Forfatter Emne: Præsentation af slavedrengen / Interview med Miss Janni's slavedreng  (Læst 4418 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

slavedrengen

 • Slavedreng
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 11
 • View Gallery
 
Det er vist på tide at jeg også prøver med en præsentation af mig selv.

Jeg er 46 år, har seksuelt været af slavenatur hele mit liv. Har på alle andre områder af livet, arbejdet med ledelse og beslutninger stort set lige så meget af mit liv.

Jeg har stort set altid levet et dobbelt liv, hvor slavelivet er hemmeligt og hvor kernefamilien er såvel min base, som facaden i mit liv.

At være slave, kræver at man har en ejer.

Mit slaveliv er blevet formet af mange forskellige herskerinder, der har åbnet mine øjne for flere forskellige måder at være slave.
Første gang mit liv rigtigt tog form som den slave jeg er i dag, var for ca. 15 år siden, jeg havde efter besøg på mange klinikker og kontakt annonce respondenter, mødte jeg en dag op på en massage klinik, hvor kvinden vel nærmest var, det jeg vil kalde almindelig af udseende, hun spurgte, efter en længere samtale, om jeg kunne tænke mig at være stuepige i klinikken. Da jeg sagde ja. Blev hun stille og meget alvorlig og så sagde hun: "Her i huset gør stuepigerne rent, når de bliver bedt om det. Du skal ikke bare vimse rundt med en støvkost og se feminin ud. Der skal arbejdes.
Er du indforstået med det?" Jeg kiggede ned i gulvet og sagde: "Ja", "Du skal tale højere, og se på mig når du svare", jeg gentog svaret, mens jeg kiggede ind i de mest vidunderlige og magtfulde grønne øjne. Resolut fik jeg en lussing, "Du skal huske at sige, tak." sagde hun med et smil. Nu klæder du dig nøgen og modtager mig i den stilling du føler dig værdig til at modtage mig, så starter opdragelsen. - som sagt gjort.

Jeg fik gennem flere års jævnlige besøg og mange forskellige opgaver, både rengørings opgaver, hvor jeg nåede hele klinikken rundt, toiletter, køkken sm rum, hvor gulvet skulle vaskes med en skuresvamp. Det var altid i forskellig beklædning, meget ofte stuepigeuniform, andre gange blot kvindeundertøj og enkelte gange noget seletøj, men ellers helt nøgen evt. med lille trusse, som hun sagde det er så frækt når din lille stritter er under en blondekant.

Hun lærte mig at slikke, - et hvert sted jeg vil sætte min fod, der skal du være villig til at sætte din tunge" så jeg har slikket toiletsæde, gulv og naturligvis sko og støvler. Men også hendes tæer, næsten et fast ritual at jeg slikkede og masserede hendes tæer ved hvert besøg.

Den første gang jeg besøgte hende slikkede jeg også brystvorter på hende, men som hun sagde efterfølgende, det er vist ikke dit niveau, men du er også god til fødder også smilte hun til mig. Jeg selvfølgelig "tak".

Straffen var naturligvis et kapitel for sig selv. Der var meget der ikke var en straf, f.eks. at vente er ikke en straf, jeg har brugt halve og hele timer på at vente på min herskerinde, altid med ordre til at holde sig i ro. Det var heller ikke en straf at blive brugt som askebæger, "Det er din funktion" kunne hun smilende fortælle. Hun brugte mig også som toilet, men jeg fra bad at drikke hendes urin, smagen var virkelig væmmelig. spyt i munden var heller ikke straf tværtimod, det var ren belønning, Men når hun straffede, var det udover lussingerne, pisk og helst fastspændt, f.eks. i gabestok eller jeg stod i skammekrog bag et forhæng der hvor gæsterne gik igennem. Så tjekkede hun lige om jeg havde stådreng når hun gik forbi, hvis der var stådreng, så var det ikke en straf.

Dette forhold (betalings forhold) var jeg i nogle år, jeg tror ca. 5 år. Så stoppede hun. ( Jeg har undladt hendes navn, da jeg ikke kan spørge hende om lov til at offentliggøre det)

Derefter besøgte jeg rigtigt mange forskellige herskerinder og mange var gode, men der manglede altid lige det sidste der gør det klart at jeg er slave og ikke masochist. Flere steder blev jeg tilbudt at måtte komme gratis, men der manglede som regel kant, altså det åbenlyse forhold at slaven er slave, og en lussing gør undt og det er slaven der er taknemmelig for at gøre rent hos sin herskerinde og ikke herskerinden der takker sin slave for rengøring. At herskerinden så også roser slaven for at være dygtig, flittig og lydig er helt OK.

Jeg begyndte nu at søge en herskerinde der også tilbød vanilla sex, min tanke var at det kunne være frækt at være slave et sted hvor der var travlt med at betjene kunder til almindeligt sex og at herskerinder så kunne fortælle at slaven ikke skulle bruges til sex, så længe der var rigtige mænd at få. Eller som min nuværende ejer MISS JANNI, engang skrev til mig efter jeg havde fortalt hende om min drøm: ”Tja slaver har jo lov at drømme, for du kommer aldrig til at have noget seksuelt sammen med mig, det er ikke forbeholdt slaver, men rigtige mænd".

I denne søgen ville jeg finde en kvinde der havde en seksuelt tiltalende approach og var parat til at behandle mig som en slave.

I min søgen på denne kvinde stødte jeg ind i MISS JANNIs hjemmeside, der var et billede hvor hun var ved at lægge farve på læberne og jeg tænkte den mund må gerne give mig ordre og jeg kontaktede hende på mail og fik besked på at ringe til hende, hvilket jeg naturligvis gjorde.

Det eneste jeg rigtigt husker fra samtalen var at MISS JANNI fuldstændig tog magten fra mig og i det aller første sekund blev min status ændret fra kunde til slave og den mail jeg efterfølgende sendte havde følgende indhold:

Deres højhed Miss Janni
Tak, for telefon samtalen, vi havde i formiddags. Den satte mange ting på plads for mig.
De siger de kan bruge mig den 25.6. i Randers og at jeg "denne gang" selv må bestemme tidspunktet. Jeg takker for at de har givet mig dette valg, jeg ønsker derfor at møde op så snart de åbner, således at de bestemmer, hvornår og til hvad jeg kan bruges.

I vores samtale, gjorde de klart at jeg ingen krav må stille og at de ønsker at bruge mig som stuepige. Jeg er dybt taknemmelig for at de med det samme gør klart, hvem der bestemmer og hvem der adlyder.
Jeg er helt tryg ved at de ved, hvad der er bedst for mig og hvordan de vil have det skal være.

Jeg husker ikke meget fra første besøg, men ved at jeg var ivrig efter det næste besøg. Det næste besøg følte jeg løb af sporet dette var ikke Miss Jannis skyld, men det skyldes at jeg var ekstremt stresset i denne periode. Efterfølgende troede jeg at det var Miss Janni der ikke kunne nå ind til slaven i mig. Men det gik senere op for mig at det alene er mit ansvar at møde frem når jeg er klar til slave tilværelsen.
Så efter en pause kontaktede jeg Miss Janni igen, og efter jeg igen var kommet i brug som Miss Jannis slave sendte jeg denne mail:
 
Deres nådige højhed, min elskede skønhed, Miss Janni
Jeg er dem, dybt taknemmelig for at de vil gøre brug af mig igen. Jeg er naturligvis ekstra taknemmelig for at de vil gøre det med glæde.
Jeg læser deres mail, som at de vil gøre mig til en god slave med tiden, jeg kan dårligt ønske højere; end at blive en god slave, for dem. Så endnu en gang, tak Miss Janni.

De skal vide at jeg er meget taknemmelig for alt det de gør for mig, og den nådige måde de behandler mig på. Kun engang gav de mig en lussing, det var da jeg viste min liderlighed, da de var i bad. Jeg forstår godt at det kun er tilladt for mig at blive liderlig, når de giver lov, men jeg bliver liderlig, hver gang jeg er i deres nådige skønheds nærhed. Jeg håber naturligvis at de kan lære mig at uanset, hvor lækker en kvinde der står foran mig, så skal der være fokus på opgaven og ikke på sex.

De skal modtage en stor tak for at give mig mulighed for at kysse deres tæer, jeg vil naturligvis være taknemmelig for at kysse dem, hvor som helst på deres velformede krop, men de har nogle meget smukke fødder og det synes så rigtigt i forhold til mit niveau, at det er deres tæer jeg kysser. Ligesom jeg også er taknemmelig for at slikke deres sandaler rene.

Min taknemmelighed gælder også ventetiden, uanset hvad, så er det altid en drømme situation at vente på sin smukke herskerinde, når man så sidder ligeså stille og venter, mens deres nådige højhed får sex, så bliver man som slave glad indvendig, herskerinden skal tilfredsstilles og når slaven ikke kan bruges til den slags, er det godt andre kan, jeg er derfor kun taknemmelig for at må sidde ligeså stille eller at gøre rent imens, endnu engang tak.

Til sidst vil jeg også gerne have lov til at takke dem for at blive sat til at masserer, deres fødder imens de spiste og talte i telefon. Efter de havde spist fik jeg lov til at spise resterne, med deres gaffel, det er naturligvis en særlig gestus at spise med en gaffel og helt særligt når det er den samme som deres højhed har brugt, hvilket jeg naturligvis er meget taknemmelig for.

Jeg drømmer om at de med tiden får formet mig, som de gerne vil have en slave, og i min vildeste drøm overhøre jeg en samtale med deres veninde, hvor de omtaler deres slave som lydig og dygtig slave der gør alt hvad de ønsker.


Deres ynkelige slavedreng.
 
 
På det sidste er slave tilværelsen blevet endnu mere tydelig. Miss Janni har fundet mig værdig til at bære et halsbånd, med et hundetegn, hvor der står TILHØRE MISS JANNI på den ene side og slavedrengen på den anden. Miss Janni har bedt mig om at skaffe dette hundetegn, fordi hun ved, hvor svært jeg har ved at bekende for omverden at jeg er slave. Miss Janni har derfor skaffet et halsbånd som jeg skal have på hver gang, slaveopgaver skal løses.
Sidst var det Miss Jannis bil der skulle rengøres, på en offentlig parkeringsplads, med halsbånd på. Først skulle den støvsuges og senere skulle vinduer og alt vinyl pudses op. Jeg vil ikke trætte jer med alle de andre opgave jeg også havde den dag, blot fortælle at jeg efter at have slikket Miss Jannis støvler rene og givet dem læderfedt, spørger Miss Janni om det ikke er forkert at det er mig der bestemmer hvornår jeg skal komme til hende, om det ikke er mere rigtigt at slaven indretter sin kalender efter hendes plan og ikke omvendt. så det er det nye, miss Janni vil fremover sende en mail når hun har brug for slavedrengen og slavedrengen vil derefter i videst muligt omfang indrette sig efter Miss Janni.
 
Miss Janni var meget tilfreds med slavedrengens arbejde, men der manglede rengøring bag i bilen, det er naturligvis ikke rimeligt at slavedrengen kan slippe af sted med ikke at gøre ordentligt rent blot fordi Miss Janni regnede med at jeg som hendes personlige slave gør mit slavearbejde ordentligt, og derfor ikke inspicerede arbejdet umiddelbart. Derfor var det også ekstra skuffende, at slaven ikke levede op til Miss Jannis forventninger, så derfor må slaven møde op og gøre sit arbejde om, hvor stor opgave er, ved jeg ikke, men jeg er lovet en belønning, hvis det er helt perfekt udført. Så jeg glæder mig som et lille barn til at tjene Miss Janni igen.
 
Jeg vil gerne pointere, at jeg har søgt efter en skønhed, en lækker kvinde og det har jeg fundet, men det afgørende vigtige er, at kvinden vil bestemme og være krævende overfor sin slave og når det forhold er på plads, så kan hun være sød og det er Miss Janni, men hun har også hele tiden nye udfordringer, så jeg altid er en lille smule utryg.

« Senest Redigeret: Søndag 21 Oktober 2012 17:02 af SM Moderator »

Buster

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 243
 • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
 • View Gallery
Sv: Præsentation af slavedrengen
« Svar #1 Dato: Mandag 21 Marts 2011 17:43 »
Hej slavedreng

Tak for en rigtig fin præsentation.
Nu har jeg selv været så heldig at møde den skønne Miss Janni nogen gange så jeg kan næsten se de situationer for mig som du nævner.
Jeg håber du får lyst til at skrive lidt mere herinde om dine oplevelser hos Miss Janni - for skøn det er hun sgu !


Buster

Kikkicats Sandra

 • Gæst
Sv: Præsentation af slavedrengen
« Svar #2 Dato: Mandag 21 Marts 2011 22:22 »
Hej slavedreng og velkommen til.

En dejlig præsentation, og jeg forstår dine tanker og lyster fuldstændigt. Meget prisværdigt og jeg må rose dig for din seriøsitet.

Glæder mig til at høre mere. (jeg har kigget på Miss Jannis hp. Nydeligt!)

*Mistress Kikkicats Sandra

MADAME ILLONA'S astrid

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 264
 • Astrid
 • View Gallery
Sv: Præsentation af slavedrengen
« Svar #3 Dato: Tirsdag 22 Marts 2011 08:22 »
Hej slavedreng

Super præsentation, ja der er ikke noget som ens harskerinde bestemmer hvornår og havd man skal stå til rådighed med og for.

ellers velkommen her på siten.

hilsen
tøzen astrid
ejet af Madme Illona

Kikkicats ssej

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 854
 • Ejet af Mistress Kikkicat.
 • View Gallery
  • www.kikkicat.dk
Sv: Præsentation af slavedrengen
« Svar #4 Dato: Tirsdag 22 Marts 2011 18:10 »
Flot og god præsentation - osse velkommen fra mig  :).

Kh
ssej
Hvis jeg falder ned, griber hun mig
Hvis jeg farer vild, viser hun mig vej......

Mistress Kikkicat

 • Domina
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 2173
 • Ni liv, jeg valgte dette!
 • View Gallery
  • kikkicat
Sv: Præsentation af slavedrengen
« Svar #5 Dato: Tirsdag 22 Marts 2011 20:33 »
velkommen og tak for rigtig dejlig læsning.
Female Supremacy is my truth. From morning to evening, from womb to grave!
www.kikkicat.dk

slavedrengen

 • Slavedreng
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 11
 • View Gallery
Sv: Præsentation af slavedrengen
« Svar #6 Dato: Torsdag 14 April 2011 21:33 »
Kære alle
Tak, for velkomsten.
Jeg vil naturligvis gerne fortælle om mine oplevelser hos Miss Janni, hvis Miss Janni synes at jeg skal gøre det.
Jeg er dybt taknemmelig for at tilhøre Miss Janni, som jeg tjener og adlyder med stor stolthed. Miss Janni bestemmer over mig og jeg er egentligt mest her på porten for at blive en bedre slave for Miss Janni.
Miss janni har fortjent en så god slave som tænkeligt muligt, og jeg vil gøre mit yderste for at gøre Miss Janni tilfreds.

slavedrengen

 • Slavedreng
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 11
 • View Gallery
interview med Miss Jannis Slavedreng
« Svar #7 Dato: Mandag 16 Maj 2011 08:34 »

 
Q:Hvorfor betaler du for at gøre rent for en kvinde, almindelige mennesker får penge for den slags?
A:Jeg betaler for at være sammen med min herskerinde, at hun sætter mig til rengøring er jeg dybt taknemmelig for.
 
Q: Men du er jo ikke særlig meget sammen med hende, du sidder og venter eller gør rent i et andet rum end hende?
A:At vente på sin herskerinde er en stor ære, jeg ved hun laver noget der er dejligt eller mere vigtigt end jeg er, for hende.
 
Q:Så sender hun dig ud i byen med våde underbukser for at handle, er det noget at give penge for?
A: Jeg elsker min herskerinde, hvis hun vil have mig til at handle ind, er jeg mere end villig til at gå, hun ejer mig.
 
Q:Hun gav dig en lussing, da du blev liderlig ved at se hende nøgen, men er det ikke normalt at blive opstemt når man ser en dejlig kvinde uden tøj på?
A:Jo´ det er sikkert normalt, men jeg er her ikke af sexuelle årsager, det får hun dækket af andre. Jeg er her for at adlyde og tjene hende. Hun forventer naturligvis at jeg ikke bliver liderlig.
 
Q:Men er du ikke liderlig hele tiden, når du er sammen med Miss Janni?
A: En så dejlig kvinde tiltrækker mig naturligvis sexuelt, men Miss Janni ønsker ikke at bruge mig sexuelt, hun ønsker at forme mig til anden slags slave. Jeg er dybt taknemmelig for at hun former mig til noget hun kan bruge.

Q:Hvorfor vil du betale for at tjene og adlyde et andet menneske?
Jeg er slave, jeg er skabt til at tjene og adlyde. Miss Janni er gudinde, et mennesker der forstår at bestemme. Man kan ikke forlange, at hun gratis skal være sammen med slaver på mit niveau.
 
Hvad er dit niveau?
Det laveste. En slave der arbejder med de mest ydmygende opgaver.

Er Miss Janni, nogen sinde god ved dig?
Hun er altid god ved mig. Når hun slår er det fordi jeg har gjort mig fortjent til det. Men det er ren forkælelse at gøre rent for Miss Janni, eller løbe ærinder, det er en måde jeg gør mig nyttig på. Når hun lader mig kysse sine sko eller slikke sine sandaler, så beder hun om at jeg viser, hvad hun betyder for mig. Det betyder alt for mig, at hun vil give mig lov til at jeg viser min kærlighed og underkastelse.
 
Men hun spytter dig i munden, er det ikke ulækkert?
Der er ikke noget ulækkert der kommer ud af Jannis mund, hun er dejlig hele vejen igennem, hvordan jeg har gjort mig fortjent til at hun spytter i min mund ved jeg ikke, men jeg er så taknemmelig for det. Endnu et eksempel på hendes forkælse af mig.
 
Men udnytter hun dig ikke?
Hun bruger mig til det jeg er beregnet til og hun former mig til det hun gerne vil have mig til at være. Hvis det er udnyttelse så siger jeg; ja, tak.
 
Men er der ikke grænser for hvor eget hun må slå dig?
Miss Janni slår ikke ret meget, hvis jeg virkeligt gjorde noget galt, er jeg sikker på hun ville straffe mig hårdt, hvilket hun naturligvis har ret til. Selv når man græder kan man godt sige tak, til sin herskerinde.
 
Har du prøvet at få rigtigt pisk?
Ja, jeg har prøvet det, men har endnu ikke prøvet det hos Miss Janni, hun er så blid, og synes iøvrigt ikke der er meget straf, når slaven ikke må få mærker. men jeg er sikker på, hvis jeg ikke hele tiden gør mit bedste så kommer pisken frem.
 
Klare du altid opgaverne til fuld tilfredshed?
Nej, desværre ikke. F.eks. var der engang, hvor jeg havde gjort hendes bil rent. Altså med støvsugning, polering af vindue, vinyl og sæde rengøring, hele omgangen. Hun sendte mig derefter hjem i fuld forvisning, om at bilen var rengjort fuld tilfredsstillende, men det viste sig så at der et sted omme bag i bilen, var noget vinyl der ikke var vaske ordentligt af. Jeg blev selvfølgelig meget ked af det og kunne dårligt sove om natten af skam over min ringe indsats, men der viste Miss Janni storsind. Hun lod mig komme at gøre bilen ren igen, ganske gratis, vist var der gået noget tid siden sidst så jeg måtte gøre alt forfra og som ekstra opgave skulle jeg køre venindens bil i vaskehal og støvsuge den, og på fylde olie, ja ud over det så var der også nogle ærinder der skulle rendes. Miss Janni kan opdrage, og kræver velopdragenhed.
 
Men det var gratis for dig??
Jeg betalte ikke min herskerinde, tilgengæld havde jeg en gave med ved ankomsten, for at vise min store tilbedelse. Jeg fik også lov til at kysse Miss Jannis sko og sige tak til hende.

Hvor tit besøger du Miss Janni?
Jeg besøger Miss Janni når hun har brug for mig. Jeg reservere så mange dage som muligt i min kalender, så Miss Janni har noget at vælge imellem, derefter sender hun en mail med ordre om at stille et givent sted og tidspunkt. Mit job er så at møde præcis og tjenestevillig op.
 
Hvad er det bedste ved at være Miss Jannis slave?
Der er mange gode ting. For det første at Miss Janni, kan lide at bestemme, som det mest naturlige i verden sætter hun mig til alle mulige opgaver og siger: Det kan du godt finde ud af ik' os?  Miss Janni behandler mig som slave og ikke som et menneske. Hvis man er menneske lyder det sikkert forfærdeligt, men slaver vil helst behandles som slaver. Jeg er taknemmelig for hver eneste spytklat der rammer min mund, eller hvergang jeg skal kysse eller slikke hendes fødder.
Miss Janni passer også godt på mig, jeg får for det meste både vand og mad, når jeg er hos hende i længere tid,(4 -8 timer) for det meste er jeg så heldig at det er madrester fra hendes egen tallerken.
Men det aller bedste er at have en ejer, - og så oven i købet en ejer der er så kompetent, så smuk, så begavet og så helt igennem en dejlig kvinde.

Med venlig hilsen
Miss Jannis slavedreng


Mistress Kikkicat

 • Domina
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 2173
 • Ni liv, jeg valgte dette!
 • View Gallery
  • kikkicat
Sv: interview med Miss Jannis Slavedreng
« Svar #8 Dato: Mandag 16 Maj 2011 08:48 »
smukt at læse ;)
Female Supremacy is my truth. From morning to evening, from womb to grave!
www.kikkicat.dk

Kikkicats Sandra

 • Gæst
Sv: interview med Miss Jannis Slavedreng
« Svar #9 Dato: Mandag 16 Maj 2011 22:32 »
Hej slavedreng :)

Nydeligt. Mangt en Domina vil fryde sig over din præsentation. Forhåbentlig også slaver. Dejligt at se Janni har opdraget dig godt :)

*Mistress Kikkicats Sandra

slavedrengen

 • Slavedreng
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 11
 • View Gallery
Sv: interview med Miss Jannis Slavedreng
« Svar #10 Dato: Fredag 20 Maj 2011 11:38 »
Tak, for de rosende ord.
Når jeg er istand til at skrive så klart skyldes det at Miss Janni gør alt ting så klart for mig.
Så mit råd til slavedog: Få dig en ejer, det gør alting nemmere.

hilsen
Miss Jannis Slavedreng

nylonslaven

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 46
 • View Gallery
Sv: interview med Miss Jannis Slavedreng
« Svar #11 Dato: Fredag 20 Maj 2011 12:07 »
Tak for et velskrevet indlæg.
En fornøjelse at læse