Forfatter Emne: Og der røg så DEN Mødom lige..  (Læst 832 gange)

wicki og 3 Gæster læser dette emne.

Whipit

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 10
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Og der røg så DEN Mødom lige..
« Dato: Søndag 12 Maj 2024 01:27 »
- Historien om nok mit livs stærkeste SM-session !

Dagen før…..dagen…før X

En mail tikker ind fra Anita:  “Lyder godt, jeg er SÅ klar…. (djævel-emoji)”

Min mave krøller sig sammen, jeg har sommerfugle på størrelse med kalkuner, min hjerne rumstere med det jeg har bestilt, og jeg ved det bliver djævelsk hårdt i morgen - om 20 timer..

Puha - jeg ELSKER når Anita skriver.

Hun holder mig i et djævelsk jerngreb imellem vores sessioner. Og Anita skriver ofte og kommunikere fantastisk godt. Hun er simpelthen blevet min soul-mate i BDSM. Hun ved hvad jeg tænker, hun læser mig fremragende og kører mig ud over mine grænser mere og mere. Hun ved BDSM for mig er: "VIDERE - FREMAD - PRØV NOGET DU IKKE HELT TØR…"

Jeg har været i BDSM fra jeg var ganske ung til idag over 60. Tænk at en jævnaldrende dame kan have så meget energi og sex i sig stadigvæk…

Men det skal jeg jo først opleve i morgen…..

Men for mig er DET, det bedste ved BDSM. Når man har den helt rette Domina. En Domina der bestemt “gider” sin slave og kommunikere imellem sessionerne, så man bliver mentalt bundet og glæder sig som en vild og gal i dagevis, ugevis..

Jeg er “beundre”-typen. Jeg skal møde en super skrap og hård Domina der kører mig helt i sænk, så jeg ryster og tuder, især gerne med den helt lange pisk. Jeg elsker at se aggressiviteten i slaget og en domina der ser ud som hun mener, jeg skal knækkes NU.

Anita kan dette, og tør nu efter en hel stribe sessioner i 2023/24 - søg på min profil og læs mine anmeldelse af Anita.

Hun lyser min tilværelse op, da hun bare er SÅ varm og klog som menneske, og samtidigt er SÅ villig til at yde sit bedste for, at være den koldeste og mest barske ILSE med kasket og frakke.

Et frygtindgydende syn, når man ved at hun reelt udføre hvad jeg har bestilt: “Knæk mig hårdt og længe med den lange pisk, brug mig som askebæger - også skoddet - og til sidst giv mig champagne og scat”. - skrev jeg

Mit nederlag er forudsigeligt og hun ved stopklodsen på mig er væk - og da Anita ALTID er forsigtig med sine kunder. Men efter aftale glæder jeg mig til endnu engang mærke jeg ikke selv kan bestemme, hvornår vi stopper. Jeg har fået tilnavnet “Pjevs” fordi jeg hyler og hopper så meget. Denne gang får jeg ikke lov, så bliver der tillægsstraf og bare værre… !!

Efter en række sessioner, hvor vi hver eneste gang er kommet lidt længere skal en ny mødom tages og jeg glæder mig IKKE…

Faktisk er jeg slet ikke til smerter, slet ikke til analt og ABSOLUT slet ikke til Scat…..

Først i 2023 medbragte jeg den 3 meter lange pisk. Anita lærte på en håndfuld sessioner, at bruge den perfekt. Så efterspurgte jeg 10x 25 med den - og så 10x 25 med spanskrøret. Jeg fik alle 500, men havde de alle været med fuld kraft var jeg nok besvimet. Anita styrede perfekt styrke og sted, og med pauser og variation kom vi i mål. SINDSYGT - men det lykkedes og jeg var plettet i 2 måneder. Se min anmeldelse.

Men det var sidste år, nu er det ligenu jeg skal ringe på… Jeg skælver, sveder og har lyst til at tage hjem igen. Det føltes som første gang man stiger ud af en flyver i 14000 fod. Man har trænet og trænet og gennemtænkt det - og ved det nok går godt, men stressen, koncentrationen og forløsningen når man kigger op og ser skærmen står fint… Sådan har jeg det lige nu… puha !

Ind i omklædningen, hætten og manchetter ligger klar. Jeg tager det på og kæmper med stødhalsbåndet, som jeg har svært ved at placere rigtigt om de ædlere dele. Det falder heldigvis af lidt senere, for jeg ved Anita kan finde på at bruge det på 5/5, hvor selv tykpelsede dræberkøtere piver som små mus… det er som en syl der jages ind til kun skaftet stikker ud.

Så høres Anitas høje hæle “Klak klak klak” mod stengulvet og ind kommer hun. Presser mig ned på gulvet og uden en lyd ridder hun mig ind, som jeg elsker. Jeg kan mærke hendes lange frakke ramme mine underben, hendes varme skridt mod min ryg og sporerne på støvlerne mod mine lår. Jeg får en middelhård lussing når jeg skal dreje… hun er en mester i mørke, stilhed, forsigtig berøring og så pludselig og uventet smerte. Hvor ER hun erfaren og opmærksom på ALLE detaljer. Min hjerne kører på fuld tryk under hætten.

Så bliver jeg rejst op og spændt op i hejseværket, på det yderste af tæerne, så det er endnu sværere at hoppe rundt som en reje…
Min krop er helt spændt ud, næsten fri af gulvet. Det gør lidt ondt, men det biler 100, måske 1000 gange værre om lidt…. og jeg ved det…

Så flår hun hætten af og efter et par sekunder åbner jeg øjnene. Synet er fantastisk; Anita står HELT stille et minut og bare ser på mig. Hun har langt lyst hår ned over skuldrene, grå Nazi-kasket, sort dramatisk øjenskygge, lang skindfrakke og under den samme sorte pig-korset som jeg også gav Anastasya. Det gør SÅ meget for Anita, hendes smukke barm (hun er altså over 60) ligger flot i skålene og stritter lige ud, kun dækket nødtørftigt på brystvorterne af korsettet med piggene.

Pisken med den 3 meter lange snert ligger hen af gulvet 3-4 meter væk. Som en mester svinger hun den bagfra. Lige så smukt som “Lady Catharina” og domina Joanna fra “Latin Beauties in high heels”. Se Clip4sale.com - de er mestre ! …men Anita har gennem sessionerne i 2023 lært teknikken. Hun får den til at hvisle, hugge som en slange og rimeligt præcist. Det er ikke nemt, men øvelse gør mester - Og hun kan klart skrive det på menukortet til fremtidige sessioner. Anita tager udfordringerne op, øver sig og giver dem tilbage igen som udfordring til MIG…
Det er chokerende hårdt den lange pisk slår, og hvor dramatisk det ser ud fra min plads. Jeg prøver at kvæle hop og piv, men ryster og kampsveder af koncentration for ikke at skrige taget af bygningen !

Jeg mærker smerten men vi har sat rammerne; “Ingen hyl og ingen hop”…. Jeg kampsveder på 2 min, hver en muskel er spændt og jeg kan ikke undertrykke nogle små spjæt og et mindre piv. HOLD KÆFT det gør ondt, men jeg vil heller have den lange, end en tung pisk. Den tunge giver dyb smerte i dagevis. Den lange giver mindre riv-sår og blå mærker som en leopard-plet. Området er hurtigt smertefrit og læges normalt på 20 dage.

Anita er over mig med det samme: “Stå stille, jeg tæller forfra… !!”

Hun bliver ved. Vi har aftalt hun bare skal tælle forfra og jeg mister orientringen om tid og sted. Der er kun Ilse, pisken og smerten i universet…. serie efter serie..

Hun er “SÅ parat” som skrevet… hvert slag er med fuld styrke.Anita gør sig umage for at knække mig !
Men hold kæft, hvor er hun skøn - og efter første serie kommer hun nu helt tæt på. Jeg får et hårdt spark i de ædlere dele. Hendes mund er 2 cm fra min og med piggene på korsettet gnider hun sig op af mig som en kælen kat. Jeg kigger direkte ned i kavalergangen. Hvis jeg var viril olieprins ville jeg give en million for at blive sluppet fri og gennembore hende i alle stillinger og så til sidst dø udmattet på hendes bryst.
Hun giber mine ædlere dele og klemmer dem. Hvisker til mig; “I dag får du munden fuld”….”Så kan du tænke over det”…..
Uhhh hvor jeg tænder på hendes antydnininger af scat senere… hvor er hun ond og skøn… min farvorit-type siden barndommen hvor mine drømme startede med Batman og Robin der møder Catwoman - Julie Newmar !!!

Så fortsætter serierne og Anita skifter til min anden favorit: 2 ens piske; 2 Ungarske hundepiske med langt skaft og en snert på ca. 120 cm.
Hun går tættere på og svinger venstre-højre-venstre.. At betjene 2 piske er heller ikke let, det var endnu en af mine udfordringer i 2023 til Anita. Den bold greb hun også i luften og det kører fint !
Jeg tvivler på ret mange kan udstå det længe. Jeg ved ikke hvor mange der falder, men min fornemmelse er 4-5 serier af 25 med en del ekstra ekstra for hop og piv.

Med mellemrum får jeg hætten på igen - jeg er våd af sved og temperaturen i hætten er høj. Anita ved jeg køler ned og den høje koncentration af CO2 får mig til at blive rolig.
Anita tager hætten af mig og jeg får et par solide spark i de ædlere dele, da stødhalsbåndet om de ædlere faldt af tidligere. Så får jeg en serie mere. Sådan variere vi; Pause, serie, pause….

Hun har knækket mig - jeg er helt færdig, udmattet !
Om jeg fik 200, 300 eller flere ved jeg ikke, men ALLE var hårde slag !
Jeg har spændt musklerne i mindst en time og i hele seancen har Anita været SÅ veloplagt, Ingen tøven med pisken, hvert slag med fuld styrke, og dobbeltslagene faldt som trommestikker, så jeg Ingen tid havde til at forberede mig på næste slag.

Det er mit livs mest perfekte BDSM-afstraffelse, timing, styrke og pauser. Den lange svære pisk og med 2 piske samtidigt. Mesterligt ! Det hele tilpasset til mine reaktioner. Som en ældre japansk karatemester har Anita vist, hvad hun har lært gennem de sidste 3 årtier og hvor stor en vilje hun har til at være en perfekt domina. Hvor ER jeg glad for hun giver sig tid til at læse mine lange mails, og vi hygger og evaluere efter sessionen. Hun ramte SPOT-ON !

Ingen tvivl om hendes mail stemte; “Jeg er SÅ parat” - jeg vil huske den for evigt. Hun er en gudinde.

….men vi er SLET ikke færdige endnu og Anita er stadig veloplagt.
Jeg ved jo vi har aftalt scat og Anita har bekræftet for en time siden…

Uhh jeg glæder mig ikke…

Men først skal der ryges !
Anita kan ryge som en dronning; langsomt, elegant, arrogant og sensuelt.

Hun anbringer mig på gulvet ved siden af hendes høje barstol. Jeg har stadig rør- gag’en i munden. Anita løsner køkken-vask-proppen i min mund og som et kys fra 2 cm, blæser hun røgen ind gennem hullet og holder mig for næsen og kigger mig ind i øjnene med et smil. Anita ved godt jeg er vild med hende og mine sanser er 200%
Hun har bestemt ikke glemt hvordan man flirter og forfører med øjnene - så dejligt !

Det er åndedrætskontrol med røg, forførelse og lidt ondskab - lige min cocktail. Så asker hun ind og lukker med proppen og til sidst og skodder hun på kanten af gag’en og knipser det ind og lukker..

Jeg er ikke-ryger og det smager rædselsfuldt - men hold k… hun er fræk!
Efter er par minutter forbarmer hun sig, løsner min gag så jeg kan tygge og sluge - puha !

SÅ er tiden inde kan jeg fornemme…

Anita finder en stor hundeskål frem og siger at nu får jeg munden fuld !!
Jeg piber og fremstammer at jeg godt kan undvære..
…men Anita ved at jeg netop elsker at hun presser mig.. så hun svarer: “Tror du JEG skal holde mig hele formiddagen og så skal DU slippe…!

Jeg bliver lagt på ryggen og Anita levere hendes champagne i skålen som hun tømmer langsomt i min mund. Jeg gylper det i mig og er stiv af skræk over tanken om hun måske sætter dig over min mund og levere hele gårdagens meny…

…men igen presser Anita mig lige præcist presset så meget som jeg kan tåle….
Hør….

Jeg hører et “ploink” i skålen og Anita har noget i sin sorte gummihandskehånd. Hurtigt propper hun det ind og jeg kan mærke det er en kugle på størrelse med en sveske-blomme…. Jeg piber hvorefter hun lægger hånden over min mund og siger: “Du kan godt glemme det, den kommer ikke ud igen så du kan lige så godt komme igang med at tygge…”

Kuglen er lidt hård kan jeg mærke, jeg kan ikke huske smagen fra jeg var spæd, så den er som lugten af høm….

Jeg tygger på den og den er ikke varm som en hundehøm man samler op, den er krystallinsk som en hjemmefrossen is…. Den smager en smule sødt faktisk….
Og cigaretskoddet er faktisk værre, mærkeligt - jeg havde ALDRIG troet jeg var kommet hertil.

Efter 5 min får jeg lov til at rejse mig op, gå ud og skylle munden og børste grundigt tænder….

——

…Men jeg har luret Anitas “Fabriks-hemmelighed”…
- Kan du gætte det….?

Anita svarede sidst, at hun ikke kunne garantere scat hver gang, da det er lidt svært på kommando… jeg formoder der er læsere der kan berette om lavement og ret voldsomme lege med scat derefter… dem er jeg bestemt ikke parat til ! Nææ, Anita - den kloge domina - ved godt at jeg nok ville kaste op af hele gårsdagens meny direkte i munden/ansigtet, så hun har medbragt en fiks lille smagsprøve fra fryseren…. - temperaturen og krystallerne og fastheden afslørede det….. - har jeg ret..?
Det var sku klogt gjort første gang, jeg tror aldrig jeg var kommet igen, hvis hun havde givet mig vindstyrke 12 med lavement og scat…

En perfekt måde at presse mig til noget jeg slet ikke havde lyst til - men som bare MÅTTE prøves for at være fuldbefaren sømand i BDSM…. og en perfekt slave for en gudinde der nærmest ingen grænser har.

KONKLUSION:
Min scat-mødom blev taget på en særdeles intelligent måde, jeg havde først en uhyggelig hård session så min modstand var nedbrudt. Uden denne kombo var jeg ALDRIG gået med til noget SÅ way out - men det er helt Anita’s fortjeneste.
Anita er ganske simpelthen genial i BDSM og den bedste medspiller man kan tænke sig når man gerne vil VIDERE - FREMAD - PRØVE NOGET NYT !!!

Jeg har som før skrevet været i BDSM siden ungdommen, men først hårdt fra midt i 30’erne. Jeg tror ikke kan kan huske et år hvor jeg er kommet så meget videre som i 2023/24. Jeg genfandt Anita i dec 2022 og har slet ikke kunnet få nok - fordi hun er veloplagt og hun altid griber min fantasi og udfører den først forsigtigt, men så hårdere og hårdere indtil jeg bare er på sammenbruddets rand og hun samler mig op. Meget få, eller rettere sagt ingen i de sidste 30 år har ramt så meget plet. Det er INGEN tilfældighed. Det kræver viden, intelligens, empati og VILJE til at være den man er - en herskerinde, som Anita udtrykker det.

——
Del 2 lidt brok og gode råd til både slaver/kunder og domina’er:

Næsten alle “slaver” i BDSM har drømme. Nogen gange meget specifikke og nogen gange drømme der er umulige for en domina at opfylde. Drømmene udvikler sig med tiden og det er en konstant rejse. Mængden af udstyr og hjælpemidler er gigantisk og ingen er mestre i at anvende alt udstyr optimalt. Bare i 2023 har Anita lært enormt, fordi jeg udfordrede hende lidt, og hun tager bolden op. Jeg har kommet med forskelligt tøj, gag’s og besværlige piske.

Men er ALLE domina’er lige så åbne for nyt som Anita ?

- NEJ !!!

Og her til dem der læser på dette board; Vi skriver til hinanden for at blive klogere. Hvordan var den oplevelse? Hvilket udstyr brugte i? Kommer du igen? Osv osv osv….

BDSM er den FEDESTE verden, jeg har personligt altid gjort mig umage for at give kærester de bedste orgasmer, nogle er nemme og andre svære. Nogle kan blive ved og andre slet ikke. Jeg har læst alt om emnet “Kvindens krop” siden jeg var 12 - for jeg VILLE bare ikke være et fjols pigerne grinede af. Det gav pote, det var som penge til gode renter, de blev til flere med renters rente. Man skal ALTID gøre sig umage - DERFOR roser jeg også Anita så meget. Ville jeg rose hende, hvis jeg fornemmede det modsatte… NEJ - flere har skrevet til mig om den og den domina, og jeg har skrevet min ærlige mening tilbage.

Ville jeg nogen sinde vælge en ny domina hver gang, eller en pige med ringe erfaring eller en pige der kalder sig domina, men kun råder over en blød pisk, et par lange støvler og en strap-on?
NEJ - ALDRIG !!! BDSM er SÅ svært og stor ros til dem der virkeligt sætter sig ind idet !!

Personligt har jeg 3 favoritter: (jeg har altså slet ikke prøvet alle i det danske land)

- Anita, som beskrevet oven for - utrolig samarbejdsvillig, fræk, erfaren - legenden “Gummidronningen fra Søborg” - se mit tidligere indlæg.

- Anastasya, der ALTID prøver at yde det bedste. Kun lige over 30 og med meget mindre erfaring end Anita og ikke en rigtig dongeron. Men hun kan inviteres ud som en “girlfriend” - gå i byen med, shoppe eller i teater eller middag og lave et eventyr ud af det senere. Se min anmeldelse af min juleaften 2022 - den var ALTSÅ så fed - takket være Anastasya’s vilje til at gøre det godt for mig - lidt tak for ting jeg har hjulpet hende med. Anastasya yder dejlig rigtig sex i den kombo du kan lide med dominans. Beder du hende blive rigtig hidsig og slippe tøjlerne kan hun gå helt amok med pisken og spanskrøret så splinterne flyver om ørene. Og hun er den ENESTE jeg har oplevet der kan blive våd af at afstraffe - og så er det altså SÅ fedt man kan mærke domina’en brænder efter rigtig sex. Men rumpen bliver MEGET rød før hun er helt klar. Det er en kombination af klasket og kundens reaktion/hyl der sætter det igang siger hun - og det kan jeg bekræfte !

- Sasha: Hun er også en pige med en enorm erfaring, hun er MEGET på dig som kunde, interessere sig for sundhed på HØJT niveau. Hun er knivskarp og meget menneskekender. Og så kan hun den vanskelige kunst at kunne japanske binde-leje så man er snøret som en rullepølse på 10 sekunder og deraf HELT forsvarsløs. Giver du hende frie tøjler driver hun dig til vanvid - avanceret på alle planer. Hun er en mester i sin kategori !

Her er til gengæld noge domina’er som jeg ikke rigtigt kan greje deres respons: (Jeg håber de har “nosser” nok til at læse og evt. skrive ind her - for deres egen skyld).

- Madam M: (Odense/Hadsten/slagelse/herlev): Jeg skrev i foråret 2021 med andre herinde. Hun var LIGE min profil; beskrevet som hård, smuk (flotte billeder også) og skånselsløs. Lige det jeg elsker. Jeg skrev, vi ringede sammen og lavede aftale i Herlev imellem et par filmoptagelser. Hun ville have kr. 3000.- forud, og selvfølgeligt vil jeg det, da jeg jo er super seriøs og gerne vil have session efter session med udvikling. Hun dukkede aldrig op…. vi skrev sammen igen og igen og jeg fik så aftale i Odense - og betalte så 1500.- for at få en længere session. Hun dukkede aldrig op…. tog ikke telefonen og besvarede sms’er….. (Alt gemt som dok) Så booker du Madam M, betal ikke forud og forvent du måske ikke får din aftalte session. Er hun interesseret i at få nye faste kunder? - Næppe…
- Domina Nr1: Jeg skrev en lang email - nok for lang… og fik svaret: “Arbejder ikke efter manuskript” - så prøvede jeg at glatte ud - ingen mulighed…. hun er bestemt ikke interesseret i at sætte sig ind i kundernes verden. Det er hendes verden der tæller… Måske man bare kunne skrive: “Det må vi tale om, ring”
- Iris: Jeg har været HELT vild for en session med Iris. Hendes profil er 5-stjernet. Hun kan brække en arm på kunden efter sigende. Hun er klart på min tjek-liste. Jeg har skrevet 2 mails og en sms, intet svar. Jeg har ikke ringet. En kort sms tilbage med: “Hej, ring i stedet” ville gøre underværker.
- Ilona i Odense: Ilona skrev pænt tilbage da jeg beskrev jeg elskede den lange pisk og blive drevet til vanvid. Men så kom der et nyt svar at jeg nok var en “Fantast” og mit ønske var svært at opfylde…. Jamen men for pokker Ilona, dig der er toppen af poppen i Danmark, dig som jeg ville give min højre arm for at blive drevet til vanvid af…. er jeg en fantast når Anita klarer mig så fint…? Måske man skulle skrive: “Hej, lad os lige forventnings-afstemme sammen i telefonen….”
- Ilona og Iris ville jeg gerne ha’ en chance hos - er jeg en fantast og nørd de ikke kan håndtere..?

Jeg tror alt i alt det ovenstående indlæg fortæller utroligt meget om personerne bag facaden. Anita har været “Service-menneske” og selv haft andet business, så hun ved kunden SKAL opleve “Feel Good” for at lægge pengene. Hun yder simpelthen og elsker at være domina, jeg spurgte da Margrethe abdicerede om Anita som Gummi-Dronning havde planer om det samme, dertil blev svaret “nej” - hun er IKKE træt endnu !
- Måske nogle af de andre er, som min gamle domina gennem årene blev med tiden….

————

Her i 2024, sparer vi op, vi er fornuftige. Vi har været gennem covid’en og nu er der stor-krig og vi må indstille os på højere skatter og indkøb af dyre våben og vores børn må i trøjen som vi andre var det. Vi bruger simpelthen færre penge på mange ting.
Tiderne er ikke så lyse lige nu, og mange butikker lukker. Pigerne i branchen melder om klart færre kunder og mange af de gennemrejsende piger er her kortere tid i jagten på penge.

Det er “købers marked” lige nu - så er du ny så spørg, skriv og se om de vil støtte dig gennem den udvikling BDSM altid er - det du vil i 2024 vil du ikke om 5 år.

Men der er SÅ mange tosser derude, så selvfølgeligt tvivler de på om vi er gode nok og vil slippe pengene…

Men så kunne man jo forlange et lille depositum som de store internationale gør, se her Madam Catarina’s ønskeliste og depositum på Throne.Com: https://throne.com/madamecatarina

Smart…. ikk..

Fårene skilles fra bukkene…
God jagt på din næste oplevelse, jeg glæder mig til næste session, den bliver med stødhalsbåndet sat godt på og måske scat tidligt i sessionen så jeg kan “nyde” det lidt længere…

Een ting er sikkert: Anita får en session til at vare den måned vi har mellem dem. Hun skriver lidt om løst og fast med mellemrum, det får mig til at tænke på hende hver eneste dag, og hvad jeg kan udfordre mig selv og hende med. Hun tryllebinder mig og med så højt et viljeniveau bliver man helt skudt i hendes kinky hjerne, store forsigtighed med kunden og fleksibilitet helt op til jeg ligner bankekød og spiser hendes scat. Hun er “Feel Good” i en grad mange kunne lære af og som få mestre på det niveau.

I skal være velkommen til at skrive !

Kh. W


InQnito

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 269
  • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
  • View Gallery
Sv: Og der røg så DEN Mødom lige..
« Svar #1 Dato: Søndag 12 Maj 2024 07:47 »
S l o o o o w    C l a p . ..

Wow en anmeldelse . . . super velskrevet. Tak for den.

Til trods for mine "øvre 50 år" er jeg lige startet en rejse, og jeg ser mig selv i starten af den samme vej som du så smukt beskriver. Og det skræmmer mig på den super fede måde.

Det er SÅ Vigtigt for nogle af os, at "følelserne" er med - at man VED at Dominaen VIL MIG!


Jeg er dog ked af at du skal slutte med en røffel til en række dominaer. Om en Domina er "god" er super individuelt, og selv om om jeg nikke genkændene til måden Mistress No.1 svarer på - for den fik jeg også for en del år siden. Så var min oplevelse af hende i studiet, at hun slet ikke er helt så stiv i det. Og til trods for at vi efter 3 besøg blev enige om at "kemien" mellem os ikke var at finde, så skrev hun da 6 måneder senere og inviterede mig til hendes nye Domicil. Bare for at jeg kunne se det . . . (Fik personlig rundvisning)

MvH :)




Mumien

Sv: Og der røg så DEN Mødom lige..
« Svar #2 Dato: Søndag 12 Maj 2024 11:02 »
Jeg er ked af at høre det ang. Lady Iris.
Du kan finde hende på X med opdaterede kontakt oplysninger, send hende en mail igen og hun vil helt sikkert svare dig, så vil du også få et telefon nummer til hende.
Jeg har besøgt Lady Iris jævnligt de sidste 7-8 år, og haft mange fantastiske oplevelser hos hende og kan kun give hende mine varmeste anbefalinger ;-)

Admin

  • Administrator
  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 355
  • View Gallery
Sv: Og der røg så DEN Mødom lige..
« Svar #3 Dato: Søndag 12 Maj 2024 12:52 »
Hej Whipit

Lad mig lige minde dig og andre om vores regler:

Citér
Det er ikke tilladt:

- at debattere Admins beslutninger og/eller at fremkomme med indlæg, der indeholder angreb på Admin eller Admins måde at administrere SM Porten på. Dette gælder både i Profiltekst og indlæg. Man er naturligvis velkommen til at sende en privat besked (PM) til Admin, hvis man er utilfreds med noget, men det skal   ikke debatteres blandt medlemmerne på SM Porten!
- at reklamere og/eller linke til andre SM-fora eller konkurrerende annoncesites på sin profil, i indlæg og på chatten. Dette gælder både Dominaer og submissive.
- at have mere end en profil.
- at lade andre administrere sin profil.
- at skrive falske anmeldelser eller opdigtede hændelser.
- at offentliggøre private beskeder (PM´s) uden afsenderens tilladelse.
- at skrive personlige oplysninger om andre profiler – dvs. rigtigt navn, adresse, familie- og arbejdsforhold m.v.
- at skrive i et egentligt negativt og nedladende sprog om Dominaerne og andre medlemmer. Det er naturligvis tilladt at fremkomme med relevant og konstruktiv kritik, 
  men det skal holdes i en sober tone.
- at skrive anmeldelser af Dominaer under 21 år. 
- at skrive indlæg med seksuelt indhold om personer under 18 år, eller poste fotos af personer under 18 år.
- at lave indlæg og/eller fotos indeholdende seksuelle aktiviteter med dyr. 
- at omtale brug/erfaring med ulovlige stoffer jf. dansk lovgivning!

Derudover mener jeg ikke det er fair at angribe en person, der ikke kan forsvare sig, og Domina no1 er ikke medlem her, og kan derfor heller ikke forsvare sig.

Jeg har valgt at lade dit indlæg stå i sin helhed, og har ikke låst tråden, da de omtalte Dominaer skal have mulighed for at udtale sig.

Venligst

Admin

Whipit

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 10
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: Og der røg så DEN Mødom lige..
« Svar #4 Dato: Mandag 13 Maj 2024 07:25 »
Kære Admin

Tak, jeg håber at de finere detaljer står klart:
Jeg beskriver KUN at man kan risikere at skrive for meget, at man kan skrive flere gange på de rigtige numre og mail uden at få svar, at man kan gå forgæves trods aftaler og forudbetaling, og at ønskerne selvfølgeligt ikke altid er i en dominas smag - og det er jo fair nok, men så bør man STADIG skrive tilbage i stedet for at efterlade en mulig kunde i "Ingenmandsland". Jeg ringede een eneste gang til Anita en torsdag hvor hun tager telefonen, fik aftale med det samme og hun var ikke blevet træt i de 10 år jeg troede hun var stoppet.

...Og selvfølgeligt at vi er i 2024 Hvor virkeligt mange snakker om nedgang og de pågældende omtalte KLART har et u-udnyttet forretningspotetiale med fine profiler, god omtale, men der MÅ simpelthen være en del der aldrig får svar...
Og pointen er at arbejdet lønner sig, jeg er sikker på de omtalte dominaer er lige så prof som Anita med at styre kunderne i den retning de kan håndtere, det er top-prof dominaer med mange fine anmeldelser.

"Nothing comes from doing nothing", sagt af en selvstændig der selv har haft "butik" i over 30 år. Det er mange steder ikke "Happy Times" mere.
Så det er et puf, mange helt klart kan få noget ud af, og som man også fortjener i en konkurrenceverden. Temu og AliExpress vælter danske butikker og ser man på annoncesiderne er danske piger i klart undertal. Sådan var det ikke for år tilbage da man slog op bagerst i Ekstrabladet.

Jeg ved mit indlæg sætter noget igang, og det er også meningen - bemærk hvor fin omtale jeg bemærker de omtalte har og det var en ren tilfældighed jeg fandt Anita igen efter 10 år, hvor jeg troede hun var stoppet helt.

Så jeg håber pigerne tager bolden op og får forbedret deres kontaktflade - der er mange penge i det !

Kh W.

   

InQnito

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 269
  • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
  • View Gallery
Sv: Og der røg så DEN Mødom lige..
« Svar #5 Dato: Mandag 13 Maj 2024 08:26 »
Hvis jeg skal komme med et råd ... Så syns jeg du skulle slette tråden og poste dit fabelagtige indlæg igen, uden din "bonus kritik"

Ønsker du forklaringer fra dominaerne, så skriv til dem.

For dit helt utroligt gode indlæg om Anita vil drukne i det negative og det ville være synd.

Whipit

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 10
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: Og der røg så DEN Mødom lige..
« Svar #6 Dato: Mandag 13 Maj 2024 10:14 »
S l o o o o w    C l a p . ..

Wow en anmeldelse . . . super velskrevet. Tak for den.

Til trods for mine "øvre 50 år" er jeg lige startet en rejse, og jeg ser mig selv i starten af den samme vej som du så smukt beskriver. Og det skræmmer mig på den super fede måde.

Det er SÅ Vigtigt for nogle af os, at "følelserne" er med - at man VED at Dominaen VIL MIG!


Jeg er dog ked af at du skal slutte med en røffel til en række dominaer. Om en Domina er "god" er super individuelt, og selv om om jeg nikke genkændene til måden Mistress No.1 svarer på - for den fik jeg også for en del år siden. Så var min oplevelse af hende i studiet, at hun slet ikke er helt så stiv i det. Og til trods for at vi efter 3 besøg blev enige om at "kemien" mellem os ikke var at finde, så skrev hun da 6 måneder senere og inviterede mig til hendes nye Domicil. Bare for at jeg kunne se det . . . (Fik personlig rundvisning)

MvH :)

Hej IQ

Jeg gør normalt mit forarbejde ok - jeg skriver sobert, jeg er tålmodig og prøver at sætte mig i Domina'en sted om jeg er "for meget", uhøflig, ikke nyvasket eller andet.
Som du og andre kan se ønsker jeg et samarbejde og har haft den samme domina gennem mange år indtil Studio 136 lukkede.

Jeg ønsker simpelthen et samarbejde, og lægger med glæde 10-12 besøg på et år x 2 timer. Det er i retningen af 80-100.000 kr.
No 1 havde jeg hørt om kunne med en lang pisk fra andre kunder og jeg har endda en veninde på hånden der kender No1. Alt det ved No1, da jeg skrev det...
Pointen er bare, hvis man ikke giver sig lidt tid, kommer man ikke videre.

Men det er helt hendes eget bord, hun kan heller ikke blande sig i hvordan jeg driver min egen forretning, men jeg bliver nødt til at stoppe op og reflektere når jeg får feed-back. Det er faktisk GULD værd - i ordets forstand. Konkurrence er konstant i alle erhverv.
Selv NOVO får meget snart hård konkurrence af amerikanerne meget snart ved jeg - det ville da også være dumt ikke at give dem kamp til stregen på et lukrativt marked.

Kh. W

Whipit

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 10
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: Og der røg så DEN Mødom lige..
« Svar #7 Dato: Mandag 13 Maj 2024 10:32 »
S l o o o o w    C l a p . ..

Wow en anmeldelse . . . super velskrevet. Tak for den.

Til trods for mine "øvre 50 år" er jeg lige startet en rejse, og jeg ser mig selv i starten af den samme vej som du så smukt beskriver. Og det skræmmer mig på den super fede måde.

Det er SÅ Vigtigt for nogle af os, at "følelserne" er med - at man VED at Dominaen VIL MIG!


Jeg er dog ked af at du skal slutte med en røffel til en række dominaer. Om en Domina er "god" er super individuelt, og selv om om jeg nikke genkændene til måden Mistress No.1 svarer på - for den fik jeg også for en del år siden. Så var min oplevelse af hende i studiet, at hun slet ikke er helt så stiv i det. Og til trods for at vi efter 3 besøg blev enige om at "kemien" mellem os ikke var at finde, så skrev hun da 6 måneder senere og inviterede mig til hendes nye Domicil. Bare for at jeg kunne se det . . . (Fik personlig rundvisning)

MvH :)

Hej IQ

Jeg gør normalt mit forarbejde ok - jeg skriver sobert, jeg er tålmodig og prøver at sætte mig i Domina'en sted om jeg er "for meget", uhøflig, ikke nyvasket eller andet.
Som du og andre kan se ønsker jeg et samarbejde og har haft den samme domina gennem mange år indtil Studio 136 lukkede.

Jeg ønsker simpelthen et samarbejde, og lægger med glæde 10-12 besøg på et år x 2 timer. Det er i retningen af 80-100.000 kr.
No 1 havde jeg hørt om kunne med en lang pisk fra andre kunder og jeg har endda en veninde på hånden der kender No1. Alt det ved No1, da jeg skrev det...
Pointen er bare, hvis man ikke giver sig lidt tid, kommer man ikke videre.

Men det er helt hendes eget bord, hun kan heller ikke blande sig i hvordan jeg driver min egen forretning, men jeg bliver nødt til at stoppe op og reflektere når jeg får feed-back. Det er faktisk GULD værd - i ordets forstand. Konkurrence er konstant i alle erhverv.
Selv NOVO får meget snart hård konkurrence af amerikanerne meget snart ved jeg - det ville da også være dumt ikke at give dem kamp til stregen på et lukrativt marked.

Kh. W


Hej IQ
Ja, jeg håber de nævnte vil reflektere over at de faktisk har en pose penge stående uden for døren, det er bare at åbne den og tage dem......
Det er da en forretningsmæssig en helt fantastisk situation  !
Og det er helt sikkert ikke kun mig der har stillet en pose penge på dørtrinnet...

Så ja, tråden bør lægges ned når pigerne har læst den og Anita beder ingen om at lave anmeldelser, jeg får måske "ørene i maskinen" næste gang...
Og den ikke skrevet for at "svine nogen til" - alle er jo frie til at drive deres butik som de vil.... "UT af min kiosk, UT..." hvis du kan huske Tuborg-reklamen for plastikflasker før de blev BOOMER- og DAD-jokes...
https://www.youtube.com/watch?v=vNq7hZQZklc





Whipit

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 10
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: Og der røg så DEN Mødom lige..
« Svar #8 Dato: Mandag 13 Maj 2024 10:41 »
Jeg er ked af at høre det ang. Lady Iris.
Du kan finde hende på X med opdaterede kontakt oplysninger, send hende en mail igen og hun vil helt sikkert svare dig, så vil du også få et telefon nummer til hende.
Jeg har besøgt Lady Iris jævnligt de sidste 7-8 år, og haft mange fantastiske oplevelser hos hende og kan kun give hende mine varmeste anbefalinger ;-)

Jeg tror bestemt jeg ramte den rigtige mail og nummer, og har erfaret fra en særdeles loyal kunde til Iris at jeg nok skrev for langt.... meeen så vidt jeg husker er det både her i 2024 og 2021 jeg ialt har skrevet 4 gange... sms og mail...
Og jeg prøver bestemt at være sober og sætte mig i dominaen's sted om jeg er "for meget" - men det mener min BDSM-kammerat/iris-kyndig ikke. Der kommer bare ikke svar... "Hej, kan vi snakke om det i morgen, ring mellem kl... og kl..."
Det er som jeg skrev en pose penge på dørtrinnet man ikke samler op, og det står jo frit for - jeg kan ikke blande mig i hendes butik, bare skrive om jeg har gjort mig umage for at få en aftale...uden held..

At hun er fantastisk er jeg ikke i tvivl om, jeg gør mit forarbejde...
Men som så mange dronninger, skal man vente på det er Audiens, og huske de hvide handsker...

Min tur kommer nok en dag...
Kh W

JohnDK88

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 13
  • Erfaren switch mand....
  • View Gallery
Sv: Og der røg så DEN Mødom lige..
« Svar #9 Dato: Fredag 17 Maj 2024 10:23 »
Du har helt ret,- ANITA er kanon dygtig. 
Og du skal få en aftale med IRIS, hun er virkelig skarp.

Whipit

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 10
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: Og der røg så DEN Mødom lige..
« Svar #10 Dato: Fredag 17 Maj 2024 13:29 »
DISCLAIMER:

Anita læste mit indlæg og har kommenteret at det bestemt var scat frisk fra fad, temperaturen var fordi den lå lidt og jeg var bare "heldig" med konsistens og det ikke kan gemmes af hensyn til kolibakerier.

Det gør det bare endnu mere imponerende, det er jo næsten som at ringe til Wolt.... ::)