Forfatter Emne: Madame Sascha  (Læst 4233 gange)

0 Medlemmer og 2 Gæster læser dette emne.

Misjo

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 18
  • Smertenyder til brug for smertelindring
  • View Gallery
Madame Sascha
« Dato: Lørdag 24 September 2022 20:06 »
Nå kære venner

Det er lidt siden jeg har kommenteret eller lagt en lille beretning, så her vi go. ;D

Som skrevet i min første beretning, er jeg jo en mand i min bedste alder, men desværre ramt at cancer og hjertesygdom og derved 100% impotent,
dvs. at jeg ikke kan få rejsning eller udløsning, men stadig kan få en go, men tør orgasme.

Som også tidligere skrevet, har jeg fundet en fantastisk kvinde (og Domina) der virkelig i alle livets forhold, er ligefrem og til at snakke med om alt, og som forstår legen, og stopper hvis man bliver for vild :-), for ens egen skyld. hvilket man hurtigt kan blive i hendes legeværelser :-). Vi har været på en lille rejse, i vores fantasier, som bare har klikket.

Nå, Besøget var aftalt til torsdag, men idet jeg blev utilpas, blev vi enige om af flytte til idag 10,30, ingen problemer med det.

Jeg kørte hjemme fra i god tid, men blev ramt at trafik køer, så jeg, lidt stresset, nåede frem næsten på klokkeslæt.

jeg SMS`ede min ankomst, og fruen lod mig vente lidt. inden summeren lød og jeg kunne komme ind. måske var jeg 1 minut for sent, Tja det må jeg jo så tage min straf for hehe

Nu kender MD Sascha og jeg hinanden ganske godt, og der var ingen sure miner, blot en kommando (som vanligt) Smid skoende (og Krykken) videre frem og af med tøjet. bum
Fruens underdanige fik lov lige at låne toilettet, og skyndte sig at finde et håndklæde frem til brug efter seancen. Super badeforhold og altid rene håndklæder

Halsbånd på. det er slavens ønske, det sætter ligesom retningen for legen.
Selv forløbet kan jeg ikke rigtig beskrive, men det var himmelsk og bragte mig derud hvor alting er ligegyldigt, Unikt og lægger udført og så en massiv smerte i tilpassede mængder.
at jeg bare lukkede øjerne og stille bad om at måtte ligge en stund og bare nyde smerten. Ubetalelig fed oplevelse. (endorfinerne raser og man er blot i lykkeland)
og alting udført med professionalisme, og snilde, så selv om jeg fik en solid og hård spanking, og en hård leg mange nåle og kroge med hårdt træk i mange retninger.
ja så stod slaven uden væsentlige mærker. fræk og lidt i Sub Space efter seancen
Woops, jeg glemte at jeg selvfølgelig også fik fruens varme safter, lidt alternativt indsprøjtet i munden, da det er svært at åbne munden og tage imod, med 2 stk, 15 sm lange nåle fra kind til kind.

Kort fortalt bestod seancen af let bondage, Jeg har klaustrofobi, hvilket Madame er klar over, men vi har arbejdet med det, og min tryghed ved Madame gør at vi langsomt, men sikkert, kommer videre med reb og fixering TAK Madame, spanking, lidt urinleg, nåle, strøm, fiskekroge i nosser og pik, i forskellige størrelser med Snorre træk i mange retninger, lange nåle i nosser og ansigt, strøm ad libitum og mange andre små finurligheder, der bragte slaven (og Madame) glæde. Der er ingen tvivl om Madame nyder sit arbejde, især når hun får lov at flytte grænser, og udleve sine små ondskabsfuldheder. hehe.
Madame har lagt lidt af dagens leg op på snap, hvis der ernogen der vil have et kig :-)


Misjo, Elsker kvinder, legen og den gode smerte