Forfatter Emne: Lady Mercedes, Avalon, Berlin  (Læst 3555 gange)

0 Medlemmer og 1 Gæst læser dette emne.

Støvlefyren

 • Miss Medea's Køter - Bootslave of Denmark
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 159
 • View Gallery
Lady Mercedes, Avalon, Berlin
« Dato: Lørdag 20 Oktober 2012 10:58 »
Lady Mercedes, Avalon, Berlin

Ja - I læste rigtigt - Miss Medea's gamle Støvlefyr spurgte pænt og behørigt sin Domina om tilladelse til at tage en tur syd for grænsen - og da jeg havde hørt så meget godt om Avalon Studio - så ville jeg så gerne prøve det.

Jeg fik tilladelsen - og med stor nervøsitet tog jeg sammen med min gode ven Buster (som jo også tilhører Medea's Menighed) med på tur for at opleve Berlin - og jeg havde på forhånd grundigt undersøgt hvem der var at træffe i Berlin - og hvorhenne.

Jeg købte inden afrejse et film abonnement hos Avalon - så jeg kunne studere de forskellige Dominaer - og specielt en film hvor en slave bliver bundet til en spankingbænk og pisket af Lady Mercedes så jeg mange gange - og jeg drømte om at det var mig som lå der - nøjj det ville være fedt - og samtidigt drømmen om også at få mulighed for at se Avalon.

Jeg skrev en mail til Lady Mercedes - og forespurgte ydmygt om jeg måtte besøge hende - og med den dybeste respekt redegjorde jeg for mine tanker og lyster - og fortalte samtidigt lidt om mig selv.
Der kom snart en mail retur hvormed Lady Mercedes skrev at hun meget gerne ville træffe mig - og glædede sig til at byde mig velkommen på Avalon i Berlin.

Jeg har ganske vidst været mange år i dette univers - og har besøgt en del danske Dominaer - og tilmed været ejet af Miss Medea i de seneste 5 år.
Alligevel følte jeg mig som en lille grøn knægt igen - da jeg befandt mig i Berlin få dage senere - og min ven Buster fulgte mig ud til Avalon.
Mine ben rystede - og jeg var både meget spændt på dette her - havde stor respekt for selveste Lady Mercedes - og tydeligt nervøs - for kunne jeg stå distancen når Lady Mercedes svingede pisken. Jeg kunne bare håbe - mens Buster undersøgte U-Bahn stationen for om der var kørestols rampe - til brug når jeg skulle tilbage til hotellet efter at være pisket sønder og sammen.

Jeg forlod Buster i nærheden - og gik op af trappen til Avalon Studio - nøjj hvor jeg pludseligt begynde at svede - og ringede på døren præcis klokken 15.00 som aftalt.

Døren gik op - og en smuk Domina bød mig velkommen indenfor. Jeg var ved at tabe kæben - der var en lang gang i marmor - det var så overvældende at jeg næsten glemte alt omkring mig. Dominaen kiggede mig i øjnene - hun så dejlig ud - og den gamle Støvlefyr var nu helt tør i halsen - og kunne næsten ikke finde ord da jeg forespurgte efter Lady Mercedes.

Jeg blev vist ind i et venteværelse - altså ikke sådan et venteværelse som man forestiller sig her i Danmark. Næ nej - det var antikke møbler - meget stilfuldt og nydeligt - jeg satte mig forsigtigt i en antik gammel sofa - og vidste at bare dette her allerede var en oplevelse jeg ville huske længe.

Det bankede diskret på døren og ind trådte Lady Mercedes - og spurgte til om jeg ønskede noget at drikke. Støvlefyren tænkte straks - jeps - en lille flaske med ladyens gyldne dråber - men valgte istedet at opføre sig pænt og spurgte om et glas vand.
Lady Mercedes gennemskuede med det samme at jeg faktisk var noget nervøs - så vi satte os roligt ned med en flaske koldt vand - og talte om den mail som jeg havde sendt - og om mine erfaringer - og tabu'er.

Efter lidt tid var jeg i mit gamle jeg igen - klar til at blive pisket - blive testet som Lady Mercedes slave i den næste times tid - se om kemien var der - og hvad jeg i virkeligheden kunne klare - nu hvor jeg for første gang i mange år ikke havde Miss Medea ved min side - og for første gang tilmed var i Tyskland.

Lady Mercedes fulgte mig ud på gangen igen og hen til et badeværelse - så jeg kunne klæde mig af og tage et bad. Inde i badeværelset stod en række skabe - med hver deres hængelås - og her kunne jeg efterlade mit tøj og ejendele - og istedet iføre mig et par badetøfler samt en housecoat idet man skulle være anstændigt klædt når man bagefter kom ud på gangen igen.

Lady Mercedes hentede mig efter kort tid og fulgte mig ned for enden af gangen og ind i et stort SM rum. Her var der alt fra store og små jernbure - fikseringsbænk - lædermøbler - ophængning muligheder og et væld af piske prydede væggen. Jeg sank lige et par gange og stillede badetøfler og housecoat.

Jeg fik besked på at holde om en vandret jernstang der hang ned fra loftet og mine hænder blev lænket til den - så ville Lady Mercedes starte med at teste sin nye slave - og se hvordan den reagerede først på lidt smerte og senere på lidt mere.
Mine brystvorter blev behandlet - først forsigtigt - så lidt hårdere - for at blive klemt mellem hendes skarpe negle - ligeledes blev neglene boret ind i mine rygstykker - smertefuldt - men jeg nød det - og Lady Mercedes smilede til mig.
Min pik blev bundet op og klasket et par gange - jo det var jo helt rart.

Lady Mercedes gik hen til væggen og tog flere forskellige piske og slagredskaber ned - og begynde at piske mine baller - først roligt - så hårdere og hårdere - men jeg ville ikke give efter - jeg var ikke kommet helt til Avalon for at give efter for en smule pisk.

Så fandt Lady Mercedes en tung pisk med mange snerter - det gjorde meget ondt - stoppede - og kom hen til mig med en lille pisk - kiggede mig i øjnene - smilede til mig igen og begyndte nu at lade den lille pisk klaske med over mine brystvorter - for satan da også.
Pikken gik heller ikke ram forbi.

Så fandt hun en singletail pisk og min bagdel tog imod mange hårde slag, men netop singletail piske er jeg godt trænet i hos Miss Medea - så jeg holdt stand.

Mit næste møde blev med en bullwhip - først forsigtigt - siden blev der sat mærker og snerten slog endda hul på huden.   
Smertefuldt - men jeg har længe drømt om dette - så jeg håbede det ville fortsætte længe.
     
Et grusomt smil bredte sig på Lady Mercedes læber - og hun gik ud og hentede spankingbænken som jeg havde set på filmen - og jeg blev istedet bundet fast til den med masser af reb og alverdens piske og slagredskaber ramte både mine rygstykker og mine baller igen og igen.

Jeg fik meget ros af selveste Lady Mercedes - og jeg må indrømme at jeg var enormt stolt - men også en smule ærgerlig da Lady Mercedes nu stoppede da jeg jo også skulle have en afslutning.
Jeg havde bestået testen hos Lady Mercedes - men jeg kunne godt have klaret flere pisk - jeg var bare så klar til det, men Lady Mercedes var heldigvis ikke færdig med Støvlefyren - eller Bootslave of Denmark - som jeg kaldte mig i Berlin.

Lady Mercedes skulle tisse - og som lydig slave drak jeg naturligvis det hele direkte fra kilden - og slikkede efterfølgende også hendes sko rene da de var blevet lidt beskidte.
Igen fik jeg meget ros fra Lady Mercedes - og kunne nærmest gå på vandet af lykke da Lady Mercedes sagde at jeg tilmed nu havde gjort mig fortjent til en præmie - så lydig som jeg var.

Jeg lå nu bundet på en lille rund seng og ind kom Lady Mercedes efterfulgt af en flot slavetøs - som næsten fik mig til at savle - jeg blev helt paf. Sikke en præmie.

Slavetøsen hed Lara og hun havde glemt at få sine trusser på - og det lavede Lady Mercedes så lidt sjov med inden at Lara fik besked på at sætte sig på mit ansigt.
Jeg elsker facesitting - så sikke en dag - både pisk og facesitting.
Jeg fik ordre om at slikke hende - og Lara skulle være tilfreds - ellers vankede der vidst øretæver - og jeg slikkede som gjaldt det mit liv - og samtidigt fandt Lady Mercedes en vibrator som hun behandlede min pik med - og efterhånden som tøsen klynkede højere og højere - så blev vibratoren mere og mere intens - og jeg måtte give efter og sprøjtede til alle sider.

Herefter gik turen ned af gangen i badetøfler og housecoat - til badeværelse og tøj - og inden det var helt slut gav Lady Mercedes sig lige tid til at sludre lidt med Støvlefyren.

På vej ned af gangen mod udgangen var jeg lige ved at vælte Lady Stella som kom ud fra et andet værelse - nøjj hun var flot og Lady Mercedes og Stella udvekslede et par ord på tysk - som jeg ikke fattede - men de morede sig i hvert fald.

Seancen varede desværre kun en time - men bare oplevelsen at have taget mod til mig og mødt Lady Mercedes og set Avalon Studio - og tilmed fået ros har været guld værd. Jeg håber dog på længere tid og mange flere pisk næste gang jeg kommer til Berlin - altså hvis Miss Medea giver mig tilladelse igen.

Nu var dette jo Avalon Studo - jeg ville så gerne have set selve Avalon Residenz med fangekældre og alverdens tortur redskaber, men nu hvor jeg har haft første møde med Lady Mercedes så kommer den tid også.

Min allerstørste drøm er dog en dag at være værdig og hardcore nok til at kunne deltage i et event som f.eks. Red Ass Day - som nådesløst handler om at blive pisket til lirekasse af 2 Dominaer på Avalon Residenz - og jeg har læst at Lady Stella før har gjort dette - og måske er den anden så Lady Mercedes - men er jeg værdig til dette.

Vi får se - når turen næste år igen går til Berlin - og Lady Mercedes.
Tak til Lady Mercedes - og resten af Avalon Studio.

Støvlefyren
Bootslave of Denmark.         

http://ladymercedes.com/
http://www.avalon-berlin.de/index.php
http://www.avalon-berlin.de/de/dominante-ladies.html
http://www.avalon-berlin.de/de/sklavias.html

Stolt og lydig slave i Miss Medea's lænker.
www.miss-medea.dk

JohnDK

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 161
 • Frisk fyr med på det meste...
 • View Gallery
Sv: Lady Mercedes, Avalon, Berlin
« Svar #1 Dato: Lørdag 20 Oktober 2012 13:43 »
Tak skæbne da for en beretning.
Utroligt godt beskrevet,- og lyder som om det har været alle pengene værd.
Ingen tvivl om at der sker noget i Berlin,- især indenfor SM verdenen...

bad doggy

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 191
 • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
 • View Gallery
Sv: Lady Mercedes, Avalon, Berlin
« Svar #2 Dato: Lørdag 20 Oktober 2012 14:30 »
Det er nogle fede beretninger, som vi får fra Berlin lige i øjeblikket her på porten 8)

Tak for det...får mere og mere lyst til en tur derned...I leverer god reklame ;D

At være nervøs med...rystende ben og med svedperler på panden...inden man ringer på Dominaens dørklokke...fed fornemmelse :P

Buster

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 242
 • Standardtekst: Profilen ønsker ikke at dele nogen oplysninger om sig selv.
 • View Gallery
Sv: Lady Mercedes, Avalon, Berlin
« Svar #3 Dato: Lørdag 20 Oktober 2012 14:54 »

God anmeldelse Støvle - som at være der selv ;)
Og jeg kan bekræfte at støvledyret var rystende nervøs på vejen mod Avalon ;D Jeg prøvede ellers at opmuntre ham ved at fortælle at 9 ud af 10 slap derfra uden varige skader  8)

Slave Ole

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 12
 • View Gallery
Sv: Lady Mercedes, Avalon, Berlin
« Svar #4 Dato: Lørdag 20 Oktober 2012 16:19 »
Støvle
Dejlig anmeldelse og godt skrevet, men ingen grund til at være nervøs i Lady Mercedes selvskab,
Skal selv være under hendes kontrol i 7 dage fra den. 10 november og frem,
har prøvet det så mange gange efterhånden !!

Slave Ole


MarkMunk

 • Gæst
Sv: Lady Mercedes, Avalon, Berlin
« Svar #5 Dato: Lørdag 20 Oktober 2012 16:42 »
Tusind tak for sitrep´en støvle. Thumbs up! Godt og levende beskrevet...man guffer det i sig. Jeg kan næsten høre "klik klak" lyden af stiletter i marmorgangen :) Du har fået en på opleveren med Mercedes og  som sædvanlig kan jeg kun misunde jer hardcore masochister, der kan tåle så mange og hårde pisk.
For selv lyst til at besøge Avalon, men så skal det være som fange med overnatning.
Godt du havde Buster med som psykisk førstehjælp ;D
MarkMunk

Støvlefyren

 • Miss Medea's Køter - Bootslave of Denmark
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 159
 • View Gallery
Sv: Lady Mercedes, Avalon, Berlin
« Svar #6 Dato: Lørdag 20 Oktober 2012 18:05 »
Hej Ole,
Du har fuldstændigt ret i at der ingen grund er til at være nervøs i Lady Mercedes nærvær. Min nervøsitet var også mest inden at jeg mødte hende - og hun gjorde meget for at jeg hele tiden skulle vide at jeg var i de bedste hænder. Hun tog hensyn - og gav mig samtidigt en rigtig god oplevelse.
Også lidt underligt pludseligt at blive så nervøs - jeg har jo prøvet dette her så mange gange rundt om i Danmark.

Må jeg ønske dig en rigtig god tur i November.
.......

Hej Mark,

Du kommer bare med næste år - jeg kunne måske også have godt af at prøve en overnatning som fange i Residenzen - kombineret med et eller andet piske event/seance - og her misunder jeg så til gengæld dig - for jeg er faktisk i tvivl om jeg psykisk kan klare en hel nat på denne måde.
Vi har jo hver vores stærke - og pisk er en af mine - hvorimod indespærring gør mig urolig - bare jeg dog ikke havde det sådan, for tanken om at opleve Avalon Residenzen indefra sætter mange fantasier igang.
..........

Støvlefyren
 
Stolt og lydig slave i Miss Medea's lænker.
www.miss-medea.dk

Skeleton

 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 165
 • Pain makes you stronger. Fear makes you braver.
 • View Gallery
Sv: Lady Mercedes, Avalon, Berlin
« Svar #7 Dato: Søndag 21 Oktober 2012 12:35 »
Super anmeldelse, Støvlefyren. Det var med stor fornøjelse at læse din anmeldelse.  ;)

Jeg sad lige og læse lidt om Lady Mercedes, hun lyder godt nok en meget spændende herskerinde. Hun er tilmed uddannet sygeplejerske!.  ;D

Hvor meget erfarning skal man til s/m før man tager kontakt til sådan en herskerinde?

Kikkicats Sandra

 • Gæst
Sv: Lady Mercedes, Avalon, Berlin
« Svar #8 Dato: Søndag 21 Oktober 2012 23:00 »
Rigtig god anmeldelse og lidt skræmmende :o
Jeg tror, de er nogle hårde nysere de tyske Dominaer..! Men det er super inspirerende at læse om  :P Tak for det.

Kh. Mistress Kikkicats Sandra

jyden

 • jyden
 • Aktiv (profil har postet minimum 10 indlæg)
 • *
 • Indlæg: 371
 • View Gallery
Sv: Lady Mercedes, Avalon, Berlin
« Svar #9 Dato: Torsdag 10 Januar 2013 20:07 »
Hej gamle ven
Tak for en super anmeldelse, godt at du hørte efter, hvad jeg anbefalede dig.  ;)
Jeg er faktisk lidt misundelig over, at jeg ikke selv var med dernede, men jeg er glad for, at se at du havde en rigtig god oplevelse, som du enda har valgt at dele med smportens læsere,  tak for det.
Mange hilsner
Jyden
 
Jeg holder desværre pause på ubestemt tid på grund af længrevarende sygdom, SNØFT SNØFT, men jeg nyder at læse alle de spændende indlæg her på SMPORTEN og jeg glæder mig over, at i ALLE oplever noget spændende.