Forfatter Emne: Pakket ind i film og urin.  (Læst 645 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

“boy”

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 432
 • View Gallery
Pakket ind i film og urin.
« Dato: Søndag 27 December 2015 11:41 »
Fruen ( = Dronningen) havde pakket mig næsten helt ind i film, men på en ny måde, som jeg ikke havde prøvet før, og som jeg ikke helt forstod meningen med. Jeg var pakket ind, ikke med armene ind mod kroppen og benene mod hinanden – som en larve, havde det altid mindet mig om – men nærmest som en catsuit. Benene var pakket ind i film hver for sig, og det samme var armene. Hals og fødder var også dækket med film, så det eneste der var frit var hænder og hoved. Ja, det var akkurat som at være iført en catsuit lavet af plastikfilm.

Efter således at have pakket mig fuldstændig ind hjalp Fruen mig ned på gulvet på ryggen. Nu hentede Fruen en saks og klippede derefter hul på filmen de ”strategiske steder” – pik og brystvorter :-) , det virkede dejlig trygt ovenpå den usædvanlige indpakning. Fruen hev pikken ud og gav både den  og brystvorter lidt kærlig behandling. Så lagde Hun saksen fra sig på et bord og begyndte at trusserne af. Nu vidste jeg 100% sikkert, hvad der skulle ske :-)

Og ganske rigtig, Fruen skrævede ind over mit ansigt, og få sekunder efter begyndte den varme urin at falde ned i min begærlige mund. Men ikke længe, så bevægede Fruen sig ned over min krop, idet Hun stoppede op de ”strategiske steder”. Ikke meget, om noget, Fruen gør er tilfældigt, og lidt efter mærkede jeg, hvor den varme urin fandt vej ind gennem hullerne og ind i tomrummet mellem min krop og filmen. Først selvfølgelig lige omkring hullerne, men snart mærkede jeg, hvordan den varme våde fornemmelse bredte sig. Hen over bryst og mave, ned om ryggen, og lår og overarme.

Man skulle tro, at Fruen havde holdt sig i flere dage, for Hun havde tisset i flere minutter, før de sidste dråber faldt. Inde under filmen var jeg nu næsten svøbt helt svøbt ind i Fruen’s urin, og en gang massage af arme og ben sikrede, at selv håndled og tæer mærkede den varme væske.

Jeg var dybt mystificeret!

Fruen tog nu rullen med plastikfilm fra før og begyndte igen at pakke mine fødder og ben ind, gav catsuiten et ekstra lag så at sige. Da Fruen nåede det øverste af lårene, tøvede Hun, men bare efter et par sekunder smilede Hun:

”Så skal slaven have ble på – løft slaverøv og kom op i bro!” Jeg ved, at hverken Fruen eller jeg er til babylege, så jeg undrede mig lidt, men gjorde selvfølgelig som jeg blev fortalt. Det var ikke meget, jeg kunne gået bro, men dog nok til at Fruen, efter at have proppet pikken tilbage under filmen,  kunne få rullen med film ind under numsen, rundt om kroppen og ned mellem benene igen, så jeg til sidst efter et par  ture rundt nu ganske rigtigt nærmest havde fået ble på. Med et stort  smil på ansigtet kiggede Fruen på mig.

”Så er det op at stå!” Det var lidt besværligt, så Fruen måtte hjælpe mig. Da jeg helt oppe og havde genvundet balancen, fortsatte Fruen arbejdet med at lægge et ekstra lag film på catsuiten. Brystkassen fik dobbelt op, så hullerne blev lukket effektivt, da samme gjorde håndleddene. Fruen betragtede stolt sit værk.

”Så kan du godt tage tøj på!” Fruen nød i fulde drag, det måbende ansigt jeg satte op, jeg havde ikke den fjerneste anelse om, hvor Hun ville hen med alt det der foregik. Men tøjet tog jeg på, nærmest som i trance, og noget besværet af al filmen.

”Også skoene! Og jakken!”

Fruen storsmilede og kom med små ”opmuntrende” bemærkninger. Hun nød helt åbenbart synet af sin slave, der for en gangs skyld ikke havde den fjerneste anelse om, hvor Hun ville hen med ham. Det lykkedes mig med en del besvær at få både sko og jakke på, og jeg kiggede nu nærmest fortabt hen på Fruen. ”Hjælp mig!” sagde blikket.

”Du har fri nu” sagde Fruen. ”Gå ud og tag din cykel hjem. Når du er hjemme tager du sko og jakke af, intet andet. Lav dig en kop kaffe, spis noget mad, gør hvad du har lyst til, men behold tøjet på. Jeg ringer eller sender en sms, når du skal gå i seng. Så tager du tøjet af – men ikke filmen- og laver dit aftenritual. Hvis du vil, må du nu lægge en sort plastikpose eller lignende på lagenet, inden du selv lægger dig op i sengen. Træk dynen godt optog sluk lyset, mens du sender Fruen en sidste tanke .....” Fruen stoppede op, tog mig under hagen og løftede hovedet lidt op   ”.... og gør dig klar til at tilbringe en nat badet i Fruen’s pis. Der bliver du, indtil du i morgen får en ny sms med yderligere instruktioner. Forstået?”

Jeg nikkede, helt fortumlet. En nat badet i Fruen’s pis! Det svimlede for mig, og jeg gik helt i stå, men et kys på kinden og et ”sov godt lille slavedreng” vækkede mig. Jeg greb rygsækken og gik mod døren, men lige i samme øjeblik jeg trykkede på  håndtaget blev jeg stoppet af Fruen’s stemme:

”snatchie, på vej hjem kører du omkring en Irma og køber en flaske vin, så du, når du er kommet hjem, kan nyde et glas vin og tænke på din Frue,  cykelturen og den kommende nat.”

Jeg nikkede – forstået! - vendte mig om og kyssede Fruen’s fødder til farvel, og få minutter efter befandt jeg mig på den forunderligste cykeltur jeg endnu havde prøvet – tværs gennem København iført en våddragt af Fruen’s urin :-)

Kh snatchie.


Choko

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 1079
 • View Gallery
Sv: Pakket ind i film og urin.
« Svar #1 Dato: Søndag 27 December 2015 11:57 »
Usædvanligt kreativt, selv for Dronningen ;)
Jeg håber ikke du havde en lækage på vejen hjem :).
Det der er straf for nogle,  er belønning for andre.

Domina Ingrids seven

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 141
 • View Gallery
  • slavens profil på slaveregister
Sv: Pakket ind i film og urin.
« Svar #2 Dato: Søndag 27 December 2015 12:09 »
En sådan underbar cykeltur du måste ha haft och övertygad att du njöt av en underbar kväll och natt

Ser med spänning fram mot ev fortsättning :)

Domina Ingrids slave seven