Forfatter Emne: Rocktour med Empress Malice!  (Læst 2841 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

EM`s træl

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 436
 • View Gallery
  • traellen
Rocktour med Empress Malice!
« Dato: Tirsdag 20 April 2021 17:31 »
Rocktour med Empress Malice!

Nu hvor der er lidt stille i dette univers, så har jeg valgt at gengive en oplevelse med Empress Malice, jeg havde tilbage i 2014.

Ønsket om at komme til en Rolling Stones koncert fremkom, da tourplanen lå klar for 2014.

Ikke blot skulle det være Rolling Stones, men der skulle også være en behagelig overnatning, samt mulighed for ”fantasifuld” leg samme sted.  :P

Transporten skulle på samme måde være spændende og anderledes! ;)

Så gik planlægningen i gang, den skal jeg ikke trætte læserne med, men gå direkte til turen:

Aftenen før koncerten i Stockholm afhentede jeg Empress Malice i en lille bus, der var specielt indrettet til turen, og mens mandag 30 juni blev til tirsdag D. 1. juli rullede vi gennem sommernatten over Øresundsbroen mod nord.

Der var stille i bussen da vi lagde Malmø og Skåne bag os på den næsten øde motorvej, hvilket gjorde at Empress Malice kunne sove fredeligt uden nogen form for afbrydelser.

Først da vi var nået langt op mod Stockholm, gjorde jeg holdt på en rasteplads med udsigt over Vättren, og solopgangen i øst, og vækkede Kejserinden med en varm kop kaffe og frisk morgenmad at vågne stille på. :)

Det var en meget speciel og fantastisk rejse ::).

Min følelse var nok næsten lige så uvirkelig som kvinden der på klippet nedenfor introducerer Mick Jagger:

https://www.youtube.com/watch?v=_yZQg2fhhy0

Efter morgenmaden forsatte bussen nordpå, så vi tidligt på dagen nåede frem til det bygningskompleks ude i Skærgården, hvor vi skulle overnatte efter koncerten.

Efter at vi var blevet installeret i hvert vores gæstehus, og havde haft lidt tid til bad og afslapning, blev vi kørt ind mod Stockholm i stedets Mercedes.

Eftermiddagen gik med at være turister i Gamla Stadn, herunder spiste vi en fantastisk god-autentisk stærk Thai frokost, efter endt shopping og byvandring fandt vi et godt sted at spise, før vi begav os til Globen, for at komme i den rette Rock and roll stemning før koncerten:

https://www.youtube.com/watch?v=vpdYxnF00t8

Så gik det ellers løs i et par timer, hvor sanserne bombarderet af et meget stærkt spillende ”gammelmands band”, men affældige kunne man ikke kalde dem:

https://www.youtube.com/watch?v=vj4GTperPFc
(Denne video er en "privat" video fra aftenen, dog ikke "min", men fundet på Youtube.)

Det blev en rigtig god oplevelse, det der måske manglede kunne være det her nummer, med denne gæstesolist, både fordi hun er en dygtig musiker, meen også fordi jeg nyder at tælle stjerner på hendes bukser, så er det en så Politisk ukorrekt video, at der ikke er mange steder den passer ind som her:  :P

https://www.youtube.com/watch?v=Mf4KBnSBaZ0

Men alting har en ende, også denne koncert, så efter den var slut, fandt vi et sted, hvor vi over et glas kunne afslutte koncerten, dog fik jeg besked på at jeg ikke skulle drikke store fadøl, for når vi kom ud i Skærgården, ville der nok vanke noget at drikke, og det skulle drikkes op! ???

Vel ude i Skærgården fandt Empress Malice et ugenert lokale, der var meget anvendeligt til den leg vi nu skulle lege.
De næste par timer hyggede Kejserinden sig med både slagtøj, strengeleg, og Watermusic, dog ikke Händels version. Hvis Empress Malice var i tvivl om hun var den eneste der kunne li musikken, kunne hun blot se ned på Piccolofløjten, så var al tvivl borte! ;)

Efter denne afslutning gik vi hvert til sit, og fik en god nats søvn.

Næste formiddag kunne jeg i badet se at den forgangne nats leg ikke var gået ubemærket hen over min krop, så jeg havde synlige beviser på en god oplevelse.

Da vi begge var oppe, blev en sen morgenmad/brunch spist, før der var tid for lidt afslapning i solen, før frokost.
Da vi havde nydt en doven eftermiddag, spiste vi en tidlig aftensmad, der blev tilberedt ved grillen, før turen gik ind til Centralstationen i Stockholm.

Turen fra Stockholm til København, skulle vi tilbringe i en sovekupé i nattoget, vel at mærke en sovekupé vi ikke skulle dele med andre.

I Stockholm fik jeg provianteret, så vi ikke skulle gå nat og morgen i møde uden mad og drikke.

Vel inde i sovekuppén, gik der ikke længe før vi gik til ro, og begge kunne sove hele vejen ned til Øresund, hvor vi var vågnet, og fik en kop kaffe, samt lidt morgenmad før vi kunne stige af København og tage hjem, en god……….nej flere gode oplevelser rigere.

Tilbage er der kun at sige tak for turen Til Empress Malice!

Ydmygst

EM´s træl
« Senest Redigeret: Søndag 13 Juni 2021 23:04 af EM`s træl »
Læs min blog: https://poem532.wordpress.com/ og http://traellen.dk/ Hellere på knæ for Empress Malice, end på knæ for andres fordomme!

InQnito

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 231
 • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
 • View Gallery
Sv: Rocktour med Empress Malice!
« Svar #1 Dato: Tirsdag 20 April 2021 20:01 »
Nice .. .kort og simpelt, Nice :)

guest7756

 • Gæst
Sv: Rocktour med Empress Malice!
« Svar #2 Dato: Onsdag 21 April 2021 07:06 »
Det lyder som en super fed tur  ;) 8)