Forfatter Emne: Fantasien Kapitel 3 =forhøret  (Læst 1351 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Choko

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 1079
  • View Gallery
Fantasien Kapitel 3 =forhøret
« Dato: Tirsdag 11 Oktober 2016 22:35 »
Kapitel 3:
 Jeg blev trukket ind, og mærkede et gulvtæppe under mine fødder, vi drejede til højre og i dette rum var der fliser, og gulvvarme. Trækket i halsbåndet stoppede, og jeg stod stille. Jeg hørte Frøkenen rasle med nøgler, og håndjernene blev taget af mig.  Jeg blev beordret til at sætte mig ned på gulvet. Forsigtigt satte jeg mig. ”ryk lidt baglæns og til venstre” , jeg gjorde som befalet. ”Fint, det passer vist, læg dig på ryggen. ” Jeg adlød og mærkede jeg lagde nakken på noget metal så hørte jeg en knirken og mærkede metal på halsen også. Den karakteristisk lyd af en hængelås, der blev lukket, gjorde det klart for mig at jeg var fanget. ”Armene skal op til hovedet”, jeg stødte på metal med hænderne, og mærkede hænderne blev sat fast til nogle tremmer, med manchetter.  Så gik Frøkenen ned til benene og gav mig manchetter på dem. Jeg hørte en serie klikkende lyde, og mærkede benene blive trukket ubønhørligt ud til siden, da de var helt spredt stoppede klik lydene. Det eneste jeg kunne bevæge var hovedet, jeg kunne dreje det lidt fra side til side, og ellers var jeg fikseret fuldstændigt. Jeg hørte Frøkenen gå op til hovedet, og hørte noget åbne over mig. ”Åben munden, helt”  Jeg adlød og mærkede en hård ting blive presset med mellem læberne, og ind i munden på mig. Nu kunne jeg ikke engang bevæge hovedet! Med tungen kunne jeg mærke at det var en form for slange jeg havde fået i munden. Det knirkede lidt over mig, og jeg hørte en rislende lyd, samt et ”Ahh” Noget varmt, og salt kom ned i munden på mig. Jeg havde valget imellem at drikke eller drukne, så jeg drak, og opdagede hurtigt at det var urin. Jeg måtte være i en form for toiletstol.
Så mærkede jeg fødder blive placeret på min mave, og der var de et stykke tid. Frøkenen rejste sig og stod lidt på brystet af mig, så trådte hun på min mave, og i skridtet på mig inden hun var nede. Så forlod hun rummet. Det ringede på døren, og jeg hørte ” Kom indenfor, det var dejligt  i kunne komme. Jeg har en lille overraskelse til jer. Jeg har lånt en slave vi rigtigt skal more os med ”

Jeg hørte lyden af høje hæle der nærmede sig og kom helt hen til mig. Uden en lyd stillede en person sig på min brystkasse og begyndte at trample mig. En anden gjorde det samme på mine lår.
Hvis jeg kunne havde jeg vredet mig da hende på lårene ligesom gled med hælene, men enhver bevægelse var umulig.

 Hende på brystkassen satte sig på toiletsædet, og jeg mærkede lugten af røg. Hvad hedder din ejer? Lød det med hæs stemme.  Ohnohn, var det eneste jeg kunne sige, med slangen i munden.
Bare rolig dit lille svin, du skal nok komme til at bede mig om at få lov til at sige hendes navn.
 Jeg pegede på mit halsbånd med navneskiltet, men det blev åbenbart ikke bemærket.. Jeg mærkede det blev varmere ved min brystvorte, efterfulgt at lugten af brændt kød. Så kom smerten der gjorde mig det klart at cigaretten var blevet brugt der. Bagefter fik den anden brystvorte samme behandling. Hende der havde stået på mine ben valgte at stille sig med hælen på mine nosser, og træde til. En hvæsen  undslap mig. Pludseligt stoppede de alle og forlod rummet. Tankerne fløj igennem mig. Hvem var de? Mon Dronningen var klar over der var flere end den ene hun havde udlånt mig til? Og hvorfor var Dronningen ikke med?

Efter et stykke tid kom de igen. Jeg blev løsnet, og hjulpet på en stol. Det stod ret hurtigt klart for mig at det var en gynækolog stol. Hurtigt tog jeg hænderne til mit halsbånd, og rakte mit navneskilt frem, imens mine ben blev spændt godt fast. Mine arme blev trukket væk, og ned under stolen, hvor de blev lænket sammen.  Jeg hørte den hæse stemme læse mit navneskilt, choko – tilhører Dronningen.
Choko? Sjovt navn, der er ikke meget brunt over ham, mumlede hun for sig selv.
Så hørte jeg høj musik, meget høj musik. Lidt efter hørte jeg frøkenen ” Så kan naboerne ikke høre ham skrige” Frøkenen fortsatte :” Choko, Dronningen fortæller at du påstår pisk er belønning?”  Jeg nikkede. Frøkenen fortsatte :” Jeg har besluttet at vi vil pine hendes navn ud af dig, jeg kender det godt, men vil høre det fra dig. På den måde finder vi hurtigt ud af om hun har ret i når hun siger du er ret hardcore. Har du forstået hvad jeg siger, slave?” Med fast stemme svarede jeg,” ja frøken, samtidig med jeg nikkede. Men i kan gøre hvad i vil, i får ikke hendes navn ud af mig.”

Hende med den hæse stemme mente at det var et dumt tidspunkt at være fræk på, og med de ord begyndte slagene at hagle ned over mig. Den ene slog på min brystkasse, og de to andre på hvert sit inderlår. Jeg bed tænderne sammen og prøvede at tie helt stille, men det lykkedes ikke helt. Jeg forsøgte at låse mig inde i mig selv, at lukke af for smerten, men kom i tanke om at jeg skulle gøre dronningen ære, og vise de her ”piger” hvad en ægte masochist er .
De skiftede nu taktik og begyndte at piske mig i skridtet på skift. Jeg kunne ikke længere tie stille og begyndte skiftevis at bande og skrige. ”Hvad hedder hun?” Blev jeg spurgt igen og igen. ”Sig det og dine lidelser ender.”  Jeg rystede på hovedet. ”Hvorfor kæmper du imod lille ven? Du må gerne sige noget lille ven”, lød det fra den hæse stemme. ”Tak frue”, sagde jeg blot. ”Tak Frue? Jeg skal lære dig at kalde mig Frue!”  Der blev taget fat i mine brystvorter så jeg troede de blev revet af, samtidigt med slagene i skridtet fortsatte. ”Tusinde tak” hylede jeg, igen og igen. Frøkenen bad mig holde kæft, og sagde til de andre. Jeg er blevet tørstig, skal vi ikke lige lade ham tænke over tingene?

De forsvandt og jeg pustede ud. Imens jeg tænkte at de var da godt nok ikke for kloge, hvis de troede at jeg ville sige dronningens navn. Jeg ville hellere dø, end at sige det.

Ret kort tid efter kom de igen. Åben munden! Og der blev hældt en spand vand ud over mig. Jeg drak hvad jeg kunne nå, og forberedte mig på flere pisk.

Frøkenen sagde ” Vi når vist ingen steder med pisk. Skal vi ikke prøve noget andet?” jeg har læst at han er bange for nåle. En kuldegysning fór igennem min krop. Snart mærkede jeg den stikkende fornemmelse af nåle der gled igennem min hud. Jeg fornemmede at det kun var den ene af Dominaerne der satte nålene i, imens jeg hørte klik lyde? Tog de billeder? Tænkte jeg. Jeg mærkede noget trække lidt i nålene, og mærkede en snor blive sat i dem. Pludselig fik jeg stød som jeg aldrig havde prøvet det før. De havde sat strøm til nålene!
 Jeg vred mig og forbandede dem i tankerne. Det her var hvad jeg havde reserveret til Dronningen, en af mine mange ønsker HUN skulle være den første til at gøre ved mig. I arrigskab begyndte tårerne at løbe ned af mine kinder, under masken, og jeg snøftede højlydt. ”Græder du?” En stemme rev mig tilbage til virkeligheden. Fik vand i næsen før, løj jeg.. Havde jeg ikke vidst at Dronningen havde lånt frøkenens slave, ville jeg have sværget på det var dronningens stemme der spurgte om jeg græd.
Jeg kan ikke skrue mere op for strømmen syntes jeg at jeg hørte den hæse sige igennem musikken.
PLASK, og der blev smidt en spand koldt vand over mig. Gnisterne fløj fra nålene, og jeg lugtede brændt kød igen. Strømmen stoppede, og jeg mærkede nålene gøre modstand da de blev trukket ud igen, og så besvimede jeg.


« Senest Redigeret: Onsdag 12 Oktober 2016 06:56 af Dronningens choko »
Det der er straf for nogle,  er belønning for andre.