Forfatter Emne: Mit bidrag ;-)  (Læst 2762 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

handymann slaven

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 418
  • View Gallery
Mit bidrag ;-)
« Dato: Søndag 19 September 2010 08:07 »
Hej Alle

Kan godt lide engang i mellem, at skrive små frække historier, tit en blandning mellem fantasi og noget jeg har oplevet IRL. Herunder en historier skrevet for et par år siden lige frisket lidt op  ;)

Ligger på knæ på gulvet foran Deres stol, venter på at De skal komme, jeg høre Deres skridt nærme sig, kigger op lader blikket glide op af Deres elegante støvler, når lige at se at De er klædt i et sort læder korset som fremhæver Deres flotte krop, inden Deres pisk rammer mine baller, De råber ”se ned, slave” jeg kigger ned i gulvet igen.
De sætter Dem i stolen, jeg kravler på plads så De kan bruge min ryg som fodskammel, De lægger Deres støvler over min ryg, De ringer til en veninde, fortæller om Deres slave der ligger under Deres støvler, Deres hæl leger lidt på min ene balle, efterlader små røde striber.
De inviter Deres veninde til at besøge Dem inden De lægger telefonen igen.
De rejser Dem, smider fire lædermanchetter ned til mig, De giver mig ordre på at tage dem på og lægge mig på ryggen mellem ringene i gulvet, da jeg ligger mellem ringene kommer De over til mig, skubber mine arme og ben på plads med Deres støvler, De hægter manchetterne fast i hver sin ring, så jeg ligger som et stort X, De bukker Dem over mig, giver mig en blindfold på så alt bliver mørk.
Fornemmer, at De stiller Dem mellem mine ben, mærker en støvlesnude, der langsomt køre op af, mit lår. De smørere glidemiddel mellem mine baller. Inden De knepper min røv, med Deres støvlesnude, jeg opnår en anal orgasme ved det, hele min krop spændes.
De forlader rummet, efter et stykke tid høre jeg dørklokken, høre Deres skridt da De går ud for at åbne, høre kvindelatter inden der igen bliver stille, høre dog svagt latter engang imellem!
Pluslig høre jeg skridt uden for rummet, jeg fornemmer at De sammen med en mere kommer ind i rummet, mærker duften af kvinde i mine næsebor, lige inde jeg får en fisse presset ned over min mund, samtidige med at De sparker til mig råber De ”vis hvad din tunge kan slave, slik hende”, jeg slikker alt hvad jeg har lært, lader min tungespis cirkle om Deres venindes klit bruger tungen som en lille pik, pumper den frem og til bage i Deres venindes fisse, mærker safterne der løber ned af min hage, Deres veninde begynder at side meget urolig, grubber sig mod min næse, inden hun falder sammen over mig.
”slave du er jo liderlig, din pik er stiv, hvem har givet dig lov til det” råber De, inden de løsner mine arme og ben, giver ordre til at rejse mig og stille mig mellem de jernkæder der hænger fra loft til gulv, De binder mine arme og ben fast.
De går om foran mig, binder min pik og nosser op med en lædersnor, inden De lader Deres veninde slikke min pik, så den rigtig bliver stor og stiv, mærker lædersnoren der skær sig ind i huden efterhånden som pikken vokser. Lige før jeg kommer trækker Deres veninde sig væk, De begynder at lege med en ridepisk på mine nosser !!!
De presser en analplug op i røven på mig inden De og veninden forlader rummet igen, jeg høre efter noget tid, af de lukker veninden ud.
Da De kommer tilbage, har de split vin ned af Deres støvler, De løsner mig og beordre mig ned på knæ, for at slikke Deres støvler rene, da Deres støvler er rene, skubber de Deres røv lidt bagud og siger ”slik min røv slave, brug din tunge” jeg lader min tunge skille Deres baller, holder dem fra hinanden med hænderne, min tunge spis kører rundt om Deres stjerne, hen over den, giver den små slik og hårde stød når jeg forsøger at presse tungen op i Deres anus.
Efter en tid vender De Dem, presser Deres underliv frem, jeg lader min tunge glide op mellem Deres skamlæber, gør tungen stiv, pumper med den som en lille pik, ind i mellem finder tungespisen vej til Deres klit, giver den små slik, forsætter med at skifte mellem at tungekneppe Dem og slikke Deres klit, mærker at De bliver slap, de trækker Dem lidt væk, beordre mig op mellem kæderne igen, hægter mig fast så jeg står som et X.
De forlader rummet ! så jeg står og venter på hvad der nu skal ske………………………
De bedste hilsner

handymann slaven

Kikkicats Sandra

  • Gæst
Sv: Mit bidrag ;-)
« Svar #1 Dato: Søndag 19 September 2010 21:04 »
 :P  :P  :P  kan jeg få adressen til Hende, please?

handymann slaven

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 418
  • View Gallery
Sv: Mit bidrag ;-)
« Svar #2 Dato: Mandag 20 September 2010 09:13 »
 :)

Det bliver svært, da det er flere år siden jeg sidst har set noget til Madame.

Det var et "privat" sted, ikke så langt fra Herning, hvor jeg havde indrettet et
SM rum for Madame. Og rummet er der heller ikke mere, da jeg har set nogen
af de ting jeg lavede der, andre steder.
De bedste hilsner

handymann slaven