Forfatter Emne: Anderledes skovtur  (Læst 910 gange)

0 Medlemmer og 2 Gæster læser dette emne.

guest7917

  • Gæst
Anderledes skovtur
« Dato: Fredag 31 Maj 2019 17:58 »
Henter dig som aftalt, jeg ser dig stå inde på fortorvet  med et meget bestemt ansigtsudtryk da jeg parkerer bilen, kigger nervøst på dig; jeg kan mærke at du kigger vurderende på mig. Jeg er så nervøs, bange for at skuffe og samtidig spændt på hvad du vil gøre ved mig i dag.
Jeg stiger ud og går over til dig, hilser på dig; du rækker mig en taske og giver mig besked på at tage den. Vi bevæger over til bilen hvor jeg holder døren for dig, du sætter dig ind og kigger op på mig og spørger om slaven er klar? Jeg kigger nervøst væk, og får fremstammet et forsigtigt "ja Mistress", du siger meget bestemt "så vis mig det slave" jeg kigger mig omkring, der er heldigvis kun enkelte mennesker udenfor, kan mærke at hele situationen tænder mig; det er den totale ydmygelse...Jeg åbner bukserne og trækker dem ned, du bemærker de lyserøde blondetrusser jeg har på, og den våde plet der er kommet foran, du giver mig besked på at trække trusserne til side, så du kan se at min pik er låst forsvarligt inde i det pikbur du gav mig på for en uge siden og som jeg har haft på lige siden vi mødtes første gang. Du bemærker mine spændte nosser, den tunge ring du har givet mig besked på at bære for at strække nosserne, ringen har to øjer til at fæstne ekstra vægt; tænker der måske bliver brug for dem senere.

Du vender mig rundt, det giver et sæt i mig da jeg mærker dine lange negle køre ned over mine baller, du spreder ballerne for at se om plugget sidder i mit røvhul. Da du har inspiceret mig og er tilfreds, lader du dine hænder køre over min mave og mærker hvor spændt den er, jeg har drukket en liter vand som du gave mig besked på inden jeg kørte hjemmefra og må først tisse når du giver mig lov, jeg kan allerede mærke trangen komme snigende, men tør ikke spørge om lov allerede.
Uden et ord skubber du mig væk, jeg skynder mig at trække bukserne op inden alt for mange mennesker bemærker det lille optrin, skynder mig om på den anden side af bilen, lægger tasken ind på bagsædet og sætter mig ind, spænder selen og kører væk derfra.
Jeg lægger mærke til at jeg har fået en pæn rød kulør i ansigtet og kan mærke den lille seance har gjort mig godt varm, og virkelig tændt kan mærke min pik prøver at vokse i dens bur men forgæves; er rigtig spændt på hvad du har af planer til resten af dagen. Føler mig så lettet da vi er kommet væk derfra uden at alt for mange lagde mærke til mig, har ikke følt mig så ydmyget siden jeg var barn, jeg voksede op på landet og legede ofte med to piger ovre fra naboen, senere kom der en anden dreng med i vores lille klike. Vi legede næsten altid cowboy og indianere, hvor jeg startede med at jagte de to indianer piger. Legen var meget indforstået, det endte næsten altid med at jeg blev taget til fange, og udsat for forskellige pinsler. En af gangene, fangede de mig, bandt mig og førte mig til deres legehus, hvor mine arme blev bundet over mit hoved, den ældste af pigerne gav den yngste besked på at tage mine bukser og underbukser af, så hun kunne give min røv smæk med et bordtennis bat, en anden gang fik hun besked på at lege med min pik, hive i den, sætte tøjklemmer i og slå på den; kan huske jeg altid fik en dejlig følelse af varme i hele kroppen, selvom jeg godt vidste det var så forkert nød jeg følelsen af at være total ydmyget og i deres magt.
Du siger ikke et ord under køreturen, bortset fra korte instrukser når jeg skal dreje. Jeg kigger over på dig, du fanger mit blik og kigger hårdt på mig, jeg kigger hurtigt væk af frygt for hvad du kan finde på. Vi kører ud af byen og fortsætter ad små veje, under hele turen spekulerer jeg på hvordan du har tænkt dig at bruge mig i dag.

Vi begyndte at skrive sammen over nettet, blev hurtigt meget betaget af dig, så ung og alligevel så meget erfaring og en naturlig autoritet, jeg begyndte at fantasere  om at være din slave og skrev om mine fantasier til dig og håbede på du i det mindste ville mødes og vurdere mit potientiale.
"Til højre ad skov vejen næste gang", siger du og peger bestemt, jeg svinger ned ad vejen. Vi er ankommet til en større skov og fortsætter ned af vejen, der virker heldigvis til at være øde, har en kæmpe frygt for at blive opdaget og at andre kender til mine lyster; samtidig virker det også utroligt pirrende at risikere at blive opdaget. Kan huske jeg som barn lånte min storesøsters trusser fra vasketøjskurven, noget snor, nogen tøjklemmer, drak en masse vand og cyklede i skoven hvor jeg fandt et stille sted, jeg tog tøjet af, og søsters trusser kom på, derefter satte jeg klemmer i mine brystvorter, pik og nosser hvorefter jeg fandt snoren frem og bandt mig selv til et træ, så jeg stod med ansigtet ind mod stammen; så kunne jeg gnubbe min pik op af stammen samtidig . Plejede at stå der i lang tid mens smerten fra klemmerne og trangen til at tisse tog til, og jeg til sidst måtte give efter og lade det gå...Blev meget ophidset af følelsen af de våde trusser mod min hud, og følelsen af tis der løb ned af mine ben, nogen gange havde jeg et par ekstra a trusser med som jeg trak over ansigtet, og stod og duftede til i mens; det der ophidsede mig mest var dog tanken om at blive opdaget i den ydmygende situation, hvad ville folk ikke tænke? Tænk hvis det var nogen der kendte mig, og hvad ville de gøre hvis de fandt mig?

"Parker på P-pladsen inde til venstre", synes jeg kan fornemme et lille smil fra dig da jeg parkerer bilen, sikkert fordi du tænker på hvad du har planlagt; du stiger ud og sætter dig på en bænk og giver mig besked på stige ud og tage tasken fra bagsædet, jeg tager tasken låser bilen, kigger mig hurtigt omkring og lægger mærke til der heldigvis ikke er andre mennesker i nærheden, stiller mig afventende; spændt på hvad der nu skal ske.
"Læg dig på alle fire, og kravl herover slave" siger du i et toneleje der ikke giver plads til diskussion mens du kigger nedværdigende på mig. Jeg lægger mig på alle fire og begynder at kravle over til dig, du kigger hårdt på mig..."Slaven har vist glemt noget", siger du spydigt, jeg kigger bagud og ser at jeg i min iver for at gøre Mistress tilfreds har glemt tasken, jeg skynder mig at kravle tilbage efter tasken  og fortsætter mod bænken. " Sæt tasken her" siger du og peger på bænken, da jeg har lagt tasken ligger jeg på alle fire foran dig, du sidder og studerer mig lidt, jeg kan mærke jeg rødmer og tankerne farer gennem mit hoved, hvad har Mistress tænkt sig? Hvad hvis der kommer nogen? Hvad sker der hvis jeg skuffer Mistress?
Du åbner tasken, kan hører du leder efter noget bestemt, hører raslen af en kæde, lyden af noget der bliver lagt på bænken og lyden af en lynlås der bliver lukket. "Kig op slave", jeg kigger op og ser Mistress har et hundehalsbånd, du har åbnet det og rækker ned og giver mig det på, du strammer det til og lukker det omkring min hals, fornemmer duften af læder og kan mærke det mod min hud...Det føles så frækt, du sidder og nyder synet lidt, inden du klikker snoren i halsbåndet og siger "du tilhører mig i dag, og jeg vil bruge dig lige som jeg vil, er det forstået slave?" Jeg nikker forsigtig. Det føles så frækt, og alligevel så ydmygende at at ligge der foran Mistress.

Du tager dine sko af, jeg lægger mærke til dine velplejede fødder og knaldrøde tå negle, du stikker den ene fod op i mit ansigt; kører den rundt omkring min mund og næse så jeg kan dufte dig, din fod dufter dejligt af dig. "Slik mine fødder slave" siger du strengt, jeg læner mig forsigtigt fremad så jeg kan komme til, lader min tunge cirkle omkring din store tå, sutter på den og slikker dig mellem tæerne, langsomt fortsætter jeg til de andre tæer, kaster et hurtigt blik op på dig; tror jeg kan ane et lille smil mens du sidder og betragter din slave. Jeg har gået og fantaseret om denne situation og ydmygelsen længe, lige siden du sendte et billede at dine flotte fødder, jeg havde hele tiden håbet på at du ville mødes og have mig som slave, mens vi har skrevet sammen har et møde med dig virket så uopnåeligt men nu er alle mine fantasier endelig blevet til virkelighed; jeg er bange for ikke at leve op til dine standarder, og bange for at skuffe Mistress.
Jeg slikker dine fødder grundigt, ovenpå, omkring anklerne og nedenunder...Prøver at kysse indersiden af dine skinneben, men du kigger hårdt på mig og skubber mit ansigt væk. Da du er tilfreds med mit slikkeri giver du mig besked på at stoppe og sætte mig på knæ foran dig, du roser mig for første gang den dag og virker indtil videre tilfreds med mig. Du sidder og kigger lidt på mig, tager snoren af mit halsbånd og siger "tag din t-shirt af og læg den i tasken, slave", jeg skynder mig at krænge t-shirten af og læner mig frem så jeg kan nå tasken, du rejser dig og sætter snoren i halsbåndet igen, går rundt om mig og rækker ned og fanger kanten på mine trusser som du trækker op så de er over buksekanten; jeg rødmer endnu mere, tænk hvis vi møder nogen nu, hvad vil de ikke tænke om mig. Men inderst inde finder jeg situationen så fræk, kan mærke den våde plet i trusserne er vokset betydeligt den sidste time...Tænder så meget på ydmygelsen og tanken om at blive opdaget. Da vi begyndte at skrive sammen var du hurtig til at fange at ydmygelse var et af mine største kinks, elsker at blive ydmyget, tiltalt som slave, slavetøs, slaveluder og den slags under legen, det tænder mig at have trusser på, mærke stoffet mod huden og mærke trusserne stramme omkring min pik når den ikke er låst i bur, du var også hurtig til at bestemme at jeg skulle skifte mine underbukser ud med trusser.

Min første oplevelse med at have trusser på er tilbage fra barndommen, jeg legede som så ofte før med mine to veninder og kunne godt mærke jeg skulle tisse men forsøgte at holde mig, til sidst måtte jeg give efter for trangen, jeg kunne mærke lettelsen da jeg slap kontrollen og mærke den varme strøm af tis der løb ned af mine ben, først forsøgte jeg at lade som ingenting men blev hurtigt afsløret; pigene stoppede op og kiggede interesseret, pegede og fniste...Jeg stod og forsøgte at komme væk, rødmede og skammende mig men inderst inde føltes det så dejligt; jeg tror jeg ubevist havde ønsket at det skete, allerede den gang kunne jeg mærke at det rørte noget i mig. Pigerne lånte mig et par trusser som jeg havde på resten af dagen, de var så dejlige at have på, det glatte stof og måden de strammede på føltes så dejlig.
"Vi skal til at fortsætte, rejs dig op, husk tasken og følg med slave" din stemme bringer mig tilbage til virkeligheden, du trækker hårdt i snoren idet jeg rejser mig og griber ud efter tasken, jeg er lige ved at falde men når at få fodfæste inden, du bemærker heldigvis ikke din klodsede slave men trækker mig med dig ned af en skovsti, går hele tiden og kigger mig omkring, håber virkelig ikke vi møder andre. Vi går hurtigt og snoren er hele tiden strakt fordi du går til i et raskt tempo, lige pludselig forlader vi stien og fortsætter ind i skoven, det er tydeligt at se at du har været her før...Har du brugt andre slaver herude, eller har du mon været ude at kigge på området før? Det er en tæt granskov vi går igennem, mærker grangrenene når de rammer min hud og fejer henover den, det føles pirrende når de rammer mine stive brystvorter, jeg har virkelig lyst til at klemme, nive i dem eller allerbedst få sat klemmer i.
Du stopper op og kigger dig omkring, det er rart med en lille pause for halsbåndet strammer om min hals, pludselig begynder du at gå i en ny retning, kan fornemme at du virker spændt, måske har du set frem til dette møde lige så meget som jeg selv har? Kan se at det bliver lysere lidt længere fremme, du træder ud i lysningen og trækker mig med dig, vi står i kanten af en lille lysning, jeg kigger mig omkring; den er heldigvis omgivet at tæt granskov undtagen et åbent stykke med løvskov, jeg synes jeg kan høre lyden af bil i den retning...Måske går der en vej lige i nærheden.
Du binder hundesnoren til et træ og siger "Tag alt dit tøj af, undtagen dine trusser og sæt dig på knæ og vent, slave" jeg skynder mig at adlyde, tager mine sko og strømper af åbner bukserne og tager også dem af, lægger det hele til side og sætter mig på knæ, kan lige akkurat sidde ned uden at blive generet af snoren, jeg kigger ned på trusserne og ser den store våde plet der har bredt sig foran, er så liderlig at det drypper fra min indespærrede pik og fedter buret og trusserne til; bliver flov men inderst inde håber jeg du bemærker det så du kan ydmyge mig. Det føles frækt og grænseoveskridende at sidde der i skovbunden totalt udstillet i lyserøde trusser, halsbånd, fyldt ud af et plug bagi og med en efterhånden meget spændt blære, kan mærke stål ringen om mine spændte nosser der tynger dem ned og strækker dem, det er kun med besvær trusserne kan holde dem inde.
Mens jeg sidder der farer der tusind tanker gennem mit hoved, hvad vil du udsætte mig for? Går du over mine grænser? Hvad hvis vi bliver opdaget? Kommer jeg til at skuffe dig, og vil du bruge mig igen?

I mellemtiden har du åbnet tasken og arbejdet bag mig, kan høre du har taget nogen forskellige ting fra tasken, gået lidt rundt og måske forberedt noget? Min krop ryster svagt af nervøsitet, hører dine skridt nærme sig og en metallisk raslen der følger dine skridt, du smider fire lædermanchetter foran mig og giver mig besked på at sætte dem på håndled og ankler. Jeg samler manchetterne op og begynder at spænde dem fast, bemærker det er blødt læder med blanke stålspænder, strammer dem til og afventer din næste kommando, du har løsnet snoren fra træet og er allerede begyndt at gå "følg med på alle fire, som den usle slavetøs du er" jeg når lige at svare " ja Mistress" inden du trækker mig afsted jeg får vendt rundt og begynder at kravle efter dig, du hiver og trækker i snoren. Heldigvis skal vi ikke så langt, får øje på et par reb med karabinhager i der hænger ned fra to træer, og kan se noget tilsvarende ligge i skovbunden, du trækker mig over mellem træerne og trækker mig op at stå. Jeg fornemmer jeg skal blive stående og lade dig styre spillet, du tager først min ene hånd og sætter en karabinhage i derefter den anden, da du har fæstnet begge håndled strammer du rebene ud hvorefter du gør det samme med mine ankler; til sidst stammer du alle rebene så jeg til sidst står spændt ud i et X mellem træerne. Du træder et par skridt tilbage og betragter dit værk, du virker til at være tilfreds. Det føles virkelig fantastisk ydmygende at stå der og være udstillet, og du kan gøre med mig lige hvad du vil.

Du går en runde omkring mig og kigger vurderende på mig, stiller dig bag mig og lægger dine hænder på mine skuldre de føles dejligt varme og velplejede, du kører dem ned af min ryg og sætter neglene i så der kommer røde striber, på trods af smerten føles det skønt at mærke dine negle bore sig ind i min ryg, du fører dine hænder op til min brystkasse og mærker at jeg er glat barberet over hele kroppen som du gav mig besked på altid at være et par dage efter vi begyndte at skrive sammen, det var så ydmygende og anderledes at modtage ordre over internettet og skulle lægge billeder af det ud. Havde aldrig før været glat over hele kroppen, da jeg var færdig med barberingen stod jeg og betragtede mig selv i spejlet, og lod mine hænder mærke efter overalt; det føltes så anderledes og frækt. Dagen efter da jeg var på arbejde tændte det mig at vide du havde kontrollen over mig og følelsen af at du bestemte over mig og min seksualitet. Siden kom trusserne og pik buret til, som kun du og jeg selv kendte til, det mindede mig konstant om dig. Kontrollen du på kort tid havde opnået over mig, det var så grænseoverskridende at være ude blandt andre mennesker helt glat, iført trusser og pik bur...Chancen for at de andre opdagede det og fik kendskab til min kinks og de mest beskidte sider af mig tændte noget i mig, jeg nød virkelig at adlyde dig og gøre mit bedste for at tilfredsstille dig.

Håber virkelig Mistress er tilfreds med hendes nye slave, har fantaseret om dette møde i ugevis, alle fantasierne er nu blevet til virkelighed, smerten da du klemmer hårdt og længe om mine brystvorter vækker mig fra dagdrømmeriet jeg prøver at holde masken; det er svært for du klemmer hårdt til, et lille klynk undslipper mine læber i det du slipper og kører hænderne ned over min mave du trykker på den og mærker hvor hård og spændt den er blevet, det gør så ondt og jeg prøver at flytte mig, men kan overhovedet ikke undslippe dig jeg er nødt til at koncentrere mig for ikke at tisse nu, det er ved at være uudholdeligt jeg tager mod til mig og fremstammer "må slaven have lov til at tisse" du smiler og svarer hånligt "nej ikke endnu, først når jeg er tilfreds med slavetøsen", du stopper heldigvis med at presse på min mave, men ud fra dit svar forbereder jeg mig på at der kommer til at gå længe.
Du går igen det lyder som om du er ved at kigge i tasken og forberede dit næste træk, jeg står bundet med ryggen til dig så jeg kan kun høre når du foretager dig noget, hører dine skridt nærme sig, to-tre skridt så er du omkring mig igen du stiller dig foran mig med dine arme på ryggen, står og betragter din slave der står bundet foran dig; underkastet og fuldstændig i din magt.

I din ene hånd har du et par klemmer, du lader en finger køre op ad min mave til min ene brystvorte, kører fingeren omkring pirrer og leger med den, nulrer den hårdt så den bliver endnu mere hård og stiv inden du sætter den ene klemme fast, da den sidder hvor den skal er turen kommet til den anden, jeg står og nyder smerten, elsker at have klemmer i brystvorterne og siger "tak Mistress", du tager fat i kæden mellem klemmerne og trækker hårdt, der går et jag gennem min krop, den pludselige smerte og hele situationen er så fræk, du kikker mig dybt i øjnene, står og nyder øjeblikket og din totale kontrol over mig. Jeg står næsten på tæer og prøver at læne mig fremad for at mindske smerten der er ved at være uudholdelig, jeg trækker vejret dybt for at prøve at kontrollere smerten. Du slipper igen, tilsyndeladende tilfreds med mig går du om bag mig igen, det lyder som om du tager et par gummihandsker på og samler noget op fra skovbunden og stiller dig lige bag mig; kan fornemme din nærhed. Du trækker mine trusser til side så mine nosser er tilgængelige, du trækker i dem, klemmer dem og mærker på dem, min pik vokser i buret og prøver at undslippe det men forgæves. I løbet af den sidste måned har du løbende taget mere kontrol over mig, det startede med at jeg skulle være glatbarberet over hele kroppen, så skulle jeg altid gå i trusser, senere kom et plug til på bestemte tidspunkter og du bestemte hvordan jeg skulle gå klædt når jeg var hjemme, til sidst kom buret og den lille tunge ring om mine nosser til og din kontrol over hvornår jeg måtte få udløsning og med hvem og hvornår jeg har sex, ligesom du bestemte jeg skulle sidde ned og tisse som en pige så jeg ikke svinede alt for meget; buret er det ultimative tegn på din kontrol af mig, og minder mig konstant om at jeg er din slave.

Du trækker i ringen om mine nosser, de er store og spændte og vægten af ringen tynger dem konstant ned, så de den sidste uge er blevet strukket, jeg mærker følelsen af koldt stål på mine inderlår da du sætter en karabinhage i hver at de to ringe, hører at du tager en kæde op og sætter den i den ene karabinhage, kigger ned og ser du har en vægtskive i den anden hånd som du fører kæden igennem og sætter i den sidste karabinhage. Du slipper vægtskiven og lader den falde et kort stykke indtil den hænger frit i kæden, det giver et ryk i mine nosser, og smerten kommer øjeblikkeligt, et lille skrig undslipper mine læber og jeg hiver efter vejret. Jeg bliver mindet om jeg skal tisse da min blærer giver efter, mærker hvordan pletten på trusserne bliver endnu større inden jeg genvinder kontrollen med situationen. Du bemærker det heldigvis ikke, eller også nyder du bare situationen og tænker det er straf nok som jeg står der bundet, ydmyget og fuldstændig under din kontrol.
Du går tilbage til tasken, hører du åbner en lynlås og leder efter noget da du har fundet det går du om foran mig og stiller dig helt tæt op ad mig, så vores kroppe er i berøring, du står og kigger mig dybt i øjnene, jeg prøver at undslippe dit blik, er bange for du ser tvivlen i mine øjne; er usikker på om jeg kan klare det du udsætter mig, og du ikke er tilfreds med mig.
"Åben munden slavetøs", du tager en gag ball og tvinger den på plads  i min mund, og spænder den bag hovedet. Pludselig trækker du bryst klemmerne af, min krop reagerer med et spjæt idet blodet vender tilbage og smerten rammer, havde det ikke været for gag ballen havde jeg skreget højt, i stedet bliver det en desperat mumlen. Du går rundt om mig og nyder synet og din magt over mig, kommer hen og stiller dig foran mig igen , du tager igen brystklemmerne frem og nogen små lodder og viser dem, jeg ryster på hovedet men du virker meget insisterende og sætter klemmerne tilbage på mine allerede ømme brystvorter, heldigvis er smerten ikke så slem denne gang, nu mangler du kun at montere de små lodder, du hænger dem et efter et i kæden mellem klemmerne, jeg står og tæller hvor mange du hænger i, for hvert lod kan jeg mærke at trækket øges, da du er nået til 4 stopper du. Du går over til tæppet, sidder og betragter mig lidt inden du finder din telefon frem og kigge på den, af og til kigger du op på mig og smiler, det ser ud til du sidder og chatter? Du holder telefonen op og tager et par billeder af mig, vender tilbage til din chat, har du lige sendt billederne og til hvem? En veninde, kæreste eller en anden person?

Jeg står foran dig ydmyget, bundet og udstillet, iført halsbånd og hundesnor, våde lyserøde trusser, gag ball i munden og savl løbende ned over mine hage og brystkasse, klemmer og lodder i mine brystvorter der tynger dem nedad, plug i min røv, vægt i mine nosser der langsomt strækker dem og min pik der er låst i bur, for at understrege din kontrol over mig. Jeg trækker vejret dybt og lukker øjnene i et forsøg på at tøjle smerten, hele situationen er så fræk og grænseoverskridende for mig, havde aldrig i mine vildeste fantasi forestillet mig dette.
Du kigger på dit ur og op på mig, rejser dig og går over til mig du spørger om ikke slavens brystvorter og nosser er blevet strukket nok for i dag...Jeg ved ikke om jeg skal ryste på hovedet eller nikke bekræftende, har ingen ide om hvor længe jeg har stået og udholdt smerten, 10, 20, eller 40 minutter? Min tidsfornemmelse er fuldstændig væk, mine brystvorter en følelsesløse, og mine nosser er rigtig ømme efter behandlingen, med din ene fod skubber du til vægtskiven i mine nosser så den svinger frem og tilbage, i mens tager du et par gummihandsker på inden du fjerner begge klemmer på samme tid; smerten er ubeskrivelig, havde det ikke være for gag ballen i min mund havde jeg skreget højt. Du fjerner kæderne og vægtskiven fra ringen jeg har om nosserne, heldigvis er smerten ikke så slem, men savner på en måde den følelse og stræk jeg havde mellem mine ben; kan mærke mine nosser hænger en lille smule lavere end før, du trækker trusserne ned så min røv pik og nosser er totalt blottet og tager fat om pik buret begynder at dreje det ganske forsigtig rundt, samtidig med at du tager fat i plugget og bevæger det ind og ud i min røv, jeg står og nyder følelsen ovenpå alt smerten, jeg stønner svagt og håber på at du er så tilfreds med mig at jeg må få lov at komme; er virkelig spændt efter en uge med pikken i bur. Pludselig slipper du både bur og plug og lader mig stå, jeg kan hører du går rundt i kanten af lysningen, stopper op nogen gange og fortsætter så.
Du kommer tilbage til mig, der er helt stille men fornemmer du står bag mig igen, mærker en blød, kildende fornemmelse på mit inderlår, du kører i små cirkler, pludselig tager en brændende og kløende fornemmelse over der fortsætter op af mine lår; det går op for mig at det var brændenælder du plukkede lige før. Det brænder og svier, jeg prøver at flytte mig men kan ikke komme væk fra dig, mit mellemkød og nosser svier, jeg prøver at koncentrere mig og nyde smerten; du fortsætter ufortrødent behandlingen, kører brændenælder over mine balder og min pik der lige pludselig ikke er så spændt længere og heldigvis er delvis beskyttet i dens bur. Mærker smerten da du koncentrerer dig om mine brystvorter, de er ekstra følsomme efter behandlingen du udsatte dem for med klemmerne. Du holder heldigvis en lille pause, jeg står og ømmer mig, det svier og brænder på alle mine mest følsomme steder; pludselig bliver det mørkt, du har givet mig bind for øjnene.
.
Jeg står og afventer hvad der nu skal ske, mærker et blødt svirp over ballerne og svien, du pisker mine baller med brændenælder hele mit underliv og brystkasse får en omgang, det svier og klør overalt da du endelig holder inde. Mærker din hånd og noget blødt i mit skridt, det går op for mig du har lagt brændenælder i trusserne da du trækker dem på plads igen, det svier overalt endnu mere end før. Du bryder  stilheden og siger "jeg går lige en tur, du bliver her og passer dig selv", jeg har svært ved at tro du vil efterlade mig her, helt alene men hører dine skridt forsvinde ud i skoven.
Tusind tanker farer igennem mit hoved, kommer du tilbage?, hvor længe skal jeg stå her?, hvad hvis jeg bliver opdaget? Bliver ved med at kredse ved tanken om at blive opdaget...Tanken er så skræmmende men alligevel også fræk, pirrende og ydmygende, situationen er meget lige de gange hvor jeg som teenager cyklede i skoven og var i samme situation; der var det også følelsen af ydmygelse og muligheden for at blive taget på fast gerning der tændte mig. Hvad mon der sker hvis jeg bliver opdaget, tager de billeder?, går de til Politiet? Tanken der virkelig tænder mig er at blive opdaget af et par, brugt og udnyttet som deres egen slave her midt i skoven. Tanken om at blive taget af en anden mand mens kvinden kigger på tænder mig på en mystisk måde; er simpelthen så tændt og liderlig nu så jeg er med på alt. Det brænder, stikker og klør i trusserne og jeg har efterhånden svært ved at stå stille, min blære føles også som om den er ved at sprænges, og smerten er ved at være uudholdelig...Er bare nødt til at give efter for presset og tisse hvor jeg står, det kommer drypvis i starten, min halvvejs stive pik og plugget gør det heller ikke nemmere, er virkelig nødt til at koncentrere mig for at kunne tisse. Det føles så dejligt at få lettet trykket, og så frækt at mærke hvordan trusserne bliver gennemblødte, den varme væske der løber ned af mine ben samtidig med den stikkende fornemmelse fra brændnælderne der bliver forstærket. Jeg står og prøver at vrikke lidt frem og tilbage med underlivet for at se om jeg kan opnå en eller anden form for stimulans, men forgæves. Jeg hører grene der knækker og fortrin der kommer nærmere, jeg stivner og prøver at fornemme om det er Mistress der er på vej tilbage, gad vide hvad hun vil sige til mit lille uheld? Vil hun mon straffe mig, eller være overbærende? Da skridtene kommer tæt på genkender jeg dem, det er Mistress; er på samme tid glad, men også rigtig nervøs.

"Har slavetøsen tisset i hendes trusser?" spørger du, jeg står og skammer mig hvis du kigger efter kan du se jeg rødmer, føler mig så ydmyget lige nu men samtidig tænder situationen mig, har tit gået og fantaseret om dette men har aldrig udlevet fantasien før nu. Jeg mærker du løsner mine ankler, mærker du tager fat i trusserne og trækker dem af mig og spænder mine ankler fast igen; mærker noget vådt og varmt omkring mit ansigt. Kan lugte det er mine trusser du har trukket over ansigtet på mig, de er drivvåde og fedtede; du har i mellemtiden bevæget dig om bag mig, hører en susen gennem luften da floggeren rammer mine baller, mærker varmen brede sig, du pisker mig på røven, over mine stive brystvorter, på pikken og mine hårde nosser. Små gisp undslipper gag ballen, og jeg mærker hvordan varmen breder sig i hele kroppen, jeg kan ikke gøre andet end at tage i mod dine slag. Du holder heldigvis inde, men ved godt det ikke er slut, det her var bare opvarmningen...Kan høre du er tilbage ved tasken, gætter på du leder efter noget bestemt, jeg får det bekræftet da jeg hører et svirp efterfulgt af en skarp smerte på min ene balle; spanskrøret. Slagene falder langsomt og du giver dig god tid, 5 på den ene balle derefter 5 på den anden, hele min krop giver efter for hvert slag. Da du holder inde fører du spidsen af spanskrøret omkring mine brystvorter, tirrer mig og fortsætter langsomt ned omkring min pik og nosser inden du genoptager behandlingen af min røv. Du tildeler min røv 10 slag yderligere, den er varm, rød og hævet, det brænder og svier, du bevæger dig om foran mig og spørger mig "har slaven lært at holde sig nu?", jeg nikker langsomt og håber at du viser nåde. Du går helt tæt på mig, trækker de våde trusser af mit ansigt, fjerner bindet for mine øjne og gag ballen, jeg står og misser med øjnene da jeg igen kan kigge mig omkring; får fremstammet "tak Mistress".
Du smiler tilfreds og løsner min ene arm, giver mig besked på at løsne resten af rebene og kravle på alle 4 over på tæppet. Du lægger rebene og spanskrøret tilbage i tasken, og giver mig besked på at tage tøjet på igen og skifte til et par tørre trusser, da jeg er færdig kommer du over til mig, stiller tasken foran mig og giver mig besked på at pakke tæppet væk og bære tasken for dig. Du tager fat i hundesnoren og giver mig besked på at rejse mig op og følge efter dig gennem skoven, tilbage til P-pladsen.