Forfatter Emne: Oplevelse som fuldtidsslave  (Læst 3803 gange)

0 Medlemmer og 2 Gæster læser dette emne.

Latexkimm

  • Gæst
Oplevelse som fuldtidsslave
« Dato: Lørdag 2 Juni 2012 14:27 »
Jeg sidder inde på en cafe og nyder en kop kaffe. Her er mange mennesker, så der er ikke mange ledige pladser.
ER fordybet i min avis, da en stemme spørger: Er der ledigt her ?. Jeg ser op og ser en lidt buttet pige med mørkt langt hår og et utroligt sødt smil. Selvfølgelig svarer jeg og hun sætter sig ned.
Jeg fortsætter min læsning og hun spørger om jeg er alene, hvilket jeg svarer ja til. Har du lyst til en pizza eller lign sammen med mig i aften, sørger hun. Jeg kan næsten ikke tro mine ører, men svarer selvfølgelig ja tak.
Vi taler lidt om vejr og vind og hun siger så, jeg synes vi skal tage hjem til mig og hente en pizza på vejen. OK, siger jeg. Det viser sig hun ikke bor specielt langt fra mig.
Vi tager Metroen hjem til hende og henter en pizza på vejen. Kan du ikke lige åbne en flaske vin siger hun. Hun har et lille rækkehus og bor alene.
Vi spiser og får talt om en masse. Hun er fantastisk sød og snakke med og da vi kom hjem og hun fik overtøjet af, kunne jeg se nogle dejlige pænt store bløde bryster. Hun kommer ind på sex og spørger hvad jeg er til.
Stort set alt, svarer jeg. Nåh, siger hun - også til sm og gummi mm ? Ja, det er da ok svarer jeg. Hjemme har jeg en del gummitøj, lækre fake bryster og kvindemasker, lårlange stiletstøvler og meget mere. Så jeg regner ikke med hun kan overraske mig.
Kunne du ikke tænke dig at se resten af huset spørger hun. Jo da. Vi går ned i kælderen, hvor jeg bliver helt paf. Et stort rum er indrettet som sm-studie med gynækolog-stol, spil til at hænge en op i. Seng med masser af remme og selvfølgelig en form for kors på væggen. Er du chokeret spørger hun. Ja, lidt må jeg indrømme. Kunne du tænke dig at være min slave i en weekend ? Ja, det vil jeg da gerne. Vi går ovenpå og snakker om, hvad jeg vil gå med til og aftaler at mødes næste fredag aften.
Jeg skal medbringe alt mit gummitøj, så hun kan se mig i det.
Fredag aften ringer jeg på døren. Hun åbner iført gummi fra top til tå Superhøje lårlange støvler og jeg er ved at tabe både næse og mund.
Kom indenfor. Gå ind i stuen og klæd dig af.Læg dit tøj, ur mm på en stol og stil dig midt i stuen med hænderne på ryggen.
Inden skal du underskrive den slavekontrakt, som ligger på bordet. Hvis ikke, så går du bare igen. Der ligger en slavekontrakt og jeg læser den igennem og underskriver den. Der er ikke meget jeg selv kan tage stilling til.
Den siger, at jeg er hendes fra fredag aften til søndag aften. Og skriver jeg under, så er der ingen vej tilbage.
Jeg skal tiltale hende med Javel, Fru og Nej tak Frue. Intet andet må komme fra min mund. Ellers vil jeg blive straffet.
Hun kommer ind, tager mit tøj og låser det inde i et skab. Nøgler binder hun fast om sit håndled.
Nå, slav siger hun., Jeg vil se dig i dit fineste gummidress.
Jeg tager gummitøjet frem. Tager det hele på og mine store fake E-bryster stritter ud mellem gummiet på min dragt. Jeg har helmaske på og handsker uden fingre. Har lange fake blodrøde negle. Lårlange stiletstøvler, som jeg går rigtig flot i.
Flot tøz siger hun. Kom med.
Jeg går foran hende og vi kommer ned i kælderen.
Du skal tage din maske af. Jeg skal transformere dig til en rigtig tøx med make-up og paryk. Det er godt nok min egen paryk, men jeg er ikke god til make-up. Hun lægger make-up på mig. Det tager vel ½-1 time.og jeg kan ikke se mig selv mens hun gør det. Hun vender mig om og i spejlet ser jeg en superlækker tøz, som ikke ligner mig overhovedet.
Jeg får parykken på og nu er jeg nok den flotteste tøz, der findes.
Ud over gummitøjet har hun givet mig en chastity-pik hylster på. Det er af metal og bøjer lidt, så jeg ikke kan få stådreng. Det er spændt fast bag nosserne og pikroden med en hængelås, som hun har nøglen til.
Sådan skal du gå hele weekenden.
Jeg får mit overtøj ud over gummitøjet og vi tager af sted.
Vi skal ud og køre siger hun. Jeg er ved at få et chock. Vi tager ind til XXDark, hvor jeg får besked på at sutte 3 fyre indtil de sprøjter og sluge spermen.
Da det er sket tager hun mig med hjem.
Da vi kommer hjem og går ned i kælderen siger hun at jeg skal have make-uppen af igen. Jeg bliver renset og får min latex-helmaske på igen. Derudover kommer hun ern tvangshætte af læder med masser af remme og spænder den helt fast om mit hoved.
Læg dig på ryggen på gulvet, siger hun. Spred dine ben ud til siden.
De bliver fastgjort til en metalstang der er så lang, at jeg føler mit skridt bliver sprængt.Mine ben bliver omklamret af nogle rør, så jeg ikke kan bøje dem. Det samme sker med mine arme.
Pludselig begynder hun at hejse mig op og det strammer i benene. Jeg er helt oppe under loftet og mine arme bliver tvunget bagud, så jeg er som en flitsbue.
Jeg synes ikke du var god til at sutte pik der inde. Så det bliver du straffet for og du talte også på vej i bilen. Det er ikke tilladt og det bliver du også straffet for.
Jeg får 10 rap med en ridepisk og hun spørger om det er dejligt. Igen glemmer jeg at svare Javel Frue og jeg får 10 mere.
Hun sætter elektroder på min pik og indfører en buttplug af metal, der ligeledes er forbundet med det elektriske apparat.
Hun skruer langsomt op for strømmen og jeg er ved at sprænge, men jeg må ikke få udløsning, før hun siger til.
Jeg sommer og hun bliver vred og samtidig får jeg 20 slag mere med pisken. Min røv er vildt rød og varm.
Nu skal du slikke fissen på mig, men inden skal jeg lige på toilettet.
Hun kommer tilbage og sætter røven ind mod mit ansigt. Gør mig ren, slave.
Jeg slikker og er ved at få brækfornemmelser, men tør ikke. Hun vender sig om og siger, at jeg skal slikke hende til en orgasme.
Jeg slikker og slikker, og efter længere tid, vrider hun sig i en kraftig orgasme.
Nå, slave, Nu skal du sove.
Hun hejser mig ned igen og fører mig over på sengen, hvor der er ca. 20 fikseringsbælter.
Ja, du kan jo ikke komme på toliettet, så du får en ble på. Det er virkelig ydmygende med den der store ble. I forvejen har jeg jo den der metalting på pikken.
Hun spænder remme fast om mine ankler, 2 op af benene og helt oppe ved låret. En rem rundt om livet og mine arme får 4 remme på, så jeg ikke kan bevæge mig overhovedet. Jeg er helt fikseret. Mit hoved har stadig tvangshætten på, så den fastgøre hun med flere remme. Jeg kan nu kun ligge udstrakt på sengen, som i øvrigt er med gummilagen.
Hun giver mig et nyt tykt gummilagen over mig, så det lige dækker mig til under halsen.
Jeg får en knap i den ene hånd. Den må kun bruges i absolut nødstilfælde, hvis du f.eks. ikke kan få luft.
HVis du bruger den til andet, så bliver du straffet hårdt i morgen.
God nat, slave.
Hun går og lyset bliver slukket. Jeg er nu helt alene i kælderen omsluttet af stramt gummi og totalt fikseret. Gud ved om jeg kan sove.?
Næste morgen vækker hun mig ved at sætte sig overskrevs på mig. Jeg skal tisse , siger hun. SLUG det, slave.
Hun tisser og jeg sluger begærligt hver en dråbe fra hendes lækre fisse.
Tak, siger hun og går igen.
Jeg tænerk lidt på, hvordan hele lørdagen og søndagen skal forløbe, men på en eller anden måde glæder jeg mig utroligt meget til at være slave for Fruen.
-
Weekenden forløb med masser af lækker sex og jeg skulle sørge for at hun hele tiden havde noget at drikke og være hendes toilet bagefter.
---
Søndag aften blev jeg sluppet fri. Vi talte lidt om, hvordan det havde været. Hun synes jeg var den bedste slave hun nogensinde have haft. Vi er nu kærester og leger et par gange om måneden. Jeg har sagt ok til, at det bliver vildere for hver gang.
Jeg har fået piercet en ring i forhuden og en bag mine nosser. Så hører jeg ligesom til hende. Hun har selv 4 piercinger i skamlæberne.
---