Forfatter Emne: PHANTASIE – DEL 1  (Læst 6049 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

guest7530

  • Gæst
PHANTASIE – DEL 1
« Dato: Søndag 7 Juni 2020 22:03 »
Hjertet hamrede i brystet, det snurrede i maven, pikken dunkede i bukserne, og det føltes som en evighed da jeg lidt utålmodigt endnu en gang satte fingeren længe på ringeklokken, lige idet et par skarpe hæle smældede hen over gulvet på den anden side af døren, og på et splitsekund fortrød jeg min utålmodige ringen i bevidstheden om, at tålmodighed er en dyd, og at ingen – som i absolut INGEN – ustraffet ringer gentagne lange gange på ringeklokken til Miss D.

Sådan er det bare, og straffen skulle komme hurtigere end jeg anede. Døren blev revet op, og med et lynende blik fra Miss D smældede en lussing mod min kind, samtidig med at et fast greb i mit hår tvang mig på knæ i den åbne dør, en hætte blev krænget over mit hoved, og et par håndjern klikkede om mine håndled.

”Du er meget meget modig at ringe så utålmodigt. Det kommer du til at fortryde”, hvislede Miss D og førts mig med et jerngreb i håndjernene gennem gangen til modtageværelset.

”Og i dag er vi to, og det er ikke en leg - det fortjener du...”

Miss D nåede ikke at gøre sætningen færdig, før et par stiletter taktfast nærmede sig og et hårdt spanskrør ramte min buksebag, inden et par trænede hænder flåede mine bukser ned om haserne og væltede mig hen over Miss D’s knæ med pik og nosser i et stramt greb mellem fruens stramme lår, og fire håndflader i en janitsharisk taktfast rytme bearbejdede mine bare, sviende baller.

”Nok – nok!” hørte jeg mig selv hulke, i en kort pause mellem de klaskende slag, og det skulle jeg ikke have gjort: Resultatet var, at Miss D’s veninde stillede sig overskrævs af mit ansigt, låste mit hoved mellem sine lår, og med en dunkende pik fikseret i et jerngreb mellem lårene på Miss D og hovedet lås mellem venindens lår faldt slagene tungt og længe, før de løsnede grebet, hev hætten af mig og beordrede mig op at stå.

Dit liv er vores
Det var dejligt at få hætten af, og endelig i smug kunne beundre smukke Miss D og hendes næsten lige så smukke veninde, da håndjernene blev låst af, og de begge klappede stiletterne i gulvet og forsvandt med en hvislende ordre om at tage tøjet af og blive stående helt stille i retstilling, men min strittende pik.

Der stod jeg så: Nøgen og sitrende af liderlighed med glødende, røde baller og en strittende, savlende pik.

Det føltes som en evighed, inden hælene igen slog i gulvet, og de to smukke kvinder kom tilbage, gik rundt om mig og med en glubsk og indbyrdes forståelse diskuterede, hvordan de skulle bruge min liderlige pik og mit stramme anus, da Miss D med et fast, hårdt greb om roden på min pik, skød sine dejlige faste bryster ind imod min bare krop, spyttede mig i ansigtet og så mig i dybt i øjnene:

”I dag er vi to, og vi er kun lige begyndt. Vi har masser af tid. Du er vores legetøj, og du slipper ikke fri. I nat skal du sove i fangekælderens lænker, og i morgen er vi her igen og dagen efter… igen og igen... til fri afbenyttelse og straf fra os og husets lystne dominaer”, hvæsede Mis D ind i mit ansigt og hviskede:

”Fra i dag er dit liv vores. Vi slipper dig ALDRIG. Du tilhører mig og Sofie og huset. Du kommer aldrig til at kime på min klokke igen”.

TEST 1: Spanskrør
Som en understregning af ordene satte Miss D neglene hårdt i pikken, inden hun drejede om på hælen, satte sig i sofaen og med en smigrende stemme bad Sofie binde nosser og pik op i en snærende binding – en snærende binding, der fortsatte i tætsiddende, stramme løkker hele vejen op over skaftet til mit dunkende pikhoved, som hun – efter at have ’låst’ snoren - gav et par hårde dask, så min opsnørede pik svingede fra side til side, inden hun med et par lussinger hev mig ned på alle fire med et fast greb i nakken.

Rystende af uforløst liderlighed fangede jeg på vej ned i et kort glimt Miss D, der siddende i sofaen med et tilfreds smil og spredte ben var begyndt at lege med sine bryster, men endnu før synet havde forplantet sig til hjernen, hvinede en skarp smerte hen over mine baller, og gennem benene kunne jeg se, at Sofie havde fundet spanskrøret frem igen.

”Lad mig så se dig stritte med den røv. Du har fortjent tre slag uden bukser, og du understår dig i at trække den” kommanderede Sofie, mit bedende blik på Miss D blev mødt af et hånlig grin og et ubarmhjertigt klap i hænderne, hvortil Sofie replicerede:

” Smag det som en test. Lad os se, hvad du duer til, så vi ved det, når du står på korset, og vi finder piskene frem”.

Jeg var ikke i tvivl om hun mente det. Bambusstokken svirpede gennem luften og satte sig i ballerne som mørkerøde lige linjer, der sved som hudafskrabninger på knæene, men jeg bed smerten i mig, og efter tre hårde svirp satte hun sig over i sofaen for at lege med Miss D, mens jeg faldt lidt til ro på gulvet foran de to stærke, smukke kvinder.

Jeg var lidt rystet, og selv om jeg opfattede deres trusler om evigt fangenskab som del af vores spil, fløj tankerne gennem mit hoved i en blanding af lyst og angst. Jeg havde jo aftalt med Miss D, at det var hende og mig i et spil af et par timers kærlig dominans uden mærker, og aftalen var, at hun skulle ride mig, når jeg havde smagt hendes safter.

Nu var vi langt over mine grænser – hvor langt ville de tage mig, hvad fandt de på, og hvornår fik jeg lov til at gå…

…jeg lukkede øjnene og tvang mig til at se det som en leg, der lige var startet og sluttede om et par timer, men drømmen fik en brat ende og tiden skulle vise at jeg tog gruelig fejl.

Uden jeg havde bemærket det, var Miss D og Sofie flyttet ud af sofaen og nu stod foran mig, rev mig op med håret, gav mig bind for øjnene, bandt mine hænder og fødder sammen i et langt tov og beordrede mig ind i det ene af modtagelsens høje smalle bure, som blev låst med en hængelås og løftet op fra gulvet.

Så gik de grinende sammen og lod mig uden et ord stå tilbage i det aflåste bur – blændet, fikseret og med en stram snor, der skar sig ind i pik og nosser.