Forfatter Emne: Første Besøg ved Miss Dark Desire  (Læst 1943 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Den blå bil

 • *
 • Indlæg: 3
 • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
 • View Gallery
Første Besøg ved Miss Dark Desire
« Dato: Fredag 15 Oktober 2021 20:16 »
Dette skete for en del uger siden, har blot ikke lige kunne sætte mig ned og skrive før nu.
Og der er jo lidt stille herinde, så tænkte nu ville jeg lige give mit bidrag :)

Det var ved at være lang tid siden jeg havde været ved en Domina, faktisk sidst var før Corona for alvor tog fat, men da tingene igen begyndte at åbne op kriblede det i mig for at komme afsted igen og når man holder til i Jylland er der ikke hel så mange muligheder. Men jeg tog kontakt til Miss Dark Desire, skrev en lille email og en aftale blev sat i stand.

Da dagen oprindte gjorde jeg mig klar med bad, og udskyldning indvendig, og kørte afsted i meget god tid, da det her var et hel nyt sted for mig i Nr. Snede, Stedet ligger ganske diskret og for sig selv.

Her blir jeg mødt af Miss Dark Desire der byder mig indenfor, jeg er tydeligt nervøs, selv om jeg har prøvet noget før, så er det her stadigvæk noget jeg nogen gange skal pinche mig selv i armen for at sige at det sker, og ikke blot mere er en fantasi, men det har taget en del tid og overvejelser før jeg tog springet, ind i dette her univers.

Jeg havde som sagt prøvet nogle ting før, som Strøm, pisk, smule Breath play, kneppemaskine og andet, men som jeg skrev til Miss Dark Desire betragter jeg mig stadigvæk som nybegynder og tænker det også er bedst at starte ud på den måde, da ingen Domina er ens, og deres forhold/kendskab til slaven skal opbygges med tiden. Men med alt det sagt så ja var jeg en smule nervøs, men det sagde Miss Dark Desire at det sku jeg ikke være, det her er trygge rammer, og jeg faldt lidt mere til ro, mens jeg blev ledt ind til, hvor legen sku foregår.

Miss Dark Desires Domicil er ikke det største, men det er bestemt heller ikke, basalset er det 3, hvor et af dem er badeværelset der er strategisk placeret tæt ved, men sku jeg komme med et forslag til Miss Dark Desire så var det at få taget nogle billeder af rummet med en vidvinkel linse, fordi når man ser billederne på hjemmesiden er det desværre lidt svært at få et godt indtryk af hvor stor plads der er. Men pladsen er udnyttet hel fint.

Emner for den her dag var blandt andet Strap-on, jeg havde som sagt prøvet kneppemaskiner før, men aldrig en strap-on med en Domina bag, og til sidst var det Urin leg for første gang.
Miss Dark Desire nævnte dog at vi til at starte med lige to en omgang pirrings bondage, fordi som hun så rigtig sagde, hvis man bare lagde ud med Strap-on en hel time så var man hel færdig bagefter, og det havde hun jo nok ret i.

Så først op på briksen og blive fastspændt, og med blindfold, så jeg ikke ku se hvad som foregik men kun høre, og ja mærke :)
Det jeg synes var rigtig fedt ved det her var at ens sanser forstærkes når man er fastspændt, og sikkert endnu mere jo flere sanser der fjernes.
Men en af de ting jeg blev udsat for var Sounds i Urinrøret, og jeg var i sådan et stadige at jeg på et tidspunkt var i tvivl om de var inde eller ude, fordi mine sanser leger med mig i den her situation, men ikke en ubehagelig følelse, den var blot meget meget anderledes.

Varm Stearin fik jeg også lige på mig, og den følelse blir også forstærket meget, og det er lige smerte til at starte med, men det er ikke sådan at man ikke kan holde det ud, det gir et gib i en når stearinen rammer ens krop, og udvisheden med hvornår stearinen rammer en igen uhhh den er evil, men man må blot afvente, hvad som sker.

Efter en skøn lille Pirrings runde var det tid til Strap-on og jeg blev bøjet forover en trebuk, dem fra gymnastiksalen, den passede til min højde, hvorefter Miss Dark Desire gik igang med at forberede min Røv med hendes fingre, og i starten slappede jeg ikke hel af og det kunne hun også mærke, men efter lidt tid så lykkedes det mig åbenbart at slappe mere af, og hun begyndte nu med den første Strap-on lige så stille mærkede jeg den trængte op i mig, og Miss Dark Desire vuggede stille og roligt frem og tilbage, indtil den gik nemt ind og og ud, det her slog SÅ meget en maskine den her bevægele som kun et menneske kan lave i forhold til en maskinen mere monotone støden frem og tilbage kombineret med følelse af at ku mærke Miss Dark Desire Krop støde ind i mig hver gang hun trængte ind, var ehmm himmelsk? Og det gik da også hurtigt for nemt frem og tilbage, da Miss Dark Desire sagde, "Du kan vidst godt tage noget større" og den første Strap on blev skiftet ud med en der var noget større og jeg ku godt mærke i starten sku jeg lige vænne mig til den tydeligvis større Strap-on, men efter lidt tid så blev den også kørt ordentlig i stilling.

Og det var så her jeg oplevede noget som en kneppe maskine ikke kan gøre.
I forb. med den noget større Strap-on ku jeg også mærke min Prostata blev påvirket og jeg fik den hel følelse af at jeg var ved at komme, men det skete ikke, Miss Dark Desire holdte mig hen, og nu skiftede hun mellem små rolige stød til kort efter at gå mere ned i tempo, for dernæst at øge tempoet gevaldigt hvor jeg følte jeg var meget tæt på at komme, men hun stoppede inden det skete hver gang og sådan fortsatte det et stk. tid, en meget uvant følelse for mig og jeg var overbevist om hun kunne ha holdt mig hen på den måde i længere tid endnu, selv hvis jeg meget aktiv havde forsøgt at komme, under hele seancen kommunikerede vi også, og måske snakkede jeg lidt mere end normalt for mig under sådan en seance her, men jeg fik dog ikke lukket munden på nogen måde. Jeg har også en refleks men jeg jeg tit kan komme til at grine under de her seancer, så ved jeg det har været godt :)

Efter en skøn første introduktion til Strap-on var det ned og ligge og modtage Urin, det var en fantasi jeg længe havde haft som jeg absolut ingen erfaring havde med, men jeg blev lagt ned på gulvet og lige fikseret min arme så de ikke ku komme i vejen for noget, samt en vibrene Plug i røven, for ligesom at krydre oplevelsen mere. Miss Dark Desire stirrede mig intens med sine Isne blå øjne, og med et frækt smil lod hun dråberne falder over min krop og på min pik, som straks reagerede positivt på det som hun kommenterede, Det frække og lidt forbudetved at ha en Domina som står og pisser på en var skøn, at mærke den her varme urin ramme min krop og langtsom bevæge sig længere og længere op mod ansigtet var meget pirrende. Vi stoppede dog inden vi kom til ansigt og munden, som sagt det her var min første gang med Urin, og det havde været en skøn oplevelse indtil nu, så vi blev enige om at det var bedre at bygge videre på det en anden gang f.eks. i stedet for at gøre det nu her og så finde ud af det måske var en ting jeg ikke brød mig om. Dette ved jeg ikke på forhånd men jeg er da opsat på at prøve at gå videre med det næste gang, for at se, hvor langt jeg kan gå med det, og hvem ved om jeg måske bare blir hel vild med det, det vil tiden vise, jeg havde heller ikke forventet at jeg ku li at blive taget i røven så at sige, men der kan man bare se :)

Taktisk nok var dette afslutningen på seancen og vi fik lige en kold Sodavand til sidst, mens vi snakkede om seancen og oplevelsen, og herefter gav vi knus og sagde farvel, jeg satte mig ud i min bil, og kørte hjem af igen, mens jeg blot havde det største smil på hele turen hjem stortset over den her oplevelse.

Så tusind tak til Miss Dark Desire for en skøn dag i dit Domicel, jeg håber vi ses igen en anden god gang, du var så venlig og forstående, og jeg fandt det så naturligt bare at sige tingene uden at føle at jeg brød den her kemi under seancen mellem os. Glæder mig allerede til næste gang jeg tager turen, og hvor der kan bygges videre samt prøves nye ting af.

Og god weekend til jer alle :)
« Senest Redigeret: Fredag 15 Oktober 2021 20:34 af Den blå bil »

DarkDesireMissH

 • Domina
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 113
 • Sadistisk Domina med mindfuck i fokus 🖤
 • View Gallery
  • www.missdarkdesire.dk
Sv: Første Besøg ved Miss Dark Desire
« Svar #1 Dato: Lørdag 16 Oktober 2021 12:28 »
Tusind tak for dine dejlige ord..😊
 - Kan sagtens huske dig og seancen..!! Glæder mig bestemt til at vi sammen træder de næste skridt..
Rigtig dejlig weekend..!!
Når Gud skaber en smuk kvinde åbner djævlen en ny konto. www.missdarkdesire.dk - 91928414
  - Dominari est tueri ♠️

Den blå bil

 • *
 • Indlæg: 3
 • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
 • View Gallery
Sv: Første Besøg ved Miss Dark Desire
« Svar #2 Dato: Mandag 14 November 2022 17:28 »
Jeg synes blot jeg holder fast ved det indlæg jeg startede ud med, så her er næste kapitel så at sige :)

Stort set et år siden jeg var afsted sidst, men efter en omgang Corona, og andre ting der valgte at komme i vejen, blev det tid igen, så jeg tog ud for at besøge Miss Dark Desire, hun havde i mellemtiden flyttet til nyt sted, så jeg var jo spændt på at se stedet og mødes med hende igen, afstanden var heldigvis stortset den samme, måske lidt kortere oven i købet.

Stedet ligger lige som det sidste dejlig diskret, og god plads til parkering, hvis man er langvejs fra. Jeg ankom på den aftalte dag og altid lige godt stk. tid før, jeg køre som reel altid forbi stedet først og så sikrer mig hun er klar, før jeg så køre op, Men ved ankomst blev jeg budt velkommen i døren af en smilende Miss Dark Desire, og jeg blev vist ind til et værelse i stue etagen hvor jeg kunne tage tøjet af. Og hertil var der også dejlig stort badeværelse, med bruser, og et badekar, samt fin plads på det store badeværelsesgulv til evt. våde lege som også blev aktuel den her dag :)

Miss Dark Desire, var ved at finde sig ind det nye sted, så vi tog tingene stille og roligt og ja prøvede os frem, og det gav også en ganske uformel stemning, men self. stadigvæk hende som har føringen gennem legen.
Så vi startede ude med en omgang pirrings bondage, det er bare en go måde at komme i gang med tingene på, men det kan jo også være den start ændrer sig en gang når man er blevet mere vandt til tingene, men det kan varmt anbefales, som en god måde lige at starte ud med tingene på, har været min erfaring.  og i forb. med denne del af seancen blev jeg fikserede med armene til sengen og blindfoldet, så jeg ikke kunne se, men kun mærke, høre og føle hvad som skete, og her kom vi vidt omkring med diverse nye massage apparater der kunne mærkes på pikken og andre steder, nåja og det hele blev så meget mere udfordrende for mig da jeg ikke som normalt lige havde haft orgasme dagen før, så jeg var noget mere følsom og konstant nervøs for at komme i utide, hvilket jeg jo self. ikke måtte da det betød self cleanup fik jeg af vide, men det havde sådan set ikke ændret så meget, mere om det til sidst.

Et ved ikke om vi kalder det højdepunkt, men hvert fald et punkt, hvor jeg lige blev noget mere opmærksom var da jeg blev introduceret for klassisk musefælde af Miss Dark Desire, og selv om jeg gipsede noget da det gik op for mig hvad det var og at de blev taget af igen med et lille ryk fra mine testikler, så var det fedt at prøve noget nyt som jeg nok ikke lige havde set/mærket komme (da jeg jo vitterligt ikke kunne se noget) jeg er ikke rigtig til sådan ekstrem smerte, men det behøver det heller ikke være for at give en reaktion fandt jeg hurtigt ud af.

Og efter denne omgang Pirrings Bondage, var det tid til Anal, hvor jeg mærkede at jeg blev udfordret dvs. vi gik op i størrelserne, fordi som Miss Dark Desire sagde, jeg tog det anale så dygtigt, så hun sku da lige se, hvor langt vi kunne gå stille og roligt frem af, og jeg tror da også vi fandt min max størrelse for den dag her, også selv om hun lige sku prøve med numret større end det
"man må jo gerne lige prøve selv om den ikke kan komme ind" som hun sagde. Og ja jeg må jo blot tilstå jeg elsker? det Anale, der er en fantastisk følelse i hele kroppen, når man blir taget på den måde, og mærker prostataen blir stimuleret, hvor man føler man konstant er lige ved at komme, og tror også jeg var meget tæt på i de hel store størrelse af Strap-ons, jeg er, hvertfald glad for jeg tog modet til mig og introducerede mig selv for dette anale aspekt, da jeg startede ud. Som noget nyt legede vi også med en Sex gyngen hun havde fået anskaffet for nylig, og følelsen af at sidde i sådan en, hvor du bare ligger/hænger og tager imod, mens du gynger frem og tilbage føltes ret godt, men i og med det her også var en dag, hvor ting blev prøvet lidt af, så fandt vi også ud af at lige den her model, ikke var hel så "ergonomisk" eller hvad man vil kalde det, ting blev ret hurtigt ikke afslappende eller hvordan det skal beskrives, og det var ikke Miss Dark Desire eller undertegnedes skyld, men jeg er overbevist om, som Miss Dark Desire selv nævnte at det nok var lige den her model, som bare ikke fungerede så godt, men det finder man jo også kun ud af ved at prøve, og det er jo ikke noget hun sådan rigtig selv kan bedømme hel så nemt som hendes slaver.

Vi var ved at komme til sidste punkt på sessionen, Urin Leg, som jeg også legede med sidste gang, og jeg må være godt brugt bagi af det Anale, fordi da Miss Dark Desire, lige ville udfordre/pifte den sidste del lidt op gav hun mig en Buttplug op bagi, før vi sku ned af trapperne, men jeg kunne bare ikke holde den inde lige meget hvor meget jeg anstrengte mig, den faldt konstant ud, så jeg er overbevist om ja det var self. mig der ikke var dygtig nok, men jeg tror hel sikkert også jeg var blevet noget udvidet den dag :)

Men vi kom ned på det store badeværelse hvor jeg blev ført ned blindfoldet, og det er altid lidt en speciel følelse at gå rundt nr man intet kan se, og her blev jeg lagt på gulvet, og klar til at modtage Miss Dark Desire's gyldne dråber, på Pikken og brystet, vi kom lidt længere op af den her gang følte jeg, så vi bevæger os op i mod ansigt/munden, hvor jeg en dag kommer til at modtage de gyldne dråber, og smage og indtage dem.

Nu nævnte jeg tidligere det her med Self Clean up, så som sidste punkt på sessionen efter vi havde leget med Urin og jeg stadigvæk lå på gulvet, blev jeg beordret til at spille den af, og i det jeg kom udover min hånd sku jeg med det samme tage den op til munden, og slikke ren. Det var en ting jeg indrømmet havde fantaseret om før og nævnt i en strøg tanke, note to self. Miss Dark Desire, fanger op på alle tingene, så i det jeg kom, blev jeg som sagt kommanderet til at få hånden op til munden hurtigt, og jeg gjorde det instinktivt, dels ville jeg self. ikke skuffe min Domina, men jeg indrømmer også jeg blev grebet af hele situationen, og efter jeg ja havde indtaget min egen sperm og smagt på det, så lå jeg bare hel udmattede med stort smil. sikke en oplevelse og så var det slet ikke hel så slemt som først antaget, fordi du netop blir grebet af hele situationen, håber på noget ala. samme følelse når jeg en dag rykker grænserne mere i forb. med Miss Dark Desires gyldne dråbe, frivilligt eller med lidt motivering som nu her, selv om jeg nu ikke tror jeg vil mangle motivation den dag det sker, men ja det er nok næste store ting der bygges op imod.

Efter denne 1½ time Session, fik jeg taget mig et bad, kom i tøjet igen, og fik en kold Sodavand, mens vi lige fik en snak om det hele, og det var bare hygsomt, ja jeg har brugt ordet hygsomt meget, men det er bare den følelse jeg har, og det er ikke den værste følelse, det er fint at lege og blir beordret rundt, men der er også en naturlig medfølelse bag det hele, som også bare gør at det man udsættes for fremkommer naturligt, og efter lidt snakken, så sagde vi farvel og med et knus, og så drog jeg ud i min bil og med retningen hjem af igen, og igen med en hel særlig ro i kroppen, og stort smil.

Jeg satser ikke på der skal gå et hel år før næste gang, fordi nøj jeg er simpelthen vild med Miss Dark Desire, og hendes personlighed, ja vi kan sidde og snakke og jeg var måske også meget snakkesalig og kommenterede på mange ting, men hun er hurtigt til også lige at træde i karakter, og det her spil mellem blot at være hel sig selv og til at snakke med, men samtidig fortsat være den dominerende er jeg vild med.

Jeg vil glæde mig til næste besøg, og hvad vi kan finde på, måske jeg også kan inspireres lidt af hende med ting. Jeg håber Miss Dark Desire kommer til at finde sig rigtig godt til rette i hendes nye sted, det er så få Domina'er vi har her i Jylland, så dem skal vi ære og passe godt på :)DarkDesireMissH

 • Domina
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 113
 • Sadistisk Domina med mindfuck i fokus 🖤
 • View Gallery
  • www.missdarkdesire.dk
Sv: Første Besøg ved Miss Dark Desire
« Svar #3 Dato: Fredag 18 November 2022 17:14 »
Tusind tak for dine dejlige ord, unge mand..!! ;) De varmer på sådan en ellers kold dag..
 Jeg ser frem til at tage dig med endnu mere ind i mit urin univers.. Jeg har nye tanker og ideer som du bliver en del af.. Pas godt på dig selv til vi ses igen..

Miss Dark Desire
Når Gud skaber en smuk kvinde åbner djævlen en ny konto. www.missdarkdesire.dk - 91928414
  - Dominari est tueri ♠️

Den blå bil

 • *
 • Indlæg: 3
 • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
 • View Gallery
Sv: Første Besøg ved Miss Dark Desire
« Svar #4 Dato: Fredag 18 November 2022 19:37 »
Tusind tak for dine dejlige ord, unge mand..!! ;) De varmer på sådan en ellers kold dag..
 Jeg ser frem til at tage dig med endnu mere ind i mit urin univers.. Jeg har nye tanker og ideer som du bliver en del af.. Pas godt på dig selv til vi ses igen..


Uhhh, glæder mig allerede til at se hvad du har fundet på :)

Og ja det var netop også det pokkers kolde vejr der inspirede mig lidt til at skrive, så er glad for det varmede.