Forfatter Emne: PHANTASIE – DEL 3  (Læst 6299 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

playtoy

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 15
  • View Gallery
PHANTASIE – DEL 3
« Dato: Mandag 15 Juni 2020 18:29 »
Der stod jeg svinebundet over bukken med kugler dybt op i røven, sviende baller efter utallige paddleslag, det rev i mine opsnørede nosser, der var spændt fast i en snor fastgjort til en ring en meter bag mig, og pikken – stadig i en hård bondage der skar sig vej op over skaftet til glansen – i en anden snor bundet fast til en ring direkte under bukkens forkant.

Jeg var totalt fikseret, kun hovedet kunne jeg bevæge lidt, og det var ikke længere sjovt, selvom pikken stadig dunkede liderligt, og den del af hjernen som ikke var bedøvet af smerte begyndte at tænke på, hvordan jeg skulle klare mig ud de to dominaers jerngreb.

De tanker fik hurtigt en ende stillede sig foran mig, klemte mit hoved ind mellem side lår og bukkede sig ind over min krop, så jeg havde duften af hendes dejlige fisse i næsen og mærkede hendes hårde brystvorter mod min ryg.
”Nu er du nok ikke så kry” hørte jeg hende spørge, men jeg magtede ikke at svare, og straffen kom promte, da hun med et hårdt tryk jog den sidste og største kugle op i min tarm. Jeg udstødte et skrig af smerte og forpinte tårer løb ned af mine kinder, hvilket selvfølgelig blev mødt med et par hånlige bemærkninger og klar besked om, at hvis jeg ikke kunne tie stille, måtte kuglerne i røven suppleres med en kugle i munden.

Det lykkedes mig at fremstamme et ”undskyld” og slap i første omgang med en advarsel, og i bevidstheden om, at jeg var helt og aldeles i afmagt, lukkede jeg øjnene, og det lykkededes mig faktisk at slappe så meget af, at smerterne for et øjeblik forsvandt, mens fruerne diskuterede, hvilke piske de skulle starte med.

Jeg må have døset et kort øjeblik, men vågnede brat ved et smæld tæt på mit øre. Det var Sofie, der slog piskesmæld som optakt til tyve piskeslag – ti fra Sofies bull og ti fra D’s dobbelthalede nylon tvister.
Til at begynde føltes det som knive, der skar sig dybt ind i huden, men efter fem seks slag var min ryg og mine baller bedøvet i smerte, og jeg faldt hængende over bukken hen i en tilstand af bevidstløs døs. Tid, følelser og tanke forsvandt - jeg opdagede ikke at jeg blev efterladt alene.

Lidt konfus og uden at vide hvor jeg var, vågnede jeg med et sæt da en iskold bølge løb ned over ryggen og mine ben, samtidig med at kuglerne med et hurtigt træk og et indestængt gisp blev trukket ud af min røv.
Lettelsen var enorm, da først den pludselige smerte fra lukkemusklen havde fortaget sig, og da linerne til pik og nosser blev løsnet fra ringene i gulvet troede jeg i et kort naivt sekund, at jeg endelig fik lov at slippe fri.

Jeg blev hurtigt klogere, for med et bestemt træk i de løsnede liner, blev jeg hevet over til korset og spændt op ansigt til ansigt med mine plageånder, der med en bemærkning om, at jeg havde hvilet længe nok begyndte at bearbejde mine lår med et par tynde bambuspinde, og da jeg rystende af smerte tryglede om at slippe for mere tapede de min mund til med en bred tape.

”HA HA HA – så er det slut med dine lyde, så vi kan more os med klemmer i fred, lød det i hånligt kor, mens de lod bambuspindene glide følsomt op over lårene til de endte med et par hårde rap tværs over mine følsomme brystvorter.

Jeg var nu fuldstændig færdig mentalt. Tårerne vældede frem, og næsen begyndte at løbe, med det resultat, at D vaskede mig om næsen med en grøn svamp, mens Sofie hentede kassen med klemmer...
« Senest Redigeret: Mandag 15 Juni 2020 18:30 af playtoy »