Forfatter Emne: Med Fruen til koncert.  (Læst 1920 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

“boy”

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 445
  • View Gallery
Med Fruen til koncert.
« Dato: Søndag 5 November 2017 18:43 »
 Jeg var til koncert med min Ejer. Om jeg havde inviteret, eller Fruen havde spurgt, om jeg ville med, husker jeg ikke, men det er også ligegyldigt for fantasien. Jeg husker heller ikke, hvem der spillede, eller hvad for en slags musik det var, eller hvor det var henne i verden. Men det er også ligegyldigt, for det betyder heller ikke noget for fantasien. Derimod husker jeg, at det hele fandt sted en sen sommeraften, hvor det lige var begyndt at mørkne. Og en ting til husker jeg – at det hele fandt sted udendørs !

Der stod vi så, Fruen og jeg, ikke skulder ved skulder, men dog omgivet af folk til alle sider, som man nu står, når man er til udendørs koncert og ikke står allerforrest. Ud af øjenkrogen så jeg Fruen lede efter noget i sin taske, og for en gang skyld var jeg hurtigere end Fruen. Cigaretterne kunne jeg ikke konkurrere med, dem havde Fruen, men lighteren, der var jeg hurtigst og fik lov at tænde Fruen´s cigaret.

Fruen tog et hiv af cigaretten, så et til, og et til. Jeg stod ved siden af og ventede spændt, jeg kunne jo ikke være sikker på noget, kun håbe. Men jeg var heldig for lidt efter lød det:

- Åbn !

Jeg åbnede munden og ud med tungen. Fruen holdt cigaretten hen over tunge og, knipsede med fingeren, så asken faldt af.

- Ryd op !

Fruen forstod den fine kunst at lege i det offentlige rum. Det skulle ikke være med store, grove armbevægelser, men derimod diskret og nærmest usynligt, så man virkelig skulle være der, for at se, hvad det var der foregik. Nysgerrigheden skulle lige pirres, og man skulle være usikker på, om man virkelig havde set, det man mente at have set.

Fruen tog et par hiv til, så var det atter tid.

- Åbn !

Sådan fortsatte det et par gange, mens jeg spændt ventede på, hvordan det hele ville ende.

- Gør din tunge våd og ud med den !

Nej, Fruen kunne naturligvis ikke lægge en spytklat på min tunge her midt blandt publikum, så dette blev løsningen. Jeg fugtede tungen og ud med den. Fruen var der med det samme og trykkede gløden mod tungen, trykkede til og tværede skoddet ud 1,2,3 gange, indtil det var helt slukket.

- Slug det !

Da jeg langsomt vendte tilbage til denne verden, spillede musikken stadig, men jeg havde været helt væk et par minutter 😊

Mange hilsner Dronningen´s snatchie.