Forfatter Emne: Besøg fra hoffet.  (Læst 1231 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

“boy”

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 432
  • View Gallery
Besøg fra hoffet.
« Dato: Torsdag 28 August 2014 23:21 »
Det har været lidt sløjt med fantasierne hen over sommeren. Måske er det fordi, de er gået i opfyldelse alle sammen, det kan man jo håbe. Det er helt sikkert ikke tilfældet med den fantasi, der følger her, det er nemlig min fantasi, og den er ikke gået i opfyldelse. Endnu, for måske gør den det en dag. Hvem ved  :)
- - - - - - - - - - - - - - -
Det hele startede med en sms besked en sen torsdag aften. ”På lørdag præcis kl 11 skal du forlade dit hus for at gå ned og købe ind til en frokost!” Jeg læste beskeden et par gange, men det hjalp mig ikke til at finde ud af, hvem den kom fra. Afsendernummeret tjekkede jeg selvfølgelig også, men hverken Krak´s eller 118 kendte det.

Men alligevel, da lørdagen og kl 11 oprandt var jeg klar til at drage afsted på indkøbstur. En lille time senere vendte jeg tilbage med tungtlæssede poser, og fandt køkkendøren stående åben. Det var der nu egentlig ikke noget mærkeligt i, det gjorde den så tit. Men indenfor var der stille på en lidt underlig måde, for skønt stille, var det som om, der var nogen. Jeg satte de fyldte poser på gulvet og gik længere ind i huset.

Hun sad inde i stuen, i husets eneste lænestol, med benene over kors, en ridepisk i hånden og et drilsk smil på læberne. Dronningen! I ført støvler, stramme læderbukser og hvid ærmeløs undertrøje. Totalt målløs, overrumplet og uden rigtig at vide hvad jeg gjorde, gik jeg et par skridt frem, faldt på knæ, og kyssede Dronningen´s støvler, Først den ene, så den anden.

”Fint, min lille slave!” lød det fra Dronningen´s mund, idet Hun samtidig blidt pressede ridepisken mod mit baghoved og på den måde bød mig at blive liggende på alle 4. Lidt senere blev halsbåndet lagt om min hals, og med en hængelås sikrede Dronningen sig, at jeg ikke kunne tage det af selv.

”Rejs dig op og tag tøjet af. Læg det pænt sammen og bær det så ind på din seng og kom herind igen!”

”Ja!” svarede jeg, men Dronningen førte pegefingeren op til læberne. Meningen var tydelig, jeg skulle ikke bekymre mig om at snakke, før jeg fik en klar og tydelig besked om det. Da jeg atter stod foran Dronningen, og det tog ikke mange sekunder, førte Hun ridepisken op og ned af min krop. Brystvorterne fik begge et par små rap, men tilstrækkeligt til at det gjorde ondt. Så fortsatte pisken sin færd nedover, før den stoppede ved min pik, der for-jeg-ved-ikke-hvilken-uge var iført pikbur. Pisken kærtegnede mine nosser, men pludselig afløstes kærtegnene af et hårdt slag nede fra og op, og jeg kom helt op og stå på tæer. Dronningen grinede! ”Your pain, my pleasure!”

”Hent mig et glas hvidvin og gå så ud i køkkenet og tilbered en lækker frokost, der er en Dronning værdig!” Et ”Ja Dronning” var lige ved at undslippe mine læber, men jeg nåede at fange det. I stedet vendte jeg om og gik ud i køkkenet efter et glas kølig hvidvin til Dronningen, hvorefter jeg vendte tilbage til køkkenet og begyndte tilberedningen af frokosten.

I lang tid var der helt stille i huset, så kunne jeg pludselig høre Dronningen´s glade stemme inde fra stuen: ”Hvor er det dejligt, at jeg sådan altid kan høre, hvor du er!”

Jeg vidste godt, hvad Dronningen tænkte på. Det var hængelåsen på pikburet! Når jeg bevægede mig rundt, ramlede hængelås og pikbur mod hinanden med en fin metallisk lyd. Jeg elskede selv den lyd, når jeg gik nøgen rundt i huset. Bragte en masse søde minder og følelser op i mig, hvem jeg var, og hvor jeg hørte til.

Frokosten blev færdig, jeg dækkede et fint bord og bar de forskelige småretter ind. Lidt fisk, ost, et par salater, en enkelt pølse og brød og smør. Fra sin lænestol fulgte Dronningen spændt med i, hvordan det hele voksede frem. Jeg var stolt som en pave, da jeg endelig kunne sige ”vær´s´go, frokosten er klar” og holde stolen for Dronningen, mens Hun satte sig. Inden jeg selv satte mig, hældte jeg et glas vin op for Dronningen, og kiggede så spørgende på Hende.

”Ja egentlig skulle du jo ikke have lov snatchie” smilede Dronningen ”for du talte jo uden at have fået lov. Men du er tilgivet, det ser meget lækkert ud, hvad du har frembragt. Skænk et glas vin op til dig selv og snak som du har lyst. Skål!”

Jeg skålede igen og følte mig, som det jeg var – den lykkeligste slave i verden  :)
- - - - - - - - - - - - - -
Da frokosten var ved at være slut, spurgte jeg Dronningen, om Hun havde lyst til en kop kaffe. ”Det lyder meget lækkert” svarede Hun ”men jeg vil gerne have den serveret udenfor i haven” – og så en lille kunstpause – ”af en nøgen slave!” Dronningen gjorde intet forsøg på at skjule sit smilet, da Hun kiggede over på mig. Jeg stod som forstenet. Servere kaffe, nøgen, i min egen have! Men Dronningen var nådesløs: ”Jeg har set, at der er en god lille solkrog ude i hjørnet ved vinen. Der sidder jeg, og der vil jeg gerne have kaffen serveret!”

Med disse ord rejste Dronningen sig, tog ridepisken og gik udenfor i haven. Jeg fulgte efter, men blev i køkkenet, hvor jeg satte vand over til kaffe. Da jeg kom ud i haven med kaffen og et par småkager på en lille bakke, bemærkede jeg straks, at Dronningen heldigvis havde sat sig helt inde i krogen ved vinen. Og sad man der, kunne man faktisk ikke ses fra vejen. Tanken om, at der jo godt kunne komme nogen ind i haven, skød jeg straks fra mig  :)

Dronningen tog glad imod kaffen. ”Læg dig her på græsset foran mig. På ryggen og med hovedet så langt ind mod stolen du kan.” Da jeg lå, som Dronningen havde befalet, plantede Hun straks sine støvler på min brystkasse. Det var ikke de sædvanlige højhælede, og det var meget godt græsplænen taget i betragtning, men bare fornemmelsen af vægten af støvlerne og Dronningen´s ben mod min brystkasse føltes godt. Og når så Dronningen af og til kørte støvlerne frem og tilbage over brystvorterne eller lavede små cirkelbevægelser med dem, føltes det bare SÅ godt.

”Rejs dig op slave og hent mine cigaretter!” Øv, og det lige som man havde det allerbedst  :(  Men naturligvis gjorde jeg, som Dronningen havde befalet og hentede Hendes cigaretter.

”Sæt dig her på knæ!” sagde Dronningen og knipsede med fingrene, idet Hun pegede på græsset foran sig. Så tog Hun et hiv af cigaretten, bøjede sig lidt forover, og pustede den første røg ud i hovedet på mig. ”Kom lidt nærmere!” Jeg fik vraltet mig et par centimeter frem, Dronningen hjalp til med et fast greb om nosserne. Det var alligevel dem Hun skulle have fat i for efter flere uger skulle pikburet endelig af.

”Åbn munden!” Dronningen bøjede sig endnu engang forover, lagde hovedet lidt på skrå og pustede røg ind i munden på mig. Samtidig tog Hun fat i brystvorterne og begyndte at nulre dem mellem tommel- og pegefinger.
”Spil så den slavepik for mig!”
- - - - - - - - - - - - -
Det sidste Dronningen gjorde, inden Hun gik, var at sætte pikburet på. ”Nu kan den vist godt tåle at være lidt indenfor igen! Tak for i dag. Det har været hyggeligt. Og tak for dejlig mad!” Med disse ord vendte Hun sig om og gik ud til bilen.

Selv gik jeg ind i køkkenet og videre ind i stuen, men efter Dronningen´s besøg var alting som forandret, og jeg kunne knap kende den. I stedet for den slidte lænestol stod en trone af guld besat med ædelstene, fra loftet hvor der før hang Ikea-lampen, hang nu en kæmpe krystallysekrone, og på de ægte håndvævede persiske tæpper på gulvet skinnede asken fra Dronningen´s cigaret som små diamanter  :)

Kh snatchie.

« Senest Redigeret: Torsdag 28 August 2014 23:39 af snatchie »

guest5977

  • Gæst
Sv: Besøg fra hoffet.
« Svar #1 Dato: Søndag 14 September 2014 11:06 »
Tak for historien  ;)