Forfatter Emne: ... Dobbelt Domminans ...  (Læst 3072 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

guest7756

 • Gæst
... Dobbelt Domminans ...
« Dato: Mandag 19 April 2021 06:27 »
Dobbelt Dominans .. Fra fantasi til virkelighed.

Jeg har i gennem flere år forsøgt at få en seance med Mistress No1 når hun var på visit i jylland i et sommer hus, men jeg var altid uheldig på den måde at jeg ikke kunne den dag Mistress var i jylland. Jeg har kun kendt mistress i gennem sm porten, jeg har altid syntes at hun havde en fed personlighed som jeg syntes rigtig godt om.

Lørdag d.17 kom dage så hvor jeg endelig skulle møde Mistress og så oven i købet til en dobbelt seance som jeg ikke har prøvet i de 30 år hvor jeg har været slave/legetøj.

Dage kom og på vej til aalb. fløj tankerne rundt i hoved, nu skulle jeg endelig møde skønheden (mistress) og Miss Sofie og så til en dobbelt seance .. det var jo vildt.

Miss Sofie åbnede døren og da jeg var på vej ind fløj endnu en tanke i gennem mit hoved .. nu blev alle mine tanker og fantasier til virkelighed.

Vi stod og snakkede da jeg kunne høre lyden af et på støvler der kom nærmere og nærmer jeg kiggede over mod døren som stod på klem og der var "hun" mistress stak hoved frem i døren og bød mig velkommen face to face .. vildt.

Efter lidt snak frem og tilbage pegede mistress på gulvet og sagde din plads er der og seancen kunne begynde, miss sofie stod nu ind over en høj seng med hendes lækre numse mod mig og det var da noget af et syn .. mistress sagde at det var byens lækreste numse og det kunne jeg da kun give hende ret i, den numse skal kysses og slikkes
.
I mens at jeg var i gang med at kysse og slikke den lækre numse," lod mistress en spytklat glide lige så forsigtigt ned på Sofies balder og Sofie grinte da Mistress bad mig fjerne det med tungen" efter et stykke tid stillede mistress sig ved siden af sofie og sofie stod nu bag mig og pressede mit hoved ind i mistress søde lille numse med besked om at kysse og slikke den .. tænkte sker det her virkeligt eller drømmer jeg.

Jeg blev ført ind i et andet rum hvor det var nogle tykke stolper som dannede en stor firkant, miss sofie satte sig på en stol og jeg fik besked på at kravle nærmere .. jeg ved af erfaring at nu kunne det blive meget farligt at være slave, da nogle domina har en grænse om ikke at komme for tæt på det man som slave har mest lyst til. Men miss sofie viste vejen uden at sige noget.
Med en finger kørte hun den fra hendes støvle skafter og helt op til det aller helligst sted, jeg tøvede lidt så hun gjord det igen så jeg kravlede helt tæt på og begyndte at kysse og slikke hendes inderlår, jeg kunne godt mærke at mistress lavede et eller andet men tænkte ikke så meget over det.Da jeg nåde hen til miss sofies fisse tog hun fat i mit hoved og holdt det fast og så skulle der slikkes, samtidig kunne jeg mærke at jeg fik et eller andet om maven og så strammede mistress til og bagefter kunne jeg høre lyden af nogle kæder.

Mistresss gav mig besked på at stå op og så kunne det nok være at kæder ved ankel - arme og det læder bælte jeg havde fået på blev strammet til, miss sofie stod bag mig og legede med min bryst vorter .. det var vildt frækt.

Mistress sad nu foran mig på en stol med reb i hånden og så gik hun i gang med at binde min pik og nosser hårdt op. miss sofie stod med hendes hoved helt tæt til mit og stønnede mig blidt i øret og samtidig begyndte hun at åbne mig analt  .. det var vildt frækt, jeg har ikke før prøvet noget så erotisk med em domina.

Jeg havde lyst til at skyde min røv i mod hende så hun bare kunne tage mig og fiste mig på stedet, men samtidige kunne jeg mærke de stramme reb som mistress bandt om min pik og nosser så jeg stod helt stille og nød bare at være deres legetøj.

I et andet rum stod en gynækolog stol klar og jeg fik besked på at ligge mig helt ud til enden og op med ben .. nu var jeg klar til sidste del af seancen, der blev leget med spyt - urin - bryst vorter - strøm - strapon i begge huller.
Til sidst begyndte mistress at malke min pik i mens at hun havde en hånd oppe analt og miss sofie holdt en viberator på mig pik hoved da jeg fik udløsning i mens at jeg fik en anal orgasme som rullede ned at min ben .. jeg var helt væk da miss sofie tilbød mig et glas vand.

Det var den vildeste og mest fantastiske seance jeg nogen sinde har prøvet.

Kinky sm.

M/

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 190
 • Et hardcore legetøj ...
 • View Gallery
Sv: ... Dobbelt Domminans ...
« Svar #1 Dato: Mandag 19 April 2021 06:48 »
Wow! Tak for beretningen.

guest7756

 • Gæst
Sv: ... Dobbelt Domminans ...
« Svar #2 Dato: Tirsdag 20 April 2021 07:02 »
Hvis i har lyst til at se små video clips fra seancen så ligger de på Mistress No.1 fan side.

EM`s træl

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 436
 • View Gallery
  • traellen
Sv: ... Dobbelt Domminans ...
« Svar #3 Dato: Tirsdag 20 April 2021 10:19 »
Hej kinkysm

Flot skrevet beretning, tak for at du deler den med os andre!

Ydmygst

EM´s træl
Læs min blog: https://poem532.wordpress.com/ og http://traellen.dk/ Hellere på knæ for Empress Malice, end på knæ for andres fordomme!

xpeter

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 169
 • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
 • View Gallery
Sv: ... Dobbelt Domminans ...
« Svar #4 Dato: Tirsdag 20 April 2021 10:26 »
Spændende beretning og dejligt med en deler :-)
tak for det