Forfatter Emne: Min tvungne feminisering del 6 Den utro Mr. Hillmann  (Læst 6696 gange)

0 Medlemmer og 2 Gæster læser dette emne.

lailatøz

 • slavetøz
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 49
 • Slavetøz
 • View Gallery
  • Laila slave
Min tvungne feminisering del 6 Den utro Mr. Hillmann
« Dato: Mandag 27 Januar 2020 21:18 »
Min tvungne feminisering Af Laila
Kapitel 6
Den utro Mr. Hillmann

Det var gået nogle uger siden min skønne sommerferie, hvor jeg i den grad oplevede at livet som transpige var vildt spændende. Jeg havde genoptaget arbejdet i butikken sammen med Loretta, og tingene gik sin gang med arbejde om dagen, og noget strip på cams com om aftnen.
 En morgen da jeg mødte i butikken var Loretta allerede ankommet. Hun sad ved bordet ude i baglokalet og drak kaffe med en dame, som jeg ikke havde set før. Hun var en køn lettere buttet dame sidst i fyrrene med halvlangt bølget mørkt hår og brune øjne. Hun var elegant klædt i en klassisk grå spadser dragt og sorte nylonstrømper. Loretta præsenterede os. Damen hed Susan Hillmann, jeg trak instinktivt ud i min korte nederdel og nejede, ”jeg hedder så Laila sagde jeg”. Susan så på mig ” Hej Laila du er vel nok en køn ung dame. Jeg smilede til hende og takkede mange gange for komplimentet.

Jeg skænkede mig en kop kaffe. Og satte mig ved bordet Loretta begyndte ”Du ville snakke med mig Susan du lød oprevet i telefonen hvad kan jeg gøre for dig?” Susan så hen på mig og derefter på Loretta ”ja som jeg fortalte dig, så har det svin af min mand altså John været mig utro, men jeg ved ikke om det er godt at Laila hører det jeg mener hun er jo så ung og sikkert sårbar såee….” Loretta sagde at den slags havde jeg lagt øre til før, og hvis det blev for meget kunne jeg bare smutte ud i butikken og gøre klar til at åbne.  Susan fortsatte det var tydeligt at hun var ked af det. ”Jo altså min mand, John det svin havde i sidste uge glemt at slukke sin PC, og i hans mailboks var en anmodning om at rate hotel ”Hyatt by the seaside” nede ved den østlige del af havnen. Jeg blev jo nysgerrig da han intet havde sagt, om at han skulle ind på det hotel. Det var i forrige weekend hvor han ellers havde fortalt at han havde været på sejltur med nogle forretningsforbindelser. Det viser sig så at han har været mig utro med en lille møgtøs, du ved en af dem som står og trækker ved skovens lysning i udkanten af byen. Det har stået på i nogle måneder, og da jeg konfronterede ham med det tilstod han det hele. Hun har været ham et ret dyrt bekendtskab, tøsen har nok kostet ham mere end 200 000 tusinde. Hun er selvfølgelig rejst tilbage til Brasilien og sidder velsagtens nu som prinsessen af slumkvarteret og skraldgriner over den gamle buk, som naivt troede at hun ville stikke af sammen med ham.

 Fru Hillmann fortsatte ”Og det svin fik jeg ind i min fars og mine brødres revisions firma, hvor han nu er chef, og vistnok en ret upopulær en af slagsen for mere end tredive medarbejdere. Du ved søde Loretta min datter Sascha holdt et afskedsparty for nogle skolekammerater, inden hun tog på college her i sommer. En af drengene fra hendes tidligere klasse var helt tydeligt homoseksuel, men han er en sød og rar fyr. John kommenterede hans feminine fremtoning i nedladende vendinger, dog først efter at de var gået men alligevel… At være homoseksuel er åbenbart såå frygteligt men at bedrage sin hustru og datters mor, er tilsyneladende ok…… Han er et svin søde Loretta, og nu går han og klynker og siger at hvis jeg tilgiver ham,  så vil han gøre alt for at gøre det godt igen, men jeg vil have hævn over ham og derefter vil jeg aldrig se ham igen,  jeg ved ikke hvordan jeg……”.

 Loretta så eftertænksom ud, så sagde hun efter en lille pause ”Du skal nok få din hævn jeg ved lige præcis hvordan, men det kræver lidt likvide midler, og at jeg får frie tøjler søde Susan.” Fru Hillmann svarede ”Jeg overfører 150 000 med det samme søde Loretta, og hvis du skal bruge mere siger du bare til”. Loretta gjorde store øjne ”150.000?? så meget bliver slet ikke nødvendigt jeg tager ham bare med til et sted jeg kender, der vil der være nogen som jeg kender som leger lidt med ham og det hele bliver selvfølgelig filmet…. Så har du for altid en klemme på ham søde Susan” sagde Loretta med et velkendt listigt smil. Susan sagde at Loretta bare kunne beholde resten af pengene, dem var hun ligeglad med, bare hun fik skovlen under sin bedrageriske mand. Susan takkede og forlod butikken. Da hun var gået sagde Loretta at hvis jeg ville være med skulle vi skulle have et planlægnings møde i Devil’s cave den efterfølgende dag, og denne gang splittede vi salæret efter udgifterne 50/50 da jeg skulle stå for det meste af arbejdet. Det lød spændende jeg var helt klart med.
Et par dage efter mødet med Susan lukkede vi butikken lidt tidligere end normalt og kørte ud i Devil’s Cave, her skulle jeg fotograferes i noget sexet lingeri og på nogen billeder skulle jeg være helt nøgen. Vi tog også nogle udendørs billeder på pladsen bag ved Bygningen med Devil’s cave af lille nøgne mig, det var ret spændende. Efter optagelserne klædte jeg mig på igen, og nu dukkede Miss Devilla også op i Devil’s cave, hun indgik også i Lorettas djævelske plan. De hilste krammede hinanden. Miss Devilla fik øje på mig og udbrød begejstret ”Hold da helt op det jo er Laila, hvor er du bare blevet en smuk pige og med de skønneste og velformede bryster, du ser fantastisk ud skat sagde hun, jeg nejede og takkede for de rosende ord. Miss Devilla sagde at hun var stolt over at have været en del af at frembringe så dejlig en pige. Jeg takkede igen og vi satte os ved bordet i privaten, hvor Loretta åbenbarede hendes plan for os, det skulle vise sig at blive ret så intenst…. Specielt for den bedrageriske Hr John Hillmann ……..

De næste par dage gik med planlægning og overvejelser om hvordan jeg/vi skulle ”optræde” i vores kommende session med Hr. Hillmann, som efter aftale med hans kone Susan havde indvilget i at mødes med Loretta, til en for ham ukendt seance. Han troede vist at han skulle i en slags parterapi…. Han skulle bare vide 
Dagen for ”mødet” med Hr Hillmann oprandt og Miss Devilla og Loretta stod klar på pladsen foran Devil’s cave, klar til at tage imod ham. De var klædt elegant men diskret, de lignede faktisk et par fine kontordamer, han jo ikke skulle ane uråd. Selv sad jeg gemt af vejen ude i privaten, og kunne følge det hele på min PC via overvågningskameraerne, som også optog hele seancen til senere brug. Jeg skulle bare vente på at træde til. Jeg havde igen taget noget af mit skolepige outfit på. Det bestod af kort rødternet plisseret nederdel, kort hvid satinskjorte, sorte selvsiddende nylonstrømper og pumps med en lille hæl. Håret havde jeg sat op i en sød fransk fletning. I dag skulle jeg være ”Lolita from Hell”.  Hr. Hillmann måtte ikke ane uråd, om at jeg ikke var født som pige… Det skulle han tidsnok finde ud af…….

Så ankom Hr Hillmann i sin bil som han parkerede på pladsen, foran bygningen. Han kørte i en marineblå Mercedes 350c stationcar. Han steg ud og blev mødt af Miss Devilla og Loretta som gav ham hånden. Han var klædt i klassisk sort jakkesæt hvid skjorte og slips. Han var i starten af halvtredserne, lidt højere end gennemsnittet, ikke så kraftig og med markeret ansigt, blå øjne og næsten helt skaldet…. En alt i alt nydelig udseende herre.
Loretta og Miss Devilla viste ham op af trappen til Devil’s cave. Da de var inden i det store rum spurgte han ”Sig mig er det her et bordel?”. Loretta svarede ”At kalde stedet her for et bordel, ville være det sammen som at kalde en rumfærge for en flyvemaskine. Der foregår spændende ting her, men bare rolig vi holder os altid inden for lovens rammer”. ”Ja men hvad skal jeg her spurgte Hr Hillmann jeg troede at…..” Loretta afbrød ham ”Du indvilgede i at gøre som Susan ønskede har jeg ret?”  ”Ja det er rigtigt sagde han ”men det her ligner ikke rigtigt på noget som jeg havde forventet, jeg er jo godt klar over at jeg har begået en stor fejl og at jeg har været rigtig ussel overfor min kone og det beklager jeg dybt hvis det er det i vil vide”
Loretta svarede ham med et smil ”Kære Hr Hillmann den del af historien har vi intet med at gøre. Vi har bare vores instrukser, de  går ud på at hvis du vil have en chance for at Susan kan tilgive dig så gør du nøjagtigt som vi siger” Jeg så hans måbende ansigtsudtryk på overvågningskameraet, og håbede ikke at han ville bakke ud. Pengene var simpelthen for gode og opgaven var for spændende, til at det måtte gå i vasken. ”Ja ja sagde Hr Hillmann som tingene står ud lige nu, har jeg vist ikke de store valgmuligheder, jeg skal nok gøre som i vil”…… (Yessss :)
 
 Loretta smilede til ham, og fik straks Herskerinde stemmen på. ”Udmærket John så starter du med at gå ud i omklædningsrummet som er lige bag ved dig. Du tager alt tøjet af og jeg mener alt tøjet, Du låser det inde i et af skabene, og du tager et godt og langt bad, herefter kommer du herud igen nøgen og nyvasket, er det forstået? ”. Ja ja det skal jeg nok” svarede han med en anelse af protest i stemmen. Her brød Miss Devilla ind ”Jeg fornemmer at vi har en udfordring med manglende respekt for autoriteterne her. Når du får en besked, så skal svaret lyde Javel, Miss Lucifer eller Javel Miss Devilla er det forstået?” Hr Hillmann gjorde store øjne ”Øh ja jeg mener javel Miss øh” ”Jeg er Miss Devilla og skønheden der, er Miss Lucifer” svarede hun.
 Hr Hillmann gik ud i omklædningsrummet hvor døren naturligvis blev låst solidt bag ham. Han havde nu taget de første skridt og havde ikke længere de store chancer for at bakke ud.  Loretta og Miss Devilla kom ud i privaten hvor de lynhurtigt smed business women outfittet og iførte sig corsager og lårlange støvler som de Dominaer de jo er. De smilede til mig ”Alt går efter planen, er du klar, til at skulle på søde Laila?” spurgte Loretta. Jeg kunne bekræfte at jeg var helt klar, og at jeg glædede mig til at det blev min tur, det var vildt spændende.

De gik ud i det store lokale igen hvor Hr. Hillmann nu bankede på døren fra omklædningsrummet, de åbnede for ham. Den splitternøgne mand kom ud i lokalet mens han dækkede med hænderne for hans pik. Loretta befalede ham at sætte sig på en solid træstol hvor de lynhurtigt overrumplede og bandt den bedrageriske mand. De bandt ham på samme måde, som jeg i sin tid blev bundet her i hulen: Hænderne bundet bag stoleryggen rebene rundt om overkroppen over og under brystkassen lårene bundet spredt ud til siderne og fødderne bundet op under stolesædet. Nu sad han bagbundet med vidt spredte ben og kunne kun hjælpeløst betragte de to smukke damer som morede sig over hans hjælpeløse tilstand.
”For himlens skyld” sagde han… Igen med en lettere affekteret anelse af protest i stemmen. ”Er i da ikke snart færdige jeg mener hvor længe skal jeg ydmyges? Ja jeg har dummet mig men det er der altså så mange andre der gør” forsøgte han. Loretta og Miss Devilla grinede højlydt af den hjælpeløst bundede mand. ”Jamen sødeste John” sagde Loretta og fortsatte ”Vi har forklaret dig at den del af det, har vi intet med at gøre. Vi har bare vores instrukser, og dem følger vi. Du har indvilget i at gøre som din kone har bedt os om. Det er på ingen måde til forhandling. Jeg mener: Når du bestiller en vare, eller beder en af dine medarbejdere om at udfører et job så ser du gerne at det bliver gjort, er det korrekt?” Ja det er det vel” sukkede han fra hans bundede hjælpeløse tilstand. Damerne grinede igen bare lige for at ydmyge ham lidt mere. Loretta tog et par tøjklemmer frem og placerede dem på hans brystvorter, ”De her kan holde dig med selskab vi smutter ind ved siden af, men bare rolig der kommer snart en smuk ung pige som vil overtage” Hr Hillmann protesterede igen ”Jamen i kan da ikke bare efterlade mig her, det er jo oprørende….” Miss Devilla så på ham med et overbærende blik og sagde ”John du er bastet og bundet. Vi derimod kan gøre som det passer os. Bare hav lidt tålmodighed så kommer den unge dame det bliver en skøn oplevelse for stakkels dig” Damerne grinede af den bundede mand, da de langsomt gled ud i privaten.

Jeg var nu ved at være klar til at overtage den bundede Hr. Hillmann men Loretta bad mig at vente ca. 10 minutter for at øge spændingen for vores hjælpeløse sexslave. Vi gennemgik igen min optræden og jeg var nu klar.
Iført mit Lolita outfit gled jeg ud i det store rum hvor Hr. Hillmann sad solidt bundet til stolen. Jeg havde hænderne bag ryggen, min pik var tapet op så han ikke kunne se en lille bule under nederdelen med andre ord….  Han anede ikke uråd om hvad der nu ventede ham. Jeg catwalkede langsomt hen til ham. ”Goddag Hr John Jeg er ”Lolita from Hell” men for nemhedens skyld, kan du bare kalde mig Lolita er det en aftale?” sagde jeg med en kælen stemme og et uskyldigt smil. ”Goddag Lolita du ser øh øh fantastisk ud, du er dejlig men søde hvor gammel er du?” stammede han. Jeg var nu helt henne ved den bundede mand jeg tog forsigtigt klemmerne af hans brystvorter. ”Jeg ligner el lille skolepige men bare rolig jeg er helt lovlig. Som damerne sagde tidligere vi giver os ikke af med ulovligheder her i Devil’s cave”. ”Godt at vide” sagde han og fortsatte. Hvor længe skal jeg…. Jeg mener du kan jo bare slippe mig fri nu du får 5000 hvis du slipper mig fri, vi siger det ikke til nogen” Jeg smilede overbærende til ham og sagde med en silkeblød stemme ”Jamen Hr. John vi er jo slet ikke begyndt endnu, og i øvrigt har jeg også mine instrukser, de er heller ikke til forhandling, så glem alt om at komme fri før vi er færdige, det kommer ikke til at ske” Han gjorde store øjne og udbrød ”Åh min gud du har hørt alt, hvad jeg snakkede med damerne om.??” ”Jeg så på ham og sagde ”Det skal du slet ikke spekulere på. Lige nu har vi andre ting vi skal gøre, det bliver en oplevelse for dig” Jeg fortsatte ”Uh hvor bliver her varmt, jeg gør det lige lidt mere behageligt for os” langsomt bandt jeg sløjfen som holdt min korte satinskjorte lukket op, så mine faste og svulmende babser kom til syne. Jeg lagde forsigtigt skjorten på en sofa henne ved væggen og vendte tilbage til ham mens jeg legede med mine bryster. ”Kan du lide mine bryster?” spurgte jeg ”Ja stammede han du… du er vidunderlig hvad vil du gøre ved mig?” spurgte han ”Vi skal bare lege lidt, er det ikke skønt?” sagde jeg ”Jo” svarede han ”Men hvorfor jeg mener det her virker jo som en belønning og jeg har jo ikke været helt fair”

Jeg svarede: ”Det har jeg heller ikke noget med at gøre. Jeg følger stadig bare mine instrukser” jeg så på hans pik som var blevet stiv ved synet af lille mig som stod der, med bare babser og i nederdel sorte nylonstrømper og fine sorte sko. Jeg kælede for den ”Jamen Hr John du kan jo godt lide mig” sagde jeg og lagde hovedet på skrå. ”Ja” sagde han ”du er en sød og smuk pige men jeg har stadig ikke forstået hvorfor…” ”scchyyyy” jeg tyssede på ham ”Nu skal du bare se, du kan godt lide mine babser, lad os se hvad der sker når din pik mærker dem” Jeg satte mig på knæ foran ham og begyndte at massere hans stive pik mellem mine bryster ”Åhh jaa” han stønnede af vellyst. Jeg trak mine bryster til mig og sagde ”Den er godt nok stiv må jeg prøve at sutte på den?” ”Åh” sagde han det ville være skønt min søde pige” jeg tog hans pik i munden og suttede forsigtigt på den i et par sekunder, den inden jeg trak den ud af munden igen. ”Den er godt nok stor og stiv og dejlig, men ved du hvad Hr. John?” ”Nej hvad” spurgte han. ”Jeg elsker stive pikke men jeg bryder mig ikke om hår på mine babser eller i munden for den sags skyld, men det skal vi også snart få ordnet”
Han så bekymret på mig ”Du du vil vel ikke…” ”Jo” svarede jeg. ”Jeg vil glatbarbere dit klokkeværk det bliver skønt, du skal bare nyde det. Du bliver helt glat det er en skøn følelse, tro mig jeg ved hvad jeg snakker om” Jeg tog trimmeren, og resten af barbergrejet op af en taske, som jeg havde placeret på ved håndvasken i rummet. Jeg holdt trimmeren i hånden og smilede til ham. Han så bekymret på mig ”Du kan jo bare nøjes med at trimme mig dernede, der er jo ingen grund til at jeg bliver helt glat jeg mener….”   Jeg så på ham ”Nåee ja det jeg kunne jo selvfølgelig” Han smilede håbefuldt til mig, lige indtil jeg grinede af ham og sagde at det havde jeg så bestemt ingen planer om, og at han blev helt glat det måtte han bare nyde.          Jeg satte trimmeren ned til hans dusk omkring klokkeværket, og begyndte at trimme, før jeg ragede ham helt glat med barberskum og ragekniv. Han så opgivende ud.  Jeg så på ham og sagde smilende, at så slemt kunne det vel ikke være.

Snart havde jeg fjernet de sidste rester af barberskum på hans klokkeværk, som nu var helt glat og nybarberet og hans pik struttede af sundhed. ”Nåee” sagde jeg smilende og drillende mens jeg kælede for hans pik er det ikke skønt at være helt glat?” spurgte jeg ”Åh joo” sagde han ”Men det er da ellers kun piger og damer som er glatte dernede” fortsatte han. Jeg grinede af ham og sagde ”sikke noget vrøvl. Det føles skønt at være glat, også for dig, så meget kan jeg da se, og så er der ikke noget galt i det. Derudover er en nybarberet mandepik noget så pivfræk ” Jeg tog skoene af og satte mig på en stol, foran ham. ”kan du lide mine strømper” spurgte jeg. ”Ja søde piger i fine nylonstrømper er altid smukt” sagde han. Jeg begyndte at lege med hans stive pik med mine nylonstrømpefødder, det var skønt at have fuld kontrol over en liderlig bundet mand. Jeg stoppede hurtigt igen (tease and deny). Han skulle for himlens skyld ikke sperme….. endnu.

Jeg rejste mig fra stolen, det var blevet tid til næste skridt. Jeg hentede en vanddunk ”Du skal have noget at drikke nu” sagde jeg og fortsatte ”bare rolig det er helt almindeligt postevand men jeg vil ikke have at du dehydrere” Det var fint nok med ham jeg satte dunken for munden på ham, han drak en hel del det var perfekt. Jeg tog en kuglegag med huller i, ”Så er det blevet tid til at stoppe noget i munden på dig” sagde jeg. Han protesterede ”Det gør jeg simpelthen ikke, det må være nok nu jeg vil ikke” Jeg hentede en strømpistol i kommoden henne ved væggen. Jeg tændte den så han kunne se at den virkede.  ”Kære Hr John vi kan gøre det på den blide måde eller vi kan gøre på den hårde måde. Jeg kan oplyse dig om at hvis jeg tænder denne her lille sjove ting, på dine nosser så gør det sindssygt ondt”. Jeg satte den på hans nosser, og så på ham med at stramt blik ”Ok” sagde han ”så gag mig da for helvede” ”Dygtig dreng” sagde jeg i en blid tone ”kan vi så gabe helt op” Han åbnede munden og snart havde jeg spændt gaggen i hans mund. Mens jeg lukkede gaggen bag ham kørte jeg mine babser op af ryggen på ham. Jeg gik hen og stille mig foran ham med et par meters afstand, og gjorde mig klar til at give ham en overraskelse af de helt store ”Åh her bliver stadig varmere syntes du ikke?” sagde jeg ”jjjggffpp” han prøvede at fremstamme et ja bag gaggen mens han nikkede, jeg vendte mig med ryggen til ham og tog langsomt men sikkert min nederdel af, jeg fjernede tapen som havde holdt min pik.
Nu var det lige op over…..  Jeg vendt mig mod ham mens jeg dækkede for min tøzepik med begge hænder ”Nåeee kan du lide min lille stramme pigenumse?” spurgte jeg Han nikkede igen ”Så vil du nok gerne se min lille stramme kusse” sagde jeg, han nikkede igen. Jeg stod nu cirka to meter foran ham jeg skulle ikke for tæt på når jeg afslørede min hemmelighed for ham…… Så skete det…..  ”En kusse han jeg ikke vise dig men jeg har den her” sagde jeg og fjernede hænderne så han havde frit udsyn til min glatte tøzepik….

Hans øjne blev kæmpestore, han kæmpede og vred sig i rebene ”mmmmmppppfffggggmmm” han jamrede bag gaggen da han opdagede at det var en transpige som legede med ham, det passede ham bestemt ikke. Jeg legede med min pik mens jeg lagde hovedet på skrå og sagde i en blid tone ”Søde Hr John her i Devil’s cave er tingene ikke altid hvad de ser ud til at være” jeg fortsatte ”Hvis det på nogen måde kan være dig en trøst, så var det slet ikke mit eget valg at jeg skulle være en pige, det var såmænd min Stepmammi som opdagede at jeg sneg mig til at låne noget af hendes tøj, og så havde hun en klemme på stakkels lille mig herefter forvandlede hun mig med nogle superhormoner til hvad jeg er nu, og det kan der ikke laves om på er det ikke bare synd for lille mig at jeg nu for altid er fanget i denne her pigekrop?” Han gjorde stadig store øjne, hans pik var blevet helt slap ved chokket over at den lille pige her havde en pik. Jeg smilede til ham ”Bare rolig når vi er færdige med dig her vil du syntes at jeg er helt fantastisk, vi har vores metoder nu skal du bare se”

Det var signalet nu trådte Loretta og Miss Devilla ind i rummet igen. Hr Hillmann prøvede at sige noget bag gaggen men selvfølgelig forgæves ”Nåee Lolita hvordan har vores ven det” Spurgte Miss Devilla. Jeg lagde hovedet på skrå og sagde med en sørgmodig stemme ”I starten kunne han vist godt lide mig, men det tror jeg slet ikke han kan mere er det ikke bare snyd?” Miss Devilla sagde ”Bare rolig skat, når vi er færdige med ham her, så vil han være vild med dig” Hun trak hovedtelefoner og VR briller op af en kasse som stod i lokalet, og så på Hr. Hillmann. ”Nu skal du bare høre John. Udover at være Domina er jeg også psykoterapeut, og jeg har en lille lavet video som du skal nyde. Når du er færdig med den, vil du finde ud af at piger med en pik ligesom Lolita her, er de mest vidunderlige skabninger der findes… Bliver det ikke bare skønt” sagde hun med et grin. Hr Hillmann kæmpede og vred sig i rebene ”mmmpppffllgg” han prøvede at råbe bag gaggen men igen uden held jeg havde spændt den solidt fast på ham.

Damerne ville sætte hovedtelefonerne og VR brillerne på Hr Hillmann men han rystede hovedet så de ikke kunne få dem på ham. Loretta tog strømpistolen og satte den på hans nosser Hun så på ham med et køligt blik. Hr Hillmann så bedende på hende, men han vidste godt at han skulle sidde stille, hvis ikke han ville have ristet bollerne. Han udstødte et dybt suk og holdt hovedet i ro, så de stille og roligt kunne montere VR briller og hovedtelefoner på den hjælpeløst nøgne bundede Hr Hillmann. Snart var han fuldstændig afskåret fra omverden Miss Devilla satte igen et par klemmer på hans brystvorter, og vi gik ind i privaten hvor jeg tog en kort sort kjole på, da det ville vare noget tid før jeg skulle lege med ham igen. Jeg satte mig ved min bærbare computer og startede hypnosefilmen som Hr Hillmann nu var tvunget til at følge intenst på VR og hovedtelefoner.

Så gik den i gang vi kunne følge filmen på min PC, og hans reaktion på stedets overvågningskameraerne. Filmen begyndte i samme stil som den film jeg for nogle måneder var blevet feminiseret til. Den startede med at zoome ind på Miss Devillas smukke ansigt og fokuserede på hendes øjne. ”Slap af John træk vejret dybt og slap af…. Luk alt andet ude så mærker du ikke klemmerne på dine bryster, slap af træk vejret dybt…..” Vi kunne se på overvågningskameraet at han vred sig i rebene som holdt hans nøgne krop bastet og bundet, men vi vidste at han snart ville indse at al modstand var komplet nytteløs. ”Slap af John træk vejret dybt luk alt andet ude og bare lyt, lyt til min stemme…. Træk vejret dybt og lyt jeg tæller ned fra tyve og for hver gang jeg tæller, trækker du vejret helt ned og slapper mere og mere af. Du lukker dig helt ind i dig selv du fokuserer kun min stemme og mine øjne ikke andet…. 20 19 18 17……….” Vi kunne nu se at han blev roligere.
Da nedtællingen efter nogen tid var til ende, fortsatte den hypnotiske film ”Piger er smukke nylonstrømper, kjoler, make up, smukke bryster….. Åh ja smukke pigebryster, de smukkeste piger er transpiger rigtige piger er søde transpiger. Lolita er en sød pige hun er så dejlig når hun har fine sorte nylonstrømper på. Du bliver liderlig ved synet af dejlige Lolita med fine strømper på, du kunne lide hende lige fra starten hun er dejlig. Transpiger er vidunderlige du bliver glad når du tænker på søde piger…… Rigtige piger rigtige piger har en sød lille hemmelighed du elsker denne hemmelighed….. Du har selv en pik og det skønneste ved en pige er at hun har en pik…… Hun ved hvordan hun skal gøre med din pik….  det føles skønt hver gang et sød lille pige vil lege med dig men det skal være en transpige du kan ikke leve uden at syntes at transpiger er søde og vidunderlige….”

Miss Devillas stemme var rolig, afslappet og fængslende, videoen fortsatte på samme måde i to timer.  Ind imellem blev der vist de billeder som Loretta havde taget af mig til formålet. I alt ubeskedenhed tog jeg mig ret godt ud på billederne. Der blev også vist billeder af andre transpiger fra nettet
Hr Hillmann var for længst faldet helt til ro og var tilsyneladende faldet i dyb trance ”Åh ja søde piger, dejlige piger i strømper kjoler og med deres dejlige pik som er så vidunderlig……… Piger med pik…. skal have pik……… Kan kun elske søde transpiger……. Transpiger vidunderlige skønne………….. ”Efter noget tid listede Miss Devilla sig ind og fjernede i al ubemærkethed klemmerne fra hans bryster, eftersom filmen nu havde hans fulde opmærksomhed.
Ca. halvanden time inde i filmen, kunne jeg konstatere at Hr Hillmann igen var ved at få jern på. ”Se” sagde jeg ”han er ved at blive liderlig igen” Miss Devilla og Loretta jublede ”Yesss det lykkedes. Du er fantastisk Lydia” sagde Loretta til Miss Devilla. Så fik jeg også Miss Devillas rigtige navn
 
Hans pik blev større, og snart var den helt stiv ved synet af billederne af lille mig og af de andre transpiger og ikke mindst over Miss Devillas hypnotiske evner. Han prøvede forgæves at samle benene for at mindske den vildt liderlige tilstand han nu hjælpeløst befandt sig i. Snart dirrede han af ophidselse over den skønne fornemmelse i hans pik. Den arme Hr Hillmann var snart klar til vores næste træk. Filmen fortsatte lidt endnu på samme hypnotiske måde, og snart kunne han ikke gøre andet end at kapitulere til hans måske knap så frivillige, nyerhvervede trang til transpiger. Filmen sluttede med at Miss Devilla takkede ham for hans opmærksomhed, (havde han haft noget valg? ). Og at der ventede ham en belønning når han vendte tilbage til virkeligheden. 

Loretta og Miss Devilla blev inde i privaten, imens jeg iført min lille søde sorte kjole og selvsiddende strømper gik ind i det store lokale igen. Jeg fjernede forsigtigt først hovedtelefonerne derefter VR brillerne, og til sidst gaggen. Jeg smilede til ham ”velkommen tilbage” sagde jeg med en silkeblød stemme. Han stammede ”T-tak d-det var åh jeg…” han var selvfølgelig lidt konfus. Jeg satte en flaske med vand for munden af ham, han drak en hel del. ”Hvordan har du det” spurgte jeg med et smil ”jamen jeg åh du er…” Langsomt lod jeg kjolen glide af min krop og ned på gulvet så jeg nu igen stod helt nøgen bortset fra mine sorte selvsiddende strømper ”Du er vidunderlig sagde han, da han genså min nøgne transpige krop. ”Så vil du altså gerne lege med mig nu” spurgte jeg ”Åh ja please” stønnede han ”Det var helt nye toner Hr John men det lyder da skønt” sagde jeg og legede med min tøzepik som nu også var blevet stiv, hvilket ophidsede ham endnu mere…
(I ved helt sikkert at når man lige er blevet ”lovlig” så skal der ikke meget mere, end tanken om en damecykel eller et par pigetrusser til, før man får jern på. Jeg var fanget i min vidunderlige ungpigekrop med de skønneste babser, det dejligste lange bølgede hår og med de skønne silkebløde nylonstrømper på.                 Så hvis tanken om piger, dengang da jeg var en dreng, kunne gøre mig liderlig, så var den følelse intet imod hvor meget det nu tænder mig at være en pige, og især når en moden fyr sidder nøgen og bundet og var vildt liderlig på grund af lille mig).

Jeg hentede et stort sort badehåndklæde i omklædningsrummet som jeg bredte ud på gulvet foran den solidt bundede herre, derefter satte mig på knæ foran ham og suttede på hans stive pik ”Åhhhhh jaaaa” han stønnede af ophidselse og jeg var klar over at han snart ville sperme for vildt. Jeg rejste mig, og med spredte nylonstrømpeben, satte jeg mig overskrævs på ham. Langsomt førte jeg hans stive pik op i min stramme tøzenumse, ”Åh min gud du er vidunderlig, oh my…” stønnede han. Jeg placerede mine hænder på hans skuldre og gned mine babser op af hans brystkasse, og min stive tøzepik gned mod hans maveskind, mens jeg sad der og tirre ham………..  ”Jaaaaa Åhhhhh” han stønnede da han fik udløsning, jeg mærkede at hans sperm nu sprøjtede op i mig. Det var skønt at vide at han tændte på lille mig, og jeg mærkede at jeg nu også var ved at komme. Et par sekunder efter at han var færdig med at sperme oppe i mig, og hans pik i slap tilstand gled ud af mig, var det min tur til at komme ”Uhhhh ahhh” klynkede jeg med min lyse stemme da min tøzepik spermede op af maven på den bundede John Hillmann…… Jeg så ham i øjnene mens jeg smilede til ham, rejste mig op og satte mig nu på håndklædet på gulvet, min tøzepik havde nu også lagt sig. Han smilede tilfreds og udmattet, og Jeg var klar over at missionen var meget tæt på at være lykkedes.

Vi pustede begge ud efter strabadserne jeg sad på håndklædet med spredte nylonstrømpeben foran ham. Jeg lagde hovedet på skrå og spurgte med et smil ” Hvordan har du det?” Han sagde i hans udmattede tilstand ”Åh du er da det skønneste man kan tænke sig, jeg er helt færdig søde, må jeg spørge hvornår jeg kan regne med at komme fri?” Jeg rejste mig for at gå en tur i bad inde i privaten og sagde. ”Miss Lucifer og Miss Devilla kommer og sætter dig fri lige om lidt så kan du også få dig et bad og derefter venter der flere instrukser.

Jeg samlede min kjole op fra gulvet og valsede ind i privaten hvor Loretta og Miss Devilla havde fulgt det hele på overvågningskameraerne. ”Laila du er fantastisk” sagde Miss Devilla, jeg takkede og nejede. Jeg tog strømperne af, og tog et bad. I mellemtiden havde damerne befriet den udmattede Hr Hillmann og beordret ham i bad. Efter badet havde de udstyret ham med et halsbånd i stål som var forbundet til en lang kæde så hans muligheder for flugt stadig var ret begrænsede, eftersom han stadig var blevet beordret til at være helt afklædt. Men hans lyst til at stikke af var også aftaget ret kraftigt efter hypnose filmen.

Det blev aften og der var blevet bestilt lasagne og rødvin, naturligvis fra restauranten hvor Gilbert arbejdede, så vi fik god kvalitet til en rigtig god pris. Efter badet havde jeg lage en ny og diskret make up og var herefter smuttet i sorte nylonstrømper med hofteholdere og en kort sort gennemsigtig natkjole, Hr Hillmanns interesse skulle fastholdes så derfor havde jeg gjort mig ”sexy as hell” og catwalkede ud i det store lokale hvor de andre sad ved spisebordet. Damerne smilede da de så mig, Hr Hillmann gjorde store øjne.  ”Åh gud” sagde han ”Unge dame du ser jo bare mere og mere dejlig ud for hver gang du kommer ud af den dør” Jeg takkede og nejede” Over aftensmaden blev der ikke sagt så meget da vi alle var ved at være ret trætte efter dagens strabadser. Hr Hillmann sad og betragtede mig og roste mit udseende, min udfordrende påklædning og min yndige fremtoning, det føltes skønt. Da vi var færdige med at spise smuttede Miss Devilla hjemad da hendes rolle var udspillet for denne gang. Hr Hillmann blev af Loretta beordret en tur på toilettet ”just in case” Da han kom tilbage i det store rum trak hun ham i kæden som forbandt hans stål halsbånd, hen til dobbeltsengen med latex langet, hvor den nøgne herre blev lænket med spredte arme og ben til sengestolperne. Han var alt for træt til at protestere, så at pacificere ham var ingen sag.

”Så er det tid til en godnat historie” sagde Loretta og vi satte igen hovedtelefoner og VR briller på ham, vi lod ham slippe for gaggen denne gang. Vi var nu klar til at give ham nådestødet…. En ny hypnotisk film startede og snart ville han for altid tænde på transpiger. ”Sov sødt, sov og drøm de skønneste drømme om søde piger…. Transpiger med dejlige babser og søde hemmeligheder dernede. Transpiger natkjole nylonstrømper dejlige piger… Søde blide transpiger……………………………….. Loretta og jeg tog et glas vin mere inden vi efterlod den pacificerede John Hillmann i drømmeland og gik til ro i soveværelset i privaten.

Dagen efter startede med at  jeg  splitternøgen listede ud i det store rum hvor jeg forsigtigt tog hovedtelefoner og VR brillerne af den lænkede John Hillmann. ”Godmorgen Hr John har vi sovet godt” hviskede jeg. Han vågnede langsomt ”Øøøhhe Ja sagde han det det var skønt jeg havde de skønneste fantasier og drømme” sagde han. ”ja sagde jeg fantasierne og drømmene er en del af terapien. Nu skal jeg sørge for at du får en god start på dagen” sagde jeg mens jeg smilede til ham. Jeg placerede min nøgne tøzekrop mellem hans spredte ben og jeg begyndte at lege med Hans pik som snart blev stenhård ”Åhhhh jaaaa du er vidunderlig min pige” stønnede han. Jeg lænede mig hen over ham og tog hans stive pik i munden, og suttede det bedste jeg havde lært. Han stønnede af vellyst og vred sig i lænkerne, han var vildt ophidset af mit pirrede sutteri. ”AAAAAHHHHH” han stønnede helt vildt da han spermede i munden på mig, jeg slugte hans sperm hvilket gjorde ham endnu mere vild efter lille mig. Da han havde spermet færdig rejste jeg mig og gik hen til håndvasken og skyllede munden.
Loretta havde taget sit business women outfit på og kom nu også ind i det store rum for at holde Hr Hillmann med selskab i mit fravær.   Jeg gik tilbage i privaten og checkene USB stikket hvor optagelserne fra vores eskapader med Hr Hillmann var lagt ind på.  Det så fint ud, jeg puttede stikket i min håndtaske og smuttede i et hurtigt bad, derefter lagde jeg en let make up og så ellers på med tøjet. Jeg tog en kort sort polka prikket nederdel, sorte selvsiddende strømper og en tætsiddende rød blonde top og sorte ballerinasko på. Så var jeg klar til at smutte.

Jeg kom ud i det store rum og gik hen til sengen, hvor John Hillmann stadig lå lænket ”Nå Hr Hillmann nu smutter jeg, jeg håber at du har hygget dig i mit selskab” sagde jeg. ”Ja men må jeg ikke komme fri, for at sige ordentligt farvel til dig smukke pige” spurgte han. ”Det er bedst at du bliver her, indtil Laila er smuttet. Hun har lige noget som skal ordnes” sagde Loretta. ”Vi ses søde Laila kør forsigtigt” fortsatte hun. Jeg smuttede hurtigt ud af Devil’s Cave men jeg nåede lige at høre John Hillmann sige ”åh min gud nej… I har optaget det hele og nu giver i Susan optagelserne??” Lorettas svarede ”det er korrekt, nu må du jo se hvad hun har tænkt sig at gøre ved dig, men det vil vi ikke blande os i”….

Jeg lukkede døren til Devil’s cave bag mig og hastede ned i min tøzebil og så ellers ud til Susan Hillmann. Loretta havde varskoet hende om at hun snart havde den ultimative klemme på sin bedrageriske mand. Snart var jeg ude ved Hillmanns hus. Det var en stor palæ lignende villa med en parklignende have, i et af byens velhaver kvarterer. Jeg parkerede min bil foran huset og gik op og ringede på. Susan Hillmann åbnede døren. Hun havde en let rød/ hvid knælang blomstret kjole på kombineret med lidt smykker og sorte nylonstrømper. Hun var som sagt lidt buttet men faktisk en ret køn dame.” Kom indenfor søde Laila” sagde hun, jeg takkede og trådte indenfor i det store hus. Jeg blev vist ind i stuen hvor vi satte os i sofaen. Susan startede. ”Loretta har fortalt lidt om hvad i ville gøre ved min mand. Jeg syntes at det lød fantastisk lykkedes det?” spurgte hun. Jeg svarede ”Ja det gik helt efter planen, jeg ved ikke om hun også fortalte at jeg?? …. Du ved”…. ”Jo” svarede hun, ”Loretta fortalte at du ikke er født som pige og at min bedrageriske snart ex mand nu tænder på søde piger med lidt ekstra dernede. Jeg var begejstret da Loretta fremlagde planen” Jeg smilede til hende og gav hende USB stikket hvor hele sessionen med Hr Hillmann var foreviget. Susan fortalte at hun havde købt en lille lejlighed til ham i den anden ende af byen og at alle hans ting i huj og hast var blevet rykket derud, og at han med øjeblikkelig virkning havde fået en fratrædelses ordning med et års løn fra hendes Fars og brødres revisions firma. Og at han skulle melde sig til et kursus, hvorefter han skulle acceptere en stilling som parkerings vagt ved et stort shopping center i udkanten af byen. Ellers ville hun offentliggøre optagelserne fra Devils Cave.
 ”Parkerings vagt hold da op det er da den værste ydmygelse man kan forestille sig” grinede jeg. Susan kikkede på mig ”Hvor har du bare et sødt smil skat, du er en meget smuk pige” sagde hun. Jeg takkede mange gange, og sagde at hun nok skulle fortælle horebukken om hendes planer om at offentliggøre optagelserne i en fart, da han efter noget tid nok slet ikke ville føle skam over at tænde på transseksuelle piger. Vi krammede hinanden til afsked. Jeg sagde at jeg håbede at se hende snart igen nede i butikken, enten som kunde eller bare til en hyggesnak i baglokalet……

Der var gået et par uger efter at vi havde haft Hr Hillmann under ”kærlig” behandling i Devil’s Cave og Susan Havde været nede i butikken hvor hun havde købt ind og til en snak om at alt var forløbet perfekt og hendes ex mand nu vadede rundt i alt slags vejr og uddelte P bøder til de ”formastelige syndere” ved et shopping center. Pludselig en dag lige ved lukketid da Loretta var smuttet, kom en herre ind i butikken med en buket blomster…. Ja i har gættet det… Hr John Hillmann himself. Jeg gjorde store øjne ”Hej smukke Laila” sagde han og fortsatte ”Du undre dig nok over at se mig her men helt ærligt du er det skønneste jeg nogensinde har oplevet. Jeg har taget blomster med til vidunderlige dig” Jeg takkede og tog imod blomsterne. ”Jeg troede at du ville give mig tæsk hvis du nogensinde fandt mig igen efter vores lille seance” sagde jeg ”Nej slet ikke” sagde han, ”det er mig som har været et fjols og i åbnede mine øjne for en vidunderlig verden, jeg ved at du nok bare syntes at jeg er et gammelt fjols men jeg syntes at du er en fantastisk pige, jeg surfer nu på nettet efter trans piger, og der er mange smukke men Laila du er i en klasse for dig selv syntes jeg, og hvis der er nogen som helst muligheder ville jeg gerne have lov til at se dig igen” Jeg takkede for de søde ord, og sagde at det nok ikke kunne lade sig gøre at indlede et forhold til ham men hvis han ville bindes igen, kunne vi sagtens aftale sessions i Devil’s cave mod et vederlag, det ville han meget gerne. Han fik min mailadresse og ugen efter indfandt han sig igen i Devil’s Cave

Jeg modtog ham Iført en sort lårkort gennemsigtig natkjole og sorte selvsiddende strømper. John gjorde store øjne da han så lille frække mig. Han kom lige fra jobbet og havde stadig P vagts uniformen på. Han forklarede at han var lettet over ikke længere at have ansvaret overfor en hel afdeling i revisionsfirmaet, og at han faktisk syntes at det var ret fedt at uddele P bøder, til de shoppende overklasse gimper, som parkerede over stregerne eller ikke havde stillet P skiven korrekt. Jeg beordrede ham i bad inden jeg ville binde ham til en stol i det store rum. Da den nøgne John atter sad nøgen og bagbundet smed jeg natkjolen og begyndte at lege med den hjælpeløse herre som nu for altid ville være tændt på transpiger som lille mig. Det var en skøn fornemmelse at vide at han intet kunne gøre da jeg tog hans stive pik i min mund og begyndte at sutte.

Jeg syntes at det var spændende at have været med til hans forvandling, fra en homofobisk snob til en medgørlig liderlig fyr. Miss Devilla havde fortalt mig at hun i sine hypnose videoer brugte nogle ordstillinger, og skjulte tics som gjorde at ”offeret” for altid forblev i den ønskede status… Altså mig som pige uden lyst til nogensinde mere at have noget der bare minder om drengetøj på. Og nu Hr Hillmann som for altid kun kunne tænde på Transpiger. Jeg forstod nu hvorfor at Stepmammi og hendes veninder transformerede mig til en sød lille trans pige, svaret var enkelt…. Fordi de kunne.
 
Jeg gled langsomt ud af mine egne tanker, og satte mig overskrævs på John. Jeg lod mine babser glide op af hans bundede krop. Hans store stive pik blev nu langsomt men sikkert opslugt af min lille stramme tøzenumse Hr Hillmann var for altid var fanget i en helt ny verden, og han stønnede af vellyst over snart igen at skulle sperme…… oppe i lille mig….. :)

« Senest Redigeret: Tirsdag 28 Januar 2020 20:04 af lailatøz »

Lesbian Power Couple

 • Domina
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 34
 • Suveræn lesbisk dominans
 • View Gallery
Sv: Min tvungne feminisering del 6 Den utro Mr. Hillmann
« Svar #1 Dato: Søndag 26 April 2020 11:03 »
Tak for spændende læsning, søde Laila.
« Senest Redigeret: Søndag 26 April 2020 11:05 af Lesbian Power Couple »

lailatøz

 • slavetøz
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 49
 • Slavetøz
 • View Gallery
  • Laila slave
Sv: Min tvungne feminisering del 6 Den utro Mr. Hillmann
« Svar #2 Dato: Søndag 26 April 2020 11:14 »
Selv takker og nejer dybt på mine stiletter
Glad for at i kan lide historien.

Der er flere afsnit af"Min tvungne feminisering" længere i tråden på SM noveller og fantasier, hvis i vil læse mere.
De kan fint læses, uafhængigt af hinanden.

Mange hilsner fra Lailapigen  ;)