Forfatter Emne: En vild oplevelse ..  (Læst 1797 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Kinkysm

  • Gæst
En vild oplevelse ..
« Dato: Fredag 6 Oktober 2017 15:51 »
Jeg har længe kigget efter en Domina der tænder på oral tvang, ingen bukser eller andet så man alligevel ikke kan smage hendes våde safter. Men hun er ikke så let at finde lige pt.

Sidste week var jeg tændt på at få en fræk oplevelse med en pige til alm. sex, jeg fandt en super lækker ung pige som jeg sendte en sms så vi kunne aftale nærmer om hvad jeg var tændt på. Vi aftalte 20 min. og pris.

Da jeg ringe på døren blev den åbent af en lækker lille sag, hold da op hun så godt ud med en lille lækker krop. Jeg fik betalt og fik tøjet af i mens hun lige var væk. Da hun kom tilbage lagde hun sig på sengen og sage at vi kunne starte sådan så jeg kunne godt begynde at slikke hende og det gjord jeg så. Efter kort tid begyndte hun at blive våd så det var bare lækkert.

Stop lige sagde hun og da jeg flyttede hoved og så tog hun en pude ind under numsen så hun kom højere op ... super frækt og så sagde hun, du slikker bare alt det du har lyst til, jeg har ikke flere aftaler lige pt.

Vildt tænkte jeg og så var det jo bare med at komme i gang, efter lidt til begyndte hun at sig fuck fuck og hun tog fat om mit hoved og pressede det ind til hendes våde fisse, fuck fuck bliv ved sagde hun og jeg slikkede det bedste jeg kunne.

Efter noget tid kunne jeg mærke at min tunge var begyndt at blive anstrængt så jeg stoppede og sagde at nu var det hendes tur, hun gav mig en åben latex gag i munden og så kan det nok være at min pik fik en dejlig omgang af hendes varme mund.

Da jeg sprøjtede hende i munden og min pik var tømt i hendes mund vendte hun sig om og spyttede mit sperm ud i gennem den åben gag ... hold da op det var sgu frækt.

Fuck du er god til at slikke sagde hun, det må du have hørt før, ja smilte jeg.

Nå men jeg fik tøjet på og da jeg kom ned i bilen fik jeg noget af en overraskelse da jeg kiggede på klokken ... jeg havde været hos hende i 1.5 time og vores aftale lød på 20 min.

Ja det bliver da ikke sidste gang jeg skal besøge hende ... GF.

Go week.

guest6054

  • Gæst
Sv: En vild oplevelse ..
« Svar #1 Dato: Søndag 8 Oktober 2017 09:45 »
Efter noget tid kunne jeg mærke at min tunge var begyndt at blive anstrængt så jeg stoppede og sagde at nu var det hendes tur..

Det lyder aldeles urimeligt, at du selv vælger at stoppe, når du synes. Det bør være hendes afgørelse.
Når det er sagt, så forstår jeg udmærket din version af "oral tvang" - og det er frækt og kinky. Men næste gang... så lad hende bestemme det hele. Det er nu engang bedst!  :P

Kinkysm

  • Gæst
Sv: En vild oplevelse ..
« Svar #2 Dato: Søndag 8 Oktober 2017 14:58 »
Ja jeg vil prøve at bygge noget mere på legen, bla. ved som du skriver at hun bestemmer hvor lang tid jeg skal slikke hende ... nu må vi se. Måske var det kun lige den dag hun sådan rigtig havde lyst til at bliver serviceret så længe i forhold til den tid vi havde aftalt.

Men det var super frækt at hun var med på at give mig min åben gag i munden, hun skulle bare lige se den.

Jeg er meget spændt på møde hende igen ... smil.