Forfatter Emne: Så skete det  (Læst 2517 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

guest7249

  • Gæst
Så skete det
« Dato: Onsdag 12 April 2017 20:51 »
Jeg fik en mail I sidste uge om at Mistress .... ville være i byen I den her uge, og jeg fik en aftale i stand til mandag kl. 1300. Weekenden var lang og der var mange tanker om hvad der skulle ske. Da det blev mandag var jeg et nervøst vrag, og værst af alt det kan ske når jeg er virkelig stresset over noget påvirker det kroppen, og kan give dårlig mave. 

Det var en af de dage, og jeg overvejede at aflyse, men så tænkte jeg at lige meget hvad så ville de første par gange være svære, og jeg udskød måske bare problemet. Jeg ved TMI men er relevant for oplevelsen.

Jeg kom af sted og husker turen dertil, midten af kbh og fyldt med mennesker i gang med hverdags livet, og jeg havde mere en lidt nøjer på. Det lykkedes mig at finde adressen lige omkring klokken 13, var lidt nervøs for at jeg skulle komme for sent første gang. Men jeg kommer frem og hun lukker mig ind, vi sætter os for at snakke først. Jeg har ikke rigtig lyst til at snakke, men hun havde heldigvis ikke brug for min hjælp til at holde samtalen i gang. Vi kommer til et point hvor hun spørger mig om hvad jeg ønsker at der skal ske. Jeg er lige pludselig blank, får et par emner på bordet, og så siger hun ok tease and denial. Det var så kortene der blev lagt på bordet, og jeg får så instrukser på hvordan slaven hilser på mistress, og så siger hun gør det.

Jeg tager tøjet af, og lægger mig knæ foran mistress, og begynder at kysse hendes støvler. Jeg forstår ikke rigtig det med at kysse støvler, jeg elsker damestøvler, men min smag er lidt anerledes en hendes, og jeg ville ikke have nogen ødelægge mine støvler med savl. Jeg vil gerne gøre det ordenligt og prøver at lægge lidt lidenskab i, jeg tænker hvad mon der sker hvis jeg arbejder mig lidt opad. Jeg modstår fristelsen, men måske læste mistress mine tanker, for jeg kan mærke hun trækker I mit halsbånd

(indskydelse på grund af dårlig hukommelse og manglende virkelighedsfornemmelse, er jeg ikke sikker på om jeg fik udstyr på før jeg kyssede hendes støvler, eller om vi holdt pause og jeg så forsatte med at kysse hendes støvler, men jeg har behageligt halsbånd på med tilhørende arm og ankelbånd, det er alt sammen lavet I blødt materiale der kan holde en uden at gnave, med ringe til at sætte en fast selvfølgelig (på min ønskeliste).

Når men hun trækker i mit halsbånd, og da mit hoved er i hendes skød, siger hun jeg skal være rolig, og at jeg skal dufte til hendes safter, det er en lille smule klodset, men jeg får duftet til hende, og lægger små planer I mit hoved om at komme tættere på det sted hvor duften kommer fra.
Det kommer jeg så for hun vender sig og beder mig om at kysse hendes røv, hun er ikke nøgen og der er en rem der dækker selve hullet, men jeg kysser hende nogle gange rundt omkring på ballerne, for så at se om jeg kan presse tungen ind bag den rem.

Hun stopper det og tager fat I mit halsbånd, så sætter hun halsbånd og armbåndende sammen så jeg ikke kan bruge armene for meget, for så at føre mig et sted hen på gulvet. Hun finder et lille rødt snørebånd frem, og binder det omkring mit lem, kugler og og skaft bliver alle bundet godt og separeret. Det var ikke på ønskelisten men jeg siger ingenting hun bestemmer, også begynder hun at piske mit lem med en lille nøglering viser det sig at være, med flere løse læderstykker. Det gør ikke meget ondt eller noget, udover på den ene kugle der kommer den slemme jag, I hvert gang hun rammer et bestemt område, jeg tænker der bør jeg snakke med en læge om, for det var ikke normalt, men jeg tager det, jeg vil ikke ødelægge legen med noget jeg alligevel ikke kan gøre noget ved der. bagefter siger hun "alt er sjovere med blindfold", og jeg får et blindfold på og herefter bliver min hukommelse lidt mere foggy, så kan ikke lige lover at alt kommer med eller er rigtig rækkefølge.

Jeg kan høre hun roder med noget metal, og pludselig kan jeg mærke en kold metal stang på min skulder, jeg kan ikke gætte mig til hvad det er før hun frigører mine hænder og sætter stangen fast imellem armbåndende, nå er jeg mere eller mindre i en form for håndjern med en 30 cm stang imellem hænder der så videre bliver fastsat til en krog i loftet, jeg ved at der var en krog i loftet og der gik en snor ud til begge hænder hvilket var rart, da jeg flere gange under legen brugte snorene til at hænge lidt i, for at aflaste tryk på armbånd, men også for hænge mig selv imod hende, de blev et anker der holdt mig i min plads og støttede mig på samme tid.

Jeg kan mærke hun sætter noget på mine brystvorter, jeg kan regne ud det må være nogle klemmer, først så niver de bare lidt, men så føles det som om at de er ved at skære sig ind i vorten. Men de kommer på plads, jeg kan ikke rigtig fortælle så meget om hvad der skete efter da det er lidt fragmenteret. Men hun skifter imellem kærtegnelse af mit lem, for så at spanke mig jeg kan ikke huske om der blev brugt redskaber til spankingen ud over hendes håndflade, men et par gange får hun spanket mig nok til det før føltes som klap, bliver en intens vedvarende smerte. Jeg havde drømt om piske slag, dem tror jeg at jeg kunne klare men, der her var anderledes. Det var en form for smerte jeg ikke var forberedt på, og jeg tænker at hvis jeg kom til samme punkt med en pisk, ville jeg være seriøst på røven. Andre gange går hun op foran mig jeg kan pludselig mærke mit lem mellem hende ben/baller er aldrig helt sikker, men nogen gange føler jeg at, jeg kan mærke varmen der kommer fra hendes skød, og jeg ønsker at være i hende. Det kommer jeg selvfølge ikke I stedet kan jeg mærke hende trække i mine brystklemmer, dem havde glemt var der, dem kan jeg godt mærke nu. Jeg blev mindet om de var der et par gange, og jo der var et redskab hun brugte, jeg er ikke sikker på hvad det var, men jeg må have en. Hun trak den over mig hurtig, så hun var ikke nervøs for den ville gøre skade. "smerten" var for hurtig til at gøre ondt, men var i stedet utrolig pirrende. Jeg forestiller mig en lille rundt blad der kører rund og niver en. Hun skifter imellem at give mig smerte og kærtegne mig, en virkelig belønning er når hun kommer så tæt på at jeg kan kysse hendes hals, jeg tager beslutningen for at overgive mig til lysten flere gange, og jeg beder mistress om at tage mig, jeg overgiver mig og det er godt.
Det var en blanding af smerte kærtegn og angsten for det næste, det var intenst og befriende.

Hun tager brystvorte klemmerne af, og kører den smerte ting over dem, nu kan den mærkes, og hun siger "its only just begun" en trussel om smerte, der ikke kommer. Hun frigører mine arme og ben fra gulv og loft, og så piller hun mit blindfold af. I stedet beordrer hun mig ned på knæ og stikker en lang butplug i ansigtet på mig, og siger jeg skal lære at sutte hendes strapon. Det er her jeg begynder at huske at det måske ikke var den bedste ide, I hvertfald den her dag, Jeg aner ikke hvordan jeg skal sige det uden at lyder som at jeg vil bestemme at det ikke skal ske, og uden at grosse hende ud for meget. Men jeg får muligheden, da hun går ind i det andet rum, og begynder at pusle rundt med nogle ting. Jeg får sagt at min mave ikke lige var alt for god den dag, så har hun infoen og kan selv bestemme hvad hun vil med den.

Hun kommer ind I stuen og sætter sig på sofaen, hun har pillet lidt af tøjet af, og så sætter hun sig på sofaen. Hun siger jeg skal kysse hendes støvler, den her gang giver det lidt mere mening, men jeg er stadig glad for at hendes ankler pludselig er frie. Hælen er den samme men det er lige pludselig sko og ikke knæstøvler hun har på. Jeg får lyst til at arbejde mig op mod hendes skød igen, men gør det ikke. Hun beordrer mig til at lægge mig på ryggen, og stiller hen over mig, "åben din mund" bliver der sagt. jeg gør det og hun læner sig ned over mig for at spytte i min mund, det sagde mig ikke noget, men når jeg tænker over det så virkede det, som en del af en fuld oplevelse. Det var en aktiv ordrer jeg udførte, der er meget der bliver gjort mod en, men her skulle man gøre som der blev sagt og det gjorte det hele til en mere psykisk underdanig følelse. Undskyld hvis det ikke giver mening, men tænder ikke på spyt, et kys uden kysset, men gav lidt underkastelse.

Nu begynder hun at køre butpluggen i mellem hendes skam læber, jeg overvejer om hun prøver at stimulere lidt urin, men det kommer ikke rigtigt, i stedet fører hun pluggen op I sig før jeg får lov til at sutte den. bagefter sætter hun sig på mit ansigt, jeg slikker hende så godt som jeg kan, I mens leger hun med mit lem, hun både ornanerer mig og brug en vibrator til at simulere mig. Jeg har lidt svært ved at slikke hende, stillingen sammen med metalstangen gør det hele lidt svært. Men jeg gør hvad jeg kan, indtil hun sætter sig længere tilbage og siger jeg skal spille den af selv. Jeg kan mærke det nok skal slutte nu, så jeg stopper med at slikke hende, og fokusere på selv mens jeg nyder synet af hendes huller og tanken om hende. Det er lidt svært for jeg kan ikke få den rigtig op af og stå. Kunne jeg ikke under hele seancen, nok angsten der holdt mig lidt tilbage, men jeg finder det og så kommer jeg, ud over det hele. Der var ingen orgasme det hele var lidt klodset, men fuck hvor var jeg tilfredstillet, jeg ligger på gulvet og jeg har ikke lyst til at røre mig, mistress sidder over mig på sofaen, der er et smil i mine øjne og på mine læber. Jeg tror hun kan mærke hvor tilfreds jeg er, og at hun nyder det lidt. Hun lægger det ene ben henover mig og bruger mig som fodskammel, også beder hun mig kysse hendes sål, det er en mærkelig sål med trekanter, de må være lavet til at give smerte.

Hun spørger om jeg drikker espresso, jeg siger ja og begynder at rejse mig, jeg får en klud og bliver bedt om at gøre rent efter mig. Jeg ved ikke lige hvad der var sket der men sperm mange steder. Jeg låner hendes bad før vi drikker kaffe og får en snak. Jeg går derfra med stort smil på mit ansigt, det var den bedste sex jeg har fået i lang tid understreger sex, selvom der ikke var det I traditionel forstand. Får jeg er stadig seksuelt tilfredstillet her 2 dage senere. Der er en ro på som jeg ikke har haft længe, jeg er mæt men tændt på mere.

Hvad har jeg lært? mild bdsm er i hvert fald mig, det der udstyr burde være en del af et hvert soveværelse. Jeg fik bekræftet at jeg virkelig godt kan lide en anden tager magten, det skulle være virkelig grænseoverskridende før jeg sagde nej. ellers skulle det være en del af legen. Jeg tror jeg ville kunne lide at der var en smule mere rollespil, at give hen til følelsen gjorte det hele mere intenst, og det tror jeg at ville kunne finde mere af i lidt rollespil. Jeg ville godt have flere ordrer ting jeg skulle gøre, måske modsætte mig og blive straffet for. Jeg er åben for ting jeg ikke rigtig mente ville være noget, og jeg har ikke fået brudt nogle grænser endnu. Hun sagde jeg ikke var nogen painslut, og nej jeg ville aldrig få rejsning af smerte. Men jeg kunne se andre ting smerten kan bruges til. Måske burde hver gang ikke handle så meget om sex. Men det ville også kræve lidt bedre forhold til en domina, før jeg ville snakke mørkere lyster. Tease and denial er noget der kan tilfredsstille mig, det kan jeg bruge, men tror også jeg ville være åbent for at udforske flere ting I bdsm universet. En ting er sikkert det bliver ikke sidste gang.

Undskyld jeg hader grammatik, jeg kan gøre det bedre, men jeg har allerede kigget teksten igennem 2 gange, og jeg gider ikke mere.

guest5534

  • Gæst
Sv: Så skete det
« Svar #1 Dato: Onsdag 12 April 2017 23:52 »
Tak  :)

Flotte detaljer og rigtig god læsning. Fruen blev helt revet med.

God Påske.

guest7249

  • Gæst
Sv: Så skete det
« Svar #2 Dato: Torsdag 13 April 2017 10:01 »
Hej og god påske

Tak frue du ærer mig!

Glemte at nævne, at da jeg lagde mig på gulvet, fik jeg ligget på mit lem og hvis det ikke havde været for billeder jeg havde set herinde, ville jeg nok havde været blevet lidt bekymret. Jeg lagde mig på gulvet og så mit og ser den er blevet mørke lilla, og tænker noget lignende "hmm den plejer ikke være den farve". God nok da jeg så de billeder tænkte jeg det skulle mit lem aldrig udsættes for