Forfatter Emne: ... 3 Doms Lady tour ...  (Læst 6555 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

InQnito

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 209
  • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
  • View Gallery
Sv: ... 3 Doms Lady tour ...
« Svar #15 Dato: Lørdag 3 Juli 2021 19:33 »
Og igen skal trækkes med fjolser som ønsker at nedgøre andre . . . .

en god velskrevet tråd, der var fed at følge med i - ind til de negative fjolser dukkede op.

I kan bare ikke lade være .. det er vigtigt for jer at nedgøre andre der så meget som omtaler Dominaer I ikke kan lide.

Umådeligt nedern stil ..

xpeter

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 148
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: ... 3 Doms Lady tour ...
« Svar #16 Dato: Lørdag 3 Juli 2021 20:11 »
Stik dog lige piben ind selv dit fjols

Lokum

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 64
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: ... 3 Doms Lady tour ...
« Svar #17 Dato: Lørdag 3 Juli 2021 20:25 »
@InQnito

What ?
Helt ærlig…..tag lige og styr dig og “tal ordentlig”

InQnito

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 209
  • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
  • View Gallery
Sv: ... 3 Doms Lady tour ...
« Svar #18 Dato: Lørdag 3 Juli 2021 20:37 »
Åhh nej .. blev primadonnaerne stødt.

Lad det dog for fanden ligge - eller er der flere der skal jages på Porten pga jeres smålige navlebeskuen?

Admin

  • Administrator
  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 344
  • View Gallery
Sv: ... 3 Doms Lady tour ...
« Svar #19 Dato: Lørdag 3 Juli 2021 20:39 »
Husk nu:

Citér
Det er ikke tilladt:

- at debattere Admins beslutninger og/eller at fremkomme med indlæg, der indeholder angreb på Admin eller Admins måde at administrere SM Porten på. Dette gælder både i Profiltekst og indlæg. Man er naturligvis velkommen til at sende en privat besked (PM) til Admin, hvis man er utilfreds med noget, men det skal   ikke debatteres blandt medlemmerne på SM Porten!
- at reklamere og/eller linke til andre SM-fora eller konkurrerende annoncesites på sin profil, i indlæg og på chatten. Dette gælder både Dominaer og submissive.
- at have mere end en profil.
- at lade andre administrere sin profil.
- at skrive falske anmeldelser eller opdigtede hændelser.
- at offentliggøre private beskeder (PM´s) uden afsenderens tilladelse.
- at skrive personlige oplysninger om andre profiler – dvs. rigtigt navn, adresse, familie- og arbejdsforhold m.v.
- at skrive i et egentligt negativt og nedladende sprog om Dominaerne og andre medlemmer. Det er naturligvis tilladt at fremkomme med relevant og konstruktiv kritik, 
  men det skal holdes i en sober tone.
- at skrive anmeldelser af Dominaer under 21 år. 
- at skrive indlæg med seksuelt indhold om personer under 18 år, eller poste fotos af personer under 18 år.
- at lave indlæg og/eller fotos indeholdende seksuelle aktiviteter med dyr. 
- at omtale brug/erfaring med ulovlige stoffer jf. dansk lovgivning!

Ingen nævnt, jeg går udfra at alle medlemmer her er voksne nok til at holde et sobert sprog!

Venligst

Admin

Pensionisten

  • *
  • Indlæg: 2
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: ... 3 Doms Lady tour ...
« Svar #20 Dato: Mandag 5 Juli 2021 12:28 »
Det er mig en gåde, at de samme få medlemmer fortsat får lov til at ødelægge så meget her på Porten, hvor der for efterhånden en del år siden var så sjovt og hyggeligt at være.

Dejlig beretning i øvrigt kinkysm og helt enig med InQnito.

(Jeg har været på Porten i rigtigt mange år - dog under et andet “slavenavn”).

« Senest Redigeret: Mandag 5 Juli 2021 20:09 af Pensionisten »

guest8678

  • Gæst
Sv: ... 3 Doms Lady tour ...
« Svar #21 Dato: Mandag 5 Juli 2021 14:16 »
Slettet på grund af manglende relevans 🍡

M/

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 185
  • Et hardcore legetøj ...
  • View Gallery
Sv: ... 3 Doms Lady tour ...
« Svar #22 Dato: Mandag 5 Juli 2021 15:13 »
Det er mig en gåde, at de samme få medlemmer forsat får lov til at ødelægge så meget her på Porten
Ja, det er virkeligt trist  :-\

xpeter

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 148
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: ... 3 Doms Lady tour ...
« Svar #23 Dato: Tirsdag 6 Juli 2021 17:27 »
Der er kun en der har skrevet en kommentar og det er mig
Så undrer mig over jeres vredes udbrud og lignende

Jeg kende ikke dem omtalte Domina og ønsker det faktisk heller ikke, i har lov til at gøre hvad i vil

Mit indlæg var om vi skal reklamere for en der ikke ønsker at være på porten eller ikke

Personligt vil jeg da hellere prioritere nogen af de andre skønne dominaer som er her og gerne deltager i debat

Også gider jeg iøvrigt ikke bruge mere tid på dette

M2000

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 23
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: ... 3 Doms Lady tour ...
« Svar #24 Dato: Tirsdag 6 Juli 2021 19:15 »
Kategorien her hedder “slavernes oplevelser”. Og det er hvad vi har fået her, en beretning om en slaves oplevelse. Hverken mere eller mindre.


Lokum

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 64
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: ... 3 Doms Lady tour ...
« Svar #25 Dato: Tirsdag 6 Juli 2021 19:21 »
@M2000

Der er jeg ikke helt enig……medmindre følgende indlæg kan kategoriseres som en slaves oplevelse:

“ Mistress No1 .. Kommer til jylland i august så send en mail og hør hvad der er muligt”

Vh
Lokum

xpeter

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 148
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: ... 3 Doms Lady tour ...
« Svar #26 Dato: Tirsdag 6 Juli 2021 19:57 »
Ligepræcis

Anmeldelsen var Iøvrigt super fed

M2000

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 23
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: ... 3 Doms Lady tour ...
« Svar #27 Dato: Tirsdag 6 Juli 2021 20:34 »
@M2000

Der er jeg ikke helt enig……medmindre følgende indlæg kan kategoriseres som en slaves oplevelse:

“ Mistress No1 .. Kommer til jylland i august så send en mail og hør hvad der er muligt”

Vh
Lokum

En bruger - fra Jylland - skrev, at sådan oplevelse gad han godt at prøve. Hvortil OP svarer, at omtalte Mistress rent faktisk skal til Jylland igen, inden for en overskuelig periode.

Det vil jeg nok kategorisere som et venligt tip, frem for reklame.
Citér

Lokum

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 64
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: ... 3 Doms Lady tour ...
« Svar #28 Dato: Tirsdag 6 Juli 2021 20:42 »
@M2000

Du skrev:

“ Kategorien her hedder “slavernes oplevelser”. Og det er hvad vi har fået her, en beretning om en slaves oplevelse. Hverken mere eller mindre.”

……men nu erkender du dog trods alt at der alligevel var lidt mere….nemlig et venligt tip/reklame

Så er den vist ikke længere.

Vh
Lokum

xpeter

  • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
  • *
  • Indlæg: 148
  • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
  • View Gallery
Sv: ... 3 Doms Lady tour ...
« Svar #29 Dato: Tirsdag 6 Juli 2021 20:43 »
Man kunne også have valgt at sende en privat besked