Forfatter Emne: Besøg af Prinsesserne i privaten  (Læst 733 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

MisterA

  • *
  • Indlæg: 1
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Besøg af Prinsesserne i privaten
« Dato: Fredag 29 Juli 2022 00:15 »
Kære ligesindede kinkstere.

Så blev det igen min tur til et dejligt gensyn med de to fantastiske Prinsesser :D

Jeg fik lyst her til aften og tillod mig at kontakte de to Prinsesser og blev tilbudt at de besøgte mig inden de skulle i byen... Jeg har tidligere besøgt dem hos deres sted på Østerbro.

Jeg blev tilbudt 2 timer outcall for 6.000,- og halvanden time for 5.000,-. Jeg valgte 2 timer.

Det var så frækt at få besøg af de to Prinsesser der var klædt super sexet i tætsiddende kjoler om deres dejlige numser  ( Jeg elsker Prinsesse Monroe's dejlige store Danske numse) samt sorte højhælede sko. Det var meget ydmygende at de hånte mig med at jeg var deres betalingsgris og aldrig får lov at røre dem.. Mens de gør sig smukke for deres kærester som de selv gir' drinks i byen i aften og knalder når de kommer hjem. Meget ydmygende og tilfredsstillede min fantasi jeg har set på film (Brat Princess)

Jeg blev klædt ud som sissy, var beordret i bilka inden de kom og købe dameundertøj i stor størrelse jeg kunne passe, og blev kneppet med deres strapons. Det er såå frækt at de har deres strapons med i dametasken. Der er bare noget over sådan to unge 'uskyldige' piger der hiver kæmpestore dildoer op ad tasken.... Mmh

Jeg bor ikke langt fra en skov og jeg fik lov at få min fantasi opfyldt om at være hund. Det skal lige siges at det var EFTER mørkets frembrud. Vi gik over til skoven, ved skovbrynet blev jeg beordret til at tage tøjet af og sidde på knæ. Fik halsbånd og særlige 'luffer' på der gør at jeg ikke kunne bruge fingrene, så jeg havde 'poter' som en køter.

Vi legede fetch og jeg skulle sitte, gi' pote, rulle mig osv. Alt imens de talte til mig som om jeg bare var en sød lille hundehvalp.

Jeg var så liderlig af at være deres lille hund og jeg fik lov til skiftevis at humpe Prinsesse Daisy og Prinsesse Monroe's ben mens jeg kyssede deres dejlige numser igennem deres tætsiddende kjoler. Jeg kom i en fantastisk orgasme udover Prinsesse Monroe's ben og høje hæle mens jeg sagde 'vuf vuf' ind i hendes store dejlige numse. Slikkede hendes ben og sko ren og fik tøj på. Vi gik sammen hen til den nærliggende togstation hvor jeg diskret kunne sidde på knæ og takke Prinsesserne for deres tid og for at jeg måtte finansiere deres bytur og at jeg var så heldig at de ville se mig i aften.

Tak kære Prinsesser for endnu en uforglemmelig oplevelse og god bytur til jer og jeres kærester... Er så misundelig på de mænd...

 

https://annoncelight.dk/showad/346498


-et besøg hos Prinsesserne er ganske vist ikke det billigste fordi de er to sammen, men de er efter min mening de bedste i branchen. Meget teknisk svære opbindinger gør de dog ikke.

Jeg har besøgt de fleste i branchen der er værd at besøge og det er min overbevisning at til almindelig smerteleg, sissy, ageplay og ydmygelse er de to Prinsesser suverænt de bedste i DK.

Første gang besøgte jeg dem, 4k for en time og jeg var der i 1 time og 18 minutter.

I dag betalte jeg for 2 timer outcall og vi var sammen i 2 timer og 40 minutter.

Om Prinsesserne bare godt kan li' mig eller hvordan.. Jeg kan bare sige at de virker til at nyde legen og IKKE har travlt.

« Senest Redigeret: Fredag 29 Juli 2022 17:59 af MisterA »

“boy”

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 432
  • View Gallery
Sv: Besøg af Prinsesserne i privaten
« Svar #1 Dato: Fredag 29 Juli 2022 08:34 »
Rigtig dejlig anmeldelse, og du har jo helt tydelig nydt aftenen, indendørs som udendørs. Tillykke med det 😊
Selv elsker jeg også at lege udendørs - omend ikke lige hundelege, men det er kun dejligt, at vi er så forskellige, også for Domina’erne, så De har lidt forskelligt at lege med 😊

Hilsen “boy”