Forfatter Emne: Langtidsophold  (Læst 929 gange)

0 Medlemmer og 2 Gæster læser dette emne.

EM`s træl

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 398
 • View Gallery
  • traellen
Langtidsophold
« Dato: Søndag 11 April 2021 15:50 »
Langtidsophold.

Når jeg læser om ønsker ang. Langtidsophold, kan jeg ikke lade være med at tænke på egne fantasier, drømme, og oplevelser.

Fantasierne har jeg haft fra helt ung, tænk at blive kidnappet af en smuk Domina klædt i stramt læder/latex……….med høje hæle.

Derefter blive ført til en lille celle, hvor man var underlagt Dominaens luner.

Men hvilke luner drømte jeg så om at Dominaen skulle have?  :P

Skulle det være mange timer alene i mørket, der ville sende tankerne på langfart?

Ville jeg helst have at Dominaen piskede, pirrede, ydmygede mig i flere timer?

Hvad med toiletbesøg, bad, mad, osv?

For mig var fantasierne centreret omkring at blive spærret inde i lang tid, hvor jeg ikke kendte tidshorisonten, afløst af seancer med forskellige ydmygelser, pisk, og hvad Dominaen fik lyst til.

Efter at have drømt/fantaseret i lang tid, endte jeg med at søge rundt, for at finde en Domina der tilbød den type ophold.

Det viste sig at være svært, både fordi der var få der havde faciliteterne til det, og fordi økonomien satte begrænsninger for mig, men det gav da mange spændende korttidsbesøg hos forskellige Dominaer, så den markedsundersøgelse har jeg ikke fortrudt.

Der gik nogle år, hvor jeg havde mange oplevelser, bare ikke langtidsophold, før der skete noget i dén retning.

I første omgang blev jeg tilknyttet en Domina som husslave, hvilket gjorde at jeg var i selskab med en Domina i længere tid ad gangen, men ikke dén form for langtidsophold.

Af forskellige årsager skete der det at jeg kom under en Domina, hvor det af flere årsager blev muligt, dog ikke i et S/M studio, men mere privat.

Men for at det nu ikke skal være alt for abstrakt, vil jeg gerne fortælle om en oplevelse, og jeg har valgt en af de mere spændende:

På et tidspunkt blev jeg kontaktet, med beskeden om at jeg skulle lave en tre retters menu med tilhørende drikkevarer, der både skulle kunne tilfredsstille vin og øldrikkere, samt være mættende uden at være tung.

Som befalet satte jeg en menu sammen, der opfyldte de opstillede krav……… ::).håbede jeg.

På dagen blev mad, drikkevarer, bord, ”Hullet” samt Dominaens ”kahyt” klargjort før Domina og gæst ankom.

Da de to kvindelige hovedpersoner ankom, blev middagens for og hovedret serveret af mig, før jeg blev låst inde i ”hullet”, uden nogen form besked om hvor længe.

Efter noget tid, blev døren låst op, hvorefter jeg fik besked på at rydde spisebord, samt gøre klar til at servere desserten i de bløde møbler, herefter gik turen igen ind i ”Hullet”.

Et par timer og mange feminine grin på ydersiden af den aflåste dør, blev der igen låst op, men kun for at jeg kunne tage den mad og drikke der var blevet sat på gulvet udenfor døren.

Meget betænksomt overfor den der senere skulle vaske op, for der var tre retter på en tallerken, bæredygtigt var måltidet også, for det var de rester de to kvinder ikke havde spist.

På samme måde var der kun et glas til øl og vin, der var blevet hældt op i samme plastikkrus, dog var der et ekstra glas med noget der lignede champagne, dog var det en lun champagne.

Efter yderligere et par timer, kunne jeg høre at der blev taget afsked ude ved hoveddøren, og kort efter blev døren åbnet, hvilket jeg var glad for, af to grunde:

For det første havde jeg ikke fået min urinkolbe, og engangstoilet (spand med plasticpose i) med ind, så jeg havde gule øjne.

For det andet, og lige så vigtigt, så nyder jeg jo helt klart at være sammen med den Domina der bestemmer i mit liv.

Det blev et kort visit ude i friheden, kun lige tid til at rydde op efter aftenen, og gøre klar til natten, men vigtigst af alt, så fik vi en kort snak om aftenen, og bortset fra nogle småting var Dominaen tilfreds med mit arbejde, og fejlene, nå ja dem blev der afregnet for næste dag, hvor vi var i det lokale S/M studio, meen det er en HELT anden historie der kan komme en anden gang.

Efter denne korte tur ude i friheden, gik turen igen ind i Hullet.

Nu kom natten, med stilhed, tanker og til sidst søvn.

Tankerne der kommer til mig, når døren er lukket og låst udefra af min smukke ejer, kan være mange, men trygheden er en grundlæggende følelse, for i og med at der er hende der bestemmer, så ved jeg også at hun passer på mig.

Søvnen kom snigende, og tog over, jeg vågnede udsovet, men trængende, hvorfor jeg måtte benytte mig af de medbragte nødtørftremedier.

Nu hvor det var ved at blive lyst igen, og jeg ikke kunne sove mere, kom tankerne tilbage, der var helt stille i huset, så jeg vidste at det ikke var lige nu at slåen ville blive slået fra.

Der gik et par timer:

Så kunne jeg høre ”liv” derude, kaffe blev brygget, og andre morgengøremål foregik lige derude på den anden side af den låste dør, og her lå jeg.

Tiden gik:

En føntørrer kunne høres, har hun mon glemt mig?

Mere tid gik:

Flere gøremål var hørbare derude, og hver gang jeg kunne høre bare fødder der nærmede sig døren til Hullet, kunne jeg mærke spændingen, men ingenting skete.

Endnu noget tid gik:

Dæmpet telefonsnak kunne jeg også høre, dog uden at kunne høre hvad der blev talt om, stadig ingenting.

Solen skinnede:

Kaffemaskinens muntre snorken kunne høres, jeg havde redt min seng, taget tøj på, ryddet op, så der stod en bakke med brugt service, og tomme glas ved døren, det samme gjorde en plasticpose, hvis indhold ikke skal beskrives her.

Skridt på bare fødder kunne nu høres tæt på døren, og så hørte jeg endelig at slåen blev slået fra:

Godmorgen træl lød det frisk fra den smukke Domina der stod i døren, frisk var den luft jeg kunne mærke komme ind, nu mærkede jeg at luften herinde ikke var helt frisk, men det var duften af den fod der blev sat ind, så jeg kunne hilse godmorgen på en passende måde.

Et hurtigt brusebad senere sad vi på terrassen, jeg på gulvet, og drak en kop sen morgenkaffe, mens vi talte om oplevelsen, fra hver vores perspektiv, ja man kan sige fra hver vores side af den låste dør.

Derefter gik turen til det lokale S/M studio, hvor dagen gik med en blanding af at være husslave, og afregning for gårsdagens fejl.

Det var en oplevelse, en oplevelse, hvor jeg sammenlagt var låst inde i ca. 15 timer, men der var mange afbrud, sådan er det ikke altid, det kan være både kortere eller længere perioder, så det er vigtigt at have både nødtørftremedier og drikke med når døren bliver låst.

Virkeligheden er ikke helt som ungdommens fantasi, men sådan er det ofte for mig i dette univers, men jeg må sige at jeg nyder virkeligheden, og takker for de oplevelser jeg har haft indtil videre.


Ydmygst

EM´s træl
Læs min blog: https://poem532.wordpress.com/ og http://traellen.dk/ Hellere på knæ for Empress Malice, end på knæ for andres fordomme!

servus

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 25
 • moden slave med sorte drifter
 • View Gallery
Sv: Langtidsophold
« Svar #1 Dato: Søndag 11 April 2021 15:57 »
Kære træl
jeg takker for en smuk beretning, ingen tvivl om du har en nær relation som slave for en Domina som "kender "dig.

varm hilsen
servus
servus den modne sub

Slaven Jylland

 • *
 • Indlæg: 5
 • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
 • View Gallery
Sv: Langtidsophold
« Svar #2 Dato: Onsdag 30 Juni 2021 18:03 »
Wow det er lige mig det der.