Forfatter Emne: Ydmyget og tvunget til sex  (Læst 5773 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

guest2

  • Gæst
Ydmyget og tvunget til sex
« Dato: Onsdag 7 April 2010 19:03 »
Kære læsere
Jeg har skrevet en lille fantasi ned til jer, det er en fantasi jeg har haft siden, jeg havde en dejlig oplevelse med vanilie sex hos min Mistress og Melina.
Jeg håber, at i kan lide den, og jeg vil altid gerne have ris og ros for mine fantasier.


En dag lå der en mail til mig fra min Mistress
Jeg bliver altid så glad, når Mistress skriver, og denne dag var ingen undtagelse.
Dog gjorde indholdet mig lidt nervøs.
Der stod

Kære Jyde
Om en uge vil jeg gerne se dig i Glostrup, det vil sige næste tirsdag, jeg forbyder dig på det strengeste at lege med din ynkelige skabning af en pik fra nu af, og hvis det alligevel sker, så er det sidste gang, for så er jeg nødt til at finde en løsning, så den ynkelige pik kan blive låst fast, så den kun kan bruges til at tisse med.
Jeg vil nemlig have at der skal være sparet godt med sperm op, og derfor er det nødvendigt, at du lader være med at lege med dig selv.
Hvis du ikke overholder dette, skal du straks sende mig en mail, men jeg råder dig til at gøre, som jeg siger denne gang.
Kærlig hilsen
Mistress

Jeg kunne godt se, at denne gang var det ment alvorligt, og på en måde tændte det mig det med kyskhedsbæltet og på en anden måde kunne jeg også godt se visse ulemper ved det. Det er jo min Mistress, det bestemmer, så jeg måtte hellere lade være denne gang.
Det blev en lang uge, og for at det ikke skulle være nok, så modtog jeg et par gange en fræk mail fra min Mistress, hvor hun fortalte frække ting, som hun kunne tænke at bruge mig til.
Ja det var ikke let, men pludselig var der gået en uge.

Jeg møder op i Glostrup, og bliver modtaget af Mistress og Melina
”Nå lille jyde har du leget med dig selv.” Er Mistress Kikki’s første spørgsmål. ”Hvad tror du selv,” siger jeg.
”Du skal ikke være fræk.” Jeg får et par hårde lussinger.
”Ja han er altid utrolig kæk den jyde,” siger Mistress til Melina.
Jeg bliver fulgt ind i det blide rum, og får besked på at smide tøjet.

Mistress siger, ”Ja melina han har været dygtig den lille jyde, sådan at lade være med at lege med den ynkelige pik en helt uge, prøv at se den, den ser jo ikke ud af ret meget, og jeg er faktisk helt i tvivl, om han overhovedet kan finde ud af at bruge den til noget. Hvad mener du?” ”Ja den ser jo ikke ud af ret meget,” griner Melina.
Mistress tager hårdt fat i mine brystvorter og siger strengt, ”i dag skal du vise din Mistress, at du kan tilfredsstille en anden pige, jeg vil sætte mig og kigge på, og hvis jeg mener, at det er en elendig forestilling, så kan du godt regne med, at du også vil modtage en ordentlig afstraffelse, så jeg vil råde dig til at gøre dig umage lille jyde.”
”Javel Mistress,” siger jeg spagt.

Melina ligger sig ned og siger, ”så kan du godt slikke mig til en dejlig orgasme.” Jeg famler lidt for at finde Melinas fisse, og jeg kan høre, at Mistress rører på sig. Et hårdt slag rammer min bagdel og Mistress siger strengt, ”kan du så komme i gang.”
Jeg får tungen stukket op i Melina, og begynder at slikke. Jeg kan høre, at Mistress står lige ved siden af mig, og pludselig spørger hun Melina. ”Gør han det ordentligt.” ”Nej det er da godt nok en være ynkelig forestilling,” siger Melina.
Mistress siger, ”hvor svært kan det være at slikke en pige, du skal da vist have nogle flere pisk.”
Mistress stiller sig om bag ved mig, og jeg mærker pludselig nogle hårde slag.
Mistress skænder på mig samtidig, ”hvor er det ynkeligt at se på, kan du så gøre det bedre.
Melina siger, ”du skal lidt højere op og længere ind lille jyde,” og det hjælper, jeg kan straks høre, at hun nyder det meget mere nu.
Mistress holder inde med at piske mig, og stiller sig meget tæt på igen.
”Hvor er det ynkeligt, at vi skal lære ham alt, syntes du ikke Melina.”
Det bliver for meget for mig, jeg tager mit hoved ud og siger til Mistress, ”kan du da ikke tale til mig i stedet for at snakke om mig til en anden, det er da noget af det mest ydmygende.” Mistress spytter mig i ansigtet og nogle hårde lussinger rammer mine kinder. ”Ved du hvad lille jyde, det her er et led i din opdragelse, jeg vil have, at du kan tilfredsstille en pige ordentligt, og jeg er bedøvende ligeglad med, om du syntes, at det er ydmygende, du fortsætter bare med at slikke.”
Jeg slikker videre, og i total kådhed har mine hænder fundet vej op til Melinas bryster.
Mistress opdager det, ”Har han fået lov til det.” ”Nej det har han ikke, og ikke engang det kan han finde ud af.” siger Melina.
Mistress giver mig 10 meget hårde slag med spanskrøret, og jeg får hænderne væk i en fart.
”Nu hvor du er i gang med at lege med Melinas bryster, så må jeg hellere vise dig, hvordan du skal gøre,” siger Mistress.
Mistress lærer mig hvordan jeg skal gøre, ”det kan du også godt fortsætte med,” siger Mistress.
”Nå melina skal vi se, om han kan finde ud af at bruge den ynkelige pik til noget, den er jo ikke særlig stor, og jeg er meget i tvivl om, han overhovedet kan finde ud af at bruge den.” griner Mistress.
Melina griner også, og det er meget ydmygende for mig.

”Stop” siger Mistress. Jeg slikker lidt videre, et hårdt slag rammer mine baller og Mistress skænder på mig. ”Når jeg siger stop, så stopper du, hører du dårligt for tiden lille jyde.”
Mistress giver mig et kondom, ”kan du så vise Melina og jeg at du kan finde ud af at sætte det på.” Jeg famler lidt med det, da jeg bliver helt nervøs, og Mistress bliver utålmodig. ”Lille Jyde det har jeg da allerede lært dig, hører du ikke efter, når jeg lærer dig noget.” Mistress tager kondomet ud af hånden på mig og derefter viser hun mig endnu en gang, hvad jeg skal gøre. ”Ja melina han har meget at lære den lille jyde, jeg glæder mig til at se, om han overhovedet kan bruge den pik.”
”Så kan du godt vise din Mistress, at du kan bruge den ynkelige pik,” siger Mistress og spytter mig i ansigtet.
Jeg fører pikken ind i Melina, og kører den forsigtigt ud og ind.
”Hvor er det ynkeligt at se på,” siger Mistress
”Hvad mener du Melina?” ”Det er den dårligste omgang pik, jeg nogensinde har fået,” siger Melina.
”Så kan du godt tage den pik ud og læg dig med røven i vejret” siger Mistress
Først mærker jeg at Mistress giver mig en ordentlig omgang pisk, bagefter siger hun,” Nu skal jeg vise dig, hvordan man knepper ordentligt. Jeg kan høre, at Mistress spænder noget om livet, og pludselig hører jeg lyden af glidecreme, glidecremen bliver smurt godt og grundigt rundt i min røv, og så mærker jeg, at Mistress fører en påspændingsdildo hårdt op bagi mig. Hun knepper mig hårdt og siger, ”Sådan her skal du gøre lille jyde.” Jeg begynder at stønne og Mistress siger til Melina, se han kan lide at blive taget hårdt bagi.”
Pigerne griner.

Mistress trækker sig ud, og jeg ånder lettet op, ”Så kan du lige slikke dildoen ren,” siger Mistress
Jeg vil ikke, men Mistress tager hårdt fat i mit hoved og støder pikken hårdt ind i min mund. Jeg slikker det bedste, jeg har lært, og Mistress kan ikke lade være med at kneppe mig lidt i munden mens hun griner hånligt af mig.
 
”Så kan du godt vise mig, hvordan du skal bruge den ynkelige pik, når du tilfredsstiller Melina.”
Et nyt kondom kommer på pikken.
Jeg ligger mig igen til rette, og denne gang går det meget bedre. ”Hvordan føles det Melina,,” siger Mistress. ”Det er meget bedre, den pik kan da bruges til lidt.”
Jeg fortsætter noget tid, og et par gange giver Mistress mig nogle pisk, når det går for langsomt.
”Skal han ikke have en lille belønning og mærke, hvordan jeg også kan bruge en pik,” siger Melina.
”Jo det lyder som en god ide,” så kan jeg også få fat i hans slavepatter, de trænger til en ordentlig omgang af mine lange negle.”
”Om på ryggen” siger Mistress
Jeg mærker, at Melina sætter sig ned over min pik, og i næste øjeblik mærker jeg at Mistress tager meget hårdt fat i slavepatterne.
”Nu skal dine slavepatter have en ordentlig omgang,” jeg mærker hvordan Melina ridder min pik og hvordan Mistress leger med mine slavepatter. ”Åben munden” siger Mistress, og jeg får også lov til at smage min Mistress’s dejlige spyt.
”Må jeg komme Mistress” siger jeg.
”Ja men du skal ikke prøve på at spænde, det skal komme helt naturligt, og hvis jeg på nogen måde opdager at du ikke får orgasme som jeg har lært dig, så må vi til at træne det igen. Nu slapper du af, og lader det ske, når det sker.”
Jeg ved at Mistress kun vil mig det godt, og at hun er meget opmærksom på mig hele tiden, til slut kan jeg ikke holde det tilbage mere, og jeg kommer i en ordentlig orgasme.
Melina tager kondomet af, og giver det til min Mistress.
”Åben munden jyde vi skal se, om du har snydt og leget med dig selv i løbet af ugen, Mistress hælder alt mit sperm ned i munden på mig, og så får jeg besked på at sluge det.
”Du har alligevel været lidt dygtig jyde, der er stadig mange ting, vi skal have trænet, men jeg er også meget stolt af dig.”


Takker for at i havde lyst til at læse min fantasi, det er en af dem, jeg håber at der en skønne dag går i opfyldelse.
Mange hilsner fra
Kikkicats Jyde

jonte

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 21
  • View Gallery
Sv: Ydmyget og tvunget til sex
« Svar #1 Dato: Onsdag 7 April 2010 19:46 »
alltid roligt att läsa dina historier Jyden
Jonte