Forfatter Emne: Første Besøg ved Miss Dark Desire  (Læst 1178 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Den blå bil

 • *
 • Indlæg: 1
 • Det anbefales at du udfylder din profil, så kan andre medlemmer på smporten se, hvem du er, og hvad du tænder på.
 • View Gallery
Første Besøg ved Miss Dark Desire
« Dato: Fredag 15 Oktober 2021 20:16 »
Dette skete for en del uger siden, har blot ikke lige kunne sætte mig ned og skrive før nu.
Og der er jo lidt stille herinde, så tænkte nu ville jeg lige give mit bidrag :)

Det var ved at være lang tid siden jeg havde været ved en Domina, faktisk sidst var før Corona for alvor tog fat, men da tingene igen begyndte at åbne op kriblede det i mig for at komme afsted igen og når man holder til i Jylland er der ikke hel så mange muligheder. Men jeg tog kontakt til Miss Dark Desire, skrev en lille email og en aftale blev sat i stand.

Da dagen oprindte gjorde jeg mig klar med bad, og udskyldning indvendig, og kørte afsted i meget god tid, da det her var et hel nyt sted for mig i Nr. Snede, Stedet ligger ganske diskret og for sig selv.

Her blir jeg mødt af Miss Dark Desire der byder mig indenfor, jeg er tydeligt nervøs, selv om jeg har prøvet noget før, så er det her stadigvæk noget jeg nogen gange skal pinche mig selv i armen for at sige at det sker, og ikke blot mere er en fantasi, men det har taget en del tid og overvejelser før jeg tog springet, ind i dette her univers.

Jeg havde som sagt prøvet nogle ting før, som Strøm, pisk, smule Breath play, kneppemaskine og andet, men som jeg skrev til Miss Dark Desire betragter jeg mig stadigvæk som nybegynder og tænker det også er bedst at starte ud på den måde, da ingen Domina er ens, og deres forhold/kendskab til slaven skal opbygges med tiden. Men med alt det sagt så ja var jeg en smule nervøs, men det sagde Miss Dark Desire at det sku jeg ikke være, det her er trygge rammer, og jeg faldt lidt mere til ro, mens jeg blev ledt ind til, hvor legen sku foregår.

Miss Dark Desires Domicil er ikke det største, men det er bestemt heller ikke, basalset er det 3, hvor et af dem er badeværelset der er strategisk placeret tæt ved, men sku jeg komme med et forslag til Miss Dark Desire så var det at få taget nogle billeder af rummet med en vidvinkel linse, fordi når man ser billederne på hjemmesiden er det desværre lidt svært at få et godt indtryk af hvor stor plads der er. Men pladsen er udnyttet hel fint.

Emner for den her dag var blandt andet Strap-on, jeg havde som sagt prøvet kneppemaskiner før, men aldrig en strap-on med en Domina bag, og til sidst var det Urin leg for første gang.
Miss Dark Desire nævnte dog at vi til at starte med lige to en omgang pirrings bondage, fordi som hun så rigtig sagde, hvis man bare lagde ud med Strap-on en hel time så var man hel færdig bagefter, og det havde hun jo nok ret i.

Så først op på briksen og blive fastspændt, og med blindfold, så jeg ikke ku se hvad som foregik men kun høre, og ja mærke :)
Det jeg synes var rigtig fedt ved det her var at ens sanser forstærkes når man er fastspændt, og sikkert endnu mere jo flere sanser der fjernes.
Men en af de ting jeg blev udsat for var Sounds i Urinrøret, og jeg var i sådan et stadige at jeg på et tidspunkt var i tvivl om de var inde eller ude, fordi mine sanser leger med mig i den her situation, men ikke en ubehagelig følelse, den var blot meget meget anderledes.

Varm Stearin fik jeg også lige på mig, og den følelse blir også forstærket meget, og det er lige smerte til at starte med, men det er ikke sådan at man ikke kan holde det ud, det gir et gib i en når stearinen rammer ens krop, og udvisheden med hvornår stearinen rammer en igen uhhh den er evil, men man må blot afvente, hvad som sker.

Efter en skøn lille Pirrings runde var det tid til Strap-on og jeg blev bøjet forover en trebuk, dem fra gymnastiksalen, den passede til min højde, hvorefter Miss Dark Desire gik igang med at forberede min Røv med hendes fingre, og i starten slappede jeg ikke hel af og det kunne hun også mærke, men efter lidt tid så lykkedes det mig åbenbart at slappe mere af, og hun begyndte nu med den første Strap-on lige så stille mærkede jeg den trængte op i mig, og Miss Dark Desire vuggede stille og roligt frem og tilbage, indtil den gik nemt ind og og ud, det her slog SÅ meget en maskine den her bevægele som kun et menneske kan lave i forhold til en maskinen mere monotone støden frem og tilbage kombineret med følelse af at ku mærke Miss Dark Desire Krop støde ind i mig hver gang hun trængte ind, var ehmm himmelsk? Og det gik da også hurtigt for nemt frem og tilbage, da Miss Dark Desire sagde, "Du kan vidst godt tage noget større" og den første Strap on blev skiftet ud med en der var noget større og jeg ku godt mærke i starten sku jeg lige vænne mig til den tydeligvis større Strap-on, men efter lidt tid så blev den også kørt ordentlig i stilling.

Og det var så her jeg oplevede noget som en kneppe maskine ikke kan gøre.
I forb. med den noget større Strap-on ku jeg også mærke min Prostata blev påvirket og jeg fik den hel følelse af at jeg var ved at komme, men det skete ikke, Miss Dark Desire holdte mig hen, og nu skiftede hun mellem små rolige stød til kort efter at gå mere ned i tempo, for dernæst at øge tempoet gevaldigt hvor jeg følte jeg var meget tæt på at komme, men hun stoppede inden det skete hver gang og sådan fortsatte det et stk. tid, en meget uvant følelse for mig og jeg var overbevist om hun kunne ha holdt mig hen på den måde i længere tid endnu, selv hvis jeg meget aktiv havde forsøgt at komme, under hele seancen kommunikerede vi også, og måske snakkede jeg lidt mere end normalt for mig under sådan en seance her, men jeg fik dog ikke lukket munden på nogen måde. Jeg har også en refleks men jeg jeg tit kan komme til at grine under de her seancer, så ved jeg det har været godt :)

Efter en skøn første introduktion til Strap-on var det ned og ligge og modtage Urin, det var en fantasi jeg længe havde haft som jeg absolut ingen erfaring havde med, men jeg blev lagt ned på gulvet og lige fikseret min arme så de ikke ku komme i vejen for noget, samt en vibrene Plug i røven, for ligesom at krydre oplevelsen mere. Miss Dark Desire stirrede mig intens med sine Isne blå øjne, og med et frækt smil lod hun dråberne falder over min krop og på min pik, som straks reagerede positivt på det som hun kommenterede, Det frække og lidt forbudetved at ha en Domina som står og pisser på en var skøn, at mærke den her varme urin ramme min krop og langtsom bevæge sig længere og længere op mod ansigtet var meget pirrende. Vi stoppede dog inden vi kom til ansigt og munden, som sagt det her var min første gang med Urin, og det havde været en skøn oplevelse indtil nu, så vi blev enige om at det var bedre at bygge videre på det en anden gang f.eks. i stedet for at gøre det nu her og så finde ud af det måske var en ting jeg ikke brød mig om. Dette ved jeg ikke på forhånd men jeg er da opsat på at prøve at gå videre med det næste gang, for at se, hvor langt jeg kan gå med det, og hvem ved om jeg måske bare blir hel vild med det, det vil tiden vise, jeg havde heller ikke forventet at jeg ku li at blive taget i røven så at sige, men der kan man bare se :)

Taktisk nok var dette afslutningen på seancen og vi fik lige en kold Sodavand til sidst, mens vi snakkede om seancen og oplevelsen, og herefter gav vi knus og sagde farvel, jeg satte mig ud i min bil, og kørte hjem af igen, mens jeg blot havde det største smil på hele turen hjem stortset over den her oplevelse.

Så tusind tak til Miss Dark Desire for en skøn dag i dit Domicel, jeg håber vi ses igen en anden god gang, du var så venlig og forstående, og jeg fandt det så naturligt bare at sige tingene uden at føle at jeg brød den her kemi under seancen mellem os. Glæder mig allerede til næste gang jeg tager turen, og hvor der kan bygges videre samt prøves nye ting af.

Og god weekend til jer alle :)
« Senest Redigeret: Fredag 15 Oktober 2021 20:34 af Den blå bil »

DarkDesireMissH

 • Domina
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 100
 • Sadistisk Domina med mindfuck i fokus 🖤
 • View Gallery
  • www.missdarkdesire.dk
Sv: Første Besøg ved Miss Dark Desire
« Svar #1 Dato: Lørdag 16 Oktober 2021 12:28 »
Tusind tak for dine dejlige ord..😊
 - Kan sagtens huske dig og seancen..!! Glæder mig bestemt til at vi sammen træder de næste skridt..
Rigtig dejlig weekend..!!
Når Gud skaber en smuk kvinde åbner djævlen en ny konto. www.missdarkdesire.dk - 91928414
  - Dominari est tueri ♠️