Forfatter Emne: Domina Dark Desire nu med lækker lille klinik i nærheden af Nr.Snede  (Læst 639 gange)

0 Medlemmer og 2 Gæster læser dette emne.

DarkDesireMissH

  • Domina
  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 87
  • Sadistisk Domina med mindfuck i fokus 🖤
  • View Gallery
    • www.missdarkdesire.dk
Har du brug for "luft" eller tid til at pleje dig selv og din lækre perversiteter så er du kommet til den rette annonce, intet er for beskidt eller perverst så længe vi overholder mine grænser og loven.

Jeg er Domina Dark Desire, en guddommelig Amazone der byder velkommen og samtidig også byder dig op til leg.
Det er kun fantasien der sætter grænser for en pervers og givende leg.
Hos mig udfordres både du og dine grænser.  Jeg holder dig tæt når der er brug for det og skubber dig ud over kanten når du er klar.

Udvalget af redskaber er stor og min erfaring inden for forskellige emner endnu større.

Jeg tilbyder alt fra alm pirrings seancer, toilet seancer, langtids opbevaring i latex sovepose eller hvad jeg finder på, breath controll både med gasmasker/latexmasker eller ved brug af mine store hænder.

Du møder mig i private omgivelser hvor jeg nyder min legeplads, der er tænkt på detaljerne så du vil altid komme til rene og indbydende rum hvor du er centrum til du har smidt tøjet og hilst på din kommende Domina.

Har du et brændende ønske om at være voksenbaby for en dag, blive madet og skiftet og puttet er dette også en mulighed. Synes du blot at tanken om at bære ble og efter en endt seance gerne vil blive i rollen med ble er dette muligt.

Du skal være velkommen om du er #trans, slave eller blot er bi nysgerrig når jeg holder mine populærere #slavesamføringer. Om du er aktiv eller passiv eller om du blot synes det er lidt spændende at kunne kigge på er der en plads.

Latex er og bliver en stor del af min verden. Derfor er der rig mulighed for at afprøve og nyde en seance i det tætsiddende outfit både som et led i bondage hvor jeg blandt andet har en lækker vacuumbed eller en latexsovepose som kan tages i brug. Derudover er der forskellige dragter og kjoler som vil være muligt at have på under seancerne. ( Har str. l-xl)
 Udvalget af lange støvler, ridestøvler samt stiletter er stor så er dette en fetish du brænder for skal du være velkommen i min indbakke eller på sms. ( Fra str 43-46)

Tjek min hjemmeside ud og få et indblik i hvem jeg er, du vil bestemt ikke blive skuffet.

#hjemmeside ud på : www.missdarkdesire.dk
Kontakt mig på mail på : Kontakt@missdarkdesire.dk
Eller på mobilnr : 52654110

Jeg ser frem til at høre fra dig der gerne vil nyde en dag med mig i min mørke verden.

Miss Dark Desire - I mørket er alle katte grå.
Når Gud skaber en smuk kvinde åbner djævlen en ny konto. www.missdarkdesire.dk - 91928414
  - Dominari est tueri ♠️