SM porten

SM porten => SM noveller & fantasier => Emne startet af: Tissepotte efter Lørdag 9 September 2017 17:54

Titel: Cafe Kinky
Indlæg af: Tissepotte efter Lørdag 9 September 2017 17:54
Det havde været en travl dag for Lady X.
Hendes kalender havde været fuldt booket fra kl 12 og indtil nu kl 21, hvor dagens sidste slave var blevet sendt hjem.
Jeg havde været hos Lady X hele dagen, som hendes 'slavevagt' hvilket indebar at jeg selvfølgelig skulle opvarte og servicere hende og hjælpe med oprydning og rengøring efter hvert slavebesøg/seance.
Lady X sad ved sin PC og tjekkede sine mails og planlagde nye aftaler med slaver.
Jeg var netop blevet færdig med støvsugningen og gulvvasken, da Lady X kaldte:
Slave !....tag en af de engangstallerkener, dåsen med skruelåg og en af engangsknivene som jeg tidligere befalede dig at tage med i dag og kom herhen og læg dig på dine knæ for Lady'en.
Javel Lady X svarede jeg og under et minut senere havde jeg samlet de tre ting og indfundet mig på min plads.
Lady X:
Nå slave....det har været en lang og varm dag idag så Lady'en trænger til at komme lidt ud, få lidt frisk luft og nyde det sidste af sommeraftenen.....og så har Lady'en også lyst til af afslutte dagen på en dejlig bizar og pervers måde og her skal slaven 'spille hovedrollen'......hvorefter Lady X storgrinede.
Lady X var iført en postkasserød top som fremhævede hendes flotte figur og ikke mindst hendes bryster, de stramme sorte læderbukser med de to skrå lommer med lynlås foran (to lommer på hver side) præsenterede hendes lange sexy ben på smukkeste vis.....på fødderne havde Lady'en et par sorte sandaler med dejlige flotte høje hæle.
Lady X rejste sig op, stillede sig med sin velformede røv imod mig, knappede sine bukser op og trak dem helt ned om anklerne (Lady X går aldrig med trusser) så det var et fantastisk frækt syn.
Lady X:
Slaven skal nu tage tallerkenen og sørge for at AL Lady'ens lort lander på den og når Lady'en siger SLIK.....så skal slaven slikke Lady'ens røv HELT ren....og jeg mener HELT ren hvilket vil sige at Lady'en vil mærke den slavetunge helt oppe og rundt i røvhullet.....er det forstået slave ?
Jeg valgte at svare højt og tydeligt: Javel Lady X.
Lady X lagde hendes hænder henholdsvis på den højre og den venstre balle og trak dem ud til siden, gik en smule ned i knæ og begyndte så ellers at presse og skide en stor portion lort ud og ned på tallerkenen, som jeg med stor koncentration sørgede for opfangede hver eneste klat/klump/pølse.
Lady X:
SLIK slave !
Jeg stillede tallerkenen på gulvet og gik igang med rengøringen.
Der sad lidt rester af lort rundt om røvhullet, som jeg først måtte snuppe og sluge inden jeg kunne bruge tungen.
Lady X sagde....sådan slave....Lady vil mærke den tunge....og han må hellere være grundig ellers bliver han straffet hårdt.
Lady X:
Nydeligt slave.....hvorefter hun trak læderbukserne op igen, satte sig ned, tændte en cigaret og sagde:
Nu skal slaven tage dåsen og kniven og så skal han fylde dåsen HELT op med Lady'ens lort og derefter skrue låget godt fast.
Javel Lady X.....hvorefter jeg gik igang med 'lorte opgaven'.
Lady X:
Slave !......tag dit tøj på, men IKKE dine underbukser, sluk al lyset, tag Lady's taske, tag en engangskniv og dåsen og læg det i tasken for nu skal han køre Lady'en på cafe.
Da vi kom ud til bilen gik jeg som det første om og åbnede døren for Lady X så hun bare kunne sætte sig ind og vente på at jeg lukkede døren.
Det gør jeg hver eneste gang jeg er chauffør for Lady X (det samme gør sig gældende når Lady'en skal stige ud)....jeg glemmer det aldrig fordi første gang, hvor jeg skulle køre for Lady'en steg jeg bare ind....for at konstatere at Lady'en bare blev stående for at vente på at jeg atter steg ud for at gå om og lukke døren op og i for hende.
Da Lady'en ærinde var klaret og vi kom tilbage til hendes lokale blev jeg beordret til at trække mine bukser og underbukser ned, bukke mig forover med mine hænder foldet bag nakken.....derefter fik jeg 25 nådesløse hårde strafslag med spanskrør fordi jeg ikke havde åbnet og lukket bildøren for Lady'en.
Siden den dag har jeg husket det.
Da vi var klar til at køre drejede jeg nøglen og lyden fra motoren fyldte rummet.....men motorlyden blev pludselig afløst af Lady'ens stemme:
Slaven skal lyne sine bukser op, tage sine nosser og sin pik frem så Lady'en kan lege lidt med den imens han kører....hvorefter hun gnækkede.....he - he - he.
Vi satte kursen imod en cafe, som Lady'en kendte godt....imens Lady'en masserede mine nosser og min pik.....den blev mere og mere glad og det var sindsygt pinligt og ydmygende at køre med pikken blottet.
Da vi holdt for rødt lys kom der en varevogn op på siden lige ud for mig og passageren som jo sidder højere oppe i en varevogn kunne se lige ned på Lady'en der var igang med at lege med pikken......fuck det var ydmygende.
Lady X var ved at omkomme af grin.
Endelig nåede vi frem til cafeen....jeg måtte mase nosserne og den halvglade stivert ned i bukserne igen, lyne op (uden at noget kom i klemme) inden jeg steg ud for at gå om og åbne bildøren for Lady'en.
Klokken var ved at være tæt på lukketid så der var ikke så mange gæster tilbage.
Det var ydmygende at stå inde på cafeen, med Lady'ens taske i hånden og en stor bule i bukserne.
Lady'en tog styringen....hun bestilte til os begge...to latte og to stykker chokoladekage, hvorefter hun bare gik ud for at finde en passende plads udenfor.
Jeg kom ud da jeg havde klaret regningen.
Lady X havde fundet en plads/et bord hvor vi kunne sidde stort set ugenert.
Da jeg skulle til at sætte mig ned overfor Lady X hørte jeg Lady'en sige: Arrjj - arrjj slave.....du skal sætte dig ved siden af mig og ikke overfor mig....hvorfor du skal det vil du finde ud af senere he - he - he.
Servitricen kom ud med de to kopper kaffe og de to stykker chokoladekage.
Lady X:
Slaven skal gå ind og bede om at få udleveret et tæppe.
Javel Lady X.....og to minutter senere sad jeg atter ved siden af Lady'en med tæppet lagt henover begge vores ben.
Lady X åbnede nu sin taske, tog engangskniven og dåsen op og lagde kniven og dåsen i mit skød.
Nu skal slaven så diskret som muligt skrue låget af dåsen og så bruge engangskniven til at smøre et tykt lag af Lady'ens lort som topping på slavens chokoladekage.
Lady X er IKKE tilfreds før slaven kan vise at dåsen er tom....når den er det skal han skrue låget på og lægge den tilbage i Lady's taske, da slaven skal bruge dåsen senere i aften he - he - he.
Engangskniven skal slaven slikke helt ren så man ikke kan se at den har været brugt.
Så slave.....nu SKAL han spise HELE sit stykke chokoladekage med Lady's dejlige lort som topping....er det forstået slave ?.....hvorefter hun grinende sagde....det bliver så sjovt det her.
Javel svarede jeg og gik igang med at placere Lady'ens lort ovenpå chokoladekagestykket.
Jeg glemmer aldrig de ansigtsudtryk Lady'en havde, jeg glemmer aldrig hvor tydeligt at Lady'en følte sig underholdt på aller bedste vis, jeg glemmer aldrig hvor ydmyget jeg følte mig.
Da jeg havde taget de første par bidder lænede Lady X sig over imod mig og hviskede:
Slaven skal lyne sine bukser op igen, tage sine nosser og sin pik frem.....hvorefter jeg under tæppet kunne mærke Lady'en hånd begynde at lege med pikken igen - igen.
Da jeg havde spist endnu to skefulde trak Lady X min kagetallerken tættere hen til sig og placerede derefter to store spytklatter ovenpå kagen og skubbede så tallerkenen tilbage og sagde: Værs'go slave.
Nu sad jeg der en sommeraften sammen med en dejlig, smuk, pervers, kinky og ikke mindst mega dominerende kvinde, drak kaffe, spiste kage med hendes lort og spyt ovenpå imens hun spillede min pik.
Glemmer det ALDRIG.
Lady X blev nødt til at befale mig at spise hurtigere....hun syntes jeg var for lang tid om det.
Da jeg var færdig så Lady X at der var rester (inkl. lorterester) på den hvide kagetallerken.
Lady X:
Slaven skal tage sine hænder om på ryggen og så skal han slikke kagetallerkenen HELT ren og jeg skal nok holde fast i den imens så den ikke bare flytter sig når slaven slikker.....vi kan jo ikke have at servitricen opdager at der er lort på tallerkenen vel slave ?
Nej Lady X sagde jeg inden jeg på den mest ydmygende måde gik igang med at slikke......der var et par der rejste sig og gik forbi imens jeg var igang med rengøringen.
Lady X har efterfølgende beskrevet for mig hvordan deres kropssprog og ansigtsudtryk klart viste hvad de mente om det de så.
Sådan slave.....nydeligt sagde Lady X
Nu skal slaven som det sidste lige køre Lady'en til et indkøbscenter, hvor der findes et handicaptoilet.
Lady'en rejste sig og jeg måtte igen skynde mig at mase pikken tilbage i bukserne og lyne op igen.
Jeg tog Lady'ens taske for derefter at mærke et meget kraftigt tag i min skjortekrave.....det var simpelthen Lady'en der faktisk trak og slæbte mig henad fortorvet hen til bilen.
I guder hvor var det ydmygende da er par passerede os på fortorvet.....gad vide hvad de tænkte da de så denne smukke og sexy kvinde ligefrem trække mig i kravetøjet som om jeg var en uartig lille dreng der skulle med hjem og ha' en røvfuld.
Da vi nåede hen til bilen huskede jeg naturligvis at åbne og lukke for Lady X.
Lady X:
Slaven skal lyne ned og tage sine nosser og sin pik ud igen.....hvorefter Lady X storgrinede.
Turen gik bedre denne gang.....ikke så mange biler på vejen og ikke nogen varevogn der holdt ved siden af mig.
Lady X lagde ikke skjul på at hun meget gerne så at jeg kørte så hurtigt som muligt fordi som hun sagde: Fuck hvor skal jeg bare pisse.....kør slave.
Da vi fik parkeret ved indkøbscenteret måtte jeg endnu engang 'bakse' med at mase en stiv pik tilbage i bukserne.
Fat i Lady'ens taske og så ellers hurtigt ud og over og åbne for Lady'en.
Lady X gik med raske skridt hen imod rulletrapperne og jeg halsende bagefter med en bule i bukserne.
Det var et dejligt syn at stå der på rulletrappen og nyde Lady's læderrøv og flotte højhælede sandaler imens hun tydeligvis gjorde alt hvad hun kunne for ikke at pisse i bukserne.
Handicaptoilettet var heldigvis ledig.....døren blev låst.
Lady X:
Læg dig ned på gulvet og åbn din usle slavemund.
Lady X fik lynhurtigt knappet sine læderbukser op, ned om anklerne med dem hvorefter hun så satte sig på hug med hendes fisse placeret lige over min åbne mund.
Nu var den eneste lyd man kunne høre en sivende/strømmende lyd af pis lige ned i min åbne mund....man kunne høre hvordan munden blev mere og mere fyldt op.
Lady X afbrød den linde strøm af pis og sagde: SYNK.....ÅBN.....og så pissede hun igen til munden var fyldt helt op.....SYNK....ÅBN......sådan blev hun ved utallige gange.....ufattelig at hun kunne indeholde så meget pis ?
Lady X var tømt nu og sagde:
Slik min fisse ren slave.
Det var som at være i himmeriget at få lov til det, at dufte Lady X vidunderlige og dejlige fisse.
Da Lady X syntes det var nok rejste hun sig op, trak sine læderbukser op og knappede dem og sagde.
Nydeligt slave.....så har Lady en sidste opgave til ham.
Lady X satte sig ned på toilettet med det ene ben lagt skråt henover det andet og rakte så ud efter hendes taske hvorfra hun tog dåsen og hende smartphone.
Lady X skruede låget af dåsen, så ned i den og holdt den derefter lidt væk fra sig og sagde....puh....der er stadig lidt rester af min lort i dåsen, men pyt med det....det har slaven kun godt af he - he - he
Slave !.....knap/lyn dine bukser op og træk dem ned til dine ankler og læg dig så på knæ her foran mine fødder med front imod mig.
Lady X holder hendes telefon op med displayet vendt imod mig imens hun giver mig dåsen.
Kan slaven se at Lady har valgt 'stopur' funktionaliteten ?
Øh....ja Lady X fik jeg fremstammet.
Når jeg starter stopuret så har slaven MAX fem minutter til at spille sin pik og sprøjte ned i dåsen.....når han det inden der er gået fem minutter bliver han belønnet ved at han skal drikke sin sperm fra dåsen OG slikke dåsen helt ren......når han ikke at sprøjte inden der er gået fem minutter SKAL han stoppe med at spille pik øjeblikkeligt når Lady X beordre det.
Han vil ikke få lov til at sprøjte og når vi kommer tilbage til mit lokale vil han blive straffet med 15 nådesløse hårde strafslag med spanskrør i sin slaverøv inden han skal køre Lady X hjem......er det forstået slave ?
Javel Lady X
Lady X startede stopuret og sad smilende og så på hvor ivrigt slaven spillede sin pik.
Så er der gået et minut slave...lød det....se hvor han spiller for sin Lady.......to minutter lød det så......jeg kunne mærke svedperlerne presse sig på i mit ansigt.
Tre minutter lød det så og nu kunne jeg heldigvis mærke at jeg var lige ved at eksplodere.
Da stopuret viste 3 min og 43 sek. sprøjtede jeg det bedste jeg har lært ned i dåsen og stønnede 'Tak Lady X'.....tak fordi De gav slaven lov til at sperme.
Nydeligt slave sagde Lady X med et stort veltilfreds smil.....og nu skal han tømme dåsen og slikke den helt ren for Lady....vis så hvad du kan slave.
Jeg sluprede spermen i mig som var det flødeskum.....sagde igen tak Lady X for derefter at gå igang med tungen for at få blødgjort det nu efterhånden indtørrede lort der var tilbage i dåsen.
Lady X sad og morede sig over min "kamp med dåsen" som jeg dog tilsidst vandt, da jeg stolt kunne vise en fuldstændig pæn hvid og ren dåse til Lady X.
Nydeligt slave.....på med tøjet....og så kører du Lady X hjem.....kom så.
Mon ikke 'den kvikke læser' kan regne ud hvad Lady X pillede ved/legede med på turen fra indkøbscenteret og hjem til Lady X's hjem ? 😉
Titel: Sv: Cafe Kinky
Indlæg af: Kinkysm efter Lørdag 9 September 2017 18:53
Hold da op mand ... Det var sgu noget af en kinky seance, jeg vil også prøve ..GG

Tak fordi du delte din oplevelse.
Titel: Sv: Cafe Kinky
Indlæg af: Tissepotte efter Mandag 11 September 2017 14:35
Hej Kinkysm

Det er vel bare at spørge en/din Domina om hun er 'frisk' ?  :P
Titel: Sv: Cafe Kinky
Indlæg af: Kinkysm efter Mandag 11 September 2017 19:41
Kender ikke lige pt. nogle der er til den form for leg, er jo fra det mørke Jylland .. smil.
Titel: Sv: Cafe Kinky
Indlæg af: nul7m efter Mandag 11 September 2017 19:59
Hej Kinkysm.
Prøv og spørg Lady Gitte i Kolding. Jeg er ret sikker på hun kan tilbyde dig noget lignende.