Forfatter Emne: Seance med Miss Sofie og Mistress No. 1 - kan KLART anbefales  (Læst 1455 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Nordjydendk

 • *
 • Indlæg: 1
 • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
 • View Gallery
Seance med Miss Sofie og Mistress No. 1 - kan KLART anbefales
« Dato: Søndag 19 Juli 2020 12:44 »
Normalt ikke typen der skriver anmeldelser af mine seancer men tænker alligevel at dele denne med jer.

Igennem flere år kommet hos den fantastiske Mistress No. 1, og endnu aldrig blevet skuffet. Igennem de senere år er flere af seancerne blevet filmet og efterfølgende lagt op på Danishfemdom.com, dels ophidser det mig helt vildt at blive filmet, og dels er det fedt efterfølgende rigtigt at kunne nyde Mistress mens hun leger med min krop. 

Som oftest er seancerne med Mistress alene, så lidt spændt på seancen, da det blev aftalt, at en anden domina Miss Sofie skulle deltage, og at hun gerne også ville filmes.

4 timer i bil fra Nordjylland satte rigtigt tankerne i gang, blev også lidt nervøs ved tanken om hvad to dominaer sammenkunne finde på 😊
Ved ankomst modtages jeg af Mistress og som vanlig med besked om at gøre mig klar, herunder rense mig bagtil da de ville lege med min røv.

Efter at have gjort mig klar kaldes jeg ind og fastgøres på arme og ben liggende på en briks. Jeg har tidligere leget food play med Mistress og fornemmer, at hun denne gang tænker at Sofie skal have fornøjelsen af at svine mig til. Mistress sætter sig i fodenden og giver Sofie frie spil. Sofie sætter sig henover brystet på mig, begynder at spise flødeboller, for efterfølgende at give mig en cocktail af flødebolle og hendes spyt, en blanding jeg selvfølgelig nyder med stort velbehag. Mistress nyder samtidigt flødeboller og har åbenbart samme ide som Sofie om, at jeg skal sluge hendes spyt i kombination med en flødebolle.

Sofie får nu en ny ide, men forinden skal mit ansigt vaskes da jeg er helt smurt ind i flødeboller, hvilket sker ved, at Sofie skræver henover mig og overpisser mit ansigt. Mistress har forinden påsat elektroder på mine nosser så hun er sikker på at munden er åben og jeg samtidigt med at blive vasket har fornøjelsen af Sofies varme dråber.

Rengjort og klar til videre leg. Sofie smører nu, gentagne gange, flødeskum, først på sin glatte fisse, og efterfølgende i sit røvhul med besked til mig på, at jeg bare har at slikke hende ren, hvilket jeg naturligvis gør med stort velbehag.

Samtidigt med at jeg slikker hendes disse har Sofie besluttet sig for, at slikke på en af de medbragte slikkepinde, hvilket der viser sig at være en bagtanke med. Efter at have suttet på den et stykke tid beslutter hun og Mistress No. 1 sig for, at det kunne være sjovt at stikke den op i min røv. Tænker jeg næste gang vælger en mindre slikkepind da det ikke var uden smerte, men til deres store morskab, at trække den ud igen. Først nu går det op for mig hvad tankerne med slikkepingen var, Sofie beder mig nu slikke den ren efter en har været oppe i min røv. Ikke meget for det, men da Mistress samtidigt skruer op for strømmen på nosserne må jeg overgive mig.

Samme procedure gentages nu i stedet med en banan. Da jeg har et stramt røvhul knækker den første banan, men med ihærdighed lykkes det dem, at få stoppet en skrællet banan op i min røv, en banan jeg selvfølgelig efterfølgende også, hjulpet af strøm på nosserne kommer til at spise.

Som om det ikke er messy nok beslutter de to sig for at hæve mine ben, og begge sprøjte masser af fløde op i min røv. Efter et par minutter beslutter de sig så for at suge det ud igen, og som den mest naturlige ting i verden forventes det, at jeg vil drikke dette. Kæmper imod, men må opgive da de skruer op for strømmen på mine nosser.

Tænker at nu kan det da ikke blive mere messy, men ak nej. Frigøres og sættes på røven på gulvet for enden af briksen, hvor armene samtidigt fastgøres. Sofie og Mistress forlader mig kortvarigt, men kun for at vende tilbage med en gennemsigtig plastiksæk som de har klippet bunden af. Sækken trækkes ned over hovedet og fastgøres på halsen med gaffatape, hvorefter de på skift holder og pisser ned i sækken, indtil det står op til min næse og jeg ikke kan undgå at drikke af det. Så ydmygende, totalt indsmurt i deres pis, men også frækt samtidigt at vide, at jeg er deres lille slavedyr som de kan gøre med hvad de vil.

Placeres og fastgøres igen på briksen, ligesom jeg samtidigt blindes og derfor ikke har 100% kontrol over hvad der efterfølgende fandt sted. Mens jeg ligger der bundet uden mulighed for at bevæge mig kan jeg fornemme Sofie og Mistress omkring mig.

Pludselig kan jeg mærke varme stråler og smagen af pis, hvilket jeg dog ikke helt kan få til at passe med deres stemmer i forhold til hvor de befinder sig nær mig. Jeg får løbende besked på at holde munden åbent, trods det at jeg er ved at blive kvalt i de stride strømme af pis. Pludselig mærker jeg noget i munden, det viser sig at være en pik som Sofie og Mistress beder mig om at slikke stiv. Nu forstår jeg bedre det med positionerne, da det har været en af deres andre slaver som først har pisset ud over mig, pisset mig i munden, og nu til sidst sidder over mig med pikken dybt begravet i min mund. Er min behandling af pikken ikke tilfredsstillende fornemmer jeg en stærk svien i mine nosser, en svien som jeg efterfølgende fandt ud af kom ved, at de holdte brændenælder mod mine nosser.

Sofie sætter sig nu over mit ansigt igen, beder mig slikke hendes fisse mens hun samtidig lader mig smage hende champagne.

Mistress fornemmer min liderlighed og begynder at spille pik på mig. Gør det svært at undgå at sperme, men ved fra tidligere besøg, at man ikke skal komme før man får besked på det.

Hvad jeg ikke ved er at den anden slave fortsat står placeres ved siden af mig, og pludselig fra mistress får besked på at sprøjte udover min pik. Så frækt, og mistress synes nu det er tiden til at jeg skal komme. Indsmurt i en anden slaves sperm spiller hun min pik samtidigt med at jeg slikker fisse på Sofie, en kombination der gør at jeg efter kort tid sprøjter min varme sperm udover mig selv.

Selv efter at jeg er kommet får jeg ikke fred da Sofie og Mistress synes jeg skal spise min egen sperm som de med fingrende samler op og smører af i min mund.

En i særklasse god oplevelse. Mistress har jeg mødt mange gange før, så ingen overraskelse over at hun som vanligt leverer varer, men Sofie kan også klart anbefales, så har du lyst til at prøve noget nyt og kinky er hun bestemt et besøg værd.

DenModne

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 48
 • SM og KINK afhængig
 • View Gallery
Sv: Seance med Miss Sofie og Mistress No. 1 - kan KLART anbefales
« Svar #1 Dato: Mandag 20 Juli 2020 18:39 »
Tak Nordjydendk for at dele din super kinky oplevelse med os andre.
Spændende læsning!

DenModne
DenModne

henrik06

 • *
 • Indlæg: 8
 • Hengivelse. Tilbedelse af Kvinden. Frydefuld under
 • View Gallery
Sv: Seance med Miss Sofie og Mistress No. 1 - kan KLART anbefales
« Svar #2 Dato: Onsdag 22 Juli 2020 08:10 »
Hvor er du heldig, Nordjydendk.

Og hvor er vi heldige, at have SM porten og en beretning som denne.

Som dog selvfølgelig kun kunne komme til verden. fordi det allerstørste held er, at Gudinder som Miss Sofie og Mistess No. 1 er i verden.

henrik06

Og endelig tak for det held, at dele af sceancen med banan og det hele nu kan beskues på DANISHFEMDOM: »messy Food play« – der simpelt hen er et helt ovenud fremragende.

Tak.

Henrik
Gudinden må dyrkes – og det er en fryd

Slaven Jylland

 • *
 • Indlæg: 5
 • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
 • View Gallery
Sv: Seance med Miss Sofie og Mistress No. 1 - kan KLART anbefales
« Svar #3 Dato: Onsdag 30 Juni 2021 18:06 »
Sådan en omgang lyder mega skøn. Bare det var mig.