på anklen. Der kommer 4-5 slag mere mens jeg ligger på gulvet og klynker.

Jeg bliver nu hevet op med håret og trukket over til gynækolog bænken hvor der er lagt et hvidt lagen på. Jeg bliver lagt med benene spredt og oppe og spændt fast. Domina tager strap on på og smører den ind i olie. Veninden stiller sig ved mit hoved og giver mig en lussing. Domina begynder at kneppe mig mens hun pirrer min pik. Veninden tager med sine læderhandskeklædte hænder fat om min hals med den ene hånd og over munden med den anden. Domina knepper løs
Og det gør ondt.. veninden holder mig af og til for munden og niver
Mine brystvorter indimellem. De skifter plads, veninden knepper mig og
Dominan står på siden og leger med min pik og spiller den til jeg kommer i et stort brøl. Hun fortsætter med at spille for en total tømning. Til sidst stopper hun. De spytter begge på mig og løsner mig. Gå ud og vask dig slave og ryd op på vejen. Jeg rejser mig langsomt og lagenet sidder fast
På min svedige ryg. Jeg tager lagenet af og ser en række røde blodige striber. Jeg går ud i bad og mærker roen falde over
Mig.

Jeg kommer ud og de to dominaer står og venter. Thanks for your time siger jeg. De takker også og det aftalte beløb betales. Vi krammer og tager afsked. Når jeg kommer ud i bilen tikker en besked ind.

Tak for i dag,
Men vi fik ikke nok. Mød op om 8 dage så vi kan de hvordan vores arbejde ser ud. Du vil modtage nærmere instruktioner.


Slut

Håber historien nydes og kan bruges som inspiration til dominaer og slaver til seancer.

Ville ønske jeg selv kunne blive slave i sådan en seance.😁
« Senest Redigeret: Lørdag 9 September 2023 08:32 af roughneck »

JohnDK88

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 13
 • Erfaren switch mand....
 • View Gallery
Sv: Dobbelt afstraffelse
« Svar #6 Dato: Lørdag 9 September 2023 12:32 »
Hold da op en fortælling.....
Den holdt jeg sgu ikke til... 

Men så dejligt med frække fortællinger.

fangeleg

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 105
 • Glad for bondage, fangenskab og disciplinering
 • View Gallery
Sv: Dobbelt afstraffelse
« Svar #7 Dato: Onsdag 25 Oktober 2023 23:14 »
Ophidsende beretning