Forfatter Emne: Fantasien ( Kapitel 2 = mødet )  (Læst 460 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Choko

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 1079
  • View Gallery
Fantasien ( Kapitel 2 = mødet )
« Dato: Torsdag 29 September 2016 06:11 »
Fruen kiggede af og til på uret, dog uden at sige noget. Så  kom vi til en rasteplads, hvor Fruen beordrede os ind til siden og vi skulle ud på skovtur. Jeg kiggede på Fruens høje hæle, men sagde intet. Vi gik ikke så langt på grusstien før Fruen skulle have sine støvler af. Hun krævede mine sko, og fik dem så jeg måtte gå i bare tæer, med Fruens støvler i hånden.  Efter et stykke tid fandt Fruen det sted, hun søgte og bad om sin taske. Den lå i bilen, fik jeg fremstammet.
Jeg blev sendt tilbage efter den, og løb så hurtigt jeg kunne. Det må have været et skægt syn. En  mand, iført halsbånd med et par højhælede knælange støvler i hånden løbende på skovstien.

 Forpustet nåede jeg tilbage til Fruen, der sad på en bænk og sludrede med en blondine. Jeg tog en omvej og listede nærmere fra en side hvor blondinen ikke kunne se mig. Fruen nærmest råbte Choko, det var du længe om, og blondinen vendte sig imens hun kiggede vurderende på mig.  Kom her så jeg kan se dig rigtigt sagde hun. Lamslået blev jeg stående som en statue.  Fruen nikkede og smilte bredt, Du skal også adlyde min veninde choko, sagde hun som et nærmest trøstende svar på mine spørgende øjne.

Tøvende gik jeg nærmere, imens jeg betragtede veninden. Hun havde sorte gummistøvler på, leggings og en læderjakke.  Hund havde rød læbestift og et kort lyst hår, der nærmest forstærkede de grå/grønne øjne.  Slave! Når du tiltaler mig hedder det  Frøken, lød det fra de røde læber.
Jeg kiggede på Fruen, nikkede og sagde JAVEL FRUE.
 ZAPP! Sagde det i skridtet. En høj hvinen lød fra mine læber.
Choko! Svar Frøkenen og ikke mig, og så kan du lige hilse pænt inden du giver mig mine støvler på igen.
Jeg faldt på knæ og kyssede Frøkenens gummistøvler. Javel Frøken, svarede jeg.
Så kravlede jeg over til Fruen og begyndte at hjælpe hende støvlerne på. Imens kunne jeg høre Frøkenen spørge til hvad Fruen havde i hånden. Jamen, det er fjernbetjeningen til min slave. Vil du prøve? Det ville Frøkenen gerne. Og de mange stød gjorde det nærmest umuligt at give Fruen støvler på. Endeligt lykkedes det, og jeg fik også kysset Fruens støvler.
Fruen og Frøkenen havde noget at tale om, så jeg blev sendt ud i skoven for at samle grene ind og lave et bål i bålpladsen. Med jævne mellemrum fik jeg et stød, der fik mig til komme med et udbrud og  kigge i retning af Domina'erne for at se om de ville mig noget. Til sidst gjorde Frøkenen tegn til jeg skulle komme.

Choko, min bil er den røde der holder på samme p-plads som i gør. Her er nøglen, og så tager du et tæppe, posen og trolleyen der er i bagagerummet med herned, sagde Frøkenen. Jeg gik tilbage imod bilerne, og undrede mig lidt over hvad der nu skulle ske? Solen var efterhånden lavt i horisonten, og om en times tid ville det være mørkt. Hurtigt! Lød det bag mig og jeg begyndte at løbe. Forpustet kom jeg tilbage til Domina'erne, og fik besked på at brede tæppet ud i nærheden af bålet. Jeg adlød, og de to Dominaer satte sig.
Frøkenen åbnede så trolleyen, og tog nogle optændingsblokke hun rakte til mig. Tænd bålet!
Jeg adlød, og snart knitrede bålet lystigt.
 Åben lige den her... En flaske rødvin blev rakt frem, og snart hældte jeg op i de to glas der stod på en bakke på tæppet. Fruen kaldte mig helt hen til hende. Choko i dag skal vi prøve noget nyt. Forvirret kiggede jeg på hende,  NED! Lød det, jeg adlød og knælede, så fornemmede jeg noget nærme sig bagfra og ville dreje mig for at se hvad det var. KIG PÅ MIG! Sagde Dronningen højt. Så blev det mørkt et øjeblik før jeg kunne se igen. Langsomt forstod jeg at jeg havde fået en maske på. Så rejser du dig og tager dit tøj af, lød næste ordre, denne gang kom den fra Frøkenen. Jeg kiggede på Dronningen der lod som ingenting. Tvivlende på om jeg gjorde det rette adlød jeg, og snart var jeg nøgen, bortset fra mit halsbånd, stødhalsbånd og masken. Dronningen rejste sig og hun havde fremtryllet sin singletail. Over til træet der, Dronningen pegede på et træ der stod  i nærheden af bålet, og jeg begyndte at gå derover.
ZAPP! Forskrækket faldt jeg på knæ. Det var bedre lød det fra Frøken og jeg kravlede derover.  Stil dig med ryggen til træet, hænderne om bag træet. Tavst adlød jeg.
 Dronningen kom med en rulle film og begyndte at vikle det rundt om mig og træet. Hun startede med min brystkasse og arbejdede sig stille og roligt nedad, da hun nåede til skridtet tog hun stødhalsbåndet af mig, før hun med sine støvler tegn til at jeg skulle sprede benene, og føre dem om bag stammen. Jeg halvvejs hang i filmen og halvvejs stod på tæer, imens jeg mærkede mine ben også blev fikseret til træet.
Jeg stod viklet som en slags mumie viklet ind i film.  Hvad med... Frøkenen pegede på mit skridt og fandt en saks frem. Dronningen sagde jeg har en anden metode der er sjovere, vi pisker hul på filmen i stedet for. Dronningen slog hårdt og præcist i mit skridt, og et hyl undslap mig.
Frøkenen overtog singletailen og under Dronningens årvågne blik begynde hun at slå, dog uden at ramme. Dronningen bad hende tage et skridt tættere på og prøve igen. Denne gang ramte Frøkenen mit lår, men efter flere forsøg hjalp det med træfsikkerheden. Så overtog Dronningen og hendes træfsikkerhed slog hurtigt hul på filmen i mit skridt. Så er det bare at vente , sagde Dronningen og jeg undrede mig. Vente på hvad?
Snart begyndte myggene at summe, og jeg forstod meningen med det hele.
Efter et stykke tid kunne jeg mærke at myggene havde bidt mig i skridtet flere gange. Dronningen kom hen med en saks og klippede mig fri, Nu skulle jeg pakke sammen imens Dominaerne stillede sig tættere på bålet. Jeg adlød, men kunne ikke finde mit tøj nogen steder. Da jeg var færdig kaldte Dronningen mig hen. Spred  Benene! Jeg troede at Dronningen ville inspicere myggenes arbejde, men hun bandt et reb om mine nosser, og så skulle jeg på alle 4. Frøkenen trak blidt i rebet i mit skridt et par gange. Nu satte Dronningen til min store forundring sig på min ryg, og henvendt til Frøkenen sagde hun :Er du ikke også ved at få ømme fødder? Så er der også plads til dig- Frøkenen tog også plads på min ryg. Så skal vi til bilerne slave. Jeg begyndte at kravle, og rebet om mine nosser strammede til. Jeg stoppede, men et klap i røven gjorde jeg satte mig i bevægelse igen. Det må have været et særpræget syn: En slave der kravler med to Dominaer på ryggen, trækkende en trolley i nosserne.
Jeg måtte anspores flere gange før vi nåede til p-pladsen.

Choko, du adlyder Frøkenens mindste vink! lød det fra Dronningen, du taler kun når du bliver spurgt.  Kys mine støvler farvel.
Tavst adlød jeg, Imens tankerne fløj igennem mit hoved. Fruen ville da ikke?
Smilende tog Fruen mine bilnøgler frem, satte sig ind i min bil dyttede og kørte.

Nå choko, lød det fra Frøkenen. Trolleyen skal på bagsædet.
Bagefter blev jeg så beordret i bagagerummet på Frøkenens bil. Et blindfold blev sat fast på masken, så jeg intet kunne se. Hænderne på ryggen! Og jeg mærkede jern om mine håndled og hørte den karakteristiske lyd af håndjern der bliver lukket. Så fik jeg et tæppe om mig, og bagagerummet blev lukket.

Bilen kørte længe, og det blev ret ubehageligt at ligge sådan i bagagerummet.
Undervejs tænkte jeg på hvad der mon skulle ske? Hvad var planen? Jeg havde hørt en dæmpet samtale imellem de to Domina'er imens jeg stod  jeg træet, og jeg syntes jeg havde hørt Dronningen tale om jeg kunne blive udlånt i alle weekender resten af året?

Jeg hørte vi kørte på perlesten, og motoren blev stoppet. Kort efter blev bagagerummet åbnet og jeg blev nærmest hevet ud og faldt på knæ i perlestenene. OP!  Lød det fra Frøkenen, jeg prøvede, men benene ville ikke adlyde, fordi de havde været bukket så længe. Jeg strakte benene og sad sådan lidt.
Et spark ramte mig i skridtet. OP sagde jeg! Jeg rullede rundt og forsøgte at rejse mig. Men med mine hænder lænket på ryggen kunne jeg ikke. Igen og igen blev jeg sparket i skridtet. Imens ordet OP rungede i mine ører. Så hørte jeg Frøkenen sige noget med at Dronningen ellers havde sagt at jeg var god til at adlyde, men det så ikke sådan ud. Da kunne jeg ikke længere tie stille. Frøken jeg kan ikke rejse mig med hænderne lænket på ryggen, sagde jeg.  Et tag i mine håndjern hjalp mig op at stå.

Jeg mærkede at der blev sat noget i mit halsbånd, og jeg blev trukket fremad. Frøkenen sagde :” Der kommer 4 trin opad” Mine fødder stødte på trinene og forsigtigt gik jeg opad.
En dør blev åbnet, og jeg mærkede varmen slå imod mig.
« Senest Redigeret: Torsdag 29 September 2016 18:03 af Dronningens choko »
Det der er straf for nogle,  er belønning for andre.