Forfatter Emne: Mærker efter hård afstraffelse  (Læst 1868 gange)

0 Medlemmer og 4 Gæster læser dette emne.

Slave147

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 20
  • Jeg er i bund og grund slave
  • View Gallery
Mærker efter hård afstraffelse
« Dato: Mandag 6 Maj 2024 20:27 »
Som slave gennem mange år, tænkte jeg at der må være andre slaver som har løst problemet omkring mærke på kroppen, som jeg føler jeg har.
Jeg kan godt lide smerten og føler en glæde i at blive afstraffet med spanskrøret på min slave baller, men kan desværre ikke komme hjem med mærker der holder flere uger.

Så mit spørgsmål er, hvordan kan jeg komme tæt på min smertegrænse, og måske også rykke den, med mærker på mine slaveballer, der kun holder en til to dage.

Håber at nogen vil oplyse om deres erfaringer med mærker, ligesom jer gerne vil hører om oplevelse ved grænsesøgende afstraffelse.

EM`s træl

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 480
  • View Gallery
Sv: Mærker efter hård afstraffelse
« Svar #1 Dato: Tirsdag 7 Maj 2024 09:44 »
Hej Slave147

Hvordan man kan lade sig piske til/over grænsen, uden at det giver mærker der varer mere end 1 til 2 dage er jeg ikke helt klar over, men jeg ved at andre har prøvet at have et lag stof (underbukser) på, men ved ikke helt om det virker, for det der giver mærker, er jo både rødme, hævelser, blå mærker, og ikke mindst sår.

Måske kan et lag stof hindre at spanskrøret river i huden, så man ikke får sår, men hævelser, og blå mærker tvivler jeg på at man kan forhindre på den måde.

Hævelser kan måske dæmpes ved at man kommer is på området lige efter piskningen, så må du jo finde dig iat blive lagt på køl af din Domina..... ;D Ups jeg finder selv ud.

Håber andre har en bedre løsning.

Ydmygst

EM´s træl

P.S. Min erfaring med at undgå mærker er meget lille, nok fordi jeg kan li mærker, og har indrettet mit liv, så jeg kan tillade mig at have dem:



De her mærker, jeg erhvervede hos https://www.thaidomina.com/ gjorde at jeg var forsigtig med at skifte tøj på stranden de næste dage, og det salte havvand kunne i den grad mærkes, men det gjorde jo bare at oplevelsen varede længere.
Hellere på knæ for Empress Malice, end på knæ for andres fordomme!

servus

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 59
  • moden slave med sorte drifter
  • View Gallery
Sv: Mærker efter hård afstraffelse
« Svar #2 Dato: Tirsdag 7 Maj 2024 15:31 »
Det er en flot bagdel du har fået der - mon ikke EM også kunne lave den tilsvarende  ;D
servus den modne sub

EM`s træl

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 480
  • View Gallery
Sv: Mærker efter hård afstraffelse
« Svar #3 Dato: Tirsdag 7 Maj 2024 21:52 »
Hej servus

Det er jeg ret sikker på at Empress Malice kan gøre, men jeg skal passe på at jeg ikke ønsker mere end jeg kan klare!  ::)

Ydmygst

EM`s træl
Hellere på knæ for Empress Malice, end på knæ for andres fordomme!

Slave147

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 20
  • Jeg er i bund og grund slave
  • View Gallery
Sv: Mærker efter hård afstraffelse
« Svar #4 Dato: Onsdag 8 Maj 2024 11:14 »
Tak til EM's træl for din beskrivelse.
Er det sådan at din smertegrænse bliver flytter lidt hver gang du bliver afstraffet.

Omkring smertegrænse mener jeg selv at jeg er blevet flyttet en hel del. Har dog fortsat en fantasi om at jeg en gang skal prøve, at blive afstraffet således at min smertegrænse virkelig bliver overskredet. Nok en syg tanke, men det skal på et tidspunkt opleves, så jeg kan opleve hvordan jeg vil reagere. Er der nogen der vil fortælle om tilsvarende oplevelser.

Madame Elisabeht(TV)

  • Domina
  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 496
  • Sådan & Sådan
  • View Gallery
Sv: Mærker efter hård afstraffelse
« Svar #5 Dato: Onsdag 8 Maj 2024 11:29 »
Tak til EM's træl for din beskrivelse.
Er det sådan at din smertegrænse bliver flytter lidt hver gang du bliver afstraffet.

Omkring smertegrænse mener jeg selv at jeg er blevet flyttet en hel del. Har dog fortsat en fantasi om at jeg en gang skal prøve, at blive afstraffet således at min smertegrænse virkelig bliver overskredet. Nok en syg tanke, men det skal på et tidspunkt opleves, så jeg kan opleve hvordan jeg vil reagere. Er der nogen der vil fortælle om tilsvarende oplevelser.

Lyder spændende:-)

Madame Elisabeht
Madame E. Tlf. 28874984 el.  Madame-elisabeht@godmail.dk

Spankingsub

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 234
  • Slave af pisken
  • View Gallery
Sv: Mærker efter hård afstraffelse
« Svar #6 Dato: Torsdag 9 Maj 2024 09:11 »
Hej Slave 147,

Jeg har nok været i BDSM legen i +30 år, men indtil for ca 15 år siden i den blide ende, jeg fik pisk men mere that end slag.


Så mødte jeg en rigtig og fantastisk domina!

Vi indgik en aftale om at hver uge eller hver anden uge besøgte jeg hende, tog tøjet af og fik pisk til jeg tiggede om nåde!

For hver gang kunne jeg lidt mere og siden har hun og andre dominaer pisket mig så ballerne blødte
 
En fri slave til den rette Domina vælger mig

EM`s træl

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 480
  • View Gallery
Sv: Mærker efter hård afstraffelse
« Svar #7 Dato: Torsdag 9 Maj 2024 10:36 »
Hej Slave 147

Du spørger:

Citér
Er det sådan at din smertegrænse bliver flytter lidt hver gang du bliver afstraffet.

Min smertegrænse er helt sikkert blevet flyttet, men det er ikke sådan at smertegrænsen bliver flyttet fra gang til gang. nogle gange kan jeg tåle rigtig meget, andre gange noget mindre, men over tid, tåler jeg mere og mere.

Din fantasi:

Citér
Omkring smertegrænse mener jeg selv at jeg er blevet flyttet en hel del. Har dog fortsat en fantasi om at jeg en gang skal prøve, at blive afstraffet således at min smertegrænse virkelig bliver overskredet. Nok en syg tanke, men det skal på et tidspunkt opleves, så jeg kan opleve hvordan jeg vil reagere.

Hvis det er en syg tanke, så er vi flere herinde der er syge, og jeg vil ikke helbredes!

Når man som jeg, har lavet forholdsvis mange slagredskaber til min Ejer, velvidende at Empress Malice ALTID afprøver piskene på min krop, så hun ved hvordan de ligger i hånden, og hvordan de fungerer, og ikke mindst hvilke mærker de kan afsætte, ja så beder man jo om at blive pisket til Kejserinden er tilfreds, hvilket ikke nødvendigvis er ensbetydende med at det ligger inden for mine grænser!

Du spørger:

Citér
Er der nogen der vil fortælle om tilsvarende oplevelser.

Det vil jeg gerne, og det handler om en gang hvor Empress Malice afprøvede en pisk jeg havde flettet til hende.

Du kan læse mere om den her:

https://www.smporten.com/anmeldelser/skal-vi-flette-vore-julepiske-sammen/msg38103/#msg38103

Og hvis du ser her:

http://www.smporten.com/dominaerne-og-slavetosernes-annoncer/arets-sidste-vagter/

Kan du se pisken i sin Ejers hånd.

Denne pisk havde vi talt meget om, og den skulle være helt som Empress Malice ønskede den, så glæden var stor for os begge da den endelig var færdig, og skulle afprøves.

Nu hører det med til historien at Empress Malice har fuld råderet over min krop, så hun ved at hun har lov til at gå så langt hun vil, det er "farligt" at give en Domina den magt, men min tillid til Kejserinden er så stor, at dét er jeg ikke bange for.

Derimod kunne jeg bestemt mærke mit hjerte slå, da jeg så forventningens glæde i min Ejers øjne!

I løbet af denne dags gentagne piskninger, kom jeg flere gange ud over det jeg før havde prøvet, men hver gang jeg var ved at tigge om nåde, lå jeg på knæ foran min Ejers smukke fødder, så kyssede jeg dem, fik en kort pause, rejste mig, og piskningen fortsatte.

Den nat, havde jeg to overvejende følelser:

Den ene var stolthed over at have klaret dagen!

Den anden var at jeg følte smerte over det meste af kroppen.

Nå ja så var glæden ved at have set Empress Malice smile glad, når hun stod med pisken i hånden.

Senere har jeg flere gange prøvet noget lignende, kun en gang var det som straf.....heldigvis.

For der er, for mig, stor forskel på at blive pisket fordi Empress Malice vil lege, og fordi hun vil straffe.

Når det er leg, ser man Kejserinden smile, også i øjnene, mærker glæde, humor, og smerte.

Når det er en straf, er det "bare" hårdt, ondt, særdeles flovt, og smertefuldt, ingen smil, eller humor.

Det var lidt om mine erfaringer, håber det giver mening.

Ydmygst

EM´s træl


 
Hellere på knæ for Empress Malice, end på knæ for andres fordomme!

Spankingsub

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 234
  • Slave af pisken
  • View Gallery
Sv: Mærker efter hård afstraffelse
« Svar #8 Dato: Torsdag 9 Maj 2024 12:09 »
Indsparket fra EMs Træl fik mig til at tænke på en anmeldelse hvor en af EMs slaver beretter om hvordan han blev straffet af EM

https://www.smporten.com/anmeldelser/empress-malice-straffer-sin-slave-fantom/msg26573/#msg26573
En fri slave til den rette Domina vælger mig

EM`s træl

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 480
  • View Gallery
Sv: Mærker efter hård afstraffelse
« Svar #9 Dato: Torsdag 9 Maj 2024 12:16 »
Hej Spankingsub

Ja det er en god beskrivelse af en afstraffelse begået af Empress Malice!

Tak for at du lige kom i tanke om dén, og delte den med os andre.  ;)

Ydmygst

EM´s træl
Hellere på knæ for Empress Malice, end på knæ for andres fordomme!

Masserkist

  • *
  • Indlæg: 8
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: Mærker efter hård afstraffelse
« Svar #10 Dato: Torsdag 9 Maj 2024 16:32 »
Hej Slave147

Jeg vil gerne dele lidt af mine oplevelser med hård afstraffelse uden kodeord. JEg har gennem årene haft oplevelserne flere gange med en del forskellige dominaer.

Fra de fantastiske oplevelser hvor jeg skreg og bad om nåde, men have en følelse indeni af at jeg stadig gerne ville have det fortsatte i det uendelige.
De virkelige extreme hvor jeg også skreg, bad og tikkede om nåde, og ville have givet alt for at Dominen stoppede og slap mig fri.
Til de frustrerende hvor jeg ikke kom til det punkt hvor jeg nåede min grænse.

Medmindre det har været med en Domina jeg tidligere havde oplevet en af de to første seancer med, er det for mig umuligt på forhånd at vide hvad der venter. Alle de Dominaer jeg har prøvet det med, har ved presessionsamtalen om mine lyster givet udtryk for at de ville nyde at skubbe mig ud over mine grænser, og piske mig nådesløst lige meget hvor meget jeg bad dem stoppe.

Så mit råd vil være at fortælle en Domina du har haft seancer med tidligere om dine lyster, og spørge hende om hun stoler nok på dig til, at hun vil tage dig med på en sådan udflugt.

Min egen oplevelse er at fantasierne aldrig forsvinder. Selv efter de hardcore afstraffelser kommer de igen, selvom der sommetider godt kan gå nogle dage.


Go for it. Og god fornøjelse:-)




Slave147

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 20
  • Jeg er i bund og grund slave
  • View Gallery
Sv: Mærker efter hård afstraffelse
« Svar #11 Dato: Fredag 10 Maj 2024 08:29 »
Først tak for jeres tilbagemeldinger.
Det med at man nogle dage kan klare mere end andre, kender jeg alt til, troede bare at det var mig der havde et sådan. Det har altid undre mig at jeg havde det på den måde, så dejligt at andre også oplevere det samme.
Tanken om en ugentlig afstraffelse har været prøvet, men måtte opgave igen, da mærkerne så var der hele tiden.
De gange hvor det var aftalt at jeg skulle over min grænse, så det blev en regulær afstraffelse, har jeg desværre kunne stoppe seancen. Efterfølgende har jeg ærgret mig og at jeg selv sagde stop – og at det blev accepteret.
Nogle få lidt negative oplevelser, har så fået mig til at tænke at jeg nok burde stoppe med at blive afstraffe – men så kommer tankerne igen, så i dag må jeg erkende at jeg nyder den følelse der sker i kroppen når man bliver afstraffet.
Jeg kan godt lidet når jeg får besked på at ligge total stille til 10 x 10 slag, hvor jeg skal tælle hver slag. Hvis jeg bevæger mig elle siger lyde, er den serie ikke godkendt og tage omgående om. Hvis der så er andre slaver til stede, er det pinligt når en serie ikke bliver godkendt.
Jeg må følge EM’s tral og aftale at jeg ønsker at finde min smertegrænse, når den er fundet, skal jeg ikke kunne stoppe, da jeg ønsker at gå derfra og ikke mene at jeg nok kunne have klaret lidt mere. Må gerne være lidt skræmt efterfølgende. Men det kræver lidt at anmode om det man virkelig ønsker.

Madame Elisabeht(TV)

  • Domina
  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 496
  • Sådan & Sådan
  • View Gallery
Sv: Mærker efter hård afstraffelse
« Svar #12 Dato: Fredag 10 Maj 2024 09:11 »
Hej Slave 147 og Masserkist

 Det er et spændende emne at i skriver om, Nådeløs spanking . Jeg nyder personligt at bringe slaver helt ud til kanten, eller lige over! Jeg har oplevet flere gange at en slave fortæller at de ønsker en nådesløs behandling og at det er Madame som bestemmer, hvornår de har fået nok!

 Fældes for dem er ofte at de finder på undskyldninger under vejs , når Madame tager Kamel pisken i brug så forsøger de at undslippe -

 Hvad gør man som Madames når en slave skriger på briksen, at den bliver dårlig, at det sortner for dens øjne og at den ønsker vand og tigger om at fruen holder op - Eller siger at den vil bruge sit kode ord, selv om der slet ikke er aftalt noget - Fortsætter man så bare, eller lytter man til at slaven har fået nok for denne gang -

 Hvad tænker  i om dette spørgsmål ?

 Madame Elisabeht

Madame E. Tlf. 28874984 el.  Madame-elisabeht@godmail.dk

InQnito

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 269
  • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
  • View Gallery
Sv: Mærker efter hård afstraffelse
« Svar #13 Dato: Fredag 10 Maj 2024 09:49 »
Eller siger at den vil bruge sit kode ord, selv om der slet ikke er aftalt noget - Fortsætter man så bare, eller lytter man til at slaven har fået nok for denne gang -

 Hvad tænker  i om dette spørgsmål ?

 Madame Elisabeht


Puha den er svær . . for nogle vil det være fedt at overskride den grænse, for andre . . . et kæmpe tillidsbrud.

Skal jeg sætte mig selv i situationen, så vil jeg stoppe - tage en pause og så lige føle hvor slaven er. . . måske sådan "snakke med mig selv" så slaven kan høre hvor jeg planlægger at gå når jeg starter igen. Og så gå helt tæt og personlig til slaven . . "Er du klar?, kan du det her?" eller noget lignene.

Men kort - er jeg i tvivl - så ville jeg stoppe. Så må slaven senere beklage det . . hellere skuffe end at skabe tillidsbrud.



Super godt spørgsmåle Madame E

Slave147

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 20
  • Jeg er i bund og grund slave
  • View Gallery
Sv: Mærker efter hård afstraffelse
« Svar #14 Dato: Fredag 10 Maj 2024 10:45 »
Madame E

Meget forståelig - De kan ikke gøre andet.
Hvis kan blive mellem os to, så har jeg desværre selv brugt det en enkelt gang. Var meget flov da forlod stedet.

For mit vedkommen tror jeg ikke at jeg vil kunne klare, at der blev skiftet fra spanskrør til en anden pisk, når min grænse er nået. Tror helt klart at det skal være samme spanskrør hele vejen til sådan en seance.

Måske skal man have den aftale på forhånd, herskerinden mener at slaven grænse er nået, eller når slaven tikker eller stiller dårligt - så vil der altid bliver leveret 24 slag mere. Eller hvad?

Hilsen
Slave147