Forfatter Emne: Et liv som fodfetichist  (Læst 3143 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Al Bundy

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 16
  • View Gallery
Et liv som fodfetichist
« Dato: Torsdag 8 Juli 2010 00:31 »
Jeg spørger tit mig selv, hvor unormale mine sexuelle fantasier er og hvorfor at de har taget den retning som de nu en gang har. De har alle 3 noget med kvindefødder og gøre, enten sure fødder eller meget beskidte fødder.
Jeg har altid fantaseret om kvindefødder, det er først inden for de sidste 10 år at tvang og ydmygelse er bygget på. Jeg har endda forsøgt at få udlevet en af dem, hvor jeg kom anstigende hos 3 skønne dominaer i Glostrup med en pose jord i hånden, men det må jeg vende tilbage til en anden gang.
Her er de 3 væsentligste fantasier, som det mit helt klare mål, en dag at få udlevet.Fantasi 1:
Jeg er den lykkelige ejer af en sko forretning for damer ( Al Bundy) En dag kommer der 3 utrolig flotte kvinder ind i min butik. Mærkværdigvis har de ikke fodtøj på, dette opdager jeg da en af kvinderne skal til at prøve et par sko, som altid tilbyder jeg at hjælpe kunden med at få skoen på. I dette tilfælde ser jeg at kvindens fødder er så møgbeskidte at jeg siger til hende at hun desværre ikke kan få lov til at prøve skoene før at hun har vasket sine fødder.
Så er det jeg hører at forretningsdøren bliver låst, samtidig med at jeg får en syngende lussing og kvinden hun råber, jamen så må du hellere se at få slikket mine fødder rene og dette gælder også mine veninders, fordi de vil sgu også prøve sko...
De slæber mig ud i bag lokalet, smider mig på gulvet og binder mig til nogle kroge langs de to vægge, således at jeg ligger med arme og ben spredte, herefter tager de deres tøj af, mens de skiftes til at stikke mig nogle lussinger og spytte mig i ansigtet, herefter begynder de at træde på min krop, samtidig med at de siger at jeg skal rengøre deres fødder, da dette ikke går hurtigt nok, begynder de at pisse ned på mig, for som de siger så kan møget blive opløst.
Dette er meget ydmygende og ophidsende for mig på samme tid og da så en af kvinderne begynder at spille min pik af med sine fødder, så er jeg prisgivet og sprøjter ud over hendes fødder, dette tvinger hun mig også til at slikke af, hvorefter en af kvinderne, stiller sig op på mit hovede, samtidig med at de andre kvinder fortsætter med at tvinge mig til at rengøre deres fødder, ned til mindste detalje.
I min afmagt får jeg rejsning endnu en gang, så en af disse, på samme tid lækre, men også skræmmende kvinder, henter 2 af de stearinlys som stod inde ved mit kasseapperat, hun tænder dem, binder mine nosser, herefter sætter hun sig på mine ben, således at jeg stort set ikke kan røre mig og så begynder hun ellers at dryppe stearin på mine nosser og på hele min pik.
Da deres fødder er rene og der ikke er en plet tilbage at se på mine kønsdele, altså udover stearin, så slutter de af med at løsne min ene arm og mens de tømmer de sidste dråber udover mit ansigt spiller jeg det bedste jeg har lært, indtil jeg kommer i en kæmpe eksplotion.


Fantasi 2:
Det er en dejlig sommerdag og jeg går rundt ude i skoven. Pludselig ser jeg en kvinde sidde på hug, som skal hun til at tisse, jeg gemmer mig bag et træ, for ikke at blive set, men pludselig kommer der en kvinde mere bagfra, som stikker mig en på siden af hovedet, mens hun råber, sådan en lurer. Lige med et er de begge over mig, de hiver mig op og stiller mig med ryggen til et træ, de flår tøjet af mig og binder mig, med hænderne bagom træet.
Så tager de deres tøj af, dog beholder de deres nylonstrømper på, så jeg har frit udsyn til nogle meget bevægelige dele, mens lussingerne hagler ned over mig, samtidig med det, tvinger de mig til at åbne munden således at de kan spytte derind og tvinge mig til at synke det.
Da dette har stået på en rum tid, løsner de mig fra træet og tvinger mig ned på ryggen og binder mig med arme og ben ud til siderne. Den ene af kvinderne sætter sig på mit hovede, så jeg næsten ikke kan trække vejret, imens har den anden taget sine strømper af, de er godt beskidte, efter at hun har gået rundt på dem i skovbunden. Hun stopper strømperne i munden på mig, derefter urinerer hende, der sidder på mig, mig lige ned i min i forvejen fyldte mund.
Nu forsøger de begge helt bevidst at gøre deres fødder så beskidte som muligt, hvorefter de, mens de skiftevis spytter og urinerer på mig tvinger mig til at gøre deres fødder helt rene.Fantasi 3

Jeg har på et tidspunkt læst på nettet, at der i USA skulle foregå nogle FOOT FETISH PARTIES, hvor man kan købe sig til at slikke/snuse til kvinders fødder i alle afskygninger.
Jeg måtte prøve dette og meldte mig til et arrangement i San Francisco, afsted det gik med fly og med sommerfugle i maven
Jeg ankom til stedet, hvor der var ca 20 kvinder til stede og en del flere mænd, jeg havde på forhånd meldt mig til 1 sessions nemlig smelling. Men efterfølgende kunne jeg godt forestille mig at jeg ville prøve worship og  domination også.  Hver session kostede 20 dollers og varede ca 10 minutter.
Jeg havde læst lidt om hvad der skulle foregå, at man skulle se hvem der i længst tid kunne holde til at snuse til det der skulle vise sig at være meget sure fødder, dette var så lavet som en konkurrence, således at man skilte dem fra der ikke kunne holde til det. Så ned på ryggen, tape for munden, så kom der en såkaldt model og satte sig, hun tog sine sko eller støvler af og placerede sine fødder direkte på mit ansigt og i særdeleshed på min næse. Dette var helt fantastisk, mange vil tænke ulækkert, men dette var hvad jeg havde drømt om i masser af år...

 denne fantasi arbejder jeg stadig på og det vil formentlig også være den, der vil være sværest at få udlevet. Medmindre der på et tidspunkt skulle opstå en sådan mulighed her i DK eller i hvertfald i nærheden af dannevang

Al Bundy
Rather under ten feet, than ten feet under