Forfatter Emne: PHANTASIE - del 2  (Læst 6462 gange)

0 Medlemmer og 2 Gæster læser dette emne.

playtoy

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 15
  • View Gallery
PHANTASIE - del 2
« Dato: Tirsdag 9 Juni 2020 15:08 »
Ind imellem kunne jeg høre latter og snak eller et par hæle på vej hen over et gulv, men faktisk aner jeg ikke, hvor længe jeg stod fikseret og blændet med i fruernes bur, for tiden stoppede og det kunne lige så vel være ti minutter som en time, men under alle omstændigheder føltes det som en evighed, før et par hæle klappede hen mod mig.

Det lød som Sofie, der havde en lidt tungere gang end D, men jeg var ikke sikker, og pludselig forsvandt lyden af de klikkende hæle mod gulvet. Der blev helt stille, og da jeg samtidig hørte et par kvidrende glade stemmer fra naborummet, tænkte jeg at mine sanser havde spillet med min hjerne…

…FUCK DEM skreg det dybt inde mit hoved, samtidig med snorene om min stadig spændte pik strammede til ved en forkert bevægelse. Jeg følte verden vælte omkring mig, en harme over pigerne væltede frem i mig, og jeg skulle lige til at kalde på dem, da buret satte sig i bevægelse fra side til side og en kælen stemme spurgte, om jeg nød mit cølibat i buret.'

”Nej” fløj det ud af munden på mig, og svaret på den anden side af tremmerne kom promte:

”Det var da synd, for det er nok i buret at du fremover kommer til at tilbringe det meste af din tid, og du kommer ikke ud nu. Jeg skal bare lige plugge dig, så du kan mærke, vi stadig er her”, lød det, idet et par negle skar sig ind i mit pikhoved.

Det hvinede af smerte, og jeg kunne ikke tilbageholde et lille klynk, hvilket selvfølgelig blot gjorde pinen længere og større, men endelig løsnedes neglene, og jeg fik fremstammet et spagt tak til Ladyen, der kvitterede med en svalende spytklat på pikhovedet.

Smertens kugler
”Skyd din lille spinkle røv ud mod dine tremmer, så skal vi se, hvordan dit snævre anus synes om mine kugler. Kom så med det. Jeg har jo ikke hele dagen. Vi har meget vi skal nå, før vi sender dig i kælderen”.

Jeg skød lydigt røven om mod tremmerne, så ballerne stod ud gennem mellemrummene. og før jeg vidste det, var jeg surret fast   med et reb omkring maven og burets metalstænger.

”Vi kan jo ikke ha’ du trækker dig, før vi er i bund”, lød det med en veltilfreds latter, der et øjeblik sendte en følelse af vellyst gennem min krop, da de første glatte stålkugler på penetrerede min tarm.

”Det går jo fint – men nu kommer de næste. De er noget større, så dem kan du nok ikke så godt lide, men det lærer du nok”, fastslog stemmen i en hård kommandotone, der hurtigt blev afløst af smerten fra penetrering med de næste tre kugler, der spændte mit røvhul ud og fyldte tarmen helt op til tarmens næste hul.

Jeg var totalt paralyseret af smerte. Hele mit underliv var ved at sprænges. Ved den mindste bevægelse skød smerter fra den udspilede muskel op gennem hele min rystende krop, og hele min hjernevirksomhed var koncentreret om at slappe af i min udspændte lukkemuskel

"Vi mangler stadig en kugle, men jeg tror ikke, du kan klare mere lige nu. Den må vi hellere vente med til senere" smilede Sofie og trak sit ærme ud over skulderen og ned over brystet, så patten og den stive vorte blev synlig. måske fik jeg lov til at nippe det lækre bryst...

...tanken blev mødt med en hånlatter fra Miss D, der uden at jeg havde opdagate det, var kommet ud i modtagelsen og med en skarp kommando åbnede buret og beordrede mig ud midt på gulvet.

Det var ikke let. Jeg var stadig blændet og svinebundet på hænder og fødder, knæene skælvede efter lang tids ubekvemt ophold i samme stilling, og kuglerne dybt oppe i tarmen gjorde det næsten umuligt at gå, men ud kom jeg, og så fik fik halsbånd på med en lang line, der fra ringen i halsbåndet blev snøret om pik/nosser og kuglestaven i mit røvhul.

”Nu skal vi ind og lege, men det kan du nok heller ikke lide. Det kommer nok til at gøre ondt”, fastslog Sofie og trak mig med ind til naborummet med et hårdt tag i linen, samtidig med at Miss D bagfra begyndte at bearbejde min baller med en padle hele vejen gennem gangen og ind i 'The Dungeon', hvor Sofie styrede direkte mod bukken.

Her blev jeg bundet op i en stram bondage med stritrøv og hænderne om benene, snorene om pik og nosser blev strammet op og fastgjort til ringe i gulvet, og mit hoved låst med et bånd om nakken og rundt om bukken.

Jeg var totalt fikseret. Ikke en muskel kunne jeg røre...
« Senest Redigeret: Onsdag 10 Juni 2020 00:39 af playtoy »