Forfatter Emne: Elektrisk oplevelse i sado-helvedet hos Domina Simone.  (Læst 8238 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Mark

  • Gæst
Elektrisk oplevelse i sado-helvedet hos Domina Simone.
« Dato: Torsdag 8 April 2010 21:05 »
Denne her historie havde jeg postet på studio136 for nogle år tilbage. Jeg kan ikke se hvorfor den ikke også kan blive smidt her?
enjoy!

(visse dele af denne historie er opdigtede…læseren må selv gætte hvilke)


Okay jeg indrømmer. Jeg havde troet, at jeg skulle droppe mine små mørke sider, og besøge læderklædte dominaer, som skulle pine, ydmyge og latterliggøre mig. –Og der var da også gået x antal måneder siden jeg sidst kom under kontrol af en streng kvinde. Af årsager jeg ikke lige kan overskue at komme ind på her, havde jeg næsten droppet min interesse for S/M..

Men jeg følte bare at jeg en aller aller ( og aller)sidste gang, måtte besøge min all time favorit domina i Danmark.

Simone—hunulv supreme fra Folehaven!

Se nu havde jeg besøgt Simone før, og vidste hvad hun kunne, hvad hun havde af udstyr og ikke mindst påklædning (spiller stor rolle for mig). Jeg havde tidligere sponsoreret lidt af hendes påklædning (bøddelmaske, kasket og læderhandsker fra OWK!), og hun havde tilbudt mig lidt rabat i form af lidt længere tid i kælderen. Altså slave på ubestemt tid!

Jeg havde vanen tro, udfærdiget et lille brev til hende, med hvad jeg havde i tankerne…

Simone befalede mig ned i kælderen, hvor jeg tog mit tøj af, og lagde mig på knæ. Ventende på min herskerinde.

Da hun kom ned, var tonen hård med det samme. ”Kom i gang med at slikke mine støvler!”. Begge hendes læderstøvler blev slikket godt og grundigt til den store guldmedalje. Herefter fik jeg en læderhætte stramt snøret over mit hoved. Et bredt læderhalsbånd blev ligeledes spændt fast, og så fik jeg ellers lov til at følge efter hende (på knæ naturligvis) ind til det andet rum, hvor et af deres bure ventede på mig. ”Ind med dig!” kommanderede Simone. Jeg havde håbet hun ville have lagt mig i lænker, så jeg havde bare en lille bevægelsesfrihed inde i buret, men nej! Buret er forsynet med et større antal remme til arme, hænder, hoved, mave og ben. Hun hentede yderligere et bælte så min krop var fuldstændigt spændt fast inde i det lille bur. Døren blev låst, og så gik hun. Hvor lang tid jeg sad, ved jeg ikke, men jeg nød hver gang hun gik forbi døren til rummet, som hun med vilje havde stået åben..

Bondagen begyndte efter et stykke tid at blive et mindre helvede. Jeg sad på hug, og havde lyst til at rette på stillingen, men jeg kunne ikke rokke mig ud af stedet.

Simone gik jævnligt forbi, og kom med hånende  bemærkninger. Til sidst blev jeg lukket ud af mit fangeskab, men ikke særligt længe. Jeg blev befalet til at kravle efter hende (hun hev mig afsted i halsbånd, hvilket var svært, da hun havde iført mig fodlænker)hen til et andet rum. Her blev jeg fikseret meget stramt fast på en bænk. Hun gør virkelig en del ud af at stamme bælterne så stramt som muligt. Min krop var fuldstændig urokkelig. Hun stillede sig henover min brystkasse med et ben på hver side af mig. Jeg kiggede op på min herskerinde. Blev total liderlig af at betragte hendes stramme sorte skinnende knirkende læderoutfit (Støvler, bukser, læderbodysuit, læderhandsker, bøddelmaske og SS kasket). Jeg bad om at få løsnet remmene bare en smule. Det skulle jeg aldrig have gjort. Hun hentede et par hårde klemmer, som bed sig fast i mine slavepatter. Jeg skreg op af smerte, men der var ingen nåde. Jeg blev kneblet stramt med en bred læderbideknebel. ”Nå din lille slavepik…nu kan du måske lære at holde din kæft. Jeg håber du ligger stramt og at det gør ondt…”. Hun grinede og forsvandt fra rummet. Jeg prøvede at bevæge mig, men nej. Jeg var helt i hendes magt.

Jeg kunne høre hun var i gang med at piske en anden slave i rummet inde ved siden af. Han hylede op, mens hendes pisk igen og igen sved over rygstykkerne. Hun forstår virkelig at afstraffe sine slaver, tænkte jeg. Men snart var det min tur igen! Jeg havde ligget og vænnet mig til smerten, da jeg kunne høre at hun var kommet ind i rummet igen. Kunne ikke dreje hovedet, fordi det også var fikseret, men jeg kunne lige skimte hendes læderbetrukne krop bevæge sig rundt om mig. Hun satte sig oven på min brystkasse og klemte til om klemmerne. Jeg bed i kneblen. ”Nåååå….er min slave ved at rådne op?” Jeg Mmmmmmede gennem kneblen. Hun lo.” Så tror jeg hellere jeg må få dig lidt i stødet!”, sagde hun med ond mine.

Jeg blev befriet fra briksen, men kun for at blive ført over til deres elektriske stol. Grundigt og meget kontant blev jeg spændt fast i stolen. De 14 brede læderremme pressede mig godt fast i stolen. Mit hoved blev holdt fast af to læderremme (om hals og pande). ”Nå..nu skal jeg for alvor lære dig lidt om hvad smerte er!”, sagde hun. Hun stod ½ meter fra mig. Den svage belysning gjorde at hendes lædertøj skinnede i mørket, hvilket gjorde mig vanvittig.  Hun stod med armene over kors og betragtede hvordan jeg forgæves hev og sled i mine bælter. Jeg var liderlig, og bange på samme tid. Jeg havde aldrig prøvet strøm før, men nu skulle jeg straffes med det. Efter en kort tid, tændte hun for strømapparatet, satte en strømstang til. Min krop var stiv som cement. Hun smilede djævelsk, da hun satte stangen ind mod min mave. Det gav et sæt i mig, og jeg klynkede om nåde. Men hos hunulven er der ingen nåde. Jeg blev kneblet igen. Og derefter satte hun stangen ned på mine nosser.

 Det var faktisk overraskende dejligt og et helvede på samme tid. Det er svært at forklare, men strømtortur kan absolut anbefales! Specielt fordi man er så hjælpeløs i den stol, og fordi smerten kombineret med synet af min læderklædte lækre herskerinde var noget af det bedste jeg havde oplevet i lang tid. Jeg var blevet torteret i stolen i 5-10 minutters tid, da hun endelig holdt inde. Jeg var svedig og fuldstændig udmattet. Simone kiggede på mig, og forsvant så. Jeg nød min stramme læderbondage i stolen og ventede på hvad der nu skulle ske. Hun havde i mellemtiden hentet en slavelæderdragt.

 Da jeg blev befriet fra stolen, blev jeg befalet på knæ, for at slikke hendes læderstøvler, og takke for den hårde tortur i stolen. Jeg slikkede begge hendes støvler fra hæl til skaft. Hun ydmygede mig vebalt mens jeg slikkede hendes støvler. ”Du er sådan en lille latterlig slavekøter. Du skulle fanme have lov til at være her en uge, til opdragelse. Så skulle jeg personligt sørge for du kun fik brød og vand fra en hundeskål….Du skal vist disciplineres lidt mere. Ned i slavedragten….kom i gang!!” Jeg skulle altså være Simones læderslave!

Jeg fik med noget besvær krøbet mig ned i den meget tætte og stramme læderdragt, der omsluttede min krop totalt. Selv mit hoved. Derefter fandt hun yderligere en lædermaske frem, som hun påsatte. Den var forsynet med et bredt halsbånd, og snorer og bælter, så hele hætten sad som klistret over mit hoved. En ubeskrivelig følelse! Da læderdragten og masken var på plads, fik jeg et sæt slaveseletøj på. Det gik over min brystkasse og ned om mine ben og mave, og der var indbygget en kæmpe buttplug til min slaverøv (der var lynlås i læderdragten netop til samme formål)og en penisbetvinger, så jeg på intet tidspunkt kunne få rejsning. Simone strammede virkelig til, og jeg følte at min krop skulle sprænges så stramt føltes det. Både fra læderdragten, og nu seletøjet der hjalp godt til. Buttpluggen fyldte min røv godt ud.  Jeg var nu godt pakket ind, men Simone var ikke færdig. ”Så mangler jeg jo bare at lægge dig i lænker…..ned på knæ!”. Som sagt så gjort! Jeg skulle åbenbart iføres deres nye slavelænker.
Mine arme blev kommanderet om på ryggen, så hun kunne lænke mig på den mest hjælpeløse måde. Halslænken kunne lige akkurat låses fast rundt om det læderhalsbånd jeg i forvejen havde på, og derfra gik der en kæde ned til håndlænkerne og derfra en kæde ned til fodlænkerne. For at mindske min bevægelsesfrihed endnu mere, lænkede hun også selve håndlænkerne fast til de metalringe der er i slaveseletøjet. ”Efter mig slave”, kommanderede hun og næsten krybene måtte jeg følge efter hende ind i et nyt rum med deres nye elhejs. Hun fastgjorde mig til kæden i elhejsen fra slaveseletøjet, og hejste mig op, så jeg hang og dinglede ½ meter over gulvet. Inden hun gik fik jeg hovedseletøj på med indbygget oppustelig knebel formet som en pik. ”Så er jeg vist færdig med dig for i dag,” lo hun. ”Nu kan du hænge her de næste 3-4 timer indtil vi lukker, og så må vi jo se om jeg husker at befri dig. Nu ikke noget med at lege med dig selv…..!”.
 Simone betragtede min hjælpeløshed. Gik hen til mig, og med sin læderbetrukne hånd holdt hun mit hoved fast og kiggede meget hårdt lige ind i mine øjne.  Hun hviskede med kølig rimfrost stemme: ”Slave! For altid!………accepter det!”

Derefter forlod hun mig, og jeg var overladt til mig selv.

Mørke. Stilhed. Ensom. Hjælpeløs. Fanget. Ydmyget og pint. Total fikseret.
Simones slave. Et faktum.
« Senest Redigeret: Torsdag 8 April 2010 21:21 af Mark »

YoungPerv

  • Gæst
Sv: Elektrisk oplevelse i sado-helvedet hos Domina Simone.
« Svar #1 Dato: Mandag 12 Juli 2010 22:43 »
Synes nok denne historie virkede bekendt... Læste den på studio136.dk

Men den som er derpå er lidt anderledes. Mht. at du skulle have gummi dragt på og ikke læder dragt, men ved selvf. ikke hvilken som er den rigtige :P

Tjek den originale historie ud her..

Btw, har hørt at Simone er specielt god til stram bondage... Nok et besøg værd  ;D

oldboot

  • Gæst
Sv: Elektrisk oplevelse i sado-helvedet hos Domina Simone.
« Svar #2 Dato: Mandag 12 Juli 2010 23:09 »
Hej Mark

Noget tåler ikke at bli vist igen, men den oplevlese her, er i en klasse som kan klare flere gentagelser, tak for en replay :-)

Mark

  • Gæst
Sv: Elektrisk oplevelse i sado-helvedet hos Domina Simone.
« Svar #3 Dato: Mandag 12 Juli 2010 23:46 »
Young Perv: Den jeg smed på studio136 for 4-5 år tilbage er den originale. Men den her på smboardet er
"directors cut!" ;D

Oldboot: takker :) God sommer til dig. Man skulle jo være i en kold fangekælder i det her hedehelvedet!

lunas_slave

  • Gæst
Sv: Elektrisk oplevelse i sado-helvedet hos Domina Simone.
« Svar #4 Dato: Fredag 8 Oktober 2010 16:53 »
super historie.... drømmer om at blive hængt på.... mums  dejligt at læse...

Kikkicats Sandra

  • Gæst
Sv: Elektrisk oplevelse i sado-helvedet hos Domina Simone.
« Svar #5 Dato: Søndag 10 Oktober 2010 16:40 »
Dejlig hardcore historie  :P super læsning!

*Sandra