Forfatter Emne: Mit første møde med Cherie: 5 ud af 5 stjerner !  (Læst 2560 gange)

0 Medlemmer og 2 Gæster læser dette emne.

Whipit

  • *
  • Indlæg: 3
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Mit første møde med Cherie: 5 ud af 5 stjerner !
« Dato: Onsdag 29 Juni 2022 07:50 »
Anmeldelse af Lady Cherie

Mit første møde med Cherie: 5 ud af 5 stjerner !

Efter mange år i SM og en alder på 60 fik jeg endeligt besøgt Lady Cherie. Det skulle jeg have gjort meget tidligere !

Man siger om håndværkere: “En dårlig professionel er værre end en entusiatisk amatør”

Lady Cherie er det stik omvendte:
Meget entusiastisk om sine kunder og top professionel - fra booking til ydelsen, læs venligst hele anmeldelsen.

Bookningen:
I Pinsen havde jeg fri og særdeles meget lyst til at se en dejlig Domina. Jeg surfede rundt og endte igen på billederne på www.Cherie.dk.
Der er ingen tvivl om Lady Cherie hele sit liv har været ekstremt attraktiv og velklædt ned i raffinerede detaljer.
Jeg havde dog også læst at Cherie i dag (2022) er en moden dame og derfor forventede jeg en noget “mæt” Domina, både i ydelsen og kampvægten. Dette skete for min faste Domina gennem de sidste 20 år, en udmattelse og en kampvægt på +50% og det hæmmer jo udfoldelsen.

Dette er bestemt ikke Lady Cherie !

Lady Cherie er meget delikat - hun er en LADY !
Lady’en er bare så lækkert og stilfuldt dresset op, hun er særdeles velplejet og har en kollosal erfaring, som hun bruger intelligent til at udfordre dig, fra man skriver sammen, til man er bundet hjælpeløst op!
Lady’en slår forbandet hårdt, og stopper ikke lige, fordi man piber lidt - så hun kan holde dig længe i den vægtløse tilstand, hvor hjernen udskiller smertedæmpende hormoner, når man udsættes for kontrolleret smerte. Lady’en er her en mesterlig domina, der præcist ved, hvor du er og hvornår du er helt flad. Og man er fuldstændig flad mentalt og fysisk - jeg gik direkte hjem og sov i 3 timer.

Jeg fik den gunst at slikke Lady’en siddende på mit hoved. Det havde jeg ikke regnet med - men Lady’en modtager kun en enkelt eller to kunder af gangen og jeg var den eneste den dag, så hendes skød var pinligt rent og velsmagende som en ung kvinde. Wauu !
Det er en fantastisk udfordring at møde en moden kvinde, der på ingen måde har slækket på kvalitet trods livets gang. Man skal stå tidligt op for at følge Lady Cherie, jeg er vildt imponeret og ville være stolt over at følges med en så lækker og intelligent og bundfræk kvinde - wauu  - det er ganske usædvanligt og meget bedre end en træt, svedig og doven “Domina” der kun er “Domina” for pengenes skyld.

Lady Cherie nyder sine kunder kan man fornemme, og seancen var på bølgelængde fra første sekund - mesterligt !
…Og så er det jo ikke negativt at Lady’en slår virkeligt hårdt - hvis HUN vil - tro ikke du bestemmer !!

Forløb:
Jeg skrev på e-mail og efter et par timer var der allerede svar. Derefter var vi i dialog faktisk dagligt op til seancen. Jeg fik lov til at ønske, det blev ikke skudt ned som urealistisk og jeg fik serveret små bidder om påklædning m.m. i de efterfølgende mails. Jeg var derfor fuldstændig “spændt op” da seancen skulle foregå.
Jeg elsker at bede om en meget hård domina der dominere mig fra første sekund og så være rystende nervøs med sommerfugle og hurtig mave til følge - Jeg skrev Lady’en bare kunne køre mig over med 200 km/t - og vidste inderst inde godt at Lady’en ville ryste på hovedet og tænke: “Endnu en fantast !”

Seancen:
Jeg mødte op med en hue over øjnene og blev hevet ind af døren og helt ned på gulvet - hovedet trådt ned i gulvet og et halsbånd på.
Så blev jeg hjulpet ned i “fange-kælderen” og bundet op på korset. Derefter fik jeg lov til at se min domina som jeg havde drømt om i 10 dage. Lady’en var i lårlange stiletstøvler, lange handsker og en meget stilfuld sort læderkjole. Alt passede sammen - selv en meget smuk halskæde var lige i øjet. Håret var lyst, bølget og til midt på ryggen som på billederne. Wauu - og alt det for MIG !!!

Så gik Ladyen igang langsom fra en maler-rørepind til en en lang bred klasker og et “Tappas-brædt” med huller. Alle med helt forskelligt smertemønster og brugt langsomt og hårdt. Efter kort tid stod jeg på yderste af tæerne med sveden dryppende fra min pande - fuldstændig i Lady’ens vold, hylende som en gris (tror hele huset forventede min snarlige død). Smerten var utroligt intelligent kombineret og da jeg kom hjem havde jeg forventet en fuldstændig smadret bagdel, men faktum er at jeg aldrig har været i et så højt smerteniveau over så lang tid med så få mærker. Hvordan det hænger sammen ved jeg ikke, men da der ikke var spanskrør og pisk med i seancen var smerten mindre fra ødelæggelser på hudens overflade. Meget meget klogt - og nyttigt hvis din bagdel skal være pæn igen på rekordtid.
Jeg har aldrig fået så meget smerte og svedt så meget og været så flad - og så reelt kunne optræde i badebukser få dage efter.
Jeg følte jeg havde besøgt en ægte japansk karate-mester der lige viste mig hvad et livs erfaring kan udrette præcist og afmålt til perfektion.

Til sidst blev jeg løsnet og kommanderet ned på gulvet på ryggen. Så løftede Lady’en diskret op i skindkjolen og diskret kom et par fine G-strengstrusser af og så stillede hun sig akrobatisk over mit hoved, så jeg kunne nyde hendes gyldne dråber, fra en nydelig og smukt barberet mis med en lille fin lodret streg af hår - WAUU !!
Lige så akrobatisk sætter Ladyen sig over mit hoved på gulvet, og den reneste fine velduftende mis med små lækre skamlæber fik jeg lov til at kæle med min tunge det bedste jeg kunne. Samtidigt stimulerede Lady’en min pik og jeg var i himlen !
Følingen, bevægelserne og duften var perfekt. Her var intet overladt til en kold prof.
Lady’en er tæske-lækker udvendig og indvendig.

Min konklusion:
“Vær ikke en stud, Lady’en er en Lady og opfør dig derefter.
Husk Lady’en også har en mening, hun er ikke en robot eller en importeret pengemaskine for et østeuropæisk bagmand.
Mød op pinlig ren, for Lady’en har sat barren så højt at de fleste ikke kan være med og hun betjener KUN dig den dag efter al sandsynlighed - og er top forberedt fra yderst til inderst på hvad du kan lide - fordi i har skrevet godt sammen.
Jeg kan kun give 5 ud af 5 stjerner”

Kh. W