Forfatter Emne: Slavetræf hos Madam Anni  (Læst 1800 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

pera

 • *
 • Indlæg: 3
 • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
 • View Gallery
Slavetræf hos Madam Anni
« Dato: Tirsdag 28 September 2021 10:13 »
Slavetræf hos Madame Anni

Onsdag havde Madame Anni og Lady Christina besluttet at afholde slavetræf. Det var længe siden, for Covid har jo ligesom betydet, at den slags ikke kunne lade sig gøre før nu.

Men nu skulle det være, og madames gamle slave 0206 fik besked om at møde og lægge slavepatter og røv til andre slavers lyster og behov.

Derfor mødte slaven op onsdag og blev modtaget af de to skønne dominaer, der begge var klar og klædt på til løjer – wauv. Slaven blev sendt til omklædning, fik sit halsbånd og maske på og hænder fikseret på ryggen.
Der var allerede god gang i løjerne. Madames kneppemaskine var i fuld gang – og den slave, der lå på lejet, var tydeligt opstemt, måske også fordi en anden slave suttede pik på ham til den store guldmedalje.
I et andet lokale blev et par andre slaver varmet op af Lady Christina – efter lyden at dømme med god effekt.

Madames 0206 blev sendt ned i klinikken, fikseret på briksen, fik blindfold og gag på, sugekopper på brysterne, ”så de bliver dejligt store og følsomme”, sagde madame med en slet skjult trussel.
Røvhullet blev udvidet med en plug med vibrator som opvarmning – så kunne slaven ellers bare ligge og vente og lytte til de mange lyde af andre slaver, der var godt i gang rundt om.

Hvor længe ved jeg ikke, men et par rap i røven med madames yndlingspisk bragte mig tilbage.
Sugekopperne blev hevet af og de store patter fik slemmer på. At det gjorde avs, glædede tilsyneladende de to fruer i huset. Pluggen blev taget ud og slaven taget med op, fikseret, så røven var klar til en større omgang med en slave, der længe havde drømt om analsex. Alle fik at vide, at slaven var madames ejendom og stod til rådighed for alle – sic.

Tilbage i klinikken blev slaven igen fikseret og blindfolded, men i stedet for gag fik slaven besked om at sutte pik, mens patterne fik den store omgang. Benene blev hævet op i galgen, så der blev fri adgang til slavens røv, som blev brugt efter noder. Med pik i munden og røven, nåle i patterne og pirring af pikken blev det for meget – og slaven kom i en dejlig udløsning – selv om han ikke havde fået lov.

Sådan sluttede et dejligt slavetræf, hvor slaven blev brugt efter alle kunstens regler – og madame var heldigvis tilfreds sin slave, som stadig tænker tilbage på dagen, for patterne er stadig ømme!

EM`s træl

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 426
 • View Gallery
  • traellen
Sv: Slavetræf hos Madam Anni
« Svar #1 Dato: Tirsdag 28 September 2021 15:35 »
Hej pera

Tak for at du deler din oplevelse, den lyder til at være rigtig god, du fik da i hoved og røv, kan man sige, nå ja og så lige lidt midt i mellem.

Det virker da også som om du var i hænderne på et par rigtig gode og kompetente Dominaer.

Dejligt at I alle fik en god dag, og gode oplevelser.

Slavetræf er også noget jeg savner, og din beretning har da ikke gjort savnet mindre, men mon ikke snart det sker igen ;) ::)

Ydmygst

EM´s træl
Læs min blog: https://poem532.wordpress.com/ og http://traellen.dk/ Hellere på knæ for Empress Malice, end på knæ for andres fordomme!

xpeter

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 148
 • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
 • View Gallery
Sv: Slavetræf hos Madam Anni
« Svar #2 Dato: Onsdag 29 September 2021 07:44 »
Det var da en superfed og fræk beretning
tak for at dele