Forfatter Emne: Slavesamføring i Nr.snede mandag d 6. December - Kom og få rykket dine grænser  (Læst 538 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

DarkDesireMissH

  • Domina
  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 100
  • Sadistisk Domina med mindfuck i fokus 🖤
  • View Gallery
    • www.missdarkdesire.dk
Der var noget der fangede din opmærksomhed og derfor læser du lige netop min annonce med en vis spænding og måske en smule hjertebanken og et lille skævt smil. Nu er vi næsten allerede startet op så velkommen til min verden.

Jeg er Miss Dark Desire, en stor kvinde som ved hvordan man begår sig i denne verden både som Domina og ægte Lady.
Jeg udstråler magt og ved via vores samtale eller skriv hvad du "mellem linjerne" ønsker der skal ske. Jeg nyder at rykke dine grænse og se dig vokse i det.
Om du er helt ny eller en erfaren slave der tror du ved hvordan en Domina som jeg skal behandles, er du velkommen i min indbakke.
Jeg er 187 høj og vejer 125kg ( hverken min højde eller vægt har noget at gøre med hvordan jeg dominere og bliver du for fræk sætter jeg mig på dig.. ) Jeg har langt sort hår og isblå øjne.
Jeg tilbyder KUN dominans men har både en slavetøs samt en slave der gerne ligger huller til.

Du har måske længe gået med tanken om at få lov til at være slave for en dag, prøve det forskellige lækre latex jeg har i min garderobe eller mine lange støvler som skinner i det dæmpede lys, måske du blot ønsker at være et hul der skal bruges, mit private toilet der tager imod det jeg har brug for at komme af med eller også har du en lækker fantasi om at blive bundet og brugt af mig eller flere fyre.

Mange af dine fantasier kan måske ikke siges højt, men hos mig er din "hemmelighed" mit værktøj og derudover er den i sikre hænder, så længe vi holder os inden for loven og for mine grænser kan vi nå langt sammen. Jeg slipper dig ikke efter en seance før jeg er sikker på at du er okay og klar på at "komme tilbage til hverdagen".
Det kan også være at du har brug for at være hjemme i trygge og vante omgivelser inden et møde. Derfor tilbyde jeg også online seancer hvor du vil blive stilt forskellige opgaver, som jeg forventer udført til perfektion. Jeg bruger som oftes Duo og mail til dene form for dominans.

Har du brug for, eller er du blevet nysgerrig på at se noget af det jeg går og hygger mig med på mit lille sted kan du tjekke min hjemmeside på: www.Darkdesire.dk
Snapchat: missdarkdesire
Du kan også kontakte mig på: 91928414

Jeg ser frem til at høre eller læse fra dig.

Mvh - Miss Dark Desire


Når Gud skaber en smuk kvinde åbner djævlen en ny konto. www.missdarkdesire.dk - 91928414
  - Dominari est tueri ♠️