Forfatter Emne: 2 timer i Lady Tiaras vold  (Læst 4455 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

The Filmmaker

 • Gæst
2 timer i Lady Tiaras vold
« Dato: Torsdag 2 Maj 2013 19:36 »
Efter at have ringet og aftalt en tid hos lady Tiara, tog det mig ikke mere end et kvarter i bil til domicilens adresse. Da jeg nærmede mig indgangen kunne jeg mærke de kæmpestore sommerfugle i maven begynde at bevæge på sig!

Ind ad hoveddøren førte en trappe op til første sal, hvor jeg ringede på. Der gik vel et minuts tid før aktivitet på den anden side af døren afslørede at nu skete det...døren blev åbnet, og en fantastisk smuk solbrun kvinde viste sig. Til min store overraskelse bød hun mig velkommen på dansk, Jeg var ellers af den overbevisning at Tiara snakkede tysk eller engelsk.

I en utrolig behaglig samtale blev vi enige om at seancen skulle bestå af en times pisk, brystvorte tortur, spyt samt urin, og hvis Lady havde andre ideer var jeg åben over for det. Derefter skulle jeg en halv time i fangecelle, for så efterfølgende at få en halv times hård afslutning. Vi snakkede også lidt om opkast, men jeg trak lidt i land, og det var nu nok meget godt. Jeg er ikke helt sikker på hvordan jeg vil reagere på det...måske en anden god gang :)

Efter at have afklædt mig, ventede jeg på lady Tiara i et lille venterum med forhæng.
jeg lukkede øjnene og prøvede at forestille mig den kommende oplevelse....jeg dirrede.

Lyden af de høje hæle som hurtigt nærmede sig vækkede mig af min dagdrøm. En gudinde åbenbarer sig. De sorte stiletter, det stramme læder outfit, de funklende øjne samt det fantastiske knaldsorte hår....Så er det nu, NU!

Det første ord fra Ladyen var "NED" og "KRAVL" .Jeg kravlede efter Tiara til en sofa, hvor jeg fik æren af at kysse hendes højhælede sko, og derefter hendes nøgne fod. Beordret op på knæ, begyndte Tiara at sætte neglene i mine brystvorter, jeg klynker lidt i starten, men fast besluttet på at bide smerten i mig. Dette huer ikke ladyen som tager ekstra fat så smerten topper skalaen. Jeg får et par klemmer på, som også bearbejdes grundigt og vrides rundt. smerten er ubærelig, men det skal vise sig at være barnemad i forhold til hvad jeg skulle udsættes for senere hen.

Lady Tiara holder hele tiden øjenkontakt med slaven. Man bliver næsten hypnotiseret af de smukke mørke øjne. Man føler sig magtesløs, og man er klar over at man er fuldstændig i Ladyens vold. Samtidig har Tiara et magisk smil, som breder sig jo mere smerte hun tilfører slaven.

Efter nogle dejlige lussinger samt nogle bløde opvarmings pisk på gulvet, bliver jeg beordret op på en bænk med indbygget gabestok. Efter den er lukket og låst, får jeg et par hurtige hårde lussinger. Jeg kan høre at Tiara vælger piske ud, da hun svinger dem et par gange i luften. Der spiller nu fantastiske rytmer i baggrunden, sådan lidt mellemøstlige toner. De første to piske er til at overkomme, men efter den fjerde begynde jeg at klynke. Jeg ved ikke hvilke type piske det er, men den femte tager prisen. Jeg hyler og skriger, men får ikke Tiara til at stoppe, tværtimod, det lader til at opildne hende til at piske hårdere og hurtigere. Det jeg oplever nu er nyt for mig, jeg indtræder i en trancelignende tilstand, hvor jeg ligesom bliver høj af smerten. Jeg hører mig selv skrige og græde, men er ikke rigtigt tilstede...Pludseligt bliver alt stille, jeg prøver at få pusten tilbage. Pludselig hører jeg ladyens stiletter nærme sig, og jeg mærker nu en fantastisk følelse af to isterninger, en på hver balle, det bedste der kunne ske lige nu. Tiara gnider mine baller med isen, og det lindrer dejligt. Pludselig lægger Tiara isterningerne på min lænd, og det jeg troede var overstået skulle vise sig at være to ture mere, en paddle, og en endnu hårdere pisk. Jeg ved ikke hvor højt jeg skriger, eller hvor mange pisk jeg får, men inderst inde har jeg det dejligt.

Med rystende ben, følger jeg nu efter Tiara til domicilets spejlrum, jeg beordres til at lægge mig på ryggen på en stor "taburet" Det brede pinwheel bliver kørt over min krop, på pik og nosser, og det mest smertefulde...brystvorterne, jeg skriger.Tiara sætter derefter træklemmer på dem, og bruger derefter to grilspyd af træ til at prikke hårdt i vorterne og dreje klemmerne, utroligt smertefuldt. Træklemmerne er åbenbart ikke nok, så Lady Tiara finder et par metal klemmer frem, der mest minder om et "krokodillenæb" Smerten er ulidelig, men igen "hypnotiserer" hun mig med sine fantastiske øjne, og fasteholder mig hjælpeløs. En masse af gudindens spyt finder de næste par minutter vej til slavens mund og ansigt, det smager pragtfuldt. Tiara lyner sin sorte læder kjole op og hendes utrolig store runde bryster kommer til syne. Jeg kan ikke undgå at stirre på det faste kød, men et par hårde lussinger fortæller mig at det er i hendes øjne det foregår. Hun lyner helt ned, og urinerer derefter i et plasticglas. Jeg betragter den gyldne nektar der strømmer ned i glasset, det har en flot dybgul farve....jeg glæder mig. "DRIK" lyder det fra Tiara, og jeg tømmer glasset med den varme urin ned i mit svælg. En meget kraftig, lidt krydret men vidundelig smag...Det er underkastelse! Det eneste der kunne være mere ydmygende efter min mening, vil være scat, og det tør jeg simpelthen ikke...

Nu er det så tid til at komme i en isolations celle i en halv time, bag tremmer og aflåst ståldør. Jeg har stadig krokodille klemmerne på, og jeg skal ikke bevæge mig ret meget før smerten er ulidelig. I cellens mørke er det ligesom en meditiv tilstand kommer over mig. Smerten fra klemmerne, musikken på fuldt drøn, ømheden fra alle de muskler man ikke bruger til hverdag samt mine balder der svier som aldrig før. Den halve time føles som en hel, og jeg bider vorte smerterne i mig. Lady Tiara sagde til mig at hvis jeg tog dem af, ville jeg komme til at fortryde det bittert, og det troede jeg på....ingen tvivl derom.

Endelig åbnes døren. "UD NU", og jeg følger ordre. På vej ud snitter den ene brystklemme døren, og jeg usdtøder et smertens grynt. Sat på en stol foran sofaen hvor Tiara sidder, beordres jeg til at spille pik. Nu bruges stiletterne til at prikke til klemmerne på mine brystvorter....smerten er ubeskrivelig, og mit forehavende med at spille pik må opgives fordi smerten er så ekstrem at jeg ikke kan tænke på andet....SMERTE. Lady Tiara smider derefter sin læderkjole, så hun kun er iført trusser. Jeg har aldrig set så veltrænet og flot en krop i virkeligheden, hun er ekstremt smuk. Med ryggen til mig, begynder hun nu at stampe og trykke hælene fra sine stiletter ind i min pik og nosser, igen er smerten kæmpestor. De ekstremt hårde lussinger vælter nu ned over mine slavekinder..igen og igen.
 
Jeg ligger nu på ryggen, med maske for mine øjne så jeg ikke kan se. Jeg tror det er en slags paddle, men er ikke sikker. Langsomt begynder Lady Tiara at prygle min pik og nosser. Jo længere tid der går, jo hurtigere og hårdere slår Tiara, og jo mere skriger jeg og vrider mig. Det aftalte kodeord jeg ikke ville bruge skriger jeg nu ud flere gange, men Tiara syntes nu at jeg lige skal have et par ekstra, ekstremt hårde slag.....Fantastisk grænse overskridende, tak Tiara!

Tilbage på stolen..Lady Tiara beordrer mig nu til at tage klemmerne af. "ÅH NEJ" siger jeg, "ÅH JO" siger hun med et smil på læben. Jeg trækker vejret dybt, klemmerne har nu været på i ca 50 minutter....Nu gør jeg det....Jeg har aldrig skreget så højt i mit liv, og Tiara griner. Smerten varer et minuts tid. Igen er Tiara klar med et par isterninger...Oh man, det lindrer.
Som tak for en vidunderlig oplevelse får jeg nu lov til at kysse Lady Tiaras sko igen.

Nu her dagen efter, besluttede jeg at skrive denne anmeldelse fordi min oplevelse igår var af så en fantastisk karakter. Det er lidt over to år siden jeg sidst har besøgt en pro domina, og trangen var nu så stor at det var på tide igen. Jeg tror nu jeg har fundet en Domina jeg kan besøge igen og igen....uden tvivl.

Mine brystvorter gør stadig ondt hver gang min skjorte rører dem, og det er tit :) Mine balder minder mig om denne dejlige oplevelse et stykke tid endnu, især mærkerne!

Tusind tak Lady Tiara

« Senest Redigeret: Torsdag 2 Maj 2013 20:34 af The Filmmaker »

sonic

 • Gæst
Sv: 2 timer i Lady Tiaras vold
« Svar #1 Dato: Torsdag 2 Maj 2013 20:11 »
Tak for anmeldelsen. Rigtig godt og frækt skrevet
Som et "smertens barn" må det have været en super oplevelse... :)

Kikkicats Sandra

 • Gæst
Sv: 2 timer i Lady Tiaras vold
« Svar #2 Dato: Fredag 3 Maj 2013 07:33 »
Smadder god anmeldelse!  :)  Tiara er vist i den mere ekstreme ende af Domina-skalaen.. Uha, det var en hård tur, du fik! Meget smukt at du kom i trancelignende tilstand pga. pisk. Stor respekt. Der er mange, som stræber efter at opleve netop dét.

Jeg kan specielt godt lide, at Tiara fortsætter lidt, efter du har skreget dit stopord flere gange... En total magtdemonstration! Men også en hårfin svær balance for Dominaen i et splitsekund, når Hun vælger at overskride dine grænser på trods af stopord. Det gjorde Hun åbenbart helt rigtigt i dit tilfælde :P qua Hendes erfaring evne til at læse dig. Respekt for det. Skræmmende, men meget frækt!  :o :P

kh. Mistress Kikkicats Sandra


JohnDK

 • Gæst
Sv: 2 timer i Lady Tiaras vold
« Svar #3 Dato: Fredag 3 Maj 2013 07:35 »
Kanon godt skrevet.
Og Tiara er bare kanon god,- og sindssyg smuk  .-)

The Filmmaker

 • Gæst
Sv: 2 timer i Lady Tiaras vold
« Svar #4 Dato: Fredag 3 Maj 2013 14:20 »
Hej, og tak for jeres kommentarer :)

Lady Tiara brugte samtalen i starten til at skyde sig ind på mit niveau, og vi aftalte derfor også at starte forsigtigt, og så arbejde os op. Det lykkedes rigtigt godt syntes jeg.

Hun fortalt også at klienter en gang imellem overvuderede deres smertegrænse, når de bad om rigtig hård afstraffelse.

Jeg syntes at Lady Tiara var rigtig god til at finde min grænse, og så aligevel oveskride den lidt på en passende måde.

Piv

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 91
 • View Gallery
Sv: 2 timer i Lady Tiaras vold
« Svar #5 Dato: Fredag 3 Maj 2013 17:35 »
Hej
Super anmeldelse.
Lige en seance efter piv's hoved og r..  8) 
Virkeligt fedt, når grænsene prøves af. 
     
 
 
 
 
 

Bad doggy

 • Gæst
Sv: 2 timer i Lady Tiaras vold
« Svar #6 Dato: Fredag 3 Maj 2013 18:14 »
Virkelig super beretning...og mon ikke du lige har fundet din Domina efter 2 års pause  ;) 8)

Lady Tiara

 • Domina
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 971
 • View Gallery
Sv: 2 timer i Lady Tiaras vold
« Svar #7 Dato: Søndag 12 Maj 2013 12:34 »
i will write in english because my writing is not so ggood as my talking in danish ;) haha

great to read you liked it ...
then we will see us again soon;)
further push the boundaries is certainly a matter you have to be  careful with, however, I had a good feeling that it is right and proper here,,, I was right;) otherwise I certainly had not done it;)
I'm looking forward to a reunion!!!
Lady Tiara
Lady TIARA , TYSK FETISH GUDINDE

roughneck

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 146
 • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
 • View Gallery
Sv: 2 timer i Lady Tiaras vold
« Svar #8 Dato: Onsdag 21 Februar 2024 17:06 »
Fantastisk beskrivelse af en dejlig seance… dog nogle år siden men hun lan sikkert endnu.