Forfatter Emne: En skov domina - en fræk fantasi  (Læst 4540 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Slavehans

  • Gæst
En skov domina - en fræk fantasi
« Dato: Torsdag 29 April 2010 14:46 »
Jeg har fantaseret om en helt særlig domina. Hun kaldte sig Lady Skov. Hun drev sin avancerede forretning ude i en større skov, langt væk fra offentlige blikke. Hun havde udover de almindelige SM-kunder en flok slaver og slavinder, som arbejdede for hende. Slavearbejdet blev typisk udført under det, der hed en forlænget weekend fra fredag kl 15 til søndag kl 21. Slaverne sov og spiste i nogle båse langs væggen i en stor gammel garage. Indretningen var lavet af håndværksslaver. Midt på gulvet var et indvielses areal. Her skulle slaveaspiranterne bestå en prøve før de kunne godkendes. Her var bl.a. kæder i loftet og en buk, som slaven kunne sidde på.

Men inden man kunne komme, så langt skulle man slaveaspirant have besøgt dominaen og vist sig egnet, eller moden, som hun sagde, til at gå op til prøven.
Dominaen Lady Skov var en høj erotisk buttet kvinde med flotte kvindelige former. Store bryster og brede hofter. Nogle fantastiske blå øjne, der havde en meget stærk udstråling af lyst til både erotik og magt. Hun klædte sig i raffineret undertøj eller en netbody. Normalt bar hun en kappe, så hendes kvindelige former og raffinerede undertøj kun blev afsløret glimtvis. Jeg havde røbet for hende, at hun kan gå et skridt videre med smertebehandlingen af mig, hvis hun klæder sig nøgen. Da hun ikke havde gjort det ved de første besøg, tænkte jeg, at det ville hun nok ikke og så var der ikke noget at gøre ved det. Ved de første besøg skal man have aftalt både pauseord og stopord.

Jeg havde fået påbud om, at jeg skulle ankomme en mandag kl. 13.00 og afsætte resten af dagen til omkring kl. 21. Det var sidste besøg inden slaveprøven, weekenden efter – forudsat at alt gik tilfredsstillende og at jeg ikke brugte hverken pauseord eller stopord. Jeg var blevet beordret til at lave en butplug af træ, som jeg skulle monterer inden jeg ankom. Jeg skulle desuden ankomme helt nøgen. Jeg måtte ikke medbringe hverken ur eller mobiltelefon. Jeg måtte medbringe en kuvert med betalingen samt, bilnøglen og et brev, hvis jeg havde noget at meddele Lady Skov - Jeg skulle overgive mig helt til Lady Skovs verden, og prøve at miste fornemmelsen af både tid og sted.

Jeg parkerede nær ved garagen, hvor der var et P-skilt. Det var om sommeren, men det regnede lidt og jeg gøs lidt, da jeg trådte ud af bilen. Inde i garagen gik et par slaver og en slavinde og arbejdede. De kikkede nysgerrigt, da jeg nøgen trådte ud af bilen.
Jeg gik frem til døren og ringede på. Der gik lang tid. Jeg ringede en gang til. Så lød der skridt og en stemme sagde: ”Gå midt i på gårdspladsen og vent til jeg kalder dig ind”. Jeg gjorde, som der blev sagt. Da jeg stop midt idet hele, tog regnen til og jeg begyndte at fryse. Ovre i garageporten stod tre personer og fnisede.
Endelig kom Lady Skov frem i døren og kaldt: ”Kravl her over til mig”.  Jeg kravlede tværs gennem grus og vandpytter. Lige inde for døren blev jeg vist ind på et badeværelse og fik besked på at tage et hurtigt bad. Det var dejligt at få varmen og få skyllet snavset fra gårdspladsen af.

Jeg blev hentet af en slave, som sagde, at han skulle undersøge mig. Han gramsede overalt på min krop. Særligt pik og nosser blev befølt, hvilket ikke var uden virkning, særlig da han trak min hjemmelavede butplug ud og stak en finger op. Derefter fik jeg et halsbånd på. Det var forsynet med en kæde. Slaven tog fat i kæden og trak mig ned i husets kælder. Der var en dæmpet belysning. Væggene var ubehandlet og der hang spindelvæv i krogene og ned fra loftet. Jeg hader edderkopper og gøs ved synet. Slaven gik, smækkede og låste døren. Lyset blev slukket. Der var helt mørkt. En gang i mellem hørt jeg faste skridt ovenpå.

Efter en rum tid kom Lady Skov og jeg blev kommanderet ned på gulvet på ryggen. Derefter blev jeg lænket med kæder til gulvet, således at jeg lå i et X. Lady Skov overlod mig til edderkopperne, låste døren og slukke lyset. Jeg synes, at jeg flere gange mærkede hvordan edderkopper eller i hvert fald insekter løb over min krop og en enkelt gang over mit ansigt. Jeg kunne jo intet gøre og måtte indstille mig på at stå det igennem. Jeg følte, der gik flere timer. Efter at have ligget i langtidsbondage i mørket, blev jeg løsnet og hentet af slaven.

Jeg blev ført ind i et tilstødende rum, hvor der stod et stort solidt egetræsbord midt på gulvet. Jeg blev bundet solidt til det store bord med arme og ben fastgjort til bordbenene, så jeg ikke kunne røre mig. Jeg lå på ryggen med et par store puder under ballerne, således, at alt var blottet og tilgængelig for Lady Skov. Sådan lå jeg bare og ventede.
Lady Skov kom ind, tog langsomt dit tøj af. Jeg nød synet af den fantastiske krop, der langsomt blev afdækket og var heller ikke upåvirket. Jeg viste til gengæld, at der nu ventede en særlig smerteseance. Et par spots blev tændt og oplyste primært mine nedre regioner. Da der samtidig var et spejl i loftet kunne jeg i detaljer følge med i, hvad der skete.
Lady Skov bøjede sig over mig og begyndte at fjerne udvalgte hår på nosserne og omkring pikken. Hun brugte en pincet. Hun trak ganske langsomt i det enkelte hår - smerten steg og steg indtil håret slap og smerten ophørte - kun for straks at begynde et andet sted, hvor min dejlige domina tog fat på endnu et hår. Hun er fantastisk og fandt hår alle steder på nosser, pik og omkring røvhullet. Det ene hår smertede mere raffineret end det andet. Jeg gav mig og skreg højt en gang i mellem. Ingen uvedkommende kunne høre mig langt nede i kælderen. Det også befriende, at få lov at skrige i en kombination af vellyst og smerte uden at skulle lægge bånd på sig selv. Det virkede også som det virkelig tændte Lady Skov.

Efter en tid meddelte hun, at nu havde hun ikke mere tålmodighed. Hun begyndte at snakke om, at man kunne brænde hårene af med en gasbrænder. Da sprang sveden på min pande og jeg gjorde klar til at bruge mit stopord. Heldigvis var det nok bare en tom trussel for Lady Skov smilede og sagde: ”Lad os vente med det til en anden gang. Jeg vil barberede dig med en skraber.

Lady Skov gik nu i gang med skum og en skraber på nosser og pik samt omkring pikken –hun fortsatte næsten op til navlen, selv om jeg ikke havde sagt noget om at det var ok. Jeg valgt dog ikke at bruge pauseordet, da jeg så ikke kunne gå til prøve i weekenden.
Til sidst blev inderlårene også barberet. Jeg havde 10 dage forinden fået besked på, at jeg ikke måtte barbere mig selv forneden, så der var gode hårstubbe - også på nosserne, som jeg ellers barberer flere gange om ugen. Jeg kan godt lide at gå med barberede nosser, men det er ydmygende at blive barberet af andre. Jeg må også indrømme at en totalbarbering er ekstra ydmygende, da den gør det umuligt at vise sig nøgen f.eks i svømmehallen en periode. Ikke mindst skal jeg holde sig lidt på afstand af kæresten med mindre, jeg har en god forklaring på rede hånd. Men i forbindelse med slaveseancer er det enormt raffineret at blive barberet, fordi det er ydmygende og den helt nybarberet hud er ekstra følsom. Alt andet må vige for øjeblikkets fantastiske oplevelse. Derefter brugte Lady Skov en spray-flaske til at sprøjte sprit på det barberede område. Det svier enormt, men er rigtig frækt. Det var tydeligt at Lady Skov nød at se på hvordan smerten kom og gik i min liderlige slavekrop. Lady Skov gik og kom igen nogle gange med lange mellemrum, hvor behandlingen skiftevis stod på brændenælder og sprit. Jeg skreg og stønnede det bedste jeg havde lært – i vellyst og smerte.

Efter en tid var det slaven der kom ind. Han løsnede mig og rakte mig en bikini, som jeg tog på. Derefter kom Lady Skov med en buket brændenælder,som hun med et smil fordelte  i trusser og BH. Brændenælderne er yderst effektive på nybarberet hud. Både slaven og Lady Skov måtte flere gange mærke uden på trusser og BH om alt sad, som det skulle og så virkede brændenælderne selvfølgelig ekstra stærkt.

Jeg blev ført ud i garagen og anbragt på en buk med en grov dørmåtte på. Det var hårdt for baller og inderlår, da jeg kun lige kunne nå jorden, men uden at kunne løfte mig op. Mine arme blev bundet op til et par kæder i loftet og jeg blev iført et blindfold.
En gang i mellem kom der nogen og tog på mig, så brændenælderne brændte ekstra meget. Til andre tider hørte jeg, at Lady Skov viste mig frem for nogle andre mennesker, som jeg ikke kunne se eller vide hvem var. Måske var andre kunder eller bare de faste slaver.

Efter denne lange ”ridetur” blev jeg løsnet og ført udenfor i skoven, hvor jeg fornemmede at det var blevet aften. Jeg blev bundet til et træ med reb, så jeg var helt ude af stand til at røre mig og følte mig virkelig magtesløs. Jeg blev omviklet med vitavrap på overkrop, arme og ben, mens pik og nosser gik fri. Lady Skov sagde idet hun gik: ”Nu kan myggene rigtig hygge sig med dine nosser og din pik. De kan jo ikke komme til andre steder”.
Jeg skal love for at de stak. Det var værre end en almindelig nålebehandling og så kløede det mange dage efter. 

Efter en tid i skoven, blev jeg løsnet og ført indenfor, hvor blindfoldet blev fjernet og jeg fik manchetter på håndled og ankler. Jeg blev anbragt i et bur. Jeg skulle sidde på knæ med en pude under knæene. Mine arme og ben blev bundet sammen og buret blev omhyggeligt dækket med et sort tæppe. Her sad jeg længe. Jeg var glad for puden under knæene. Men myggestikkene på pik og nosser kløede enormt og jeg kunne ikke klø igen. Det var både smertende og ydmygende.
Jeg blev kun afbrudt af, at tæppet blev trukket lidt til side nogle gange. En stiv pik med et kondom på blev stukket ind. Jeg blev kommanderet til at sutte grundigt på den. Det skete nogle gange og skønt jeg fik besked på, at pikkene ikke måtte komme, gik det alligevel galt den sidste gang.

Den efterfølgende straf bestod i at jeg skulle spille pik over brysterne på en anden kvinde, hvorefter jeg blev tvunget til at slikke min sperm op og synke den. Det er meget ydmygende, da jeg ikke kan fordrage sperm. Det hjalp ikke helt, at det var en stor frodig kvinde, som så enorm fræk og spændende ud.
Lady Skovs trøstens ord var: "Det er jo heldigt, at det ikke var en mand, du skulle sperme på og at det kun var din egen sperm, du skulle slikke op - men jeg passer jo på dit helbred".

Lady Skov trak mig derefter i hundekæden uden for huset, ud til lille et vandhul bag huset.
”Nu går du derud i vandet og laver fem armbøjninger”
lød Lady Skovs ordre.
Jeg gik ud i vandet, der nåede mig til under knæene. Det var meget koldt. Jeg forsøgte at lave armbøjninger uden at komme alt for langt ned. Men det gav et rap af ridepiske, så næste gang måtte jeg helt ned på maven og så gik det fint indtil Lady Skov var tilfreds. Men det var en kold oplevelse. Derefter gav Lady Skov mig min bilnøgle og sagde med et smil og glimt i øjet:
”Mange tak for i dag. Bilen er kørt op til rastepladsen ved asfaltvejen. Du kunne sagtens gå den ene kilometer op og hente den. Du har jo godt af en lille travetur gennem skoven i nøgen tilstand er rigtig sundt – ikke mindst for din slavesjæl. Så kan du jo håbe på, at der ikke holder biler oppe på rastepladsen, du kommer derop”.

Jeg gik gennem skoven, men holdt mig væk fra skovvejene. Det eneste levende, jeg mødte var myggene. Det stak flittigt overalt på kroppen, skønt jeg søgte at holde dem væk. Da jeg nærmede mig rastepladsen, kunne jeg se, at der ikke var andre biler ligesom jeg heller ikke kunne høre nogen. Jeg kikkede omkring og skyndte mig ind i bilen. Jeg fandt en mere diskret rasteplads længere fremme, hvor jeg tog mit tøj på i mørkningen. Efter sådan en dag var det svært at forestille sig hvad slaveprøven i weekenden kunne bringe af vanskeligere prøvelser.

Kikkicats Sandra

  • Gæst
Sv: En skov domina - en fræk fantasi
« Svar #1 Dato: Torsdag 6 Maj 2010 23:36 »
God fantasi og en anderledes historie  ;)  Det kan jeg godt lide!

*Sandra